Неблагодарници - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неблагодарници
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1598 пъти
Здравейте, имам един неразрешим вече проблем и просто искам съвет от различни безпристрастни хора. Та така аз съм младо, бих казала красиво момиче. Имам връзка с 8 години по-голям мъж от мен. Та заедно сме от 4 години, 2 от които живеем заедно в чужбина. Майка му също живее с нас. Винаги сме се карали с приятелят ми, но смятах, че е от силните ни характери и винаги се сдобрявахме. От година насам връзката ни започна да спича. Той ми подари символичен годежен пръстен с цел да ми покаже колко съм ценна и аз на драго сърце си го носех. Но явно това го накара да си мисли че ме е вързал и започна да злоупотребява с добротата ми. Аз му готвя слагам му, чистя з мен е удоволствие но по време на скандал той ми казва как аз не се старая достатъчно, как не готвя така както той обича и прочие. Мога д разкажа 100 случая с неблагодарните му истории. Майка му почна да прави фасони. Доскоро той ме защитаваше пред нея, но минала вечер с скарахме жестоко. Тя започна да ме обвинява в толкова дребни неща от сорта на ти освен красота нямаш друго, аз пълня хладилника, ти си завършен егоист. Започнаха да намесват семейството ми и така нататък. Искам само да кажа, че не съм останала ден без работа и съм си бачкала и никога не съм харчила парите си само за мен и така нататък. И за финал д кажа, че това момче пие страшно много и вече почна да ме гони, д ми посяга обижда и така нататък. Майчицата не я бърка особено това, щом си го защитава. Много пъти не е ходил на работа ей така просто, о сме оставали без една заплата и сме имали трудности а аз винаги съм давала до последната си стотинка всичко за нас. И накрая ми се казва "ако не беше майка ми щях да годя мръсен и гладен" кажете ми, това нормално ли е?? Аз ли съм в грешка?? Не съм слабохарактерна, напротив много пъти съм го измъквала от дупките му смо защото го обичах, но вече явно нямам сили и започнах да се чудя дали наистина аз не съм ок нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0161a0bf99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   щом 1 връзка стигне до обиди, посягане, гонене... работата е зле, явно финалът е близо. вероятно и майка му има отношение към това. доколкото разбрах, ти не работиш, а само домакинстваш.
съветът ми е в бъдеще да си по-самостоятелна, да си запълваш времето с работа, учене или двете. хубаво е, че си красива, но както виждаш, не е достатъчно за да си щастлива

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 353f6d7540
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хахахха съжалявам че не съм споменала, работя 6 дни в седмицата.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 106561b293
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Приключи тази връзка и така нататък...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 19f284c034
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Душа не знам какво чакаш, нямаш семейство с този човек аз като мъж за мен е най-долното нещо дори да мислиш за посягане над жена. Това го правят хора който са с комплекси и си го избиват на жени защото са по-слаби. Не ме интересува изобщо ти как се държиш с него един човек почне ли да пие и да ти посяга, бягай на далеч това не се толерира уважавай себе си, това за мен е недопустимо. Редовно ставам свидетел на различни двойки с такъв проблем като твоя. В момента само си говори но ще е въпрос на време да почне да го прави. Разказвали са ми случай където се стига до болница с комоцио спукани ребра и тн. БЯГАЙ! и златен да му е не си заслужава

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c8960dc558
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Изобщо не си ок. Ако нещата са близки на описаните в историята, бий си камшика докато е време. И то не заради това че някой е неблагодарен. То направо си е неадекватно така описаното поведение и на "възлюбения" ти и на майка му. А ако търпиш подобно, определено нещо не си ок.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1780bae779
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ооо напускай го. Ще ти се моли да се върнеш и всякакви глупости ще ти наговори и пак ще се повтори този ад. Напускай. Здравето ти ще бъде съсипано. Махай го.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 76b22b89e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да аз я прикючих вече, просто исках мнение от вас. Човек, колкото и сигурен да бъде в себе си, след толкова неща чути малко или много се занисля къде греши. Аз не мога да кажа, че съм много добра с него последно време, то ежедневно виждайки подобни неща мисля, че и най-добрият човек би полудял от злоба. Искам само да кажа, че всеки път мисля и премислям, къде съм сгрешила дори най-близките ми хора, които знаят как стоят нещата се ядосват, че винаги търся грешката в себе си, че оправдавам глупостите му. Проблема при мен беше, че не можах да му обърна гръб, дожаляваше ми и умеквах. Избухлива съм но бързо ми минава. Това е причината да бъда с него толкова време. Толкова елементрно. Благодаря ви, дадохте ми кураж.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3d0a9e806f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не си сгрешила никъде, бъди спокойна. Проблемът не е в теб. Тези хора са токсични.
Поздравления, че си се отървала!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c8c72b16e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Много си зле като се заблуждаваш че има Надежда " надежда има но е квартал в София или жена някъде "Та събираш си багажа и дим да те няма освен ако не си мазохистка!
Действията издават истиската съшност на човек не думите ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 677f55eb37
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Никъде не съм написала, че има надежда. Очевидно написното е дълго, явно четете през ред. Надеждата я загубих, тогава се осмелих да кажа всичко на глас пред себе си. Тук потърсих мнение от безпристрастни хора. Сигурна съм, че и тяхната гледна точка е различна от моята. Всеки е прав за себе си, въпросът е там доколко аз мисля правилно. До ден днешен съм живяла според някакви морални закони на обществото и ме е яд, че мъж когото боготворях може да се превърне в звяр. Знам, че ние жените сме способни да ги вбесим до най-тънката жилка в тялото им, да губят контрол но това ми дойде в повече вече. Благодаря за мненията ви. Повярвайте обмислям всяка една дума.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker