В задънена улица... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В задънена улица...
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2973 пъти
От почти две години живея и уча в чужбина и мога да кажа че отидох от части защото исках да избягам от една дълга и нещастна връзка в която не обичах човека до себе си макар той да ме обичаше много. За жалост живота има чувство за ирония и сега пеживявам същото само че сега съм от другата страна на бариерата. От толкова отдавна не бях обичала /повече от 10 години/ че се влюбих както никога досега и за жалост май не е само влюбване защото си мислех че най накрая съм срещнала Мъжа който дори бях приела с ясното съзнание за недостатъците му.

Запознахме се в един магазин когато той изникна пред мен и ми каза : получихте ли своя подарък/предлагаше договори за мобилни оператори/ - красив мъж понякога не можех да повярвам че излизам с такъв е естествено и интелигентен мога да кажа че обожавам да разговаряме.

Видяхме се няколко пъти но след това аз заминах за България за лятото. На есен всичко продължи но не толкова сериозно колкото ми се искаше знаех че преди година се е разделил с годеницата си с която е бил 3 години и не исках да го притискам. Виждахме се средно по веднъж на седмица. Но винаги усещах една дистанция - познавах само един негов приятел само веднъж видях майка му за няколко минути никога не съм ходила в апартамента му - той живее извън града. В началото на декември той ми каза че иска да задълбочим връзката си и започна да ме разпитва колко деца съм искала да имам... но трябваше да се върна в София за празниците и реших да не го търся да оставя той да го направи за жалост той не го направи а когато се върнах кошмара започна. Малко преди идването ми той среща някаква негова бивша бивша която както се изрази е преобърнала възприятията му когато е бил на 21 /сега е на 29/ и с която са били заедно 4 години. И ми е изневерил с нея в собственото ми легло. И искаше да се вкара в ''сериозен режим'' с нея - но по късно тя му заявява че не иска. Простих - безумно го обичам и липсата му беше цяла агония за мен сега знам как се чувстват наркоманите в период на абстинеция - като в ада. Болката си беше направо физическа.

В края на януари се срещнахме за да поговорим и беше една от най хубавите ни срещи - говорехме и споделяхме открито за нашата връзка каза ми че от много време се намира в много несигурен период и живота му е низ от временни решения и не знае какво да прави - объркана ситуация - беше напуснал работата си от месеци и не успяваше да си намери нещо добро. Попитах го какво иска от живота а той ми каза - да се влюби да има семейство и да отиде в Камбоджа. След около две седмици пак поговорихме и ми каза че може да опитаме да имаме връзка но след това бившия ми се натресе за една седмица родителите ми дойдоха да ме посетят и нямахме много време за срещи.

Мисля че не трябва да споменавам че липсата му си беше кошмар за мен. И тъкмо когато започнахме да се виждаме по често и си мислех че аха ще се получи той се отдалечи - разбирам го липсата на работа и пари се отразява винаги ужасно - мотора му се развали и той остана блокиран в къщи за почти две седмици. Но не се обаждаше да ме чуе винаги аз му звънях да поговорим. Накря не издържах и му написах писмо без да го обжинявам му описах как се чувствам и колко ми липсва и как въпреки проблемите му аз съм до него... Не се обади а когато аз го направих ми каза че не иска да продължаваме че си прекарва добре с мен но не успява да се влюби а и за времето в което не сме се виждали се е отдалечил... Каза че било от около 3 седмици и като го попитах защо не ми каза по рано какво чака ми отвърна - не знам... Ще се видим след седмица да поговорим лично точно преди да замина почти за месец за София. Имам усещането че когато се виждаме често той омеква и се привързва към мен но в първия момент когато не сме заедно сякаш ставам персонна нон грата.

Съжалявам за правописа но в момента не мога да мисля за запетайки

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: b6f772a92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С него просто няма да се получи. Тази абстиненция ще трае 2-3 месеца, но след това ще си способна да продължиш живота си.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3821461592
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Последният път когато обичах така беше преди 10 години и след това ми трябваха още две за да забравя. Мисля че сега е дори по-зле. Той достигна не само до сърцето ми а направо се вклени в душата ми - поне според мен си пасвахме перфектно разбирахме се от половин дума, довършваше фразите ми... Освен това за пръв път в живота си имам такова усещане за човека до себе си много често имах сънища за това какво ще стане между нас и за мое страхотно учудване после всичко се случваше почти мо та мо както в съня - случки ситуации мисли чувства... никога не съм имала подобно шесто чувство към друг човек дори към собственото ми семейство. Опасявам се че не 2 - 3 месеца а 2-3 години ще ми трябват... .

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3821461592
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много бих се зарадвала ако получа повече мнения по въпроса. Знам, че първото, което ще ми кажете е: ''Забрави не си струва'', но на теория и отстрани е много лесно, а на практика душата ми се къса и не искам и не мога да забравя.

Как се забравя щастието?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6b55fa6183
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А защо реши, че това е щастието?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: bd11da9571
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Любовта, това е сложно нещо и човек трудно открива истинския. Не можеш да го накараш на сила да се влюби в теб, дори и да сте заедно, това ли искаш, мъж, който не те обича? Разбирам, че те боли и не е толкова лесно колкото изглежда отстрани, да го оставиш и готово, но това е вярното решение. Нали знаеш, че всичко се връща и сега на теб ти се връща от преди, но следващият може да е истинският. А този, той наистина незнае какво иска, но от теб нищо сериозно, само си запълва времето. Ако продалжиш тези виждания и това мъчение, ще си причиниш само още болка и ще изгубиш време. Mary Jane

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d9e2d034a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз също минах през нещо подобно преди време. Установих, че тази наркомания за другия е просто някакво незадоволено его. Спрях да се стремя към него, повтарях си, че има и по-хубаво в живота от подобна агония да се лашкаш насам-натам без ясна представа къде ще му излезне края... Когато ме заболяваше за него и се питах защо постъпва така, си повтарях, че любовта няма нищо общо с това чувство, тя е светла и лъчезарна. А болката идва от разните там неудовлетворени щения на Егото ми, което не може да се примири, че някой не е успял да се влюби в мен така, както на мен ми се иска. Единственото правилно според мен в тази ситуация е да освободиш този човек, видимо е, че когато е с теб се" привързва" или по-скоро свиква с удобството, но това не е любов, щом при най-малката физическа раздяла започва да" забравя за теб" и да се отдалечава.

Колкото до твоите изживявания с шестото ти чувство по отношение на него - нормално е по-чувствителните хора да могат да се свързват с партньора си по този начин, това не означава непременно, че той е сродната им душа. Често пъти подобни нека ги наречем телепатични контакти са еднопосочни, само от човека, който е по-финно настроен и по-отворен към връзката. Ти би могла да се свържеш и с други хора по този начин, стига да го искаш, т. е. би могла да си отвориш съзнанието на нужните" честоти" . Другите са просто предаватели, докато ти имаш способността да приемаш, но само когато наистина си премахнала всички прегради и си се влюбила. Както казах, това е еднопосочно състояние и не е задължително да се случва точно с истинската ти сродна половинка, а просто с човек, към когото имаш много силни чувства. Отново - щом той не е на същата" вълна" , по-добре му дай шанса да се влюби истински, пък макар и в друга. Самата ти казваш, че рано или късно си си тръгнала от връзка, в която не си имала чувства - той също ще го направи, неизбежно е. По-добре позволи на Егото си да го пусне сега, за да можеш и ти самата да намериш истинското щестие при някой, който ще те обича насреща.

Късмет и всичко добро.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3821461592
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към номер 4
Защото когато съм с него съм в състояние на пълна емоционална задоволеност и душевен мир и спокоиствие - положение зен. Дава ми усещане за хармония и за разлика от всички други бивши не ме дразни /мога да прекарам ужасно моного време с него в приятен разговор или вършейки нещо заедно без да ми досади или доскучее/ или обсебва. Дава ми усещане за свобода и ме зарежда с много много положителна енергия и емоции дори само със самото си присъствие около мен. С него мога да разговарям / и като казвам разговор наистина задълбочен разговор, а не битови приказки/ защото е широко скроен човек. И не на последно място никога не се държал грубо / да ме обиди или да повиши тон/ много е тактичен... Нима това не е достатъчно?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3821461592
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Към номер 5
Защо да ми се връща от миналото. Вярно бившия ми ме обичаше безумно, а аз не НО /няма да изброявам/ имах прекалено много доста сериозни причини за да не го обичам.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 68134ebacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Източникът на всяко страдание си ти самата. Малодушието ти вилнее — отиваш да учиш, за да избягаш. Не знам от вълнения кога учиш. Страхуваш ли се дали се справяш с живота? Обезличаваш се и се прикрепваш към мъжа, а това показва, че се чувстваш много слаба в света и не вярваш, че имаш способности. Мъжете може и да са прости понякога, но винаги ще засекат липсата на личност и видимо при теб е така. Тотална липса на уважение, но и той си е малко неудачник, та не си само ти виновната. КАкво да ти кажа. Търси промяната в себе си. Не бъди овчедушна. Мъжете много харесват жени, които имат качества и личност, и които са с тях по собствен избор, по собствено желание им се дават, а не от прекомерна слабост.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker