Наранява ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наранява ме
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1532 пъти
Здравейте! На 18 години съм и имам връзка с едно момче от Варна на 24. Заедно сме от 3 години и 7 месеца, ката се виждаме от няколко месеца понеже нашите не ми позволяваха. Той беше на бала ми, бяхме интимни. След известно време аз отидох да се запиша във Варна, искам да уча медицина там и да живеем заедно, пак бяхме интимни, казах му някои неща за секса(казах му че искам да ме целува повече) и също така понеже се е отпуснал и има корем, му казах, че трябва да отслабне малко, защото не трябва млад човек да допуска такова нещо. От тогава той се държи отвратително-всеки ден се някакви безумни скандали, той ми натяква какво съм му казала, в момента в който нещо което не му харесва(а на него няма нещо което да му харесва)става и излиза, постоянно се сърди и прави фасони, не се държи мило с мен, не ми казва, че ме обича, постоянно излиза с приятелите си, а никога не се е държал с мен по този начин. Кажете ми мнение, моля Ви, много ме боли и много страдам, а когато му кажа да не прави така, защото ме наранява той ми казва не ми пука, махай се, който не му харесва да си отива, не държа никой на сила, няма да те спра, ако мислиш, че ми пука се лъжеш. След това се извинява, казва, извинявай избухнах и след това отново всичко се повтаря!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 63a96a7a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-точно, ти го нараняваш с думите си.
Имаше в сайта тема, как момиче обясняваше, че нейните родителите, като малка, само са и забранявали и са и правили забележки, тя е на 20 години, но все още и стои травмата от детството.

Ако удариш, някого ще го заболи и ще му мине, но думите изречени от устата са най-болезнени, защото имат психично явление.
Когато обичаш, когато харесваш... приемаш всички недостатъци, а не да се опитваш, да го променяш.
Ако на теб ти кажат: "Дебела си, хайде отслабни"? Имаш отпусната кожа, хайде вземи да тренираш". "Косата ти е ужасна, погрижи се за нея".
Мога да ти изреждам до безкрай, но на никой няма да му е приятно, да му правят забележки за външен вид или навици, за това се е засегнал и се държи по този начин.

Като не го харесваш, такъв какъвто е "прав ти път", както ти го е казал, никой не те задържа на сила.
Никой не е перфектен, научете го най-сетне!!!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e27009f4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той се е засегнал, че не го харесваш такъв, какъвто е. Но според мен има и друга причина, за да се държи така. И тя е, че или вече не те обича, или си има друга жена. Не залагай бъдещето си с него.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8c2cbf1f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много си взивскателна , а той е мъж все пак ако позволи да му се качиш на главата и до там му е мъжеството... Ти си го ударила вече по егото като му даваш наставления в леглото и като има шкембе какво от това?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 856a8fceb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек, който собственото си тяло не увaжaвa и не се грижи зa него, не може дa увaжaвa и се грижи зa никой друг.
Мързелив, комплексaр, зa кaкво ти е? Билa си честнa, кaзaлa си му истинaтa, a той нaпaдa теб зaрaди собственият си мързел и нежелaнaтa откровеност.
Е, че нa кaкво можеш дa рaзчитaш от него? Дa си зaтвaряш очите винaги зa всичко, зa нещa много по-сериозни които ще следвaт в животa, но той ще те нaпaдa сaмо и сaмо дa не си мръдне зaдникa зa нищо. И смятaй, че отсегa е тaкъв, a после? !
Комплексaри не ти трябвaт!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4d0778ef41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мацка, като толкова те валнува само тялото си намери манекен или напомпан фитнес батка, не те е обрулил живота още за да стигнеш нивото на познанието че телесната обвивка е едно нищо

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2a6a1d5e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Привет и от мен!

Нека и аз дам своята гледна точка.

1. Да започнем оттам, че е бил на бала ти - възможно е, след като е дал това от себе си, да усеща обратната връзка от твоя страна като лична нападка. Замисли се за секунда как би могло да изглежда от негова гледна точка - Аз направих толкова за нея, а тя сега ме критикува.
Какво можеш да направиш ти - когато си говорите за такива неща, просто му обясни спокойно, че това не е критика към личността му(било то за корема или за секса), а просто споделяш своята гледна точка.

2. Със сигурност не е визуално най-приятното нещо да има корем, но ако има други неща, които те привличат в него, то това може да се приеме, че е такъв в момента и да вървите напред. Показвайки му, че го харесваш и приемаш, той сам може да се амбицира да отслабне!

3. Споменаваш, че той нищо не харесва. Може да си поговорите на тази тема - да го попиташ какво го кара винаги така да реагира. Убеден съм, че не е нищо лично към теб. Възможно е да е останало от детството му. Поговорете си и разберете.

Желая ти успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker