Любовта. Кога угасват чуствата и идва навикът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта. Кога угасват чуствата и идва навикът
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 6023 пъти
Зравейте нека споделя моята история снощи цяла вечер разсъждавахме с гаджето ми (за 2 годишната ни връзка) и тя ми сподели че в последно време нещата са се превърнали в навик и постепенно е губила чувствата си към мен, а в началото беше лудо влюбена в мен. Нещата определено се подсилват от факта че тя се е срещнала преди 2 дни на кафе с момче от работата и, и там е усетила нова тръпка, заради което и иска да се разделим.

Цяла вечер разговаряхме, предложих много варианти да отидем някъде, да разнообразим нещата, да започнем наново, да търсим друг вид решение. А до момента не съм се и съмнявал за момент че може да се получи така, и най-милото ми същество да е толкова студено към мен. Как се губят чувствата и аз нямам отговор, как се получава така къде отиват, как се изпаряват, а имаме толкова общи неща. Въпреки това не ми отказа да разговаряме на дълго и нашироко по темата, никога не сме имали кавги или караници които да помним, всичко беше перфекно обаче явно не и за двама ни. Обикаляли сме на много места заедно из България и сме се чувствали щастливи даже и на море предния месец и миналата година 2 пъти И изведнъж сега оставам, сам шамарът който ме отнесе просто накара живота ми да рухне и сега не знам на къде да поема. Но така е в любовта и не само там никога не може да си сигурен за нищо на 100%. И все пак е върховно нещо да обичаш и да бъдеш обичан! Никога не съм се чувствал толкова слаб, безпомощен и наранен, предния път ми костваше близо година да забравя предната си приятелка. Явно сега ще е повече, защото със сигурност ми е много тежко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: 5ad2f63924
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пише ти момиче, на което му се случи същото нещо миналото лято. Само че аз бях тази, която остави момчето си... бях уж влюбена в един колега от работа, имах си приятел от 2 години като теб но го зарязах заради човек, който дори не познавах. Както и да е, в един момент се разочаровах от този човек, но не исках да се връщам при бившия, защото мислех че всичко се е изчерпало. Но той вместо да ми каже майната ти и да си продължи да си живее живота, той не спря да се бори за мен, дори когато бях с колегата си. Сега отново сме заедно и всичко е прекрасно, така че моя съвет е ако истински я обичаш не се отказвай от нея, а пък и ако тя има наистина искрени чувства към теб рано или късно ще осъзнае че ти си човека за нея, ако ли не тогава така е трябвало да стане. Пожелавам ти успех!!!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: f4b2eef87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Любовта се изчерпва, когато престанеш да мислиш за приятелката си като за единствена и неповторима. Когато спреш да правиш онези малки, но значими жестове, както в началото на връзката ви, за да я спечелиш. Когато вече не могат да се правят компромиси и няма развитие самата връзка. Тогава любовта се превръща в навик. Съжелявам, че си скъсал с приятелката си, може би сега ще срещнеш някоя по-добра. Успехи.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: c57feb21fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Привет! На мен ми се случи същото и преди около 2 седмици скъсахме. Същата причина и същите неща - пак след двегодишна връзка. Не била влюбена вече в мен и да се виждаме, но само дотам. Казах й, че не ме устройва такъв вариант и това е.
Адски ме боли защото я обичам безумно, сам се чудя защо, но е така.
Решението? Няма такова и дори да се впуснеш в други връзки няма да ти мине бързо. Да, времето лекува, ама при все това време е различно.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 53f58f02fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ето доказателства,че любовта трае около 2-3 години, за това консумирайте я пълноценно!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: ee890a3294
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей. Искам само да ти кажа, че на сила хубост не става. Не можеш да накараш някой да те обича, ако е иска и ако няма тръпка. Пусни я - тя явно не е твоя, всеки има право на избор все пак, а явно от нейна страна е вече направен. Пусни я - за да разбереш дали наистина тя иска да направи с живота си нещо разлчно. Така, ако тя се върне някой ден - ще знаеш че е завинаги. Всеки има право да избира, а ти не можеш да спреш някой да си отиде.

Знам, че наистина е тежко, с мен се случи същото. Аз обаче не исках да се боря, защото знам, че наистина ако ни е писано да прекараме живота си заедно, няма начин това да не се случи. Иска се търпение. Много търпение даже. Поняко раздялата има положително влияние върху хората, даже бих казала че е необходимост, за да разбереш наистина дали има чувства и колко са големи те. Дова е доказателство и за двете страни. Почакай и ще разбреш дали наистина си заслужава да бъдеш с този човек или е по добре да продължиш напред, защото там някъде има един човек, който е предназначен да бъде за теб и те чака
УСПЕХ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker