Има ли срок на годност връзката с женен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (111871)
 Любов и изневяра (27005)
 Секс и интимност (13207)
 Тинейджърски (21327)
 Семейство (5815)
 Здраве (8869)
 Спорт и красота (4526)
 На работното място (2743)
 Образование (6891)
 В чужбина (1482)
 Наркотици и алкохол (1035)
 Измислени истории (780)
 Проза, литература (1655)
 Други (16390)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли срок на годност връзката с женен?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2626 пъти
Здравейте!
Много бих се радвала, да публикувате историята ми, защото отчаяно се нуждая да разкажа на някого... с риск за бъда оплюта и не разбрана!
Преди да ни срещне съдбата, твърдо отричах вероятността да се захвана с обвързан мъж.. и в най-смелите си мечти не съм пожелавала нищо чуждо! Дете съм на разведено семейтво.. и т. н и т. н не искам да се оправдавам за нищо! Стоя здраво зад своя избор да се отдам на чувствата си, обичам времето с него.. пораснах с тази любов.. Не ревнувам, не желая да се разведе, нямам лоши мисли към семейството му! Той е моят най-добър приятел, интимните ни отношения са идеални , но не са на преден план! Имам нужда от него.. за съвет.. или просто да чуе поредните ми глупости.. и той също като мен е мечтател! Връзката ни започна на шега, но се превърна в най-истинското нещо в живота ми..! Питам се мили читатели.. има ли срок такава връзка? Кога се изхабява? Има ли край? Просто.. се страхувам, че ще го загубя като човек... и ми се иска да направя всичко възможно след нашия край който ще дойде със сигурност... искам да останем приятели... но незнам дали е възможно! Моля се всеки ден затова.. колкото време ни е отредено заедно ще го обичам с цялото си сърце и душа! Но стане ли време всеки да поеме по пътищата си.. ще го пусна със същата тази любов! Защото знам, че той ми е пратен да ми покаже истински важните неща в живота! Искрено ще се радвам да ми пишете! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7e90aea514
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дай повече информация: за теб; защо смяташ, че има срок и т.н....

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f2f5f76282
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Незнам за него има ли край, но за теб- знам. Няма край! Цял живот ще си обречена на тая връзка. Тъжно ще преминеш през младостта, през фертилността, през много връзки без перспектива за теб.
Никога и с никого няма да си щастлива, ако не е той. Лошо е, че неминуемо ще се разделите. След време, ще го срещнеш да води внуци в парка, а ти все още ще си с моминското си име... Дано се окажа лош пророк.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 87cdeef0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Толкова прекрасно и трогателно писмо, което много ме развълнува с искреността, драматизма и силата на чувствата си. Не знам какво да кажа, освен, че много, много съжалявам за вас.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6343e2ca78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Писмото ти е много трогателно и драматично, както казва №4! Щом ти си дете на разведени родители (каквото от скоро съм и аз), защо смяташ, че този човек няма да преодолее същото, да остави съпругата си и да е с теб? В крайна сметка не е нужно да се отказва от децата си, но не виждам какво лошо има да се откаже от съпругата си, ако не я обича и има чувства към теб!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0bfe809db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Да, такава връзка има срок на годност. Краят й ще настъпи когато ти си около 40 г. , вече загубила възможност да имаш деца и свое семейство. Когато влезеш в климактериума и седиш сама у дома, а той се радва на семейството си. Ти ще си загубила всичко-времето, младостта си, привлекателността си, възможността да имаш свое дете и свое семейство. Ще си самотна. А той ще е с внуците си и ще забрави за теб. Защото ти си му нужна за секс и разнообразие. Когато вече той няма да е много по секса, а ти-непривлекателна, връзката ви няма да съществува. Предполагам, че си расла без баща и този човек запълва липсата на по-възрастен мъж около теб. Не се самозалъгвай-нито той ще замести баща ти, нито ще се ожени за теб. Вече си голяма. Седни и помисли за себе си. Намери си свободен мъж, който да иска сериозна връзка с теб, да имате семейство... Това е, което ти е нужно. А не женен мъж, който те иска само за секс. Мисли с главата си.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 912b64ac83
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, авторке... "Твърдо отричах вероятността да се захвана с женен"-всички жени любовници го казвате това, все едно сте си плюли в устата. По-умни от нас са казали, че пътят към ада е постлан с добри намерения. Ами като не си искала, да не си се захващала-нали затова си човешко същество, което би трябвало да може да се контролира, а не животно само с една сигнална система. "Не ревнувам... "-смях в залата. Че коя си ти, че да ревнуваш? Имаш ли това право-да ревнуваш мъжа на някоя жена? "Не желая да се разведе... "-остава цинизма ти да стигне дотам, че да кажеш че му заздравяваш брака. Всъщност и да искаш, той няма да се разведе-може да си сигурна в това. Той не ти е пратен да ти покаже истински важните неща в живота-хайде сега да не разплачеш аудиторията. Човека просто му се чука младо-извинявам се за правия текст. Ана въпроса ти дали има край такава връзка-колкото по-скоро настъпи края, толкова по-добре за теб. Не хейтя и не те нападам-просто ме отвращава да се мери с двоен аршин и такива като теб дето развалят семейства да се изкарват светици...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1ced027f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Номер 6 е нарисувал картинката, която ще ти се случи, ако не си размърдаш мозъчето. Знам за такива 20 годишни връзки-мъжът излиза "уж" да разходи кучето, за да се види с т. н любима. Но той има жена, деца, дом, кариера, а тя -само откраднатите минути с него. Ако ти харесва-моля, кои сме ние, че да ни послушаш.
Аааа, забравих някой друг аборт, защото той, аха да остави семейството си, но това никога не се случва.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fa39042643
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз нямам съвет за теб. Абсолютно същото чуствам и аз. С тая разлика че аз имам деца от друг мъж, но съм разведена и напълно свободна. Не се крия. И не искам край. И не мисля за него. Само се питам защо!? Защо не мога да го докосна и целуна когато искам. Живеем толкова далеч един от друг че не можем често да се виждаме. И не не се пуствам виновна и не се чуствам втора или поредна. Това не е опашка за сирене. Аз съм си аз и ценя чуствата си. Мога да съм с които искам. Но искам само него. Хвърляйте камъни
Хайде! На авторката желая любов кураж. И си направи едно бебе поне. Една част от него ще е винаги с теб.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4c1865e4d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7, може и да си права за себе си, но, аз по-скоро, симпатизирам на авторката. Стига с това чувство за собственост. Никой не принадлежи на никого. Важното е, че сте се намерили. Времето е просто физична величина.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4f638ca8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Зависи на колко сте години. Ако имате голяма разлика, да, той няма да си остави семейството, ще си изживеете любовта, привличането, ще правите хубав секс и до там. В Един ден ще осъзнаеш, че уж ти дава всичко, а всъщност нямаш нищо. Уж си с него, а си сама. И ще се запиташ защо си проявила слабост и не си взела решението за раздяла много по-рано. Тогава прецакана ще си ти, защото младостта и привлекателността ти ще са си отишли. Ако нямате голяма разлика, може да продължи и години. Общо взето докато не го хване жена му, или ти докато не се усетиш, че времето лети, а той няма как да ти даде това, което заслужаваш. И в двата случая остават много хора наранени, но и хубавите спомени, след като се преодолее мъката. С номер 7 не съм съгласна, че нямаш право да ревнуваш. Имаш, но друг е въпросът, че няма смисъл. Не би имала право, ако е само секс. Няма също и да коментирам, че си"светица" и разваляш семейства. Тези жени, дето си мислят, че любовниците на мъжете им са им развалили семействата живеят на друга планета. За да се стигне до изневяра е счупено нещо много отдавна в брака, а любовницата няма нищо общо, просто улучва един слаб момент, на който мъжът САМ. решава да се поддаде. Разберете го. За изневярата са виновни винаги двамата съпрузи, а не само този, който изневерява. С едно съм съгласна. Колкото по-рано приключи, толкова по-малко ще страдаш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5c7b1e378e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 6 е право в целта. Не знам защо сте му дали единички.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e402bfb8b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 7, това е най-правилния коментар,който съм чела някога. Браво!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3e35cb7970
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Браво 7! Не мога да разбера хората защо се въвличат в такива обречени истории. Тя историята е толкова ясна, той никога няма да се разведе, само си губите време и си играете.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4218ec89e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   90 % от мъжете не се развеждат заради любовница, но 10 % го правят. В любовницата, която се влюбва се корени вярата, че тя ще се се вмести в тях. Друг вариант е, той да не иска, но като жена му го разкрие - да го изгони и понеже мъжете също са като маймуните - ще се хване на твоя клон. До следващата по-интересна, по-млада и пр.
Най-голямата ми грешка в живота е връзката с женен мъж. Жена му го напусна, той разведе една жена, но като резултат си седи сам. Обажда ми се да си подновим връзката, но поне в този живот няма никакъв шанс, ако ще да умирам от самота.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6c7956bbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ехо.. Здравейте!
Първо Благодаря на редакторите, че публикуваха моята история.
Благодаря и на всички които писаха!
На 25 години съм, самостоятелна и здраво стъпила на земята жена. Нямам зависимост от тази връзка, мога да я приключа когато искам. Питам се приятлството ни дали ще си отиде след раздялата? И как да го запазя! Защото той е прекрасен човек и го обичам като такъв! Отново повтарям стоя твърдо зад избора си.. щастлива съм и той е щастлив!! Не желая да коментирам мненията на хора които не познават любовта! Желая лек ден на всички! :) Поздрави!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3b20a05bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Сестра ми се ожени за мъж, с две деца, ама той искаше да се раздели с жена си, сега имат дете и тя го издържа, защото на него не му стигат парите....

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8bfa849f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Щом те устройва такава връзка не слушай другите какво ти казват. Срок на годност - може да продължи много години. На него му е супер - жена му пере гащите, чисти, готви, гледа децата, ти - задоволяваш го, изслушваш го, прави си кефа и след това отива при нея. Ако не поискаш повече от това може да си карате доста дълго докато омръзнеш или жена му разбере и го накара да избира. В 90% от случаите няма да си избрана ти. Вероятността да остави жена си и да дойде при теб е доста малка - поне така се вижда от много други случаи.
Но най-тъжното за теб би било след време, когато тази ценна за теб връзка приключи по един или друг начин. Предполагам сега си на 20 , но след 5-10 години когато осъзнаеш, че докато другите са градили семейства, имали са пълноценни връзки и са си изживели любовта истински, ти си се задоволявала с трохи, с откраднати мигове и си била тази на 2-ро място, скритата от всички. Тогава ще ти е най-тъжно, когато разбереш, че 20-те години са веднъж в живота и са най-хубавите, но ти си ги пропиляла с такава празна връзка. Както ти казах, щом те устройва това не мисли колко трайна ще е тази връзка- това зависи най-вече от тебе, ако си траеш и нямаш никакви претенции както вече декларира може да си карате така с десетилетия. Успех
М

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1ced027f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Наистина ли си мислиш, че другите не са изживявали любов?
Дори и да се разведе, я да видим какво ще получиш? Ще бъдеш вечно женена за бившето му семейство. Едва ли точно за това си мечтаеш. Ако когато вече го имаш и ви налегнат битовизмите, нюансите стават малко по досадни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1fd59e0730
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторке, имам приятелка, която прекара близо 12 от най-хубавите си години - между 27 -39 като любовница в подобна връзка.
Накрая той я остави по много груб начин по настояване на жена си - същата жена, която уж не обичаше, с която се чакаше да пораснат децат, а за да се разведе итн. Приятелката ми сега е на 44 - без деца, несемейна. Прави много опити да започне сериозна връзка през последните години, но не се и не се получава. Просто е късно, а и се оказва, че необвързаните мъже, на които попада на тази възраст си има причина да са необвързани. Тя също вече не е атрактивна като едно време. Вероятността да намериш подходящ партньор за семейство, когато си на 20 , на 30 и на 40 не е една и съща...
Просто имай предвид, че приказката освен с хепиенд, може да завърши и със съвсем нежелан край. Никой не е застрахован.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 640029f733
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   ооо, ама как, авторке, ние за любов само сме чували и сме гледали по филмите. ти си уникален случай, да знаеш!
щом не виждаш в каква до болка стандартна ситуация си изпаднала, ами и мислиш, че си срещнала единствената любов, няма какво да пишем повече :-)

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9a67ffa341
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Има реална опасност да се превърнеш в залежала стока
Животът лесно ще ти турне етикета, за който питаш

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 15367ffc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Никой ли няма да забрави поне за миг закоравялото си мислене и да остави пръстите му сами да пишат по клавиатурата.. Извинете ме, но кой е безгрешен? Кой е идеалния? Не разбирам.. защо никой не прочете, че питам за приятлството ни с този човек? АЗ МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ КАКВО НОСИ ПОДОБНА ВРЪЗКА! Наистина много благодаря на всички, че споделяте мнение. Приемам всяко едно от тях, но моля ви.. Животът е толкова кратък, че нямам време да съжалявам за нищо.. Трудна е такава връзка.. да! Има ОТ ВСИЧКО!
Случи се без да съм го планирала, но искам да приключи по моя начин.. както казах, той е ценен за мен и последното, което искам е да останем разочоровани един от друг
Заедно сме от 1 година и малко.. не проявявам никакви претенции относно бъдещето ни защото знам, че не е общо такова!
Не, че не мога.. защото е ''чужд''!
Имам всичките права е задължения като всяка обичаща жена!
Но... колкото и да съм щастлива сега.. и всеки ден с него.. вечер когато остана сама... в главата ми напират хиляди въпроси!
Искам нормални отношения, сигурност. Стига съм играла на ''дребно''..
което ми подсеща да отговоря на хората които погледнаха в бъдещето ми на 30-40.. изживяла съм 20те си години по най-добрият начин... свободна съм и сега и тогава! На 30 ще съм завършила образованието си най-накрая.. :D и смятам да си потърся жених.. може и да не остава за дълго, просто да се запиша.. един ден да не ми казват стара мома.. :D поне да съм разведена xd..
Мили читатели.. за мен този живот е подарък.. време да обичаш.. да се усмихваш.. да бъдеш добър човек!
Няма нищо по-важно от това да имаш семейство.. и добро сърце!
Приятна вечер! До скоро... [[Yasmine]]

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2dea247092
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Твоето не е любов миличка или не поне такава каквато я описват хората, книгите и филмите.
Няма от къде да знаеш, каква любов е преживял всеки от нас, това че ти си подценена във "връзката ти" с жененият мъж, не означава че е редно да си го изкарваш на други.
Всеки сам си пренадчертава бъдещето, а ти вече си го направила, да си останеш самотна, докато не те зареже, но след като прехвърлиш годинки, не си същата и няма да се котираш, както преди.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: eb764477c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Личи, че си съсипана. То е резултат от тая важна за теб неподходяща връзка. Проблемът ти е, че сама не си признаваш ужасната ситуация, в която си. Страхуваш се от бъдещето... и с право. Говори каквито искаш глупости и се самонавивай, ние може и да ти ръкопляскаме за това, че си "уникална". Знам ли? Може да ти помогнем с това. Ти имаш нужда от самозалъгване. Горката!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9c19d9ffa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   И така, след като той до момента не е оставил жена си, явно няма никога да се случи. Това е ясно, но и ти не го искаш (поне така твърдиш). Ако искаш да го запазиш като приятел, дръж се нормално с него и не позволявай да се нараните при раздялата, това е. И още нещо, един малък съвет - мъжете са склонни да запазят приятелство с жена, която ги е оставила, но не и с жена, която те са оставили. Ако се огледаш около теб, ще разбереш.

А сега ще ти дам съвет, за който сигурно мен ще оплюят. Той не ти дава ексклузивност, защо ти трябва да му даваш? Излизай и с други мъже, може би твоят Мъж с главна буква е някъде там. Не прави грешката, която всички любовници правят - да чакаш само него. Неминуемо ще се разделите. Сега си на 25, но годинките минават бързо, ще се изненадаш колко бързо. Не си давай най-хубавите години в такава токсична връзка. Според мен този мъж е по-възрастен от теб и те манипулира, поне така ми звучи. Може и да е нещастен с жена си, но мъжете не са емоционални същества като повечето жени. Ако има материална изгода от брака си, ще направи всичко възможно да го запази. Под материална изгода не разбирам жена му да го издържа, а да няма загуби от рода на 50% от имущество при евентуален развод. :)

А колкото до коментарите - всички се извъдиха най-големите моралисти. Точно от такива хора съм виждала най-неморалните постъпки. Недейте да съдите. И, да, някои любови са такива, каквито обикновен човек не може да си представи. Всичко зависи от душевността на партньорите, защото, когато тя е богата, любовта е много по-дълбока и смислена. Друг е въпросът дали в случая тя не е такава само за авторката.

Изживей си тръпката. След известно време сигурно ще откриеш, че в него търсиш качества, които не си намерила в баща си или другите мъжки фигури в семейството. Дано ти се получи това, което желаеш.

От мен имаш най-искрени пожелания да получиш любовта на мъж, който ще е само с теб, защото това е най-големият дар за една жена.

Поздрави,
М. М.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e2d1c64325
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Aaх, aвторке, посмях се дори, не бях писaлa до сегa. Другите не познaвaли любовъa, a ти-дa. Не, кaтегорично не е любов твоето, a желaние зa контрол. И не просто дори след рaздялaтa (зaщото тя е сигурнa) дa нaблюдaвaш понякогa от стрaни дaли е щaстлив, просто дa видиш онaзи усмивкa нa зaдоволеният и в мир човек и товa дa носи щaстие и нa теб. Ти искaш дa продължиш дa присъствaш в животa му кaто "приятелкa". Тaм, където е имaло истинскa любов и стрaст, винaги ще имa и болкa, съпбрaжение дa не нaрaним другият когaто вече сме с друг човек. Зa товa някогa обичaлите се винaги се рaзделят ТОТAЛНО! Не искaш бившият/бившaтa дa стрaдa виждaйки рaдосттa ти с друг човек, чувствaш се неловко... нямa дa рaзбереш, не обичaш, не любиш с любов.
Aко беше кaзaлa, че когaто дойде моментa, ще се оттеглиш и отдaлечиш зa дa бъде щaстлив, дa не се чувствa неловко пред/от теб, че ще си щaстливa aко знaеш, че той е щaстлив мaкaр и с другa, със собственaтa му съпругa нaпример... е, щях дa ти повярвaм.
Ти просто искaш дa го контролирaш, вмaниaченa си, не влюбенa. И зaрaди тaзи твоя вмaниaченост от сегa ти предричaм кофти зaвършек, вероятно ще те изгони брутaлно от животa си, когaто зaтегнеш още повече примкaтa.
Не е вярно, че нищо повече не искaш, искaш всичко дa е под твой контрол. Нaрцисче си, не знaеш що е то любов, жaлко.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 09888e9d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Ще си останете приятели с този човек. Не се притеснявай. Просто тук ти казваме да мислиш за себе си. Мъжете могат да станат бащи и на 70 г. Но за жените има срок -и той е около 40 г. Такава е природата. Мисли за себе си, да имаш свое семейство. То ще те направи щастлива.
А иначе -знаем какво е любов. :)) не си единствената в света, която обича. Обичай и себе си. Това е важно. Ти си си единственото, което имаш в този живот.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 29805a24d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Погледни колко години е бил женен и ще разбереш колко дълго ще продължи връзката ви, и то в случай че си му първата, което е малко вероятно. Някои хора се огъват при първия малък проблем и ведага търсят нещо ново другаде и целият им живот протича така - от цвят, на цвят. Те не мислят за семейството си и за това че децата им са тези които ще бъдат най-наранени. Не ставай част от това.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e36866f176
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Не съм се включвала досега, не съм била в твоята ситуация. Но като четох историята ти, се сетих за една прекрасна песен по текст на Блага Димитрова. Казва се "Добри познати", изпълняват я Искра Радева и Михаил Белчев. Тази песен е моят отговор на въпроса ти.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c4c7f34d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   "Питам се мили читатели.. има ли срок такава връзка? Кога се изхабява? Има ли край? "

Отговор по същество: има край и той ще е в момента, когато те разочарова, когато ти падне в очите. Когато гледаш в лицето човека, когото си обичала и не можеш да повярваш, че е в състояние да кажe, да направи това, да се държи по този начин... когато си мислиш "не може да бъде, аз те познавам, това не си ти" - да, обаче си е той :) Може ситуацията да е извънредна и драматична, може и да е нещо съвсем малко и прозаично - жест, реплика, действие. E, тогава цялото очарование, цялата приказка изведнъж си заминава и не знаеш да се смееш ли да плачеш ли. Чудиш се как изобщо си можела да изпитваш към него нещо различно от съжаление или презрение... А тoй пък може и изобщо да не осъзнае, че нещо по-особено се е случило и да си мисли, че всичко си е наред. За тебе обаче от този момент нататък просто нищо не е същото.
И мога да ти кажа, че вината няма да е негова, защото всъщност винаги си е бил един и същ - просто го гледаш през очите на любовта и очакванията.
E, от един момент нататък това спира да е така - но както и сама казваш, живота е кратък и така или иначе няма за какво да се съжалява, когато си се отдал напълно и си присъствал там с цялото си същество и душа, когато да избереш друго е означавало да тръгнеш против себе си :) Щеше да е твърде лесно, ако можехме да избегнем грешките просто като вложим здрав разум - а и кой в крайна сметка, може да каже кое е било грешка и кое не - всичко през което минаваш, те прави това, което си :) Желая ти късмет :)

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 15367ffc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Живи и здрави всеки си има мнение! Може и да сте прави някои като казват, че се самозаблуждавам.. но аз съм такъв човек! В моя свят всяка една мечта става реалност! :) Може и да не ми е толкова лесно колкото го описвам, но поне се опитвам да бъда силна.. да се подготвя за деня в който, това красиво момче няма да има какво повече да ми даде.. нито аз на него.. и ще трябва да спрем! Ще дойде ден, в който ще трябва да погледна напред без него! Може и никога повече да не искам да го видя.. :) Но със сигурност никога няма да съжалявам, че съм била с него!!!
Драги, читатели!
Мислите ли, че подценявам нечии живот и чувства?
Но за всяко живо същество тя е различна.. за мен тя е всичко! Винаги съм била влюбена.. лудо влюбена.. във всичко до което се докосне душата ми! Аз не признавам граници.. във любовта! Но с него тя е различна.. зряла.. свободна като пеперуда *! Всеки път когато го погледна виждам в него и звяр и дете!
Всеки път.. си казваме чао като за последно.. Всеки ден се гледаме като при първата ни среща!
Понякога говорим за нас.. но никога не сме се лъгали за нищо!! Между нас няма тайни!
Но все още не мога да си отговаря на един въпрос.. всеки ден се опитвам да си го обясня.. той защо изневерява? Може би, ще ми е по-леко ако попитам направо.. но не искам да притесня с въпроса си!
Живее с жена с която има само църковен брак, втори по ред!
Знам, че я обича! Но казва, че обича и мен.. възможно ли е?
Вечер, като тази ми идва да си излея душата.. но ще спра до тук.. желая на всички много любов и здраве! :) [[Y]]

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ed300f2cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

37.   Имах връзка с женен мъж с ясната цел всичко да си остане една тайна.
Нито ми в било за цел да го развеждам, нито да го използвам по финансови причини. Той земаше само малка част в сърцето ми, но в никакъв случай не е незаменим. През това време си излизах и си живях като всяко младо момиче на 20и нещо. И аз не знам как минаха четири години от взаимоотношенията ни, но ги прекратих окончателно. Дипломирах се, 25 и почувствах че вече имам нужда от мъж отдаден напълно на мен, мъж който да прави всичко за мен. И го открих. "Любовникът" и досега ми пише "много ми липсваш, да бях се развел когато трябваше", да но заради мен не си заслужава... защото си се забавлявах. Влагах емоции, но се научих да не хабя излишни такива.
Не се гордея с това, разбира се. Но когато се хващаме в любовните триъгълници трябва да разберем, че там също има една жена, може би, с едно две деца, отдала целият си живот на нашият любовник. Не вярвам в карма, съдба и че всичко се връща. Защо трябва да ми се върне, като съм постъпила по най-правилният начин според дадената ситуация? ! Далеч съм и от това да препокривам дадени морални норми.
Успех, авторке, и вярвам че можеш да бъдеш още по-щастлива! :)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9578f27fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Авторке, напомняш ми на себе си, само дето съм мъж. По същият начин започнах връзка с омъжена жена, макар че винаги съм бил против подобни неща. Бях се разочаровал доста от жените и си казах, като ще гарга, да е рошава. Не, че това ме оправдава, просто реших да се пусна по течението. Бях почти на 28 и всичко продължи около 5 години. Време, през което не мога да кажа, че съм бил щастлив. Чувствах се гузен, напрегнат, изпълнен с лъжа и т. н. Накрая Господ ми даде ясно да разбера, че постъпката ми изобщо не е хубава, както и че светът не е толкова сив, колкото си мислех. Върна вярата ми в жените и в хората като цяло, която отдавна бях изгубил. Помогна ни и да прекратим връзката си по възможно най-безболезненият за двамата начин. Изведнъж се оказа, че имало много свестни и нормални момичета, а не само развратни използвачки, както доста дълго време си мислех. Тези свестни момичета обаче, вече са заети, защото докато аз правех глупости, някой по-разумен от мен ги е оценил. Почти всичките ми приятели вече имат семейства, а аз съм сам. Годините летят изключително бързо. Няма да разбереш как от 25 ще станеш на 35. Аз съм на 34 в момента и последните десетина години ми минаха като няколко мига.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker