Любовницата му ми писа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовницата му ми писа
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 4007 пъти
не търся съвети, но ми е интересно да чуя мнения. Може и други да са били в моето положение. Малко предистория : средно статистическо семейство. Дълъг браг. Уж щастлив! Разбирателство, помощ, любов към децата. Но... Без да има вяра, искреност и усещане, че това е мъжът ми. Породени чувства отпреди 8 години, когато разбрах за неговата изневяра. Е тогава нямаше как, преглътнах. Децата малки, аз сама в чужда държава, с много малък процент на работа. Скрих го. Запазих му образа на грижовен и любящ съпруг. Преди известно време изненада! Получавам съобщение от жена, която не издържала и искала да ми каже с какъв човек живея. Много услужливо ми се обясниха всички подробности от техните срещи, къде, кога, колко. На въпроса ми, какво всъщност искаш? Отговора беше, аз също съм жена и като жена към жена искам.. Така и не разбрах какво иска! Първи момент шок! Втори момент ми стана смешно. Трети бях решила да приключа веднага, веднъж за винаги. Сегашен момент, оставям нещата да се уталожат, успокоят и бъдещето ще покаже. тази жена нямаше как да знае, че веднъж счупено не може да се счупи втори път. По точно е потвърждение на това което мислиш и чувстваш. Обижда ме колко елементарно и глупаво е постъпил, което ме кара да се запитам с какъв човек живея. В момента си мисля, че всички са едни и същи. Навсякъде е едно и също, а аз изобщо не мога да предценя хората. Получи се и нещо друго, поговорката клин, клин избива ще излезе вярна. Тази история ми помогна да преживея не преработената ситуация отпреди 8 г. Сега вече не го крия, казвам си директно какво чувствам и мисля. А какво стана с лпбовницата? Тя е имала нещастието да се влюби и си е мислила, че като е спала с него 5-6 пъти това и дава право да постъпва така. Аз лично съм и благодарна, че ми отвори очите. Аз не само ги бях затворила, но и ги стисках здраво да не би случайно да видя нещо. За протокола : не съм изневерявала физически, но емоционално ми се случи да се влюбя( голяма грешка)! Не съм привърженичка на душевният стриптийс, но след толкова преживявания, които ми се отразиха и на здравето, реших да споделя. Явно това е живота!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5c6c2e86b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Надеждата умира последна", не се съобразявай с малко, защото животът е един и връщане назад няма.
Ако бях на твое място, щях да го напусна, ами представи си, ако заради любовницата му, беше те изгонил?
Може да живеете заедно, но да сте врагове, да живеете заедно, само заради децата.
Децата малки, а сега като не са?
Не може винаги да си затваряш очите, трябва да помислиш и за себе си.
Трябва ли да чакаш и двамата да си изневерите емоционално и физически, че да се приключва?
Ако имаш материална изгода, това е друг въпрос, че си натискаш парцалите.
Човек, който изневерява, не обича!!!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 56d414f58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поздравления за силния характер да се приеме реалността. Не всички са такива но повечето сме! Няма пълно щастие, в това и аз се убедих. Защо не го пита още първия път какво му липсва, защо го прави?

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0b44d0036a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Още тогава е трябвало да не си затвориш очите за изневярата!
Защо ги свиквате (ти и някои други жени) такива мъже, че могат да получават всичко от вас и да ги търпите за всичко, само защото имате малки деца?? Едва ли не излиза, че вие ги търпите само и само да стоят да ви помагат за грижите с децата? А тези деца не са ли и тяхни, колкото и ваши?
Един човек щом е станал родител ведъж, то не би трябвало да спира да бъде родител, независимо в какви отношения е с майката/бащата на детето си.
Отглеждането на децата и сексуалните/любовните отношения според мен трябва да се третират като две напълно отделни неща! Още тогава е трябвало и ти да спреш да го третираш като твой мъж, а просто като баща на децата ти, който трябва да (би трябвало) да се грижи за тях с еднакъв ентусиазъм, независимо в какви отношения е с теб. И всички хора с деца трябва да са така. А ако спре да се грижи за децата, само защото не му ходиш по свирката, то по - добре изобщо да не е край тях, защото това ще е показател, че не е баща по призвание и следователно ще е по - добре за самите деца да не са край него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: cf0fd79536
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, мила!
Няма за какво да се притеснянаш от действията на някаква отчаяна жена. Тази натрапница проявява и завидно лош вкус (като ти пише), което не ме учудва, само такава може да се принизи до ролята на долнопробна любовница.
Една от присъщите на семейството черти е способността да се справим с проблемите - както идващите " отвън", така и възникващите в тесен семеен кръг. Ти като разумна жена трябва да съумееш да съхраниш семейството си, за което има смисъл да се грижим и страдаме. Защото трябва да приемем, че проблеми и страдания винаги ще има. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5498f815f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Любовницата нещо е почнала да недоволства и е решила да го натопи пред теб, за да му направи мръсно. Женската лицемерна мафийка. Той не става, както го описваш, ама ти си си го избирала. Повечето жени такива мъже си избирате, няма да се притесняваш. Говори с него и това е.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1fcb3510c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   От това, което забелязвам.. няма мъж, който да не изневерява.. само че щом сте семейство, се бори за него, брани семейството си, защото има много злобни и егоистични жени

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c31764b48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тя не ти пише от женска солидарност - пише ти, защото е отчаяна, защото мъжа ти явно така го устройва и няма никакво намерение да предприеме по-сериозни стъпки, за да е с нея:) Тя се надява на екстремна реакция от твоя страна, та като научиш поне ти да сложиш край и да е само неин хубостника... наивно наистина. Toест на мъжа ти си му е удобно и го устройва така и няма намерение за нещо по-сериозно с любовницата. Според мен и отговори, че не е ново това за теб и че нито е първата, нито ще е последната, но другите са били поне малко по-деликатни :) да не се чувства нещо специална и като жена към жена ти също да и отвориш очите:)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0e467b1859
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Любопитно ми е как правите секс с него, след като знаете, че той го прави и с друга? Как продължавате да се държите с него като преди, все едно не знаете нищо? Това е двуличие - и от негова, и от Ваша страна. Един лицемерен брак.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 560edc9be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Защо отчиташ емоционалната изневяра като грешка?
За другото съм съгласна с теб, защото съм преживяла подобна драма в семейството си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0d9c7b8b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моят постъпи по подобен начин... с негов приятел си уговаряха среща с някаква.. и въпросната кучка писа на мен и на неговия приятел на гаджето... прати ми скриин на чата им и аз я попитах какво е това... и тя ми каза, че това бил приятелят ми в действителност... естествено не повярвах... веднага му пратих скриин на чата ми с нея и той каза не и вярвай, а сред това започна да си приписва вина...
След тази случка те се разделиха, а ние останахме заедно и все още се чудя дали си заслужава... много изстрадах и преглъщах... много премълчавах, а той все ми казва че аз съм му виновна и че всичко ставало заради мен... и до сега е така... той ми определя живота... той казва какво да обличам какво да ям с кого да говоря с кого да се виждам къде да ходя... аз нямам мнение по въпроса... и търпя... но до кога.. сервира ми че щял да си прави каквото иска и че за тази уговорена среща аз съм била виновна, без да го предизвикам по никакъв начин... мъжете са опасни...

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 26350af394
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 10, ти добре ли си!? Направо се вбесих като прочетох коментара ти. Близки нямаш ли да те насочат в правилната посока? Този „мъж” така те разиграва, че не е истина. Нали не му вярваш, че ти си виновна за тази среща? Не си! Опитва се да ти вмени вина, за да си хойка без угризения. И успешно го прави. Той те е обезличил. Смяташ ли, че това е нормално? Със сигурност ходи и на още срещи и си прави каквото иска и ти го е казал дори. Не си заслужава просто, не знам на колко години си, но не си губи времето. Животът ти е само един и не трябва да си го даваш на човек, който те принизява със земята.

Авторке, моето мнение е, понеже не искаш съвети, е, че всъщност си проявила безхарактерност. Първа изневяра-простила си, втора изневяра пак. Дори съзнателно си си затваряла очите. Защо? Заслужаваше ли си да играете на семейство толкова години, като знаеше, че той не е с теб истински, а е имал нужда от друга? Постъпил е долно, но това е негов проблем. Ти трябваше да вземеш мерки, а не да му позволяваш негласно да изневерява.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1006662224
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Когато си повече от 28 години с един човек, не вярваш вече в дядо мраз. Отговарям на номер 8. Дали е лицемерно, да така е! Мисля, че е лицемерие, но отчасти. На мен ми трябваха толкова години за да разбера що за човек стои до мен. Не са това моите разбирания за връзка, но не си правя изобщо илюзии за друго. Оставям си правото да реша отсега накъде. Но бавно, без да бързам, не истерично. Знаете ли кое е най- смешното. Разговор от вчера: мъжът ми- аз не мога да си представя да живея без теб. Моят отговор- интересно, ти ми изневеряваш, но не можеш да си представиш живота без мен, аз не ти изневерявам, но мога да си представя живота без теб. Всичките коментари показват колко сме различни, как различно приемаме ситуацията, но в действителност всичките искаме едно и също. От авторката

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c655c2070f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ми изневерявай му и ти бе, но демонстративно, да знае че жена му е обичана от други мъже. Или направо се разведи с него. Айде бе, виж го ти!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 89a8e4ef53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей мила разбирам те, в какво положение си попаднала. Аз бях в същото като теб. Само че разликата между теб и мен е огромна. По простата причина, че и аз си затварях очите но, като ги отворих и разбрах, че не всички мъже са идиоти, като моя бившия и твоя мъж. Аз го изпратих при любовницата му, която вече му е жена. А аз съм със втори браг и съм много щаслива няма изневери няма прочие

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: bec23ef7ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Зако да си разваляш семейството заради някакви отрепки- любовниците? Той ако е искал да е с тях досега да се е развел.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0af8bd0ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Затова харесвам италианските. Знаят, че след 28 годишна възраст... Не са много стока и докато съпругът им е дискретен, забравят за подобни изпълнения.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 363620b7c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ако това ще те успокои малко-има много като теб. И мен не ме подмина. Твоят поне е търпял 8 години. Моят ми изневери на четвъртата. С колежка-класика в жанра, чак да му е неудобно на човек да пише, всеки втори пост по тая тема звучи еднакво. По-стара от мен-и това не е рядко срещано за учудване. И нашата се беше влюбила много, и понеже мъжът ми бързо и удари пръта си изля цялата огромна злоба върху мен. Такива жени като ги зарежат, нямат задна. То бяха мръсотии, интриги, клюки. Нищо не постигна. Ама и аз като тебе ми се появиха здравословни проблеми. Много пъти съм си мислила, че ако ми е било писано да мина през това, поне да беше избрал някоя измъчена женица, не чула добра дума в къщи, която се чувства човек само през половината откраднат час и стои настрани от мен. Но какво можеш да чакаш от жена, която като крадец се навира в чуждо семейство. Обичам да чета този сайт, попадала съм на много такива истории и съм се разтрепервала от наглостта и безочието на такива жени. Няма да те съдя, че си останала със мъжът си въпреки всичко. И аз останах. Та той прашинка не даваше да падне отгоре ми, парите-до стотинка на мен, перфектен баща, любим зет за родителите ми-защо да натрапвам на децата ми чужд мъж, който сигурно ще се окаже още по голяма свиня и от моя. Защото май те всички са еднакви. Не искаш съвети, а и аз не съм помисляла да ти давам. Не мога да ти кажа-успокой се и смело напред-като знам колко боли, как годините минават, но предателството не се забравя. Ако знаех как да спреш болката, щях да ти пиша... Но и аз не знам...

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f0559733a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Като порастнат децата, надявам се вече, че работиш, просто се раздели с него. Той от два стола ще падне на земята. не си струва да си затваряш очите непрекъснато. Ако не работиш, си намери работа, за да си независима финансово. Започни да пестиш пари и започни самостоятелен живот, след като децата порастнат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5f3b5c7481
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Преживях нещо подобно преди две седмици. Животът ми от тогава се съсипа. Не знам как се будя и ставам за работа. Десет години заедно и преди две седмици жената, с която ми изневери ми писа. Показа ми мръсните им съобщения, разказа ми всичко... и аз съм в твоето положение. питах я зашо, така решила. Дори не знам има ли смисъл този шанс, който дадох. Той е прекрасен като човек и баща, но тази му грешка ме съсипа. Аз лично не мога да се съвзема.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7fb4f44290
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Не си помисляй за розвод! Няма семейство, където цари пълна хармония. Гледай си живота, няма да правиш кеф на неква кифла! Всеки мъж (както и твоя) би се възползвал от лека жена като тая, но се прибира при теб, нали? Оная да чака...

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c1f3fe8f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ами то е ясно с какъв човек живееш, авторке - лъжец и курвар. Не се кахъри заради такъв, няма смисъл. А дали ще се разведеш - зависи само от теб. Бракът всъщност е просто една сделка, в която двете страни имат общи деца и някакви финансови отношения. Ако си финансово независима - по - добре развод, но в противен случай би било глупаво. Ти си прецени - за мен след болестта второто най - лошо нещо е бедността. Гледай ти и децата ти да сте добре, това е. Живей си живота, намери си хоби, любовник ако щеш, и хич да не ти пука. А на оная кукумявка, много загрижена за твоята информираност, не обръщай повече внимание. Повярвай ми - това ще я побърка от яд.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b001f7b03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Не ми стана ясно, защо насочвате неприязънта си към любовните, а не към идиотите, с които живеете? Може би, защото са ви извадили от розовия унес? Любовниците нищо не ви дължат, те не са женени за вас, не са техни децата ви. Нали се сещате, че ако не е тая, ще е оная. Това, че преспиват дори с доста по-възрастни от вас, дори грозни, показва, че просто си търсят мокра дупка, а не някакви качества. Да е добър баща и съпруг, а зад гърба ти да мисли постоянно за някоя друга-как ще я оправи, къде да идат и т. н, означава само, че е предател, лицемер и лъжец. Това ли заслужавате, защо се примирявате? Такива били всички, ами защо пишете тук, тогава?

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: fe96fa8e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Тая откачалка, дето ти е писала я зарежи! Даже не споменявай за това на мъжа си. Направи си прическа, сложи високите токчета, хвани мъжа си под ръка и... хайде на почивка. Тая да ти пише ако иска до Коледа. Ако и беше много розово положението нямаше да го прави! Какво ти пука? Изобщо не и обръщай внимание, да се пукне от злоба нещастницата!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e7aab945e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Интересни ми бяха коментарите. Благодаря ви, че сте съпричастни със ситуацията. Уважавам мнението и виждането на всеки един от вас. Съчувствам искренно на тези, които преживяват подобни истории като моята. Да уточня за номер 22: първо няма идиоти а хора, хора от плът и кръв, такива като мен и теб. Няма само правилно и грешно. Няма само черно и бяло? Живота е шарен, пълен с нюанси. Аз не съм обвинила с нищо така наречената любовница. Не оправдавам по никакъв начин постъпката на съпруга си. Но съм изумена как има хора които могат толкова долно да постъпят. Какво и дава право да нахлуе с гръм и трясък в живота на другите. Да си дава мнението и да ми обяснява с какъв човек живея. Мога още много да разказвам. Все още се люшкам нагоре, надолу, но едно разбрах трябва да съм най близо до себе си, да разбера кое е важно за мен и да си следвам пътя. Успех и лично щастие на всички. От авторката ps: до 23: наистина си смених прическата, отрязах дългата си коса без да мигна!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: df9a9378df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Омъжена съм от пет години. Смея да твърдя за прекрасен мъж.
И сега си мисля ако някоя ми пише.. какво ще направя?
Като бяхме гаджета бившата му приятелка се опита от фалшив профил, представи се за някаква. Първото, което направих беше да кажа: Бившата ти нещо се опитва да прави драми. И му показах разговора, който завършваше с моите думи: "Не ме вълнува какво имаш да ми казваш, не ти вярвам, вярвам на него"
После се убедих, че наистина е тя, защото опита и други неща.

Сигурно и днес ще постъпя по същия начин - просто няма да повярвам, ще защитя честта на съпруга си, ще ми стане обидно, че някой е решил да го злепоставя. И ако е истина сигурно ще изглеждам като тъпа овца, но... как бих живяла ако му нямам доверие, ако не му се възхищавам?

Как ще си кажа: Той има любовница, но иначе е страхотен. Е кое да му е страхотното? Най-малкото ще ме е гнус от него като си представя, че ме целува и бог знае тази уста какво е правила. Ще си публикувам разговора с любовницата във фейсбук и ще го тагна. Не знам - сигурно ще започна таква война, че светът ще му се види тесен. Но да си мисля колко е прекрасен и да си седя кротко, да ида на почивка с него, да се боря за него с някаква си.... о, не! Мисля, че една жена трябва да има себеуважение и да не целува устни, които са близали катеричката на друга допреди два часа. Мисля, че една жена трябва да бъде любима, мъжът да се старае за нея, да се бори за сърцето й, а не тя да си прави прически, токове и да се фука с мъжа си, само за да покаже на някаква си там, че е повече от нея.

Не знам. Дано никога не изпаам в такава ситуация.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d837f1a117
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   до номер 25
Не ми хареса заканата в коментара ти, аз съм мъж и съм по-сдържан , ще ти обясня едно просто нещо, не би си представяла живота с човек , на който устните допреди няколко часа са били на катеричката на друга?
Е , твоя съпруг , как живее и те обича като се сети че преди 5 години са били незнаен брой кренвирши в устата ти ?
Или това е нещо съвсем различно според теб, каквото било било, от тук нататък бялата премяна и заличаваш миналото си . Да , ако си се пазила чиста за съпруга ти , тогава бих те разбрал , ако ли не ....просто се наслаждавай на моментите с твоя великолепен партньор .

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 34f25c1871
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   до 26 от 25

Той ми е първият и единствен мъж в живота.
Не съм се пазила чиста, но като ученичка бях по-скоро от онези асоциални същества, свити в ъгъла, които си четяха книжки, докато другите момичета опитваха живота. После... някак изпуснах времето, в което човек върши глупости и реших, че е разумно да си изчакам човека, който ще обикна, с когото ще ми е спокойно. Така си стоях девствена до 20. (Днес е срамно вече, приятелките ми тогава ме насърчаваха да излизам повече, за да срещна някой, че да мине. Смятай какви приятелки? ! )
И се запознах с М***. Той беше малко по-голям от мен, с две връзки зад гърба си. Но някак не ми е било проблем това, че в миналото си е имал други жени. Не ме е било гнус. Колкото и тъпо да звучи, минали бяха 7 месеца, а това са си доста бани и миене на зъби :).
Но ако знам, че сега го деля с някоя, ако си представя, че след работа е минал набързо през нея и после се прибира и ме целува - еми да, гнусно ми е.
Защо не ти хареса заканата? Обидената жена действа като настъпено гущерче. С него сме говорили на тази тема, обещали см си, ч ако има друг човек - то ще постъпим с уважение един към друг и ще го кажем. Дали ще стане, един Господ знае, но мисля че така е правилно.
Решил си да си с друга, ела и ми кажи, освободи ме от себе си, за да можем и двамата да си потърсим щастието. Защото какво ще си мисли за мен онази жена, с която ми изневерява. Тя е в много удобна позиция - знае всичко, има избор. А на предадения партньор се връзват ръцете с лъжи. Еми не е справедливо и говори, че този човек не ме уважава като личност.
А като не ме уважава, защо да проявявам сдържаност? ! Защо да не го изтипосам пред целия му свят? Защо да пазя честта му, при положение, че той така безрасъдно я е проиграл?

Едно е сигурно - няма да започвам война с нея, да се глася, за да й натрия носа и да си мисля, че е страхотен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c86f058857
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   ДО 25 ОТ 26
Не го приемай лично, но ние когато сме във връзка не знаем какво се случва. Може наистина да е така както ти казваш, че се надяваш да ти каже, но може и той да прецени че за нещо мимолетно, еднократно не си струва да си разваля семейството. Просто ще замълчи. Вероятности много, може пък вече да си била в подобна ситуация, но да не знаеш. Какво значи бил е само с 2 жени. Да не би да има брояч на онази работа, какво брои той двете връзки, може и да не брои мимолетните бройки, може и като повечето мъже да бил на проститутка, но мъжете проститутките никога не ги броят и т. н. Идеята ми беше не мисли за нероден Петко, а се наслаждавай на компанията на съпруга ти, не мисли какво ако или дали.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker