Накъде отиват нещата!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Накъде отиват нещата!?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2199 пъти
Здравейте! :)
Аз съм едно съвсем обикновено и нормално момиче, което наблюдава своя 03 набор как тъпее и копира запада (САЩ) с тези мазни зализани нагоре прически и перчеми. Най- ме дразнят момчетата как си зализват перчемите, как носят някви блузи до колената и смъкнати панталони, как си епилират краката и си оформят веждите... има ли нужда от още?


Правят си накакви тъпи мюзиълита и се правят на готини и модерни. Страх ме е накъде отиват нещата... Малките чавета дет още им висят сополите са им накупили Айфони и глупости, с които се чепатят по фейсбук... Някаква Tumblr мода ли е това? Отварям фейсбука и гледам някакви момичета, които са на 13-14 години и вече си лепят мигли и уголемяват устите чрез шишета с вакуум, правят видеа в Ютуб (6-7 годишни)какви лакове и гримове имат.


Също така и някаква тъпа мода с туъркване... Плаче ми се! Спомням си, когато бях малка на по 5-6 годинки как си мечтаех да бъда като 20 годишните момичета през 2010, 2011. Тогава пак имаше такива кифли и кифльони, но бяха по-малко сравнение със сега. Честно казано срам ме е, че съм набор 03, не защото искам да съм голяма, напротив, защото ме е срам от тая шибана мода и защото искам да си намеря нормални приятели, с които да излизам, не да ловя покемони и да правя мюзикъли, ами да правим щури неща, на които да се смеем след 10-15 години.




Не се чувствам на мястото си. Точно заради моите , , стари разбирания за живота, , не мога да си намеря приятели за съжаление. Липсва ми времето, когато бяхме нормални и , , адекватни, , . Знам, че не можем да стоим на едно място и да не се развиват нещата, но това вече е прекалено!



Благодаря за вниманието! Поздрави! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 584791f87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен ми се ПОВДИГА от такива ''момчета'' стил 'Богомил Бонев', 'Пламен и Иво' и да изброявам ли още? НЕ МОГА да понасям момчета с впити панталони, впити тениски/дълги ризи и блузи под дупенцето тип чаршаф, скъсани и впити дънки или шалвари. Не мога да понасям педалския им стил на обличане, с разни смешни аксесоари - очилца, шалчета, чантички. Не мога да понасям фините им фигурки и гладко избръснатите им тела. Повръщам! Привличат ме единствено и само ЗРЕЛИ мъже, нормално изглеждащи и нормално обличащи се.
Та, тези ЖЕНЧОВЦИ, пардон момчета, дори не ги отразявам и не ме привличат визуално, камо ли СЕКСУАЛНО. Просто са ми смях. Това са живи п****и, така че е НАПЪЛНО НОРМАЛНО ДА НЕ ТИ ХАРЕСВАТ ПОДОБНИ ИНДИВИДИ.
В БГ мъжете са толкова суетни и смотани, че се делят точно на три групи мъжки кифльоци: Нацепените батки, Кльощавите и свръх суетни женчовци и Мъжете с бирено шкембе и чантичка през рамо :))).

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3584adf23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като не ти харесва нещо - не го гледай, не го прави. Няма да промениш нищо и никого със злоба, плюене и обиди. Вместо да гледаш другите поработи малко над себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5a3eff37b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За мъжка кифла може да използвате думата кроасан или курасан, както казваше една приятелка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3c3a9af226
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нещата са такива, каквито са. Не си ти човекът, който може да ги определя. Така че имаш два избора: дразниш се на нещата, или ги приемаш и продължаваш напред. Аз ти препоръчвам второто. Това, че има кифли и кифльовци не значи, че няма и други видове хора, с различни интереси, занимания и тн. Със сигурност не всички около теб са мъжки и женски кифли, така че със сигурност имаш и подходящи хора, с които да общуваш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5415ae1979
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   "Липсва ми времето, когато бяхме нормални и адекватни"
Не знам за какво говориш изобщо и не се заяждам да се знае...
Как така ти липсва време, което не си осъзнавала изобщо, защото си била още в яслите...?? !

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 014db8ec69
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добър вечер мила 03 набор виждам, че си изпаднала в ситуация в, която си мислиш че всички около теб са еднакви. АМА НЕ просто цялата работа е както съм го казвал и преди това е във обстановката в която се намираш или си избираш. Сега ти давам примерно в който ще ме разбереш какво искам да кажа. Един наркоман има още двама приятели наркомани и какво става те го запознават със дълири или още наркомани и така това е една голяма сфера на наркомани и подобни. А когато ти мило детенце си заобиколена както казваш от кифли и кифлиони тогава няма как да си намериш някви различни защото една кифла ще те научи на кифленски историий плюс това ще те запознае със нейни подобни. Ако отидеш в музикално училище ще си намериш музикални зубари със очила, които имат тик който да си държат връта на ляво или на дясно или по цял ден да си държат устните сейно ще духат разбираш ли ме на къде водят нещата всичко е до обстановката в която се намираш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 109b8f8b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре де, модата минава. Утре същите момчета и момичета ще правят други неща, защото нещо ново е модерно. Докато не порастнат достатъчно, за да си изтаботят свой собствен стил. Просто са малки още и затова подражават. Това, обаче, не е причина да не си общуваш с тях. Защото под модната прическа се крие реален човек, с когото ти ставаш приятел, а не с косата му. Не обръщай толкова внимание на външността, гледай какво има отдолу. Какъв е човекът.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e6a1fa7cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Всички критикуват другите, но не гледат себе си, това е българският манталитет! :)
03 набор, вместо да се интересуваш от училище, да се позаинтересуваш от хобита, все пак е лято и е ваканция, ти си тръгнала, да съдиш околните, кой кого копира.


№ 7 ти го е казал/казала... - "С какъвто се събереш, такъв ставаш".
В 5-клас, аз също исках да бъда част от останалите (пораснали и лоши момичета), но не ми се получи и се отказах навреме, иначе щях да пропуша и да стана к... ва.
Когато не е твоето поприще, да си кифла, да си отракана и да следваш "изискванията" на модата, не е нужно да се опитваш, просто бъди себе си.
Относно телефоните, нима ти не си имала на 7-8 години телефон в ръка? Проблемът на вашето поколение, че е разглезено прекалено, с тези технологии.
Напълно съм съгласна, да се научат децата от ранна възраст, как се "управлява" таблет, смартфон и компютър, но с учебна цел, а не с цел видео игри, фейсбук и други социални мрежи.
Грешиш, като през миналите години винаги си е имало кифли и кифльони, само че тогава си лазела под масата, все още.
Още си мъничка, за да съдиш прибързано, като станеш на 16-17 години, много вероятно е и ти да станеш една от стадото.
"Не гледай, сега какъв си... а какъв ще станеш".

Предлагам ти идея... запиши се на уроците по танци, а какви ще са може да прецениш ти, но лично според мен народните танци са най-добре, защото и без това стари и млади, не знаят какво е българско хоро, ще се запознаеш, с много хора и ще си по-комуникативна, вместо да се ровиш в другите животи, ще се забавляваш и ще понатрупаш, много умения.





Ж 21

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f9664173c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Горкото...аз пък не те упреквам, опитваш се да си осъзната, но.....живеем в трудни времена. Трудни!
Колкото можеш, не се променяй...т.е. мисленето си и се развивай, колкото можеш. Гледай да не станеш като тях, тогава ще е жалко...
Да знаеш, че ще бъдеш 'различна', това да не те плаши! Има 3 момичета, които мога да нарека приятелки, всяка от тях, и аз, живеем в различни градове. Те са свестни, умни момичета и най - често се движат сами или с приятеля си, рядко с познати.
В света е имало от всичко, но разликата от поколението на майка ми, и моето е огромно, а пък от 2000 - ната.... за мен си е пропаст.
До 18 - год. възраст излизах с всякакви хора да си говоря, и какво - моят опит поне е, че повече се изхабяваш, отколкото научаваш нещо смислено.

Ж21

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker