Кой от двамата да избера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кой от двамата да избера?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2540 пъти
Имам приятел от 4 години. С него никога не ми е било лесно, защото винаги е бил адски студен човек- не обича да ме държи за ръка пред хора, не обича да ми помага, не говори с мен за нищо, секса е посредствен. Като сме насаме ме гушка само от време на време, но го обичам. Да, знам че не съм в ред...

В началото на годината започнах да се занимавам с едно друго момче, много добричък. Помогна ми да си взема всички изпити грижеше се за мен, като бях болна, за разлика от моя, който въобще не ебаваше. Супер грижовен винаги, доста си говорим имаме адски много общи черти, доста често мислим еднакво и казваме едно и също, после се смеем ^^ след 4 месеца спах с него.. секса е божественяшки, никой не ми беше правил такива неща. Не съм се чувствала по-добре с никой друг, сигурно ми е в прегръдките му. И имам чувства към него.

Разбира се и двамата имат кусури и добри черти...
Приятеля ми от 4 години никога не поема инициативата в нищо, нито чистене в къщи, нито секс, нито да ми помогне като види, че се затруднявам с някоя дейност. През цялото време е на компютъра. Трябва да повтарям по 100 пъти едно нещо, за да го свърши, като говоря не ме слуша и не взема мнението ми предвид. Мисля, че ме иска само, защото съм му удобна. Но ми харесва характера му донакъде, защото ми дава свобода от себе си, не е обсебващ.

С другото момче е различно правим всичко заедно, имаме еднакви изисквания за нещата как трябва да бъдат свършени, забавно е. Чувствам се добре, когато ми помага, тъй като досега всичко съм правила сама. И е толкова мил и ме целува и прегръща през цялото време, угажда ми, прави ми комплименти, кара ме да се чувствам добре в кожата си. Това е наистина много за мен, тъй като винаги съм се притеснявала от някои части на тялото си, но той сякаш не го забелязва, милва ме навсякъде.. И ревнува доста разбира се, защото съм във връзка, виждам че го наранява доста, плакал е, молил ме е да оставя моя и да съм с него, че щял да ми даде всичко, от което имам нужда, ще се грижи за мен и ще ме обича. Общо взето страхотен е в почти всяко едно отношение. Има си доста проблеми със семейството и понякога си пада нервак. А и няма много пари. Най-много ме прритеснява това, не че ме бърка че няма, а какво ще ни причини липсата им след време. От собствен опит знам, от моето семейство че липсата на пари е причина за раздор винаги, колкото и да се обичате... Другия му кусур е, че си пада женкар.. Бил е с много жени, и как да съм сигурна, че утре няма да му скимне да скочи при някоя друга..

И двамата ги обичам и не знам какво да правя, моля за съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 42f0c7e266
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мога да помогна със съвет, но впечатление ми прави, че за приятелят си в броени редове изреждаш кусурите му и в един-два реда хубавото у него, а за другото момче в десетки редове предимствата и само с няколко думи кусурите. Ти най-добре знаеш какво да направиш и за да опитам да бъда полезен, опитай да помислиш кое е по-важно за теб, кой е по-важен за теб. Твоят човек си го познаваш, другото момче вероятно също, но не толкова добре. Претегли плюсове и минуси и вземи решение, а после и последствията от него, било то хубави или лоши.
Честно казано, четейки историята на момичето си спомням за едно нещо, което звучеше нещо от сорта на ''Ако се колебаеш между мен и някой друг, не избирай мен! ''

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6d2feab0e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Определено второто. Ако от сега ти е започнал да ти омръзва с тази студенина и секса да ти е посредствен, не знам как ще издържиш след няколко години. Просто в един момент ще стане агония.

Самият факт, че изобщо се е стигнало до изневяра означава, че връзката ти е изчерпана и колкото по-рано си го признаеш и прекратиш нещата, толкова по-малко ще страдаш.

Вярвай ми, не го обичаш, а само се заблуждаваш сама. Човек, който наистина обича, никога не би изневерил или би му било приятно с друг човек. Дали по навик си с него, дали не искаш да си признаеш пред себе си, дали не искаш да го нараниш, дали просто защото си инвестирала твърде много време, все тая, но така както го описваш, ти определено не си с него по любов, колкото и да не го осъзнаваш и е дошло време да се разделите.

Не е трябвало да му изневеряваш, а просто да бъдеш честна с него, че нещата не вървят и че не си толкова щастлива с него.

По-добре не го лъжи повече, защото той не го заслужава. Може да е студен, но все е бил част от живота ти толквоа време и най-малкото заслужава честност. Така само губиш и неговото време, а и себе си лъжеш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: edc09f5e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Избери втория, за да ти изневери след време, както ти си изневерила на приятеля си. Просто за да се балансира кармата, не за друго. Като нямаш чувства към някой си, по-добре сам, отколкото с него, но жените масово поддържате някакви псевдо-връзки, при които мъжете са използвани и излъгани. Долна кифленска история.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5e36fa2e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо-зарежи приятеля си, защото няма смисъл да продължавате. Нито ви върви, нито си му вярна, а не е изключено и той да не ти е.
Второ-продължи с този. Макар че не мисля да издържите много време. Казваш, че е женкар и те е страх да не си хване друга. Но не забравяш ли, че в момента ти правиш същото като го правиш любовник?

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9cae8e5cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не мога да разбера защо бързате да живеете с някои и той после се оказва не за вас... Избери втория, като гледам няма за какво да си с първия, дори си му изневерила..

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d83cd09c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ами ти си изредила само кусурите на единия, а на другия само предимствата и единствения кусур - ПАРИТЕ! Сещаш ли се какво искам да ти кажа ? :D Миличка, ако ги зарежеш и двамата ще е божествено. И двамата ще се оттърват от една златотърсачка по-малко :D

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4f59fbde25
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не избирай никой, първият е като моят бивш мъж, студен, но пък моят работеше запълваше си времето, но нямаше ни поен от парите му нито от вниманието. Докато сегашният ми приятел работи много, има пари и време, но е малко туткав. Поне за сега не ми е проблем. ТО и аз съм един нервак, но ме търпи за сега, . Остани сама за малко е моят съвет

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7c35d8e356
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз няма да те съдя за изневярата, според мен ти сама знаеш какво си направила и съвестта ти се обажда често. Не знам кькъв човек си, но ако си от типа хора, които са готови за бъдат с някого без да влагат много чувства, то тогава можеш да избереш втория, като при евентуална изневяра от негова страна, няма да бъдеш с разбито сърце.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a17d28d3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Вторият.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 15f270fa24
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ооооо, щом отсега не помага, после ще е ад.. второто момче бих избрала аз.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1d41da14a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Нито единият, нито другият. Първият изобщо няма подходящо държане за партньор, другият женкар-силна потенциална опасност за в бъдеще. Парите не ги коментирам.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 215b708cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На мен пък ми е чудно как успяваш да съвместиш времето и с двамата??? Оставам с извода, че с първия живееш, ами с втория кога и как се виждате? Много интересно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a3cacf84cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз съм мъж и като чета съветите на другите, съдя, че са жени. Още в началото казвам, че ако трябва да избираш или оставаш с първия или си търсиш трети, като ги зарязваш и двамата. За първия си писала доста негативни неща, но нищо за втория, освен, че е ревнив. Този мъж сега ти прави мили очи само за да те откъсне от първия, ревнив мъж не понася конкуренция. След като те откъсне и ти се наслади, което няма да трае дълго време, ще те зареже. Сама казваш, че е "женкар", а ти си поредното завоевание което го стимулира именно това, че е във връзка. След кратка авантюра, ти си бита карта, а той е при следващата. Имаш още една опция да се опиташ да го използваш като допълнение към връзката ти. Ако играеш правилно, ще си доволна, но ако зарежеш първия, който е сигурен, ще загубиш и ще съжаляваш... Аз съм от същия калибър мъже, интереса се изпарява в мига когато спечелиш трофея, а ти си трофей в момента. Разделял съм двойки, само и само да спечеля облог, че няма да се получи. Бъди умно момиче

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 82b9645d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Нито един от двамата. Ако наистина обичаше някого от тях, нямаше изобщо да си мислиш за друг. Предполагам, че в едното намираш сигурността, а другото е все още тръпка, защото е ново. Замисли се дали наистина те привличат тези хора или по-скоро идеята за тях....

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e9ab45da97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   13 ката добре ти го е казал. Избери трети. Първия не го обичаш, втория не те обича. И най вероятно няма да се изтърпит

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6694058473
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От два стола накрая ще паднеш на земята!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 329cc690b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   от два стола.... на трети :) не оставай с никой от двамата. на първия вече си изневерила и с тяло и с душа, не те ли гризе съвестта? с втория няма да се получи, ти вече си му паднала в очите, защото си изневеряваща жена. това той винаги ще има предвид и един ден като ти изневери, ще ти го напомни. остани сама, погледни и себе си и хората отстрани, помисли и направи нещо по въпроса с парите-направи така, че сама да изкарваш достатъчно, не казвай, че няма начин, има и цената е скъпа-много труд, очите на 4, амбиция и никакъв отказ. защото и най-богатите мъже фалират, запомни го! не се превръщай в поредната бг пиявица!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 616ad9c94c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторката: Развитието е неблагоприятно за мен. Другото момче откачи и каза, че ще каже на моя, аз реших че е по-добре да го чуе от мен.. и той ме заряза. Бясна съм на другия и не искам да го виждам и чувам.
Съвет към други в подобно положение: стойте си при вашия човек, ако нещо не е наред във връзката старайте се по всякакви начини да оправите нещата. Сега разбирам всъщност колко много ми липсва моето момче. Ценете хората до вас, може да са с по-трудрн характер, но да ви обичат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cd871de4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   То повечето като тебе, налапат го на някой друг, първия ги зареже и накрая го играем осъзнати "уж"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker