Имам нужда от съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам нужда от съвет
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1418 пъти
Здравейте. Аз съм на 19 години, преди 2 години се запознах с едно момче с, което живеехме в един град, но на онзи период той работеше в чужбина. Беше на 21 години, никога преди не го бях засичала. Запознахме се по фейсбук. От начало не ми пукаше дали ще ме потърси, или не, но с течение на времето нещата доста се задълбочиха, въпреки виртуално. Един ден, той ми заяви, че вече си е в България, въпреки че аз го усещах. Още първата вечер той дойде при мен и се запозна с родителите ми и една моя приятелка. Бяхме заедно около 4-5 часа, от тогава нещата бяха, като приказка. Още на втори ден заживяхме заедно. Той ми беше първата сериозна връзка и първият интимен партньор. Имаше едно момиче за което бях чувала, че преди да замине е имало нещо между тях. Бях го питала, но той каза, че тя го е притеснявала, но това продължи дори и когато той вече беше с мен. Беше ме запознал с всичките му приятели, но не й с родителите му, което ми беше доста странно, понеже той познаваше всичките ми близки, дори неговите приятели идваха у нас. С течение на времето нещата започнаха да не вървят на добре, той се отдръпна от мен, започна да предпочита приятелите му пред мен и все повече оставаше да нощува в дома си. Започна да се държи зле с мен, започна да ме обижда. Разделихме се веднъж, след като на същата вечер отново се събрахме, но нищо не беше така, както в началото и след седмица, отново последва раздяла. След раздялата не спряхме да се виждаме, но пак си намирахме поводи да се караме. Докато един ден, в една дискотека същото момиче, което твърдеше, че го притеснява ме извика навън. Попита ме дали още има нещо между нас и от кога не сме се виждали насаме и аз и заявих, че все още се виждаме, тогава тя се обърна към мен и ми каза, че снощи са били заедно и това не е един единствен път, а системно. След това аз му писах, отидох в тях и нещата се оправиха, пак продължихме срещите си, криейки от началото от това момиче. Въпреки това аз преглътнах факта, че се е подиграл с мен, само защото го обичах ужасно много. Срещите обаче не продължиха дълго, след месец ние се скарахме, той дори ме блокира. Опитвах се по всякакъв начин да си го върна с изненади, стояла съм пред тях, чакайки го да се върне от работа само и само да се опитам да оправя нещата, за които не бях виновна. От раздялата ни мина вече година, а от срещите 5 месеца. До ден днешен не спирам да мисля за него, все още го обичам, но нито аз го търся, нито той мен. На ден се засичаме сигурно по 5 пъти и постоянно и двамата се гледаме, но не си говорим подминаваме се. Навсякъде се търсим с поглед. Какво да правя, как да постъпя? Благодаря Ви.. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: fecf511529
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си се филмирала просто. Човека си е изживял приключението и му е минало всичко. Един съвет- разбереш ли, че приятелят ти е бил с друго момиче зад гърба ти системно, никога нито го преглътвай, нито го прощавай. Просто изтриваш този човек, но това ще го разбереш с времето и опита, защото в момента си малка...

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: eab7336edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е щом ти е изневерил какво още търсиш при него. Логично е че няма чувства към теб. Зарежи го и му покажи безразличие като не го търсиш изобщо. Тогава ще разбере какво е загубил. И като видиш че те гледа, отмествай поглед настрани за да го хване яд. Мъжете обичат да им бягат жените. А докато тичаш по него той ще ти бягя. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker