Безкрайни въпроси с незнайни отговори - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Безкрайни въпроси с незнайни отговори
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3413 пъти
Здравейте! Случаино попаднах на този саит и реших да ви разкажа една история от личния си живот... Преди 2 години имах приятелка с която бяхме изградили 3-годишна връзка и нещата бяха уж сериозни и за двама ни. Всичко вървеше добре когато една вечер тя реши да не излиза, понеже била уморена. Аз уважих разбира се това решение и излязох с приятел на по кафе. Както си стоях в заведението, изведнъж сарцето ми започна да бие силно и усетих силно вълнение в гърдите си, нямах представа какво става, просто на момента реших да си платя сметката и да се махна от там.

По най-бързия начин с моя човек изчезнахме от заведението и го помолих да дойде с мен до домът на приятелката ми и тои се съгласи. Когато отидох, ми съобщиха че нея я няма, била излезнала някъде. В този момент адреналинът наистина се покачи рязко и ми се разтрепереха краката, реших да запаля една цигара с моя приятел на междинните тераси на входа и да се успокоя малко.

В този момент виждам някаква кола да приближава и приятелката ми беше вътре, аз бях в шок. Извадих си телефона и я набрах, гледайки я отгоре. Тя вдигна и ми каза че тъкмо ще си ляга, а аз настоявах да се видим и й казах че съм близо до блока й, а същност я наблюдавам отгоре. Тогава тя ми затвори, качи се в колата и потеглиха. На 20 метра от блока имаше гаражи и беше тъмно. Всичко това се развива в 23:30 час. Там зад гаражите се паркира колата, сякаш се скриха от мен, когато разбра че уж съм близо до блока й. Тогава аз я набрах отново по телефона, слизайки надолу по стълбите.Тя ми вдигна едва когато излязох от входа и ми каза че вече си е в леглото, а аз вървях към колата. Приближих се на 5 метра и казах: Сега те виждам както и ти мен. Не го очаквах от теб, беше ми приятно че се познавахме. Обърнах се и си отидох. Така се разделихме.

Но вече 2 години немога да я забравя и си давам сметка че по време на връзката ни аз я обичах много, а сега странното е че в момента я обичам още повече и това ме убива. Пробвах всичко за да я забравя. Дори умишлено напуснах България за 1 година, но сега отново съм тук и я обичам повече от всякога, повече от себе си. Чувствам се като глупак и незнам какво да правя... . Немога да повярвам че това се случва с мен... Питам се дали ако разбера само причината защо ме е излъгала, дали е изневерила наистина същност? Тогава може би ще си подредя мислите, но аз не съм я виждал от тогава, нито чувал, понеже й казах че ми беше приятно че се познавахме. Защо не ме потърси нито веднъж да се опита поне да ми обясни... Дали не избързах тогава с краиностите, но от друга страна аз съм човек който слуша сърцето си и тогава на момента така исках да постъпя, и сега не съжалявам за нищо казано и сторено. Съжалявам само че я обичам повече от себе си! ! !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 49a163731e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ПОговори с нея

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b555202a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не мисля, че имаш защо да съжаляваш, ако тя е збъркала, или просто залитнала, и ако истински те е обичала, тя щеше да те намери и да ти обясни, влюбения човек, когато збърка прави всичко за да се извини най малко. така, че гледаи напред и намери истинската, успех ти желая... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... симба

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8ee651ec2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Пич според мен тя отдавна те е забравила... Всъщност щом не те е потърсила значи не и е пукало за теб. Преодолей чувствата си и гледай напред. Няма смисъл да я търсиш пак и да й сваляш звезди. Не защото няма да те приеме. е помисли за даденосттв ще го направи ако е сама. Но ще те помисли за даденост. И пак няма да те цени. И вярвай ми щом веднъж е изневерила пак ще го направи... ..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a06459b47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Приеми, че за да не те потърси за обяснение или поне за извинение след 3-годишна връзка, значи не е имала сериозни чувства към теб или чувствата й към другия са били по-силни. Сега се измъчваш, защото мислиш, че си прибързал, но липсата на каквато и да било реакция от нейна страна означава, че всъщност си постъпил правилно. Не си заслужава да страдаш толкова време заради нея. Дори да не се бяхте разделили, едва ли би могъл да живееш с нея и със спомена за случилото се. Явно си свестен човек, затова съм сигурна, че ще срещнеш жена, която да държи на теб и на която да можеш да имаш доверие. Когато това стане, ще забравиш за предишната и ще си доволен, че си продължил напред. Пожелавам ти го искрено!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 472451f476
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мисля,че тя е поела по своя път. Ако е искала да те е потърсила и да ти е обеснила. Тя не се интересува от теб. Според мен не трябва да я търсиш. Само ще унижиш себе си. Дори да си простите и всичко да се оправи (в което много се съмнявам) пак ще се повтори.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b023ec2c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пич, клин клин избива. Направо не мога да повярвам, че тя не е звуннала поне да се извини и да види как си. Знам, че ти е тежко но тя не си е струвала. Намери си друга.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2d16027087
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нека да допуснем, че те е обичала, но с тази настоятелност и натрапчивост, която личи от направеното от теб си я уплашил и прогонил. Понякога хората не искат да излязат с нас и трябва да уважим решението им, а ти си я притиснал. Може би сам си предизвикал тази развръзка с неспособността си да приемаш другото мнение. Вкопчването е факт и категорично не води до добри развръзки, ако не се освободиш от него, няка как да изградиш щастлива връзка.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2540916b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Леле, тя дори не заслужава да я обсъждаме в момента! Само, ако можеше ти да го разбереш... .. И не защото ти е изневерила, а защото не е имала смелостта и достойнството да поговори с теб след случилото се.
Сигурна съм, че обичаш повече себе си от нея, така че трябва д потърсиш нов човек и да я забравиш! ! !
Маги

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 09c3400240
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мисля, че Н7 изобщо не е разбрал за какво става въпрос. Номер 7, той Е уважил решението на момичето да не излиза. Къде виждаш тук някакво притискане от негова страна? Отишъл е у тях, защото е предусетил нещо. И е бил прав, да се съмнава очевидно. Тя едва ли е решила да си излезне с друг, след като му е казала, че ще си бъде в къщи. Това решение си го е взела предварително и после е" разкарала" приятеля си от хоризонта за вечерта. Иначе си прав/а за това, че не бива да се вкопчваме в човека до себе си, но повечето от нас (включително и аз) го правим неусетно и от любов (най-често, но не винаги).
Към автора- нямала е истински чувства, гарантирам! Ако сте имали взаимност, тя е отминала. По време, на периода, в който се е случила случката, момичето вече не е изпитвало любов. Дори и да е било моментно залитване, ако те обичаше, щеше някак да реагира в последствие. Минало е толкова време от тогава. Имала е куп възможности да ти даде някакво обяснение, извинение или просто разговор. Вземи се в ръце и си намери друга. Само така ще се окопитиш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 59adbc13d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Заеби я тая овца. И бившия ми уж така мн се обичахме пък ме заряза по ужасен начин и изобщо не звъни поне да пита жива ли съм. Не ти трябват боклуци в живота. Не съжалявай за хората от миналото си, гледай напред! ! !
L. B.

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d3ea7b1805
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Това наистина е адски гадно. Според мен ти няма какво да съжаляваш. Нормално е да ти е гадно, все пак ти си я обичал а тя те е предала. Мислиш ли, че това което си видял е само вендъж... тя може би те е лъгала много пъти, но ти не си знаел. Знам, че моя съвет няма да ти помогне, но просто опитай да не мислиш за нея. На мен също са ми изневерявали и знам какво е... но съдбата понякога е жестока. Просто опитай да подредиш живота си.. Незнам какво друго да ти кажа дано това помогне. Успех :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: bcb6616852
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз като човек с опит и много връзки само ще кажа - всички са прави без номер 7. Няма какво да ти разяснявам. ОчевАдно между вас не е вървяло, след като си я подозирал. Намерила е удобен момент да се оттърве от теб. Не те е обичала, ако те обичаше, нямаше да си позволи поне да не се чуете. Ами на всичкото отгоре не те е уважавала даже. И аз съм се разделяла с мъже, които не обичам, но от уважение съм давала обяснения поне... .
Послушай хората и се огледай за друго момиче. Има толкова много свободни моичета, които ще ти дадат токова любов, колкото не си и подозирал.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 732210da74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз съм съгласна с всички преди мен, с изключение на номер 7. Тук авторът си е излезнал спокойно на кафе без нея, без да я притиска и пр. После я търси и хваща в пошли лъжи. Тук говорим за явна неискреност в думи и действия от нейна страна. Тя тотално е предала доверието му и той е бил напълно прав да реагира така, както е реагирал. И аз съм на мнение, че няма смисъл да я търси, защото тя не само не се е обадила нито веднъж да види как е той, ми дори и ред не му е написала, ако е нямала очи за директен разговор.

Мисля обаче, че авторът се е самонавил през годините, точно защото не са се изяснили - той е успял пред себе си да я оневини като е допуснал, че е възможно тя може би да не му е изневерила, а пък той да е действал прибързано и да не (т.е. не й е дал шанс да скалъпи поредната лъжа...). Опитал се е да поеме вината за раздялата върху себе си, за да може отново да я издигне на пиедестала и да продължи да си я обича, защото прекалено внезапно са приключили и той не е успял да загърби чувствата си. Но това според мен не е любов, а някакъв попреувеличен спомен за отминали събития. Това е просто носталгия по нещо безвъзвратно изгубено. Но трябва да се помни, че една връзка предаде ли се веднъж с лъжи и изгуби ли се доверието, след това нещата никога не могат да бъдат същите. Така че, съветът ми би бил да не се правят безсмислени опити да се лепи нещо вече счупено, а да се гледа напред към нова и по-истинска любов.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 17f57ef714
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   кажи и да го проветрява (духа)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e263cd4247
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   как да те потърси и веднъж даже.. има ли очи да те погледне?
и да те потърси какво? ще ти се извини и какво? връзка ли ще имате пак? не мисля че ще можеш защото колкото и да я обичаш ти вътрешно знаеш че тя те е мамила... никой не се качва случайно в някакви коли.. още повече да те лъже при положение че я виждаш... не се терзай.. нищо случайно няма в тоя живот и за да се случи така това момиче не е било за теб.. това е урок за теб..

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a4f67acc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Подкрепям номер 7 по отношение на авторът. Определено се е самонавил, но това, че тя не му е звънала е много индивидуално дали има чуства или не. Аз съм на 28г и в подобна ситуация, няма да звънна дори и от уважение. Точно защото ми пука за мнението му, сменяла съм и телефония си номер дори. Ако не го обичам, най безочливо, ще настоявам да обясна и да сме си поне приятели, защото неговото мнение няма никакво значение за мен. И все пак, след толкова време е доста трудно тя да съхрани тези чуства. Но нищо не ти пречи да пиете по едно кафе, чисто приятелски и да си изясниш случката.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 54d09d0cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Продължавай живота си, не се самозалъгвай. Ако тя наистина те обичаше и държеше на теб, щеше да те потърси! Приеми го като знак на съдбата - да разбереш що за човек е и да продължиш пътя си. Не случайно сякаш си усетил събитията и интоицията ти те е завела до тях.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 586a70dcb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Съгласна съм с № 17! Авторът едва ли все още обича бившата си приятелка, просто страда от предателството, не може да разбере кой, кога и къде е сгрешил, за да се развият така нещата с връзката му, чуди се в кого е вината, възможно е и да се самообвинява донякъде и всичко това му пречи да приключи емоционално цялата тази история! Трудно е да обърнеш гръб на нещо, на което си държал, без дори да знаеш защо си го загубил! Според мен изясни си нещата, дори като се обадиш на бившата си приятелка, просто за да си наясно какво всъщност се се случило, след което ще си много по- спокоен и ще можеш да продължиш напред... но задължително напред, а не да правиш опити да се връшаш и да лепиш счупени парчета от отдавна отминала връзка!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 32bd1dc398
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Благодаря ви сърдечно за съветите, имах нужда да споделя историята си с вас, защото до сега не бях я разказвал на никого знаехме само аз и моят приятел които стана свидетел на случката, сега ми е много по добре когато споделих и вашите съвети са полезно отварящи очите ми за напред и сега. Благодаря ви още веднъж най - вече на номер 18

 
  ...
преди: 13 години, 18 дни
hash: 2f40292516
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Здравей, малко късно се включвам в темата, но искам и аз да изразя съгласие с тези мнения, че тя не те заслужава и трябва да продължиш напред! Моята история е подобна, само, че при мен нямаше изневяра, а отдръпване без причина и обяснения, много дълго време не можах да се съвзема, но сега знам, че всичко е било за мое добро... Същото е и при теб, изкарал си късмет, че си я разбрал, каква е по-навреме :) Гледай смело напред и знай, че няма начин истинският човек за нас да дойде в живота ни, без да сме пуснали ГРЕШНИЯ да си отиде!!! Успех и гледай нигога да не постъпваш като нея!

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a45cde6f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Пич, отървал си се! И сам знаеш, че е така... Имало е някаква мизерия, по-добре, че нещата са се случили точно така... Че можеше да е и къде къде по-гадно... Тая явно си е шавлива - ами го беше разбрал след примерно 2 години брак и едногодишно дете на ръце... ОТЪРВАЛ СИ СЕ! Сега гледай напред!
PS: Не винаги получаваме обяснения когато сме наранени. Каквато и да е причината тя е решила да не го прави... Да - дължала ти го е... Но го е дължала и на себе си. Така че си е за нейна сметка. Горе главата - твоята голяма любов те чака някъде там! Дай й шанс!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6208364d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Здрасти, дано авторът следи темата.
Постъпил си правилно, изневерявала ти е, явно с женен или нещо такова, затова не са били могли да са заедно и ти си бил алибито за пред хората. Не те е обичала никога. Забрави я.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2d4c5af63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторът може ли да обясни, какво обича в нея след написаното по-горе? Намирисва ми на силен мазохизъм.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker