Моята мечта на живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Моята мечта на живота
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 3221 пъти
Здравейте момиче на 14 години съм... От малък град съм и винаги съм искала да замина някъде в чужбина да живея. Но има един проблем- родителите ми, - много съм привързана към майка ми и дори не мога и един ден без нея... А тя не иска и да чува да чужбина, защото не знае езика, както и баща ми... Аз знам английски, но все още го уча много за да мога да се усъвършенствам повече.
Но също така не съм много оправна, така, че сама без нашите далеч няма да стигна... Искам да отида в Америка, или по-точно Лос Анджелис или Лас Вегас. Имам една приятелка която е родена там, но когато е била 4-годишна са се преместили във България... Сега ми всяко лято ходи там, а аз толкова много и завиждам.. Разказва ми колко е хубаво и ми показва снимки...
Ако тази мечта някога ми се сбъдне аз каквато съм емоционална, сигурно бих ревала седмици наред от щастие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8b4690dccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз на 14 г. реших да ходя в чужбина (Германия) да уча, но съм коренно различен характер - винаги съм била самостоятелна, родителите не са ми помагали в нищо и не се интересуваха от моите проблеми и също не бях толкова наивна като теб, а ми беше ясно, че ще е адски трудно. Успях, но изцяло сама с къртовски труд. Днес живея общо взето на много места, но най-добре ми е в България и в момента съм тук, но имам и постоянно жителство за САЩ, където след 3 седмици ще живеем за около 3 години, била съм в LA, Лас Вегас и двете не ми харесват, освен за туризъм - Лас Вегас е един изкуствен град на хазарта, извън стриповете е ужасно и скучно, само мексиканци и малки къщурки от дърво, ЛА е сухо, прашно и пак нищо особено. Ние ще живеем в предградие на NYC и там е друго. В САЩ бих живяла само там, в Сан Франциско, Орландо Флорида, може би Бостън и Сиател и то временно. Не е розово положението там - навсякъде бедност, мръсотия, черни, които не знаеш какво ти мислят, няма никаква социална сигурност и престъпността също е висока в неподходящите квартали. Ако не знаех, че е временно, никога не бих отишла да живея там
За следване също трябва да знаеш, че добрите университети са скъпите - ще се събудиш с 100 хиляди долара поне кредити, а държавните университети не вършат. В Европа на английски безплатно можеш да учиш в Холандия и други Скандинавски страни, но да -ако имаш мечти, преследвай ги, но бъди и готова да понасяш и тежестите от своите решения - в моя случай беше 6 години як гърч, работа на 3 места, унижения, тежко следване и половината младост ми отиде. Не съжалявам, но го желаех действително много и знаех какво ме чака, а ти си дечко и си гледала много филми - във Вегас примерно сама не бих се разхождала дори, камо ли да живея там за постоянно... Там няма и свястен университет, а такива момиченца ги търсят само за едно - за проституция. Българките там имат две кариери - проституция или крупие, най-често и двете.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2a020cfe50
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Учи сериозно английски, така че да го знаеш отлично. Като станеш на 18 г. Започни да кандидатстваш за Зелена карта за САЩ. Няколко мои познати заминаха така. В чужбина никъде не е лесно първоначално. Но пък си струва.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 16a95c2dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ОТ АВТОРКАТА:
Номер 1- Така... Искам да уточня, че аз в никакъв случай не съм наивна. Съвсем наясно съм, че от началото няма да ми е толкова лесно. А и това, че на теб ти е трудно не означава, че на всеки му е трудно. Просто такъв ти е късмета! Имам много познати от Америка, които си живеят прекрасно! Всеки си има мнение и това, че на теб не ти харесва там, не означава, че не е хубаво! Изобщо не съм съгласна, че Лас Вегас е изкуствен град на хазарта и т. н всичко което каза... Там има наистина уникални къщи. Моята приятелка там живее в същински палат! Смешно е това, което казваш, защото аз съм доста наясно с нещата там и се интересувам много, тъй че няма нищо общо с това дето описваш. Като твърдиш, че там е мръсно, бедно и т. н, защо продължаваш да живееш там все още? Или във България да не лъщи от чистота? !
За следването ми не се притеснявай. Знам, че са скъпи, родителите ми могат да си го позволят! ;) Важното е, че има достатъчно престижни университети, които могат да ми дадът добро образование.
Пак казвам, това че ти си понасяла гърчове, унижения и тем подобни, не означава, че всеки ще е така. Аз точно за това няма да ходя сама, ако ще ходя. А предполагам ти си тръгнала сама и затова ти е било трудно.
Дечко, казвай на себе си, защото не ме познаваш!! А относно последното ти изречение мога само да се изсмея!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fd358ee799
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   E спокойно де, чакай сега, ти си още на 14, значи си дете и е супер нормално да чувстваш, че не можеш да отидеш надалече без вашите.
Продължавай да учиш английски език и като завършиш гимназия кандидатствай в някой университет там. А ако не стане - кандидатствай нещо тук и ходи там на срудентски бригади.
След 5 години ще си на 19 и ще имаш право сама да взимаш решения за живота си - вашите законово няма да имат думата за това къде да живееш и с какво да се знанимаваш. Също така има вероятност и те да си променят мисленето до тогава.
Но засега просто си учи английския усърдно и си прави планове за бъдещето ти след 12 клас, но без да се обясняваш на вашите, даже и на други хора ;-)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4b6b78bae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А какво би искала да работиш, ако се преместиш в чужбина. Или плановете ти стигат дотук? Не може просто да кажеш, че искаш да живееш в Америка. Ако искаш престижен университет, трябва да учиш много от 9 до 12 клас. За да живееш спокойно там ще ти трябват пари и ще трябва да работиш. Не трябва до 30 годишна възраст да просиш от мама и тате пари. От сега да си наясно, че ако очакваш всичко да идва от родителите ти, няма да успееш. Аз лично не си падам по толкова замърсени градове. Свикнала си в малък град и изведнъж да отидеш в град, голям почти като държавата ти, би било малко трудно. По-добре остани в Европа, тук има достатъчно държави и много добри университети.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0b8ea9352a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато мама и тати помагат финансово, защо да се притесняваш? ! Реално погледнато си бебе, защото не знаеш нищо нито за живота зад граница, нито за възможностите на хората. Тоест пари, не се изкарват, толкова лесно! Докато не започнеш, да си изкарваш сама хляба, няма как да знаеш, какви усилия коства на даден човек, да замине и да се устрой в чужбина, а и не само. И не нападай коментатори, които се връщат от там, където ти все още, само мечтаеш да отидеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 736a82e472
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ОТ АВТОРКАТА:
Номер 6:
Бъди спокойна, плановете ми не стигат до тук, ясна представа имам за това с какво искам да се занимавам там. Бих ти отговорила по-конкретно, но написаното което видях ме отказа, няма смисъл..Защото и да ти обясня,няма да разбереш :) Пак казвам, финансово сме много добре,нашите са готови да платят колкото трябва, за образованието ми. Не е ваша грижа това.
Номер 7:
Грешна ти е представата. Знам много добре как стоят нещата в САЩ, чета много новини специално за Америка и знам повече неща за там, отколкото за България. ;) И да ти кажа- Аз не нападам никого в случая в случая драгите ''коментатори'' си позволяват да ме нападат.. :) Разбира се не ми пука от такива неуспели хора в чужбина.. Това, че са били там ''където аз мечтая'' и са се върнали тук ,показва колко неуспешни и провалени са всъщност :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f00d0874bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Никой не те напада. Щом си публикувала тема, трябва да очакваш всякакви коментари, включително и критики. Не разбирам какво искаш да ти кажат, при положение че оспорваш всяка дума на коментиралите.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4b6b78bae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е сега ти наричаш всички, които си правят труда да пишат, неуспели провали. По думите ти сигурно си кучката на града. На малко разглезено момиченце, което не вижда по далеч от носа си. Въобще не приличаш на зрял човек, готов да работи и живее в чужбина, обиждаш всички коментиращи и се правиш на жертва. Продължавай да се хвалиш с парите на родителите ти, но не винаги ще ти помогнат. На работа те приемат с умения, а ти момиче нямаш такива. Животът не се върти около теб, не се мисли за нещо повече, защото не си. Тъпа безмозъчна пропаднала идиотка. За проституция няма възраст, в Америка има за всички.

Скъпи модератори, добавете ми мнението, защото е важно това дете да се осъзнае. Полезна съм с коментара си, не може да качвате нейните коментари, в които обижда и мен, а аз да не отвърна. Бъдете честни спрямо всички. Това е най- лекото и мило нещо, което можеше да й напиша и тя го заслужава. Нарече ме тъпа, значи и аз мога да я обиждам, не виждам проблем в това.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4b6b78bae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   От 6:
Защо изобщо ни занимаваш с тъпата история, глупаче:):)
Мозъкът ти не е още достатъчно развит явно. Пишеш в сайт за съвети и мнения, а не ги искаш, следващият път мисли и чак тогава сподели. Жалко, но мислех, че си по- зряла. Добре, че са мама и тати, без тях си кръгла нула.

Модератори, написах най- милия си коментар за нея, не го изтривайте като предишния. Няма псувни, значи всичко е ок.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0d3fb93f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, я не им пиши на тази нерви... дами ;)

Май от доста време няма кой да им прави despacito... таа за това така ти се наежиха. :)
Принципно таргета на нервните хора с гаден живот винаги са тийновете, подрастващите и. т. н. (което мен мега много ме възмущава, при това съвсем меко казано)
Те няма как, не са способни чисто психически, да приложат значението на израза Keep it simple, просто защото не са добре с нервите.

И искам да ти кажа едно голямо евала авторке ето за това ти изказване специално: 'това че ти си понасяла гърчове, унижения и тем подобни, не означава, че всеки ще е така'.
Хубаво е хората, които са имали трудни дни, месеци, години, да се научат да не сипят насъбрания си негативизъм, особено на малките като авторката. През каквото и да се преминали никой не (им) е длъжен да приема мнението им за авторитет, меродавно и. т. н. , поради което просто ще трябва да преглътнат. И този факт.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c9fca1be5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И защо тази тема е в "Любов и изневяра"!??

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f5303f9b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   ОТ АВТОРКАТА:
Аз пък ще ви отговоря на всичките, защото никой няма право да ме обижда и да ми се бърка какво съм казала! Имам право да кажа всичко, както вие уж давате ''големите съвети'', а всъщност имате по-малък опит и от мен.

НОМЕР 10:
Аз само ще ти кажа, че по думите ти всякъж работата ти е да чистиш тоалетни! Кой знае от какво забутано село си и как мизеруваш, и тук си изкарваш цялата злоба и комплекси! Изобщо не ми пука какво ще каже човек като теб, защото от всякъде си личи колко те е наказал живота! Ти като се имаш за толкова зрял човек, защо използваш обиди и т. н? Това ли ти е зрялостта? Вече и аз използвам обиди, ащото не мога да си позволя на някой си да ми говори така! Съжалввам :) Майка ми и баща ми не си позволяват да ми се карат, а ти коя си, че да го правиш? Изобщо какво правиш тук? Гледай си домакинството и живей. И моля те не ми обяснявай за моите умения... В бележника ми няма оценка по-слаба от 5! Направи си извода къде съм аз и къде си ти интелектуално! Срещу мен да тичаш няма да ме стигнеш, вярвай ми! Като за проституция няма възраст иди ти бе, лелче... Или прати твоите деца! В момента само ти се заблуждаваш, ако си мислиш, че ми пука какво мислиш! И не си прави труда да коментираш, защото аз винаги ще отговарям! Stupid bitch!!

НОМЕР 11:
Глупаче, ако историята е глупава, защо си седнала да коментираш? Или нямаш личен живот? Твоят мозък едва ли някога ще се развие. А и никъде не съм казала, че не искам мнение. Напротив- аз затова писах тук. Но тук аз виждам само критика, ако критиката е градивна ще я приема, но в случая това си е чиста завист.

НОМЕР 12:
Евала и на теб за казаното! С две ръце те подкрепям! Не мога да разбера от къде идва злобата от тези жалки жнички, ... Към тях изпитвам само съжаление. Благодаря все пак!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4b6b78bae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От 10:
На твоята възраст съм, уча си в елитна гимназия, в най- силната паралелка. Но не бъди чак такава особнячка, която никога не обижда и псува. Очаквай ме в МУ след години, сама ми предположи оценките.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7f76a3b5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До Номер 15:
Мила ти може да си в елитна гимназия, но това не значи, че в бъдеще няма да чистиш тоалетни ха-ха. И аз уча в силна гимназия и смея да твърдя, че съм много по-начетена съм от теб! На моите години си и се имаш за толкова зряла? Чак и съвети раздаваш? Really? Явно преливаш от комплекси щом идваш да си изливаш цялата злоба тук! Сигурно си от момичетата, които в бъдеще биха си изкарвали хляба с ''красота", така че по-спокойно! От завист се погрознява.
От авторката.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 54221e9cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   номер15, като страничен наблюдател искам да те попитам какъв е смисъла на изречението ти "Но не бъди чак такава особнячка, която никога не обижда и псува. ", защото някак си го няма смисъла според мен, поне този смисъл, който ти си искала да вложиш.
Много е жалко, че човек, който владее българския език на твоето ниво, е представител на най - силната паралелка в елитна гимназия.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4b6b78bae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   От 15:
Защо смятате, че интелигентността на човек се определя от това дали псува или не. Да не би да си от тези, които винаги си подреждат стаята, ходят на опера всяка седмица и препрочитат учебници преди сън. Не съди книгата по корицата, в този случай по начина ми на изразяване. Имам достатъчно разум, вземам най- правилните решения, но не се захващам толкова здраво за парите. Ти всъщност не мислиш за друго, никога не се замисляш за живота, вселената, времето. Знаеш това, което учиш в училище и смяташ, че е напълно достатъчно. ОК
" Стреми се не към това да постигнеш успех, а към това животът ти да има смисъл"
Към авторката и всички, които мислят като нея, но еднаквите хора не са уникални.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6fb10b4e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   15, хайде сега отиди и кажи ето това:
"Защо смятате, че интелигентността на човек се определя от това дали псува или не"
на бъдещите ти (дали) преподаватели в МУ.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4b6b78bae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Провери в интернет дали и интелигентните хора псуват. Познавам доста умни хора, които могат да псуват и го правят, но не са по-глупави

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 03638899d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 15:
Псуването показва човешката простота. Никога един умен човек няма да тръгне да псува и да ругае. ;) Ако еднаквите хора не са уникални, но със сигурност и ти със твоето просташно изказване не си!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 726387e337
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   До 18 - добрите навици са съдържанието, не корицата. Ти определено имаш проблем с определени хора. Не ти харесват и искаш да го дескридитираш, като изкараш техните нрави и порядки грешни и лоши. На това му викаме дребнава простащина.

16 - Познавам хора, който на 16, бяха много по-зрели от повечето, който сега са на 26. Не всеки се развива с еднакви темпове. Някой, трябва да пораснат по-бързо, заради обстоятелствата, други просто имат родители, които ги стимулират.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4b6b78bae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Мисли от друга гледна точка, просто помисли. Не псувам често пред хора, но знам много псувни, запомняля съм ги от други хора и техни изказвания. Следователно това показва, че мога да запаметявам много добре каквато и да било информация в съзнанието си. От там следва, че и в училище се справям много добре. Мога да говоря според ситуацията, а тази тема не е важна, не говоря с елитни хора и имам правото на избор. Защото и мъжете, и жените имат еднакви права. Не се възмущавай от това, че не искам да съм нежна, спокойна домакиня. Мъжете псуват, мъжете работят, мъжете не са домакини, защо не и аз. Живей живота си както желаеш, аз вече го живея така. Но да видим кой ще успее накрая, с чист труд и упоритост, не с пари. Защото ако семейството ти не се лишава поради липса на пари, ти няма да се научиш да работиш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4b6b78bae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Хората тук споделят проблеми, специално в раздел любов и изневяра, а ти си тръгнала да ни говориш за парите на родителите си и за това, че искаш да ходиш в Америка. И аз искам много, но в живота има и по- важни неща. Гледай си образованието, вече си планирала всичко за Америка, а още не си стигнала до зрелостните изпити. Трябваше да мислиш преди да пишеш, защото в момента доста хора те намразиха. Обиждаш всеки, който е изразил по- свободно мнението си и ти е дал истински съвет. Един умен и възпитан човек няма да нарича останалите хора провали, защото ти още не си започнала. Намекваш, че всички сме глупави и низши, а ти какво си. Просто престани да пишеш, защото ставаш досадна, прочетох всичките коментари и наистина ти предлагам да поработиш преди всичко върху нервите си. И Моля не започвай и против мен да говориш така, защото само ще затвърдя убежденията си за това каква си всъщност.
Правилно е казано в един от коментарите- падаш си малко кучка, тоест си хем разглезена, хем и агресивна.
Ха-ха много ми стана смешно като то четох реакциите срещу останалите коментиращи.
| - /

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1aa17a9edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Хора, нека само да уточним, че тази дето защитава псуването не е авторката. Авторката скоро не е писала като гледам.

А това, че такива теми са в любов и изневяра не се случва за първи път и мисля, че знам защо - преди година някъде беше, и аз пуснах една тема и тъй като емоция ме бе обвзела, докато пишех и просто забравих да отбележа в падащото меню в кой точно раздел искам да бъде публикувана. А по подразбиране е поставено точно любов и изневеря. Затова човек забрави ли да избере друго, то темата бива пусната тук. Затова препоръчвам на хората, които отговарят за сайта да го променят това нещо - да сложат на това падащо меню за избор да е примерно думичката 'избери', а не както е сега - любов и изневяра.

Аз лично не се впечатлявам/вълнувам така да го наречем от авторката на тази тема. Но това другото момиченце, което защитава псуването си е вече страшно нещо.
Тя като не иска нека не е домакиня, нека работи колкото иска. Но пък да псува.. това е толкова противно, независимо дали се прави от жена или мъж. По мое мнение поне.

от номер19

Модератор: Изборът "Любов и изневяра" е първият от падащото меню и затова често теми попадат тук. Ще преместя темата в подходящ раздел. Благодаря!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 03638899d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   ОТ АВТОРКАТА

До номер 23 :
. Толкова е смешно да си мислеш, че ако знаеш всички псувни си интелигентна и че запомняш. Те всички простаци, цигани и пропаднали хора знаят много псувни и това значи, че са умни, така ли? Лошото е, че само ти сама си се хвалиш тук и не го осъзнаваш. Направи си твоя история и си коментирай там на воля. Аз направих тази тема за мен, а не за да слушам в какво училище учиш, колко псувни знаеш и т. н... Никой не го интересува живота ти!

До номер 24:
Защо обръщаш внимание на това в кой раздел е темата? Това ли е най-важното нещо в живота ти? Боже.. Помогни им!
Значи... Никога не съм парадирала с парите на нашите. Някой беше споменал, че в Америка трябват повече средства и аз казах, че не е проблем това. Обясняваш как съм говорела за себе си... Ами темата съм я писала аз! За комшиите ли трябва да говоря? Ти си човек, който дори не заслужава отговор... Представям си колко комплекси имаш на тази тема щом толкова се напрягаш :Д Толкова глупаво и евтино заяжване.. Забелязала съм, че тук по-злобните и заядливи хора, имат много повече проблеми в личен план и все някой друг им е виновен... Та и ти си една от тях!
Аз си гледам обучението, не се притенявай, пълна отличничка съм. :)
Намеквам, че сте глупави и низши, защото се занимавате с това да пишете някви заядливи коментари вместо да си гледате живота, госпожа... Което го доказва! :) Защо аз да спра да пиша? Нали аз съм авторката на историята? Хахахаах сега и проблем с нервите ли имам, мадам? Искрено ме забавляваш! Проблем с нервите и да искаш няма как да имам- Имам прекрасно семейство, което винаги е до мен и ме подкрепя, приятели и близки хора, които ме обичат и винаги са до мен, никога от лищо не съм била лишена. Че какво повече да искам?? Никога е ми е липсвало нищо, заразлика от теб!
Падам си кучка така ли? Само ще ти кажа, че досега с никого не съм се карала, разбирам се с всички и в училище и навсякъде.. А и имам приятели за които можеш само да мечтаеш, или да завиждаш( както правиш сега) хаха. Аз съм много директна и ако нещо не ми хареса ще го кажа, без да ме интересува как ще се приеме! Ако това е агресия, ОКЕЙ! So.. bitch please!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4b6b78bae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Тук хората искат мнения, а ти не искаш. Тогава си пиши тези неща в дневник, не занимавай останалите с глупости. Спокоен човек съм, но тази тема искрено ме ядосва. Разбирам, че се защитаваш, но престани да говориш лошо за 20 човека, които си правят труда да пишат. Определено ти си нервната и агресивна тук. Не се заяждаш с никой в училище и си решила, че точно това е мястото, където да си изливаш гнева. Ако те познавах изобщо нямаше да те търпя. Bitch ще казваш на себе си, ще ми говориш, че останалите са прости заради начина на говорене, , а ти тука написа кучка на английски и смяташ, че не си си смъкнала нивото под нула.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4cb93f48ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Не разбрахте ли дами и господа, че това е едно тролче? Това е написано от момче на не повече от 10-12 годишна възраст. Оставете момчето да си фантазира някакви си неща. А “приятелката“ му може би е някоя мацка от списанията на баща му които той е разглеждал тайно. Сигурно ядът ориз, боб, картофи, леща докато се облещя. Има един такъв израз за беднотията. Но най боли когато си фантазираш и един ден погледнеш в каква мизерия живееш. За това хората са казали от високо като падаш най-много боли. Надявам се да ми публикувате коментара ми. А да попитам модератора защо не трие такива тролски и провокативни публикации? Това е обида и за вас и за нас вашите читатели.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker