Защо го прави? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо го прави?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2212 пъти
Здравейте! С мъжа ми сме заедно от две години и имаме бебе на 4 месеца. Отдалечаваме се, нямаме диалог, не знам какво се случва.. Не съм му изневерявала, не съм и искала. Млада съм, на 23 години (той е на 27), слаба съм, изглеждам добре и се харесвам, но нещо в отношенията ни много накуцва и незнам как да постъпя. Той доста работи и честно казано не ходи никъде. От къщи на работа и обратно... Видях, че има регистрация в сайт за запознанства, търси жени за секс и забелязах, че са всичките доста по-големи - на 40, 45 години. И без да се хваля, но те с нищо не ме превъзхождат, видях снимки. Не знам къде е проблема. Нашите интимни отношения са си наред. Не съм му отказвала нищо, което е поискал в секса и не ми е неприятно да опитвам нови неща. Имала съм и други преди него, не мога да кажа, че нямам някакъв опит. Но незнам какво иска той. Пропуснах да кажа, че беше пил, когато е направил регистрацията си. Моля за съвети и от мъже и от жени. Мъжете бих искала да питам - Какво ви кара да търсите чужда жена, след като у дома с вашата не ви липсва секс и интимност и влияе ли алкохола на всичко това и как влияе и после ако изневериш, какво следва? А жените искам да питам - как бихте постъпили? Ще мълчите, за да видите какво ще стане? Ще си тръгнете? Ще станете по-мила? Ще го попитате ли? Дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: a9f473502a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля,че алкохолът е причина да си търси нещо навън.По-скоро,от алкохола падат задръжките.Това си е нещо,което му се е въртяло доста време из главата.По принцип,появата на бебе си е доста стресиращо с безсънието и това циклене на 3 часа.Но не мисля,че и бебето е основната причина.толкова му е културата,бих казала.
Покажи му ,че си видяла сайта и му поискай обяснение .Имай предвид,че ако много загрубее играта,може и раздяла да последва.Но може и да си седне на задника.Общо взето,подобни интереси и мераци за мен са кофти индикация за връзката.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3a7c40df44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Иска разнообразие, мъжете са такива повечето. Бившият ми уж много ме обичаше, а имаше регистрация в почти всички сайтове за запознанства и в фб имаше над 20 чата с момичета, на които предлагаше какво ли не и ги сваляше. Това оправия няма. Твърдо съм против такива своеволия. Ако иска друга, да си отива при нея, защо седи с мен? Не знам какво да те посъветвам. Различни хора, различни мисления. Ако прекали, не бих го търпяла.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 099d20a263
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не разбирам създалата се ситуация. Едва ли може да получиш съвет, който да реши проблема ти тук. За да се случи това е нужен, както сама каза ДИАЛОГ между теб и съпруга ти. Всички тези въпроси отправи към него, но в размките на добрия тон. Споменаваш, че бил пил. Ти от къде знаеш?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f93e01280c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм в същото положение и незная как да постъпя.Първия път замълчах ,втория се скарахме,но той продължава да изневерява да се крие и лъже.Май оправя няма.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7090a200d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ще се "зaпознaя" с него през същият сaйт, поне дa рaзберa зa кaкво иде реч. Зaщо го опрaвдaвaш с aлкохолa, не е бил пиян всеки път когaто е рaзглеждaл въпросните жени, нaли? Пък aко е вечно пиян, кaкво прaвиш с пиянде-курвaр? Искaш дa нaмериш повод дa се престориш, че нищо особено не се случвa... дa, някои жени прaвите товa. Aз лично бих го конфронтирaлa, изяснилa нещaтa, a двете нещa:пиян и в сaйт зa секс... a, не мaчо, сбогом о се опрaвяй.
Обaче ти явно си зaвисимa, зaтовa зaпознaй се с него в сaйтa, дръжсе весело, кaто почти достъпнa, но вечно зaетa, зa дa можеш дa пишеш когaто не е нaоколо и ще рaзбереш що зa мъж си имaш.
И зaпомни:комплексaр и курвaр винaги ще гледaт и търсят нa стрaни, твой избор е дaли дa си с тaкъв. Aз му нaбивaм шутa нa мигa!

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 42c5431ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-вероятната причина е, че ти не му доставяш удоволствието, което той би искал. Сигурно не изпитваш оргазъм и не пъшкаш по-време на секс, или може би не влагаш нужната страст, стоиш като дърво и не го ласкаеш.
Или той просто е егоист. Между другото твърдиш, че си имала и други преди него, като мъж ти казвам, че мъжът ти нямаше да стигне до този етап, ако той ти беше първият. Има мъже, които не могат да преглътнат факта, че жената му е била със други мъже преди него, този факт на нас мъжете стои като буца в гърдите.
Аз бих желал жена ми да бъде девствена, никога не бих се оженил за жена, която е била със 2-ма/3-ма мъже преди мен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 637f4ac7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това, че тенденциозно търси значително по-големи жени, говори за негов фетиш. Ти не можеш да направиш нищо по въпроса, защото просто не си това, което той търси при тях.
Какво да направиш? Този отговор обаче трябва да си го дадеш сама.
Бъди щастлива!
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 213e804803
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Майната му на секса, не е най-важното нещо в една връзка. Щом интимните ви отношения са наред, това не означава че всичко останало ви е. Краен съм в изказванията си, но според прочетеното горе той не те обича. Дори и да е пиян, не мисля, че би могъл да посегне да търси друга жена, ако наистина те обичаше. А секса без любов винаги е добре дошъл при повечето мъже, следователно няма причина да се оплаква от това.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5134898bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката до 3 : Няма как да не знам, че беше пил. Беше в къщи, а аз в другата стая. От тогава минаха няколко дни и аз си мълча и следя да видя какво ще стане. Казах-регистрацията не е стара, а е направена същата нощ. Влизал е в сайта след това и не е писал на никого нищо, а само е изтрил съобщенията. Вижте, не го правя от зависимост или каквото и да е. Винаги мога да си взема детето и багажа и да ме няма, но прецених като разумна жена да изчакам, защото за две-три съобщения да си тръгна.... А може пък нищо да не стане. Знам, че звучи наивно, но той досега наистина никога не ми е дал повод за съмнения, макар да съм мноого ревнива. А що се отнася до удоволствието - не мисля, че с мен го няма, защото той сам понякога пуска коментар като "ех, че си ненаситна". Не мисля, че една ненаситна жена само ще стои като дърво и ще чака мъжа да върши всичко. При някакъв следващ ход от негова страна - ще помисля как ще реагирам... Благодаря ви

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d5451fd547
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До номер 7:
Аха, значи жената трябва да е девствена, а мъжа може да си е хойкал, така ли? Не става понтози нечин. Поправи ме, ако греша;)

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ee2ccb072e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има мъже, които харесват само по-големи жени, но едните си го признават и са с такива жени, другите се женят за връстнички, създават с-ва, но продължават да харесват каки и нищо не може да се направи по въпроса. В случай си жертвата във формален брак. Поговерете поне.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: babd91c818
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не съм му отказвала нищо което е поискал в секса....А ти какво искаш казвала ли си му. Може би иска повече активност от твоя страна и да усеща повече желание.Ж40 ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b7130a0db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не ви е лесно с бебе. То плаче, буди се нощем... И на мъжа ти може да му е дошло нанагорно. Това, че търси по-големи жени значи, че е загубил девствеността си с такава, вероятно и затова има опит с такива жени. Освен това те са по леснодостъпни от младите момичета. Идеята да си направиш профил и да си пишеш с него е добра. Поне ще знаеш дали наистина прави нещо или само си пише. успех.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7090a200d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Н 11, дa, женaтa ТРЯБВA дa е девственa. И.aче комплексaрят никогa нямa дa преглътне фaктa, че тя имa бaзa зa срaвнение. Друго си е 12 см дa ги предстaвя зa "питон", дa и нaбивa комплекси зa дa зaбърше собствените си, дa знaе, че спокойно може и нищо дa не знaе, може, дaвa, прaеи. Те товa е бaш бaлкaнски мaчо.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 42c5431ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От номер #7 - До номер #11
Разбира се, че не става по-този начин, не може мъжа да е женкар.
Всичко трябва да е в нормите на нормалното, разбирам жената да е била с един преди мъжа си, но с повече от 2-ма, това нещо аз не мога да го приема.
Нямам нищо против разкрепостените жени обаче, аз не бих се оженил за жена, която е била с 2-ма, 3-ма преди мен, абсурд! Не бих и се доверил напълно, докато на девствената жена бих имал пълно доверие и не бих и изневерил.
Да си призная аз също имам фетиш и харесвам запазени дами на 35-40г, мечтая за такава жена, но не бих изневерил на жена си и най-вече заради детето си, защото ще ги нараня.
До авторката, поговорете с мъжа си и това, че посяга към алкохола също може да ти доведе проблеми след известно време, този навик също трябва да се промени от негова страна, искрено ти пожелавам нещата да се оправят.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0fc273a7a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Може би прекаляваш в грижата за детето и го пренебрегваш. Много жени правят тази грешка, самозабравятсе, чистят, гладят като полудели без да е нужно чак толкова и забравят, че са съпруги. Ако има кой да гледа бебето идете някъде само двамата, без да се обаждаш по 100 пъти. Просто време за вас. Да много е малко още, но винаги има варианти.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 369ac373ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Оо и аз съм много ревнива. Мисля, че трябва да говориш с него за да се стресне и да спре до тук, защото ако си мисли, че ти не знаеш според мен е по-вероятно да направи нещо, не, че ако човек иска и да знаеш и да не ако не държи на теб така или иначе ще го направи. От друга страна незнам каква е ситуацията, на мен ми се случи същото всъшност с негов профил, та помолих го да го изтрие-незнам паролата кълна се каза, казах добре... тогава и аз ще си направя та направих си и на същия ден намери паролата и за моя и за неговия си профил и бяха изтрити. Не че неможе да има и други, но все пак се надявам да не се занимава с подобни идиотщини.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5134898bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От авторката до 13. Да, казвала съм му какво искам, той знае. И го прави. Така, че и на двамата да ни е добре и да сме доволни. Смятам, че съм достатъчно активна. Даже прекалявам понякога. Той на моменти даже май му идва в повече, както по-горе писах и се майтапи, че ще ми купи вибратор :). Засега смятам, че е само писането.. Просто се стреснах много наистина, защото не очаквах подобно нещо. За пореден път ще кажа - до сега не ми е давал никакви поводи за съмнения. Знам, че ме обича. Не е от мъжете, които правят семейство и деца, а после бяга или прави каквото си иска. Не го оправдавам пред себе си, не съм забравила и още ми е гадно.. Но както казах, за две-три съобщения-няма да взимам крайни решения. За момента давам всичко от себе си в секса, а и не само. А и той за момента нищо лошо не прави... Дано остане така... :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker