Как да си намеря приятел? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си намеря приятел?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1893 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 20, студентка съм, също и работя.
Проблемът ми е следният: не мога да си намеря приятел. Никой, който харесам, не ми отвръща на симпатиите.
Малко за мен: Имала съм двама мъже в живота си досега, и двамата - по-възрастни от мен с 10+ години. И двамата бяха много интелигенти и интересни личности, но имаха своите проблеми в житейски план, което обяснява защо са били с мен, а не с някоя подобаваща тяхна връстница. Никога не съм била с някой на моите години, израстнала съм без баща и винаги съм търсила бащата у мъжа.
Откакто скъсах с бившия, удрям на камък. Не искам да съм сама, всички мои приятелки имат гаджета и въпреки това са ухажвани и от други момчета, а мен никой не ме забелязва. Доста е болезнено за самочувствието. Излизаме в компания с момчета, а на мен никой не гледа като на потенциален (дори само сексуален) партньор. Не мога да си обясня защо е така. Не съм грозна, е, не съм и някаква уникална мацка, но не съм грозна. Малко съм дръпната по характер, трудно се отпускам, но не мисля, че и това е причината.
Истината е, че имам нужда от внимание, ласки, нежност и т. н., искам да давам любов на някого, неща, които иска всеки човек, но как ще стане това, когато момчетата/мъжете не ме искат дори само за секс?
Не искам коментари от рода на "гледай си ученето, другото ще си дойде само", защото очевидно в мен има някакъв проблем. Ако нямаше проблем, все някой щеше да е проявил интерес към мен. Малко объркана стана историята, но дано ме разберете и ми посочите къде греша.
Само да добавя, че аз не се държа настъпително, никого не преследвам, съмнявам се да изглеждам отчаяна в очите на останалите (макар че съм).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7cab34b738
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е нужно да си настъпателна. Като си харесаш някой (гледай да е с по-малка възрастова разлика, за да не го възпримаш като баща), продължаваш да си говориш с него нормално, но от време-навреме може да подхвърлиш нещо игриво, флиртаджийско. Може закачка за външния му вид например, придружена от усмивка. Като игра да стане малко :) Ако не реагира на няколко такива закачки, значи или е тъпо парче или в мислите му има друга.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c579209fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да те успокоя: не си само ти! Все по-често чета такива истории. Май не минава ден без да чуя за поредния/поредната самотник/самотница. И то не става дума за хора, живеещи в малки населени места, та да го отдадем на малък избор около тях. Мъже и жени, какъв ви е проблема, питам аз? Какво правите, та има толкова много самотни? Стоите сами или всички са нечии любовници и по този начин другите остават сами, докато някои имат огромен избор? Честно, отдавна стана дразнещо! Ако беше само при единия пол, щях да реша, че има някакво количествено разминаване в полза на другия пол, ама е повсеместно, значи и двата пола бъркат нещо или правят нещо не както трябва.

Бих ти дал съвет, но нямам такъв. Надявам се някой да разясни какво става, за да можем да ти предложим решение. Не вярвам да се е напълнило с наркомани и слепи, ама знае ли човек? Все нещо пречи на хората да образуват двойки и със сигурност не е онзи скромен парад в София. Вие сте на ход, госпожици и господа! Ето я поредната самотна душа (авторката), която е жертва на тази тенденция. Кажете й защо е сама, ама без клишетата, че проблемът бил в нея! При толкова много самотни хора няма как точно пък те да са проблематични, а и знам какви "сладури" съм виждал с човек до себе си. Точно примери за проблемни младежи, които обаче се котират като топъл хляб.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 503ddc6048
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пиле, дръпнатите по характер не само мъже си патят от липса на сексуални всякакви партньори. Често и най-красивите жени с подобен характер си седят сами. Не знам доколко си красива, но едва ли си от тяхната категория. Рядко има някой да си прави труда да "разбива стени". То и да изглеждаш отчаян/а си е също толкова отблъскващо. Но пък може да си говориш и приемаш хората нормално по принцип. Вместо да чакаш да се опознавате. Един вид излез си от зоната на комфорт, импровизирай. Хубавите неща се случват без да ги чакаш и планираш обикновено.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: be0490e12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мисля, че проблема ти е точно това, че трудно се отпускаш да общуваш. Трябва да си по - сговорчива. Ако трябва се сприятели с някой колега, който не го виждаш толкова като гадже, но можеш свободно да говориш с него, и покрай негови приятели и познати ще се отпуснеш и с други момчета.

Това е ключа - свободното общуване.
Позитивните и уверени хора привличат към себе си други такива.
И съответно сдуханите и комплексираните привличат други такива като тях.
Самата ти не си достатъчно уверена в себе си, не се чувстваш достатъчно готино в кожата си и. т. н.
и за това си привлякла тези плюс 10 години по - големи от теб мъже с житейски проблеми.

Мисли позитивно, бъди позитивна! Наслаждавай се на живота и си угаждай, когато имаш възможност. Започни да харесваш себе си и общувай смело.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 451a702018
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не мисля, че проблемът е толкова в общуването, колкото в това, че авторката, съзнателно или не, търси по-възрастни мъже, които да заменят бащата, който не е имала и вероятно заради това излъчва нещо, което кара нейните връстници да се отдръпват. Докато не се отърве от този модел, няма да привлече друг тип мъже. Също така, ако търси и каква да е връзка само за секс, пак много ще сбърка. Връзката не трябва да се превръща във фикс идея, иначе и със 100 мъже да излезе, нищо няма да се получи.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b8c56ba136
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако не си висока поне 1. 70, шансовете са ти минимални. Мъжете хареават високи и дългокраки жени.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f6ad11ab9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мъжете не сме покемони - не можеш да ни "намериш"

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: aebace34be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   "Малко съм дръпната по характер" и това с мъжете на по 30 нашепва, че се държиш като овца със всеки който не ти е баща на години. Явно си успяла да създадеш у всички около себе си впечатлението че търсиш богати чичковци.
Като цяло чичацита знаят че си им в ръцете и действат смело, също както и ебачите. Този който наистина те харесва и държи на теб сигурно ще действа малко по-плахо и ако ти се правиш на овца едва ли ше го забележиш (а съм на 99% сигурен че такъв има)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 802ebac0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8, половината млади мъже в България са около 170-175 см и за тях джобен тип мацки с ръст 150-160 см са идеални; отделно и голяма част от високите над 180-190 см мъже харесват педя или повече по-ниски от тях жени, така че изказването ти от името на всички мъже е силно преувеличено.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ee99a4200f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Всичко е въпрос на излъчване, мила! :)
Макар и да не ти се строи вярно, подсъзнателно мъжете усещат това, че някой умни и съзнателно.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 274637bf03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 8, направо ме разсмя. Значи само жените 1, 70 могат да имат мъже. Яко, нали? Ало, я излез на улицата и после пак пиши. не е истина какви комплексари има. А ти ако не си 1, 85, по-добре се хвърли от балкона, хахахаха.
На авторката ще й кажа само да излиза повече, да е по-отворена, усмиханата и общителна. Да не си поставя търсенето на мъж като самоцел. Просто ще стане, но кога? Кой знае. Не те съветвам да търсиш по сайтовете или с тиндър. Настройката там е за чук и бег. Гледай да опознаеш човека с неангажиращо общуване.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker