Мъчителен секс - свършва много бързо ...! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъчителен секс - свършва много бързо ...!
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 38427 пъти
Привет!
22 годишно момиче съм имам приятел на 23г. Заедно сме от 3 години. Искам да споделя терзанието си и съответно да получа съвети от всички вас... За мен сексът никога не е бил водещ за дадената връзка, но моля съгласете се с мен.. все пак е от значение! ! Така.. Мъжът до мен е първият ми мъж в сексуално отношение. т. е нямам никаъв опит с мъжете. Кажете ми възможно ли е да свършва за 3 мин... това просто... незнам. Започвам да се настройвам и той вече е свършил. Говорим за 2ри път. Първия път свършва за 1 мин. Третия път за 10 примерно и това е. Повече не може... Много ми е гадно така изобщо не ми е хубаво.. а адски много го обичам. Той също не знам на какво се дължи това. Моля дайте мненията си и съветите си за това на какво ссе дължи или как да го променя или той да го промени по някакъв начин.. доста е трудно така.. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 13 години, 2 месеца
hash: a162fade04
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми виж аз от това, което знам за еякулацията е отговорна симпатиковата нервна система, а тя се подтиска нощно време за сметка на парасимпатикуса=>представянето нощно време трябва да е по-добро. Аз съм момче и да ти кажа също имам този проблем-случва ми се да еба и 2 минути случвало ми се е и 30 мин. Не знам на какво се дължат тези редувания, но има и друго-при редовен секс главата на пениса става по-малко чувствителна, защото се протрива. И трето ако толкова много го обичаш пък и той тебе кажи му да се обреже. В препуциума или кожата на пениса се счита, че има нерви отговорни за удоволствието и с обрязването се намалява чувствителността-тогава обаче може и да не може да свърпва твоя партньор.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 893c92c22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами има мъже, които свършват бързо. На мен ми се случи нещо подобно. Когато щях да си правя сефтето с един тъпунгер, той свърши само като си докосваше члена в мене, още не ме беше отворил и свърши. :D Аз много се учудих, но също така и много се радвам, че не загубих девствеността си с него, щях да съжалявам. Та после го правих с един друг идиот( говоря така за тях, защото аз бях влюбена в тях, а те в мене не, както и да е :D ) Та той поне ме отвори без да свършва преди това. :D Но самият акт продължи... 3 минути някъде. Тогава не ми пукаше за това, защото нямахме някаква сериозна връзка. Сега вече си имам сериозен приятел от близо 2 години и с него го правим поне 20 мин. Той твърди, че ако иска може да свърши за 3 минути, но не го прави заради мене. Когато усети, че му идва, просто се спира.. и после пак продължава и така. Може да кажеш на приятеля си да пробва по този начин. Успех.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b24ae23484
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О, какво ли не сме пробвали.. И най-гадното в случая е, че не мога да му кажа нищо, защото на него му става гадно.. все едно накърнявам самочуствието му.. и се получава една кофти ситуация.. Приемрно след като свърши и аз направя една такава физиономия, която просто не мога да прикрия и той я види и се почва:еми извинявай, другия път повече, какво да напправя... и така.. Ох, не знам не е толкова от значение.. но все пак.. а това за обрязването... той никога няма да го направи(българин е и... :(... Знаете ли някакви хапчета или нещо от сорта, които могат да помогнат за по-дълаг акт.. ?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 103465226b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   До авторката: Виж сега, твоя приятел не е секс машина или порно актьор, за да свършва след един час секс, примерно.
Въпреки, че дори и професионалните порно актьори свършват за около 30-45минути максимум! Това не са празни приказки, а мнение изразено на база многобройните порно филми, които съм гледал! :)) Има общо взето две неща, които могат да се направят, а всичко друго е на психическа основа и си зависи изцяло от приятеля ти…
Ако приятеля ти не те" подгрява" (с пръсти и език) добре преди същинския акт, е редно да започне да го прави, защото след това ти вече ще може да свършиш доста по-бързо. Другото нещо е да ползва задържащ спрей малко преди акта! Май това е почти всичко, което може да се направи по въпроса…
Добре, но нали казваш, че много го обичаш, ами щом е така, май не би трябвало да отдаваш толкова голямо значение на тази подробност... .? Освен това, съдейки по написаното от теб по-горе, става ясно, че общата продължителност на сексуалния акт е 14-15мин., но с прекъсвания… Което никак не е зле! Представи си, че правите секс 15мин., но без прекъсвания, това няма ли да те задоволи? ? ? Все пак, щом сте гаджета трябва да мислиш и за неговия кеф, нали така? Трябва да знаеш, че задържането на спермата води до доста неприятни усещания за нас мъжете, и никак ама никак не е лесно, но това може да го разбереш само ако си мъж... За това те съветвам, да проявиш разбиране към гаджето си и да не му натякваш постоянно за този" проблем"! В една връзка трябва да се правят компромиси и от двете страни, ако искаш тя да продължи
дълго!
Сексът продължава кратко време при почти всички живи твари, с изключение на хората и няколко други вида. Това е така, защото секс се прави по предназначение, тоест с възпроизводствена цел! Понеже хората сме същества с много добре развита нервна система, сме достигнали до извода, че сексът може да носи и удоволствие, освен основната си роля. ОБАЧЕ, на нас мъжете ни е предадено от поколенията да свършваме бързо, защото в природата, който пръв успее да го направи, той създава новото поколение и продължава рода си. Така, че 3мин. секс не е нещо ненормално…
Не забравяй, че използването на химически средства носи сериозни рискове за здравето на партньора ти! Сама си прецени, дали си струва този риск... .

Аз пък си мисля, че правенето на секс за удоволствие е възникнало преди хиляди години, когато мъжът на някоя фльорца е издържал чял час без да свърши, и тя взела, че се похвалила на приятелките си за това върховно удоволствие, което се е получило в резултат на забавянето…:))) Жените сте виновни, няма кой друг! Щото ние мъжете и за 2-3минути си доставяме перфектно удоволствие, макар и да искаме повече…:))).

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0ca76513e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Ей, номер 5, много егоистично го раздаваш! Можели да се задоволят за 3 минути - ми, браво на вас! А, ние като сме по - бавни, нямаме ли право на удоволствие? Замисли се - вие си получавате удоволствието чрез нас, значи е редно да ни се отплатите със същото!

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8e0eb88734
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сега се оплакваш, че свършва бързо и не те задоволява... ако след време стане така, че да не може да свършва или да държи по 1 час, ще започнеш да пишеш тук разни неща от рода на" помогнете, защо не може да свършва? Друга ли си има? Вече не го привличам ли? В него ли е проблема? " и т. н.. :)) Радвай се, че свършва бързо, моят приятел е същия, но първия път за 1-2 мин, втория път за 3-4, третия за 5 и така на мен са ми напълно достатъчни... А щом на теб не са, можеш да поговориш с него и например след като свърши набързо 2-3 пъти и не може повече, а ти останеш незадоволена, може да те накара да свършиш с ръка, или с орална любов или нещо което обичаш... ако той държи на теб и на хубавия ви секс, ще го прави всеки път щом свърши и няма да те остави в леглото без да си свършила... поговорете, има и други начини.. Успех и не се отчайвай, повярвай ми, ако не може да свършва с теб, ще се чувстваш далеч по-гадно.


П. С А до този който спомена за обрязването... - СТРАШЕН СИ ! ! ! Няма по-ценен съвет от това да напътиш някого да се обреже, защото свършва бързо... Сигурно наистина има връзка между обрязването и свършването, но момчето да се обреже, само защото мацката много го възбужда и свършва за секунди... не ми се вижда добра идея :))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6b467b7a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Има едни таблетки- Еротон. Те са на Актавис и са аналог на Виаграта. Изпробвани са при моята връзка и имат ефект. Незнам колко струват, подари ни ги един техен мед. представител и решихме да видим как действат (от любопитство). Мога смело да заявя, че наистина имаше голяма продължителност на акта след употребе на дори едно мини-парченце от хапчето. Ако искаш, предложи му да си купи. Има доста странични реакции при хора с високо кръвно и сърдечни болести. Четете хубаво листовката преди употреба и не го вземайте на всяко... ... . Ако решите да пробвате, пиши резултата каквъв е.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: cc7f5c2f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Не Ви препоръчвам химия, но незнам дали, ако медитирате заедно, без да се съвокуплявате-дали няма да се научи да не се състезава и дали няма да е по-координиран.
...
Другото, което се занимава с тази тема е сексологията.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 305c9ee606
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от номер 5...: Разбира се, че иматеправо на удоволствие номер 6, но то е много трудно постижимо, както съм обяснил и в предния си пост. Тоест, за да ви задоволим ние трябва да си ограничим нашето удоволствие… Което от своя страна ще доведе до доста неприятни емоции при нас и чудесен ефект при вас! Кое тук е егоистичното?
Все едно на тебе да ти кажа, когато дойде време да свършваш, че аз още не съм готов и трябва да удължим акта с примерно 30минути… Как ще се почувстваш тогава? Тъкмо си се приближила до оргазъм, а аз точно в най-върховния момент ти изтърсвам, че ще се наложи да продължа да ръгам чушката в боба, докато не дойде и моето време.:))) Няма ли да ти стане неприятно да задържаш удоволствието си толкова време ?
Да не говорим, че повечето жени свършват супер бавно или почти не свършват, без значение колко е продължил половият акт. Просто вие сте създадени да не свършвате, защото природата е решила така, а при нас е коренно противоположната ситуация, по обясними причини… Защото ако вие свършвате бързо като нас, то ще искате да правите още повече секс, примерно по 5-6пъти на ден. А живота не е само секс, нали така ? Плюс това нашите полови органи са нежни и не са създадени за такава масова употреба! На мен ми се е случвало в 2-3 поредни дни да свършвам по няколко пъти дневно, в резултат на което получих подуване на лимфен възел, което и до мемента продължава да ми е проблем! Това явление се получава при пренапрягане на пениса… А това пренапрягане се получава точно от задържане на еякулацията при секс !
В природата, ако си забелязала от научно-популярните филми, мъжките екземпляри свършват изключително бързо, след което женските не искат повече секс от тях и не им досаждат ! Нещо друго, ако те правят повече секс от нормалното ще загубят по-голямо количество енеригя от обикновено, а тя би им била полезна през дългите периоди на суша в саваната, когато трудно се намира храна и енергията трябва да се пести или примерно при лов, когато трябва да се преследва жизнено важната плячка. Същото важи с пълна сила и за хората,… ако правим постоянно секс, няма да ни остава време и енергия за други много по-важни задължения, които имаме през деня. Не съм ли прав ?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 16b134b688
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Номер 5/10, объркал си се нещо - жените свършват по-бавно не защото не им е предопределено да го правят от природата. Напротив, при женския оргазъм се получават едни спазми, които придвижват по-лесно спермата навътре. При нас природата е предвидила по-бавното свършване заради генетичния коктейл. Женската се разгонва, дава сигнали, един по един мъжките ги усещат и си пробват късмета - на който му се усмихне - 2-3 мин и следващия... но за да има следващ, женската не трябва да свършва още с първия. :)) Така, в даден момент тя все пак свършва, мускулите на вагината й правят един хубав шейк и най-добрия плувец/плувци печелят от лотарията. ;) Та така.

Но понеже ние хората поне на теория се опитваме да бъдем моногамни, горното упражнение няма как много да се получи, а и за да не се получава по принцип, вие мъжете е добре да си се грижите за жените си като правите усилия да се посдържате с бързането в еякуацията. В крайна сметка, може на момента да изпитате лек дискомфорт, но крайното удоволствие си го получавате. А съм чувала, че като се отлага, след това се натрупва енергия и самия оргазъм се усилва неколкократно като изживяване.

На авторката бих дала съвет, ако не може директно да говори с приятеля си за този проблем, който си е проблем, няма какво да се лъжем - любовта между двама души е истинска, само ако душа, разум и тяло са в съгласие и хармония - та, ако не намираш начин да подхванеш темата направо, то потърси някакви споделени истории и дори клипчета на мъже, които успяват да се контролират и описват как, остави ги отворени на екрана, така че той да се загледа и му дай достатъчно време да помисли над информацията.

Принципно не съм се сблъсквала с вашия проблем, защото всичките ми партьори са знаели как да се контролират, но от тях знам, че всичко е в главата - ако усетят, че нещата отиват към свършване, забавят малко темпото, дори спират за секунда и после си признават, че в този момент нарочно мислят за нещо, което е точно обратното на възбуждащо (предварително подготвено и намислено за подобни ситуации), за да не свършат и да могат да продължат. Все пак центровете на удоволствие изпращат информация до горната глава и последната решава какво да прави с тази информация - ако реши да не допусне да й се въздейства, така ще спре обратния сигнал надолу по "жицата" и долната глава няма да реагира. Всичко е въпрос на тренинг. Важното е приятелят ти да иска да го направи за теб, защото ако разсъждава като номер 5/10, че неговото удоволствие точно тук и сега е най-важно, то няма да може да се получи. Но ако наистина те обича, ще се постарае да доставя първо на теб радост и после да взима своя дял от пая...

Късмет и всичко добро.

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: cd1f43ddf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 5/ 10 от номер 6:

Лелеееееееее, човек! Разби ме! С приятеля ми се смяхме до сълзи на "теорията" ти! Не се обиждай, обаче си личи, че си някой тийнейджър - скорострелко. Обаче, важното е, че си намираш аргументи на смехотворната теза, пък били те и от Animal Planet! Още дълго ще я караш "на ръчна" с това мислене, да знаеш! Сексът е взаимно удоволствие, не просто някакво животинско заплождане. Всъщност, моят приятел си свършва нормално за 20 - 30, до 40 минути, в зависимост от това, колко е уморен, кога го е правил последно и т. н. Защото е голям мъж, не е някой юноша бледен:) Аз пък точно за 10 - 15 минути съм готова. И си го чакам да свърши, макар и на мен вече да не ми е "интересно". А иначе, и нашите органи са нежни:) Но, с половинката ми редовно си го правим по 2 - 3 пъти на ден. И никой не се е оплакал от "протриване" или "пренапрягане". Много сме си доволни даже, никой не се "лишава" от удоволствие, напротив - всеки дава на другия, следователно всеки получава! А, мъжете, на които жените им "досаждат", да ходят да оправят някоя антилопа в саваната, щом нея ни сочат за пример!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7b8e78cc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   от номер 10 до номер11 и 12: Това което се опитвах да ви кажа индиректно е, че вие жените не бива да се съсредоточавате толкова върху продължителността на акта, а върху отношението на партньора си към вас! Ако той се опитва да ви достави удоволствие и се старае, какво значение има дали сексът ще продължи 3, 5 или 10минути? Нали вие обичате него, а не удоволствието което ви доставя... Или не е така? ? ?
Не съм съвсем съгласен с номер 11, защото описаната от нея ситуация се получава само при някои видове... Примерно при паяка" Черна вдовица" ... При лъвовете, както и при много други видове, мъжкия екземпляр първо трябва да си спечели женската в конкуренцията на няколко мъжки, и едва след това победителят получава правото да я оплоди! Този процес не продължава дълго и едва ли има значение дали женската е свършила...
Много правилно си написала по-горе, че процеса на еякулация се контролира от мозъка! Примерно, когато си представям нещо възбуждащо, мога да свърша много бързо- за 2-3 минути, но ако примерно подтискам тези мисли в себе си, мога да изкарам и 15мин... Обаче каквото и да правя не мога да си задържа еякулацията, примерно за 45минути! ! ! И то при положение, че още на 15стата минута спермата започва да си излиза, без значение дали аз го искам или не! Точно защото тези процеси се контролират и регулират от мозъка, е редно и вие жените да контролирате бързината на вашия оргазъм! Не мислиш ли? Ако примерно аз не мога да издържа повече от 15минути, а ти свършаваш за 30, тогава защо ти не си приучиш мозъка да изпраща по-рано тези импулси до вагината ти, за да може да свършиш заедно с мен? ? Защо все ние мъжете трябва да правим компромиси с удоволствието си... ? Ще ти кажа защо. Просто на вас жените или поне на голяма част от вас, ви липсва въображение! Не може да правиш секс 30 минути с гаджето си и да не получиш нито веднъж оргазъм... !
Обаче може, когато нямаш въображение... Имаше една тема тук, поставена от момиче, чиито сексуален живот бил идеален съмо в първата година от връзката и, а след това" нищо не чувствала" . Много точно казано.. За да получи една жена оргазъм, първо трябва да има чувства към партньора си! През първата година от връзката им, когато е била много силно влюбена и нейната фантазия е работела на максимални обороти, сексът се е получавал, но в момента когато чувствата са намалели и удоволствието от секса е спряло! Така, че не искайте само от нас да правим компромиси... Трябва и вие да умеете да контролирате възбудата си!
Номер 12, твоят партньор може и да си свършва" нормално," но при повечето мъже това не е така! Представи си, че и ти си на същото положение, както авторката... Кво, скандал ли ще вдигнеш на гаджето си, че е свършил бързо? Има случаи, в които не сме на кеф да се контролираме, все пак не сме роботи.. Това, че твоя приятел е полов атлет, не означева, че е повече мъж от всички останали! Но както изглежда, за теб това е най-важното във връзката ви! Което е жалко за него... :( Ами ако ти свършваше за 1 час и повече, пак ли него щеше до обвиниш, че е бързак? Честно да ти кажа, той изобщо нямаше да се трогне, че свършваш бавно! ! ! Сигурен съм на 100%! ! !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2fa4b8e332
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   №13.
hash: 7b8e78cc16

Кой ти е дал идеята да говориш за животни-незнам, но бъди сигурен, че на никой Етолог или подобен специалист не би му било приятно-да умерзяваш така науката му! ! !

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2fa4b8e332
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Относно коментара на №13.
hash: 7b8e78cc16
"Това, че твоя приятел е полов атлет, не означева, че е повече мъж от всички останали! Но както изглежда, за теб това е най-важното във връзката ви! Което е жалко за него..."
Най-добре прочети кои са 4-е фази на половия акт в сексологията-не е повече от 2-3 странички и ми отговори какво предлагаш-жена ти да се дозадоволява с атрибути ли?

И, ако искаш да знаеш, предпочитам да съм полов атлет, отколкото, да се притеснявам, че ще хукне с някой полов атлет, като описания по-горе.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d5bd29da11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   №13.
hash: 7b8e78cc16


"
Просто вие сте създадени да не свършвате, защото природата е решила така, а при нас е коренно противоположната ситуация, по обясними причини… Защото ако вие свършвате бързо като нас, то ще искате да правите още повече секс, примерно по 5-6пъти на ден."

Опитно и научно е доказано, че жените е нормално да имат няколко оргазма дневно и могат спокойно да достигнат до около 40 оргазма на ден, без никакви вреди за здравето им, та ти с твоите пр., дето са родени да не свършват при теб-няма да е зле да посетиш с някоя сексолога, защото само за няколко десетки лева-ще имаш перфектна връзка и познания за цял живот.

"Просто на вас жените или поне на голяма част от вас, ви липсва въображение"
Е, как да се постигне въображениео при тях, когато има много повече биологични елемнти, които трябва да се подредят по определен начин, зада се появи (иначе доста богатото им) въображение.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d5bd29da11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   " На авторката бих дала съвет, ако не може директно да говори с приятеля си за този проблем, който си е проблем, няма какво да се лъжем - любовта между двама души е истинска, само ако душа, разум и тяло са в съгласие и хармония"

Но чного ми е интересно-как при Вас (с твоите живи сексуални куклички) се постигат тези:
"
е истинска, само ако душа, разум и тяло са в съгласие и хармония
" ,
ако жената-не може да свърши и поддържа неконтролируеми нива на сексуално напрежение (ако започнеш такава тема-сподели я и с нас, читателите на тази тема)?

Все пак и аз, въпреки, че не съм прочел и половин книга по сексология, както и ти, мога да ти опонирам с познания по нея.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 16b134b688
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Номер 17, цитираш ме, но не мога да ти проследя не само логиката, а и самия въпрос. Би ли го повторил в по-смислен словоред?

Колкото до животните и секса - не знам как е при лъвовете, но при котката ми определено има повече от един партньор в период на разгонване и след това е видно от разнообразното котило колко добре си е свършила работата. :)

Колкото до свършването при жените - аз свършвам средно за около 10мин., много рядко ми се е случвало да не мога около час и то само с един единствен мъж досега, просто защото той категорично беше отказал да ме подготвя и да натиска правилните бутони, които биха предизвикали съответната реакция. :)) За сметка на това пък си ги издържаше тези час-час и нещо без проблем - негов си избор.

Та, поне от личен опит, една жена свършва за около 10-15 мин., но с едно уточнение - ако процесът не е накъсан, защото при мен поне не се получава по този начин. Ама какво съм седнала да обяснявам, като знам, че няма да бъда прочетена с цел осмисляне, а само за да продължи да се опонира. Което е жалко, защото истинското щастие се постига само в процеса на взаимно раздаване във всяко отношение, включително сексуалното.

Дали мъжът ще се сдържи малко по-дълго или не - той накрая ще си свърши и ще получи удоволствето, което е целта на занятието, но в първия случай ще се раздаде на жената до себе си като достави удоволствие и на нея, а във втория той просто ще я изконсумира за лична облага, без да го е грижа за нейните нужди.

Аз лично не бих искала подобен мъж до себе си. Любовта, както казах не е нито само чувства, нито само интелктуално изживяване, нито само физическо, а комбинация от трите. Ако едното куца, то основите на връзката не са здрави и рано или късно каруцата се преобръща. Егоистично е един мъж да иска да си свършва без да се погрижи за патньорката си, която по физиологични причини има нужда от малко повече време за това. За мен в баланса е истината - и двамата партньори да са доволни както от емоционалното изживяване на любовта, така и от сексуалното. Колкото получаваш, толкова трябва и да дадеш, защото иначе си е чисто консумиране на другия.

Така че, при положение, че няма жена, която да е щастлива, ако вечно е оставяна незадоволена, докато мъжът до нея винаги си получава удоволствието, е безумно изобщо да я обвиняваме в егоизмъм. Най-висшият егоизъм е именно да не се погрижиш за нейните нужди, пък било и то с цената на малко отлагане на своето удоволствие, което накрая така или иначе ще си получиш. За мен това говори за липса на чувства към тази жена и очевидно използвачество. Хайде, със здраве.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7b8e78cc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   от номер13 до номер15 и 16: По ред на номерата…Номер 15, щом те устройва да бъдеш използван от приятелката си, като машина за секс, аз какво мога да направя… Това си е твое решение. Аз лично, нищо хубаво не мога да кажа за момиче, за което любовта минава през оная му работа! Предпочитам изобщо да не съм с това или което и да било момиче, ако то е с мен само заради секса!
До номер 16: Абе то и за бившата министърка на здравеопазването е напълно нормално човек да консумира на ден по 8 литра мляко и по няколко килограма круши, ябълки, банани и прочие... НО аз лично не познавам жив човек, който да го прави, а ти?
Не ми говори за биологични елементи, защото е глупаво! Щом ние мъжете може свършим без проблем, дори и без наличието на момиче до себе си, значи всеяко едно момиче би следвало да може да го направи. Не си ли чувал за дневните и нощните полюции, които се срещат, както при мъжете, така и при жените? Извинявай, но щом може да свършиш по време на сън, без дори да докосваш половите си органи, защо да не може едно момиче при стандартен секс от 3минути да го постигне? Обясни ми, ако можеш?
Нямам доверие на никакви мними сексолози, които си изкарват прехраната на наш гръб. Така, че не ми препоръчвайте да чета техните писания…или да се консултирам с тях. Това което е неоспорим факт и никой сексолог не може да го отрече е твърдението, че всяка жена има ерогенни зони по цялото си тяло(не само във вагината) и ако съумее да ги използва и да контролира своята възбуда, тя ще изпитва оргазми винаги когато пожелае! НО за тази цел трябват на първо място, желание, малко усилие и повечко въображение. Все неща липсващи на сегашниете девойки! ПОСЛЕДНОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ДВАМАТА ! ! ! Дано сте ме разбрали…

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 24cfc67602
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   една млада жена ми каза че ако мъж обича твърде силно жената не му се получава и винаги свършва твърде бързо .

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 48a885fd7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Номер 20, много правилно ти го е казала тази жена. Аз само мога да добавя, че ако една жена обича твърде малко мъжа си, то тя въобще няма да може да свърши! Всичко в секса се свежда до чувства и емоции, а не до физиология, както някой хора по-горе са написали... Особено изненадващо е, че точно жени са се изказали по този доста повърхностен начин.
Сравнението между хора и животни е неуместно, когато говорим за чувства..!:)))
Ще си позволя да изтълкувам разсъжденията на номер 18, относно важните неща в една връзка. Ако приемем, че си права и теорията ти за трите стълба (чувства, секс и интелектуално общуване) e абсолютно вярна, то аз предпочитам липсващия елемент да е сексът, защото при отсъствието на някое от другите две неща, не би могло да има връзка.
Може би при некачествен секс, след известно време връзката пак ще се разпадне, но поне ще съществува известно време... Но при липса на поне един от другите два елемента, няма как да се получи връзка! Без духовен и интелектуален синхрон между партньорите, не виждам какво бъдеще ще имат. Те дори няма да искат да се познават, пък да не говорим за друго. Тъй като идеалната ситуация е почти невъзможна, ще е по-добре да се направи лек компромис със секса, отколкото да загубиш иначе прекрасната връзка!
Моят съвет към авторката е, да обича повече приятеля си и така няма да има проблем с оргазмите!
А и още нещо, не третирай момчето като неодушевен предмет! Той също има чувства, и едва ли му е приятно да гледа всеки път онази твоя навъсена физиономия, предизвикана от преждевременната му еякулация...

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 12223663aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Номер 20, това е най-голямата простотия, която съм чувала. Аз съм спала с мъже, които изобщо не са ме обичали и свършваха веднаха, а приятелят ми, който ме обича ужасно много не свършва толкова бързо.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 48a885fd7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 22, има логично обяснение за това, което ти се е случило.. :))) Първо, ти не знаеш каква е степента на чувствителност на пенисите на всеки един от тези мъже. Второ, предишните ти гаджета вероятно са по-чувствителни, като характери и не са можели да се контролират както трябва.
Трето, възможно е сегашния ти партньор да се старае много повече от предишните по отношение контролирането по време на секс. Нали все пак те обича... ! Виж колко много възможности има, всяка от които може да е правилната. Напълно възможно е да е някакво съчетание между тези три варианта! А и то не опира само до чувства работата, но и до сексуалните фантазии, които имаме ние мъжете. Може би предишните мъже в живота ти са имали много по-развинтено въображение от сегашния ти сериозен партньор, което се е отразило негативно върху представянето им в секса!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d9c1189114
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Не е повърхностно да слагаш секса на важно място в живота, а реализъм. Като сте толкова неповърхностни мъжете защо направо да не правите секс изобщо? 18 е абсолютно права.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 511f8630c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   За №24. - " Номер 17...?"
На №24 се извинявам, но №13 пише, че коментарите от:
"
от номер 10 до номер11 и 12
"
Са негови.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 938b073228
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Номер 24, погрешно е да поставяш секса, като балансьор в една връзка, защото той търпи промени в хода на връзката, както по отношение на своето качество, така и по отношение на количеството! Характера и интелекта, обаче си остават за цял живот и почти не подлежат на промени! Почти няма такива връзки, в които секса да е перфектен през цялото време. Не е възможно примерно за 30 годишен брак, да не настъпи спад в сексуалната активност на партньорите. Колко много теми има в този сайт на сексуално незадоволени жени, което даказва думите ми. Примерно има жени, които казват, че 5г сексът е бил перфектен и след това са започнали да се отдалечават в сексуално отношение с партньора си... Тава се наблюдава при повечето хора и за това трябва да има други балансьори, които да държат връзката цяла, но сексът определено НЕ е идин от тях! Глупаво е да се прекрати една връзка, заради неудовлетворение в секса, защото нищо не може да ти даде гаранция, че при следващия партньор няма да се получи същият срив в сексуално отношение. А и както всички знаем, не е никак лесно да се намери качествен човек за връзка ! ! !

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 938b073228
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Не е вярно бе номер 25! Имах предвид, че в коментар №13, искам да отговоря на мненията на номер 11 и 12, във връзка с коментар №10, който пак е мой!!! :))))) Но 11 и 12 не са...!:)))) Четете по-внимателно, преди да пишете! :))

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d9c1189114
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   26, аз съм 24, съгласна съм, че има и други неща, които създават връзката, но в крайна сметка, ако го няма сексът няма да има и такава връзка. Това е истината. А това, че хората не са задоволени, но въпреки това остават при партньора си, не означава, че са щастливи. Още повече, че тук става въпрос и за самото физическо незадоволяване, което е повече от ужасно. В крайна сметка, когато партньорът се интересува от другия, трябва да направи всичко възможно за да не стават такива неща. Не немощни момченца, които живеят в порната и не могат да правят секс да разправят как, за който бил важен, бил повърхностен. Още повече, че са момчета.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: aa0af7b0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Аз обичам приятелката си..И то много! За мен да правиш любов е с пъти по-добре от просто секс. Възбужда ме много повече. Но дори и така не съм свършвал за 3 мин.. Това не е на добре. Мисля, че наистина е малко. :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: db13ff5c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Сексът е нещо прекалено интимно, за да го правиш с друг.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 989c9b2dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Моят съвет е малко тъп, но защо не пробва с Виагра?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a063e70dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Разберете че трябва да изпразваTe партньора си!!!
Cпрете да очаквате 2 4aca cekc при положение, че той е загорял като бик.. безскрупулни cTe... Аз свършвам за 15 секунди първият път.. но има втори, който е много по дълъг(Hag 30 MuH), естествено ако не noследват поредица от некомпетентни kоментари, като например "Оп какво направи бе" "Това ли беше" Бъдете сигурни че наистина може да е краят на всичко... Разберете че изпразването трябва да се приема, като нещо нормално и вместо да натоварваTе обстановката, усмихнете се накарайте го да се чувства мъж въпреки "провала". Cледващия път той ще е много по надъхан и спокоен за да си върши работата както трябва. Когато не мислиш дали ще свършиш бързо и ще се изложиш, действително акта се увеличава многократно (личен опит). Aз съм мъж на 21 год. Ycnex!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 00f68b6bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

35.   Защо няма видео.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 00fab30613
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Това си е до човек, моят приятел също първия път свършва много бързо, но втория, а понякога сме го правили по 3-4 пъти, ме държи над час... А повярвай ми това е уморително... Знам какво е точно да се настроиш и той да свърши, затова ние започнахме преди самият секс да се заиграваме по различни начини. Не прочетох коментарите надолу, но ако не сте - пробвайте да те предразположи с пръст и езиче, страшно секси е и уникално приятно. А дори и да свърши, без ти да си могла защо да не продължи пак с пръст или по друг начин докато не те задоволи и теб. Повярвай ми така нищо няма да ти липсва в секса. :) Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 482f5ea82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   и моя приятел на два пъти свърши още щом ме докосна, казва, че така му действам. Гадно ми е така, но по принцип е много нежен, не е грубиян, просто го харесвам и го изчаквам.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 741901c547
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   С течение на годините ще започне да свършва по-бавно, ако чувствата останат - ще става по-добре.
Другото, което може да се пробва е една бира ил или чаша вино. Малко алкохол забавя еякулацията. Но да не се натряска все пак.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e10cf1b874
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Който не можел да свърши за 3 мин бил повърхностен. Ако пък женатА си иска оргазъм е егоист... Нищо хубаво не вещаят за теб собствените ти убеждения. Авторке, ти имаш право на оргазъм - има много начини да докараш една жена до оргазъм. Ако твоят господин не го прави рано или късно ще се появи някой който ще го прави.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4fb27bb7ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   На фона на словесните престрелки, така характерни за българското форумно пространство (за съжаление), ще се опитам да дам смислено и полезно обяснение, тъй като коментарите след 5-ия вече обслужват други теми.
От 3 години сте заедно, би трябвало да сте се опознали достатъчно, не само в интимно отношение. Вижте като за начало колко често го правите. Също така, вижте дали всеки от половите актове започва както трябва (любовна игра, опипване показване, гледане докосване, мръсни думички ако щеш). В много случаи провалът в сексуалните отношения се дължи на неподходяща тактика и на двамата партньори. Казваш че той ти е първия - ако и ти на него си му първата, става въпрос за двама неопитни (по простата причина че и двамата няма от къде да почерпите опит). Целта е пълно задоволяване на нагона и на двамата партньори, не заешката. Вижте дали имате проблеми във взаимоотношенията ви, които са пряк или косвен резултат от същите в сексуалния ви живот - например дали му го начукваш всеки път в главата че си останала незадоволена, че не става ебач от него или каквото и да било друго от рода. Това, в съчетание със по-слаба психика у него например, може да доведе до още по-дълбока криза в секса. Бързото нахвърляне почти винаги води до слаби резултати дори и при опитните партньори.
Лично аз съм на 34 години (жена ми е на 25), важното за мен е първо тя да е задоволена, след нея и аз. Това продължава вече 8 години в хармония. Никога обаче не допускам да се случва това, което съм описал по-горе.

 
  ...
преди: 10 години, 11 дни
hash: 35be995247
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Всичко е в главата.

 
  ...
преди: 10 години, 10 дни
hash: 91c41ac50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Здрасти и от мен. Казвам се Иво. Значи, не знам твоя приятел колко опит има, но опитайте следното: когато дойде момента при него да свърши, да спре за секунди и така да отлага момента на свършване. Друг вариант на владеене аз лично не знам.
При мен пък е обратното, свършвам бавно, но приятелката е доволна.
Поздрави.Иво-София

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 86ddbf5b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Свършвал много бързо, после свършвал много бавно... : D Нааках се от смях при представата: D

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4afcc4fcf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Дефиницията, за лудост е да правиш едно и също, и да очакваш различни резултати! Възможно е проблема му да е подсъзнателен, което означава, че каквото и да прави проблема, ще си стой в мозъка му, като кърлеж! Моя съвет е да се подложи на хипноза, защото с хипноза се лекуват именно подсъзнателните страхове!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 27e9842409
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   До авторката: Напълно те разбирам, тъй като от три години имам същия проблем. Първите 6-7 месеца страшно много се тормизех заради това. Опитвах се да говоря с него, обяснявах му че аз имам нужда от малко повече време, но нищо не помагаше, той просто е по-чувствителен и не може да се сдържа. А когато ми видеше недоволната физиономия му ставаше гадно, приемаше го много лично и се чувстваше зле. И тъй като не можех да променя него, промених себе си. И аз не мога точно да обясня как, но успях да се пренастроя някак си и сега и двамата свършваме за три минути. Но преди същинския акт го научих да ме подгрява (използвайки пръстите си). Съветвам те да не говориш повече за това, защото го нараняваш и това ще го накар да се съмнява в себе си. Просто започни ти играта, насочвай го внимателно къде и как да те докосва и когато се почувстваш готова му позволи да проникне в теб. За предпочитане е да си отгоре за да следиш ритъма. На мен това ми помага. Пожелавам ти успех.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 дни
hash: 09989e0c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Много ми хареса коментара... влезнах в този сайт, защото ми се случва за пръв път в живота. Връзката ми е от три години. Възбужда се, получава ерекция преди да навлези в мен, просто не успява да задържи. Понякога получава ерекция само от нежности и целувки. Съчуствам го и все се надявам, че ще се оправи. Изживял е голям стррес от смъртта на съпругатта си /починала преди 6 год/. Не зная как да постъпя!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a2ca3dec43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Здравейте аз съм на 35 моя партньор е на 40, правим секс от съвсем скоро. Всъщност правили сме го 2 пъти и 3 пъти съм му правила свирка, той свършва наистина адски бързо, не съм засичала по часовник, но не повече от минута и половина, страно ми е досега такъв случай не съм имала. Принципно той живее с друга жена и не вярвам да не прави секс със нея и понеже да не е правил дълго секс затова да свършва бързо. А пък и аз не съм мис свят че да сяършва като ме види. На моменти си мисля, че не му е хубаво и гледа да преключи бързо

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fa849efeec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   52 какво си мислиш ти си е твоя работа, аз обаче като мъж ти препоръчвам да се запознаеш с мъжката физиология и да помислиш адекватно..! Как може да си набивате в главите подобни глупости "На моменти си мисля, че не му е хубаво и гледа да преключи бързо"...? И запомни - има значение как изглеждаш, но по-важното е как го караш да се чуства той, сексът и свършването се случват в главата първо.. не, не тази глава, за която се сети, ами горната ;)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 627bcd554c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Благодаря за отговора 53 аз съм 52. Да разбирам ли това, че той свършва толкова бързо, е защото, го карам да се чувства добре и всичко е от голямото удоволствие. Наистина, съм изненадана, случва ми се за пръв път така. Другите мъже, с които съм била, са издържали, поне, по 15-20 мин. И другото което е че за пръв път чух мъж да вика по време на половия акт, все са охкали и пъшкали, но да викат никога

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d17bbdb9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Това с обрязването няма да помогне. Моя приятел е обрязан и също има проблем, бързо свършва :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4969dddb25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   Ползвайте презерватив. Намалява чувствителноста.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5c046409d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   Любовна игра преди същинската част.
ж

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e81b82d1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

59.   С моя приятел от скоро го правим, но всичките пъти свършва бързо.. дори да са няколко пъти един след друг. Казва, че е така, защото не го е правил от много време.. Опитвам се да съм окей със ситуацията, но му става доста тъпо и последните няколко пъти дори ми отказва. Ако евентуално някой ден го правим пак, ще се опитам да се държа по-стратегически - да сменяме пози и да правим малки почивки. Проблемът е, че и му спада бързо и става съвсем стратегическо цялото нещо, а не би трябвало...

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker