Много искам да имам сериозна приятелка,но не се получава. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много искам да имам сериозна приятелка,но не се получава.
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 4403 пъти
Здравейте! Не знам с кой да говоря, затова реших да пусна тема тук. Моля да бъде качена, защото е наистина важно за мен.
Аз съм мъж, студент и се чувствам зле, защото имам чувството, че живея във време което не е за такива хора като мен. Не пуша, не пия, не се дрогирам. Не мога да се бия без причина, да се блъскам във всеки един в дискотека или да се правя на интересен, като унижавам хора да се показвам като доминантен. Не мисля, че последното е показ на сила, а показ на огромни комплекси. През последните години от живота си забелязвам, че жените НЕ харесват такива мъже като мен. Позитивен човек съм, интересувам се от астрономия, философия и още какво ли не, спортист съм, имам готино чувство за хумор, изобщо доста плюсови качества, доста хора ми казват, че съм красив. Може да ви звучи странно, но никога не съм искал да ме харесват заради външният ми вид, а заради това какъв всъщност съм. Амбициозен съм и то доста имам големи цели и мечти, винаги съм знаел какво искам. Но една мисъл ме измъчва"Как по дяволите ще си намеря жена един ден"? Позитивен, позитивен, но хора как да остана позитивен като виждам гимназистките какви са... От 7-8 клас правят секс, а в 10 са с по един аборт минимум. Или мацките от университетите, които гледат лошо в дискотеките и вярват в истинската любов с 50 гошен чичко каращ по случайност Порше? Съжалявам за острия език, вероятно не всички са такива, просто съм отвратен. Ясно ми е, че жените търсят сигурност и бъдеще за децата си, то е заложено генетично, но не искам да са с мен заради парите. Парите днес ги имаш, утре не. Преди няколко месеца реших да рискувам и да влезна във връзка с едно момиче и беше пълна катастрофа, нито знаеше какво иска, постоянно номера, други момчета и т. н.. Та проблема в мен ли е? Благодаря ви за вниманието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 57

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 697ec3625a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът е в теб, да...! В днешно време, не може да намериш стойностен човек, който да те обича, такъв какъвто си.
Добър си, а щом си добър, значи че си и наивен, това е проблемът ти.
Не допускай, да си излееш душата, защото ще останеш разочарован и неразбран.
При запознанство с момиче, не показвай истинската си същност, играй го малко актьорски, за да видиш рекацията, да разбереш дали е боклук или свестен човек.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 18b9652f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре умен съдя от това, което прочетох. Обаче защо до сега не си се сетил, че всичко е до общановката в, която се намираш. И аз съм на някво подобно мислене, като твоето но има сериозни момичета и не са рядкост! До колкото разбрах ти си в Университет там както и в, училищата са повече леки жени (Курви) Там трудно може да си намериш момиче, каквото търсиш то ще го има няма как да няма но просто или неможеш да я видиш или тя се държи като лека жена както и да е. Опитай се да се намърдаш в няква нова среда за теб. Не говоря със идиоти и комплексари ами примерно да ме разбереш ще ти дам пример да се въртиш около хора, които ходят на частни партита или обичат да обикалят някъде извън града. Нещо подобно в момента просто не мога да ти дам по точен пример от този. Но се надявам че си ме разбрал.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 344643a11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Няма значение в кого е проблемът. Може да се разгледа и от двете гледни точки, т. е. че проблемът е в жените, че са такива; или че проблемът е в теб, защото не се нагаждаш според търсенето. Така че проблемът не е къде е проблемът :) Проблемът е, баце, какво искаш. Не всички жени са в дискотеките. Не всички си падат по разни с БМВ-та (Поршета вече е висша класа, там комплексите са къде-къде). Не всички искат гаджетата им да се бият. Е, всички биха предпочели гаджетата им да имат пари, разбира се. Както сам си отбелязал, жените търсят ресурси, защото им е генетично заложено да го правят, заради оцеляването на поколението.

Понеже казваш, че си студент, а аз редовно ходя до Фантастико в Студентски град (софийския такъв), макар че вече не съм студент... та понеже въпросното Фантастико е нещо като центъра на студентски град, можеш да наблюдаваш двойките, които пазаруват там или висят отпред. Ще видиш, че в много случаи това са нормални двойки - нормално момче с нормално момиче. Има ги и кифлите и златотърсачките, разбира се, но в повечето случаи двойките са нормални. Пълно е с нормални момичета.

И сега, the real fuckin shocker: мъжете, които искат да бъдат харесвани, заради това което "всъщност са", всъщност имат много силен едипов комплекс (емоционален инцест с майката). Т. е. искаш любовта на мама (която те харесва безусловно), а не любовта между мъжа и жена. В реалността обаче жените харесват мъже, които стават, точно както и на мъжете им харесват жените, които стават, макар критериите да са различни за двата пола. Не може да очакваш, че някоя мацка ще те хареса за това, че обичаш астрономия и философия. Представи си аналогична ситуация с жена. Дебела жена. Ниска. С нисък гърлен глас. Но харесва философия и астрономия. Няма шанс да те възбуди физически, но харесва философия и астрономия. Повечето мъже няма да я погледнат тая жена, дори и философията да им е любима. Тази ситуация с мъж е следната: несигурен мъж, който няма социален живот. Няма добра работа. Няма кола. Носи евтини дрехи. Не се бръсне и подстригва. Постоянно се оплаква. Обаче обича философия и астрономия. ЪЪъъъ.. ами няма да стане. Повечето жени няма да го погледнат този мъж. Сега си представи как този мъж например би изглеждал адекватно: добре подстриган, обръснат (или с оформена брада), носи адекватни за средната класа дрехи и обувки, има прилична работа, нахъсан е, показва нахъсаността си открито, поведението му е отворено, приемащо, обича да дава всичко - пари, внимание, време - и го демонстрира (МНОГО ВАЖНО ЗА ЖЕНИТЕ), не е отчаян, не мрънка, ако има кола и/или апартамент още по-добре, Та, този мъж дори и астрономията да му е любима, което честно да си кажем не е впечатляващ интерес, много жени ще го искат. Т. е. интересите ти и това, което "всъщност си", нямат значение. За никого. Е, освен теб, разбира се....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a3f994fea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо не пробваш да приемеш факта, че вероятно приятелка няма да имаш? Не го казвам за да се заяждам с теб, а защото аз приех и се примирих с това, че сериозен приятел няма да имам никога и ми е доста по- спокойно. Аз също като теб не пуша, не пия, не друсам, не съм била обвързана и несериозните връзки или секс за една вечер никога не са ми допадали, а 99% от момчетата сякаш само такива харесват и мен изобщо не ме отразяват. Затова и аз не ги отразявам повече.
Пробвай, няма да сбъркаш. :)

Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d94f6973b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравей, приятелю! Като чета твоя пост разбирам, че не съм само аз с тези убеждения. Както казва едни мой познат:Ние може би сме чужди елементи, които са пратени да възпитават местните боклуци и абдали и да им показват кое е правилно и кое не е... За съжаление хора с нашето мислене нямат мнозинство и от там идва усещането, че сме странни. Моят съвет към теб е изобщо да не се притесняваш, бъди по-уверен в себе си, ако трябва бъди ''боклук'' с жените те това искат!

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: bd66215ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Тезо момичета които ти търсиш (нормални, които не поставят парите на първо място и имат ценностна система) се намират много трудно.
Смея да твърдя, че аз съм такова момиче. Не си падам по барове, възрастни мъже, пари и т. н всички неща които ги вълнуват повечто жени. Аз съм скромна и дори не ходя много по кафета, излизам с няколко приятели и това е.
Не познавам много жени, които да приличат на мен и може би точно заради този факт нямам много близки приятелки.
Аз доста дълго време бях сама и не защото не съм привлекателна, а защото не бях срещнала нито едно нормално момче, което да търси нещо по-различно от секс или някаква мимолетна връзка.
Искам да ти кажа да не се отказваш. защото твоето момиче е някъде там и те чака и може би съдбата ще те срещне с нея по най-необичайния начин.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 84f6e8e314
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ти си си нормален, другите, които описваш не са. Трябва да намериш нормално момиче като теб. Доста ще се наложи да търсиш, но ще намериш-има и такива момичета, макар и малцинство. И се занимавай с над 20 годишни. Другите още растат.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7b77256ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Проблема не е в теб. Точно, че такива като теб са рядкост и би трябвало повечвто да са привлечени, но уви- повечето днешни са такива каквито ти ги описа. Не губи надежда, ще срещнеш момичето за теб! Все ще се намери някоя, която да споделя интересите ти, да те цени, ти нея и т. н. Calm down.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3752c587d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поредната тема "аз съм перфектен, жените нямат вкус за мъже"
Казваш, че си позитивен, но каква е тая позитивност?
"От 7-8 клас правят секс, а в 10 са с по един аборт минимум. " Това, че си прочел 2-3 кликбейт статиики не значи нищо. Какво очакваш? Да търсят всяко едно момиче под 16 и да пишат статии как Х е девствена? Какви пари ще им донесе това? Хората търсят скандалното, искат да се оплакват и ОБИЧАТ да говорят за това как "днешната младеж пропада".
Възможни причини защо си сам: 1. търсиш сериозна връзка в дискотека; 2. точиш лиги по high-maintenance момичета и се оплакваш, че търсят богат чичка; 3. точиш лиги по тийнейджърки и се оплакваш, че са лигави и не знаят какво искат; 4. точиш лиги по лоши момичета и се оплакваш, че са лоши; 5. не си такъв какъвто се описваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e7e6394ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Проблема е в това, че си твърде добър и наивен, а това ги отблъсква. Казвам го от опит, трябва да се промениш.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9e4418e0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, пич. Не си виновен ти. Просто живееш в България. Тук тъпите п. тки искат бой. Агресията ги подмокря. Любовта е за загубеняци според "умните" п. тки. Налитат на малоумни кретени с татуси щото са по-"интересни"-изглеждат им по-агресивни. Просто бъди по-обран и по-суров. Малко по-груб. Нежните чувства са за учениците, а ти вече не си такъв. Иначе ставш бунак в очите на смотанитепутки български с промити мозъци. Успех ти пожелавам!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: dc09a362f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ужас. Жените са страшни същества. Ще ми се да не ми пука за тях. Споко. Бъди себе си. И не го мисли толкова. Колкото повече ги мислиш ще става по лошо. Казваш че си красив но явно не толкова. Няма как ако си толкова красив жените да те избегнат. Прост е невъзможно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 10e89d6ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   И аз съм си задавала подобни въпроси от сорта на"Ще мога ли някога да срещна човек, с който да водя сериозни разговори, да е свестен и да се различава от това простолюдие, което преобладава тук? ! " Още не съм си отговорила, оставила съм се на течението. Не се променяй, защото така ще срещнеш твоето момиче, но ще го изпуснеш без да се усетиш. Не са много свестните млади хора, но ги има. И сред гимназистките винаги е имало добри и умни момичета, в университетите също.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5de31c4ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Номер 2 защо не си гледаш работата а? Ти стъпвал или стъпвала в университет? Явно никога, че и на даскало хич те е нямало. Аз пък мога да ти кажа, че и в двата университета, в които учих не е пълно с кифли. Има по някоя друга лека, но като цяло има много свестни момичета. В даскалата, в които бях се намираха повечко, но и там имаше доста свестни. Това, че ти си бил или била в пропаднало даскало си е лично твой проблем.
Момче не ги слушай някои какво говорят тук илипо- точно какво пишат.
Номер 4- защо пък да се примирява с това? Човек никога не трябва да се отказва. В кръга на шегата и двамата след като сте свестни, ми ето намерихте се.
Ако всеки се отказваше, когато срещне трудност, тази държава нямаше да съществува. Никога не се отказвай момче.
Това, че си добър не те прави наивен. Има разлика от доброта и наивност. Не се прави на такъв, какъвто не си. Прави се на богаташ, примерно събери 500 лева в джоба, размятай ги и за момент ще имаш момичето, ама като разбере после, че не си такъв и какво става? Аман от умници тук. Бъди такъв какъвто си и както написах по- рано- рано или късно ще намериш момичето, просто търпение, каквото имах аз и сега момичето до мене прилича по характер, културно, възпитано, интелигентно и вече три години сме заедно и продължаваме да си живеем заедно, дори дете ще си имаме.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c7bdc33342
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Много негативно си настроен към жените, а май май и към живота като цяло, което по принцип отблъсква нормалните хора. Престани да слагаш всички жени под общ знаменател и се ориентирай към някои по - скромни момичета. Обаче тях не ги търси по заведенията, особено пък по дискотеките.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 03a01bebb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Номер 15, а ти защо не си гледаш работата, "умнико"? Ще давам каквито искам съвети и щом не ти харесват, отговорът е прост - не ги чети!
На въпросът ти защо казвам на автора да се откаже - за да спре да страда и да храни напразни надежди и защото, когато човек се примири с нещо, става по- силен! Ако си мислиш, че съм ревала два дни и съм казала "край", жестоко се лъжеш. Това решение беше изключително трудно за мен и минаха години, докато стигна до него. Не е просто "срещане на трудност", а самотата и пренебрежението, които търпях от години, ми писнаха. Защо да продължавам да се боря за нещо, което очевидно няма да се случи? Понякога е по- добре да се откажеш, а аз съм на 19, не съм била обвързана и никога няма да бъда. Защо не помисли върху това, вместо да ме нападаш, след като се имаш за толкова умен?

Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: bf4b3768d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Че са болшинство момичетата, които описваш - болшинство са, не споря. Въпросът е защо гледаш към тях и едва ли не умуваш защо, по дяволите са такива. Ами такива са, това си е техният живот и тази роля са си избрали. Никой не те кара да ги харесваш, одобряваш или да "влизаш във връзка" с тях.
Има хиляди момичета от другата порода, така да се каже. Те обикновено не са интересни за аудиторията обаче. 'Щото, каквото и да си говорим, както парите са магнит за повечето жени, така и добре изглеждащата кифла е магнит за повечето мъже.
Та малко лицемерен ми се вижда този пост. Не те кефят, не ги искаш, но ги наблюдаваш, коментираш и т. н. За жалост повечето мъже са като теб. Може би е най-добре най-напред да уточниш пред себе си какво точно търсиш. Някак несериозно звучи, че не срещаш момиче по твой вкус в държава от 7 млн. души. :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 281043cdcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Прочетох историята ти и ми направи впечатление, че доста абсолютизираш нещата. Защо си мислиш, че всички момичета са като колежките ти или гимназиските, които визираш, или бившата ти приятелка? Мога да ти отговоря, защото ти заглеждаш и избираш такива момичета. Другите, който покриват критерийте ти са малко по-интелигентни дами, които ще те оценят и даже звездите ще ти свалят. Тези момичета, не само, че нямат аборти, а и са девстнени в повечето сличаи. Просто са доста срамежливи и обрани откъм емоции, чакат момчето да направи първата стъпка. Така се получава, че никой не ги забелязва и те остават да си четат любовни стихотворения на Пушкин сами на себе си. Ти сигурно ще кажеш, ама те сигурно не са красиви или са дебели и затова никой не ги бройка. Това не е така, просто не могат да се "продават" по начина по който другите правят, не защото нямат самочувствие или са смотани, а защото са аристократи по душа и характерният маниер на поведение на чалга певица им е чужд.
За всичко написано до тук имам и доказателство. Момиче съм и момчето, което съм си харесала много отговаря на твоето описанието. Тъй като сме в една компания и сме приятели аз имам наблюдение над социалният му живот и мога да ти кажа, че все избира "красавиците" с къса пола и на втората седмица се оплаква, че не била ангела, който си представял и се разделят.
Успех ти пожелавам с намирането на любовта!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 259ee5e02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Харесват недостъпните и показващите безразличие момчета, също така и да са атлетични и да спортуват нещо. Видял съм доста неща в разни компании и ти казвам съвсем спокойно, че няма две мнения по въпроса. И също е голям минус да си добричък! Трябва да си лош и студен към тях. Обменял съм опит с няколко момичета и са ми казвали, че мекошавите романтици ги отблъскват. Те казват, че искат да си чист, спретнат, мил, грижовен, трудолюбив и пр, а често изборът им не отговаря на предпочитанията им. Така аз знам за човек, за който е сигурно че е побойник и няма преден зъб, празно място от татуировки по ръцете. Всеки ден се налива с бира и в един период не работеше. И той е супер вървежен с мацките. пробвай се в друга държава, сериозно!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 956549b7d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Тая тема сигурно се влачи от началото на света. За мъжете жените са златотърсачки, за жените мъжете се интересуват само от секс. Такова е от началото на цивилизацията. Няма да го промените. Спрете да го мислите. Жената търси сигурност, мъжа търси да си осигури предаване на гените.
Това че моментните ценности усложняват малко нещата е отделен въпрос. Но това не пречи да търсите хора с малко мозък в главите който не е клеясал от модерните тенденции. Все още се намират. Та вместо да променяте природата - нагаждайте се. Няма нищо лошо в това мъжете да мислят за секс и жените за сигурност. Лошото е като на вас не ви достига мозък в главите да прецените какви хора са като цяло. А това кой какво иска и харесва далеч не е основното нещо което определя човешките качества които притежава някой.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d9193704df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Е ти се описа като перфектния мъж. Аз точно такъв търся и все не мога да намеря. На някои хора явно просто не ни е писано да сме щастливи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 55c0c0700d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Номер 2, ако искаш да знаеш за 5 години в университета и в бакалавърска и в момента в магистърска степен повечето ми колежки са все интелигентни и начетени момичета с много малки изключения ! Имах съученичка кифла но тя не кандидатства и не влезе да следва . Защо ли ?
Защото кухите лейки като нея интересуващи се само от парцалки в мола нямат достатъчно акъл за да влезнат в университет тя матурите си взе с бръмбър какво остава за следване ! Авторе , не се отчайвай все някога ще намериш твоето момиче - за всяко нещо има време и за всеки влак си има пътници ! ж.24

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: fd485baacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   До номер 3. Всичко, което написа се отнася само и единствено за първо впечатление! САМО ДО ЗАПОЗНАНСТВОТО. После, като излезете на среща за какво ще си говорите? За това колко си нахакан и отворен ли? Колкото повече общи теми имате, толкова повече ще си говорите до 2, 3, 4, 5 часа дори и повече. Ако сте се харесали заради астрономията, какво лошо? Ще обсъждате колко е голяма вселената, любовтта дали се събира в тези рамки, има ли извънземни, магнитни същества или всякакъв тип пришелци. Да обсъждате всевъзможни теми от живота, а не КВО ПРАВИ ДНЕС, ШЕ ХОДИМ ЛИ ДО МАГАЗИНА, МИ АРЕ ГЛЕЙ СИ РАБОТАТА ТОГАВА.
Поведението манипулира и прави лошо впечатление, а няма нищо по-хубаво от разговори с любимата относно "СМИСЪЛ НА ЧОВЕШКОТО БИТИЕ" пред разговорите " НИЕ В КОЙ НАРГЕЛЕ БАР ЩЕ СЕ ЗАРОВИМ"
Да легнете и да гледате звездите през нощта, тогава ли се появява накаканото, наперено поведение на мъжкия индивид, че нещо не разбрах?

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 49a521f281
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Към номер 10.. Така първо никога не съм казвал, че съм перфектен. Опитвам се да съм ниво за мен си(според убежденията ми) и семейството ми горе долу да се гордее с мен. Това което казвам съм го виждал навън, не се ръководя от някакви истории в интернет. Смятам, че съм позитивен защото вярвам, че някъде там има човек за мен(на теория). Споменах дискотеките като пример, защото там виждам най-много жени на едно място. Не виждам смисъл да се представям за нещо друго, няма значение тук или наживо. Не точа лиги към нито една от тия групи, просто наблюдавам какво се случва. Написал съм отвратен.. Нито те харесват мен, нито аз тях. Благодаря на всичките за коментарите ви, явно НЕ само аз имам такъв поглед над живота. Това ме кара да се чувствам разбран и доста добре като цяло.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 49a521f281
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Отново от автора.. Относно красотата ми, красотата е относително понятие за един си красив за друг не. Въпрос на избор и все пак твърдя, че съм поддържан. Женско внимание НЕ ми липсва, но нямат същия като мен поглед върху живота. Постоянно ме заглеждат и търсят вниманието ми, но често няма какво да си кажа просто с тях. Те харесват НЕ мен, харесват това как изглеждам и вероятно физиката ми. Опитвам се да изградя някакви отношения, не искам да съм повърхностен. Не ми е готино, че не виждам подходяща за тези неща. Как да взема на сериозно жена, която сама се предлага, без да съм си мръднал пръста? Как да взема на сериозно жена която говори постоянно за пари? Какви коли имал бившия и къде я водил??? Как да пусна жена в сърцето си, като се има предвид, че всеки месец с различен? Съжалявам, ама такова същество не смятам, че може да е майка на децата ми един ден. Разбирам, че за тях парите са сигурност и бъдеще. Разбирам, че щом си с пари изглеждаш като по-силно семе. Има няколко пътя за изкарване на пари, но който и да избереш трябва да си умен, трудолюбив и смел. Но откъм пари никога не можем да говорим за справедливост, никога няма еднакъв старт за всички. Винаги ще има наследник на богаташ, който е доста стъпала над теб. Разбирам и че външния вид е важен.. Всяка жена иска да има красиви деца, но външния вид не е всичко. Характера и акъла са постоянна величина, а външния вид НЕ е. Ако си умен смятам, че ще си изградиш отношенията върху константа. Няма как цял живот да си млад, не искам само по това да ме оценят. Просто света е станал прекалено повърхностен.. Извинявам се за дългия пост, просто си отпуснах малко мисълта

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5de31c4ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   17 ти първа обиди всички в университетите и в гимназиите. А щом си момиче и казваш, че всички в университетите са кифли и в гимназиите, ами ти си минала през гимназия, значи замисли се.
На 19 си, животът е пред теб и ако на тези години се отказваш толкова лесно...
15
Момче не се предавай.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 03a01bebb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   27, Не съм говорила за университети. Аз съм номер 4, а не номер 2. Пиша се с псевдоним Black Sabbath. Проблем със зрението ли имаш, че не го виждаш? Не го ли подразбираш, като четеш коментарите?
Да не говорим, че номер 2 никъде не е казал/а, че ВСИЧКИ момичета са леки, а повечето.
И понеже ме закачи за темата с гимназиите и университетите, ще ти кажа, че току- що завърших училище и не съм кандидатствала никъде, защото останах на изпит и вероятно ще уча в медицински КОЛЕЖ, но това не е сигурно.
Преминах през гимназията и спокойно мога да се подпиша с двете си ръце, че ПОВЕЧЕТО момичета са к*рви и кифли, ако че учих в елитно училище по изкуствата и нещата бяха по- скрити. Не знам как е в университетите. За себе си мога да кажа на 100%, че бях точно противоположното на думите "к*рва" и "кифла", защото тогава обявих война на суетата, късите дрешки и грима, особено в периода шести- осми клас. Слушам метъл, а ученическите ми години преминаха в носене на широки и "грозни" за повечето хора дрехи като, разбира се, това не означава, че не съм се къпала или поддържала. С няколко думи - бях бунтарка и кифлите ме мразеха и презираха. Сега нося обикновени дрехи, дори понякога слагам грим, а специалността, която искам да следвам, е много женствена и е в сферата не само на медицината, а и на естетиката и красотата. Не съжалявам за онова време, защото не се страхувах да бъда себе си и да живея моя си (праволинеен) начин на живот, чиито правила определях аз, а не някой друг. Повече от убедена съм, че има и други като мен, макар и единици.
Ако на това му казваш кифленство, не знам!
Моля редакторите да ме извинят, заради грубия тон.

BLACK SABBATH
(4; 17)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 21ea225948
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Авторе не си само ти. И моето положение е като твоето. Аз съм по-голям от теб и не мога да си намеря жена. Имам чувството че съм попаднал на грешна планета. И аз незнам какво да правя. Забелязвам същите неща като теб че жените си падат само по разни нахакани типове с дебилно поведение. Сигурен съм че има и много свестни жени но и си стоят някъде свити и се чудят къде да си намерят половинката. Много хора са ми предлагали да ходя по барове и дискотеки. Там било пълно с жени. Пълно е то е ясно но не такива каквито търся, явно че и ти не търсиш такива. Трудно се получава. Все пак не се отказвай. Може би найстина трябва да се държим малко по-грубо за да имаме повече успех. Не казвам като по-горе описаните типове но явно че и да си съвсем свит и скромен не е вариант. Някакво средно положение може би. Продължавай да търсиш. Трябва да намериш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5de31c4ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   28 В моето училище пък имаше униформи и там ли щеше да се бунтуваш и да не ги обличаш? То и сега там имат униформи де.
Хубава специалност си избрала, но не се примирявай да си сама, животът е пред теб, младо момиче си. И аз имам много провали, но това не ме накара да се откажа и след време я срещнах истинската любов.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 67c09d3d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Не, 30, ако имаше униформи, много ясно, че нямаше да се бунтувам. ЛОГИЧНО. Просто ми лепваш етикет на кифла, макар и индиректно и аз ти казах, че съм възможно най- неподходящия човек, който да наричаш така.
Само като прочетох "животът е пред теб" и спрях да чета. Казвам го за пореден път - решението съм си го взела и то е да съм завинаги сама! Не ме интересуват времена, животи и години, приключих със страданията и депресиите и си приех съдбата!

Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 20220af322
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Вече 31- :-): По този начин сама се погубваш, но решението все пак си е твое.
И българският народ 482 е търпял поражения, но ако беше се примерил, сега тази държава нямаше да я има.
Мислиш ли, че другите нямаме разочарования?
Ти си решила да се предадеш, да приключиш борбата със самотата, приела си я и е твое решение, за което 99% няма да ти кажат поздравления. За това по- добре не съветвай и другите да следват твоят пример.
Ако беше над 40 годишна по- щях да намеря логика.
Аз лично познавам такъв човек в клубът, в който членувам на 50 години, който навремето си е казал същото, че не искал повече да бъде нараняван и сега е сам, съжалява, че така е постъпил, че не е продължил да търси, защото вече било късно да създава семейство, въпреки, че може би да не е късно все още за него, но...
Като чета обаче, виждам, че ти си на 100% сигурно в избора си. Дано не съжаляваш!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 03a01bebb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   32, първо, изобщо не търся поздравления от околните и не ме интересуват техните мнения за моето решение и второ - ще давам съвети където си искам и на когото си искам и не си ти човекът, който да ми казва дали да го правя или не. Този сайт е за излагане на различни гледни точки и ако ти по някакъв начин не харесваш моята, си свободен да не я четеш, но не и да ми забраняваш да я споделям тук.
Никъде не съм казала, че мисля, че другите нямат разочарования, напротив, всеки има, но мен не ме вълнуват чуждите такива. И всеки сам решава кое е най- добре за него според ситуацията, а ти не си запознат с моята, но бързаш да ме критикуваш. Изобщо не знам защо си се захванал с мен, след като няма да постигнеш нищо, освен да ме дразниш.
За тези години друго, освен разочарования, не видях и вече нямам надежда за нищо. Сълзите и депресиите също не са малко и не преувеличавам. Не ми пиши повече, ако обичаш.
'Айде със здраве!

Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 20220af322
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   33 Нищо не съм ти забранил, къде видя забранявам? Казах ти, че това си е твое решение, но е един вид предаване и не е добре да съветваш и други да се предават. Както виждаш, тук окуражаваме момчето, даваме му съвети да се бори.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5ae4c68dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Авторе, правиш генерална грешка - слагаш хората/жените в калъпи. Дай си шанс, опознай някоя, която проявява интерес към теб, може да стане нещо. Ти си задал 1000 критерия и очакваш някоя да се вмести в тях - няма как да стане. Истинската любов е от втори даже трети поглед, другото е физическо привличане и се разпада бързо /химически връзки в мозъка/.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: da8cff7bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Грешката според мен на автора е в това, че се насочва към жени, на които не е техен тип. Било то като поведение, било то нещо друго. Не може що годе добре сложен /казва, че е спортист и затова предполагам/ и интелигентен човек, да не е харесван. А и едва ли започва да си говори с мацките са астрономия още в първия разговор.
Също така, някой като пише нещо по форумите за себе си, се формира много често някаква представа за него, че е някакъв супер смотльо или пък обратно. Ето аз например като млад /сега съм на 44 г./ се напивах, брутално заговарях момичетата понякога, биех се, държах се вулгарно, но същевременно бях отличник-сега съм адвокат. И въпреки това ми поведение, се оценявах, че съм мъж много по-достоен от почти всички други около мен, защото наистина вътрешно знаех, какво мога да дам на една жена, ако го заслужава. И винаги съм търсил любовта, независимо колко к..ви съм прекарал. Опитвал съм и с по-скромно поведение да свалям жени, опитвал съм и по "агресивно" и си е до жена. От друга страна, вече така като погледна живота назад ще ви кажа, че тези мадами, когато бяха млади на по 20-25 г. и които все пак не са кифли, но харесваха по-отворени и отракани уж лоши момчета и същевременно "режеха" по-скромните, но готини и сериозни пичове, сега ги търсят, но те отдавна вече са заети. Оценяват грешките си, за такова важно решение, но сега вече е късно. Или казано нагледно: тия дето се правеха на ербапи и по тях си падаха жените, сега повечето са около дъното вв мъжката йерархия. Обратно, много готини, но същевременно по-скромни момчета, сега имат и пари, и визия и ще ги бият тия ербапите на каквото кажеш. Ожениха си се накрая един по един, живеят си живота и жените им се кефят, че имат такива мъже до себе си.
Тези които са около моята възраст, 100% ще потвърдят, че нещата в живота се развиват общо взето точно така, само като се сетят какви съученици са имали и съседи и кой къде е сега.
Та мога да кажа на автора, че ще си намери момичето, просто обаче да бъде повече себе си, за да го харесат такъв какъвто е......и да смени средата.
А, щях да забравя...........ми те и мутрите навремето много от тях не пиеха и пушеха /били са спортисти все пак/, ама това правило ли ги е аутсайдери. Това го казвам само в подкрепа на горното, че изначалните описания понякога формират грешен извод за хората.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 03a01bebb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   34, думите ти са "За това по- добре не съветвай и другите да следват твоят пример.". За твои сведения това не е молба или съвет, а заповед. Ти ме спираш да изказвам моята гледна точка, просто защото не те кефи. Както казах, това е сайт за изказване на всякакви гледни точки и авторът сам преценява коя е най- добра за него и това, че не споделям масовото мнение, не означава, че трябва да си мълча.
Според мен е тъпо да се бориш за нещо, което очевидно няма да ти се случи. Аз съветвам автора да се освободи от притесненията и страданието си и да бъде свободен, силен и независим, без да нападам никого, пък ти си го окуражавай колкото искаш. Много мъже поемат по този път. Сега, не съм казала, че той има нулеви шансове, това никой не може за определи.
Помолих те да не ми пишеш, защото ме дразниш.

Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6460103fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   37 Като молба исках да прозвучи, не като забрана, но ти така го тълкуваш, жалко!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e2a7a701f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   38, ти може да си искал да прозвучи като молба, но това няма никакво значение, след като си го написал като заповед, защото аз нямам способността да чета мисли! Ще пиша каквото искам и щом се добрява от редокторите, значи не вреди на никого!

Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6460103fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   39- естествено, че ще пишеш каквото си искаш, свобода на словото има тук. Ти така си го разтълкувала. Ако беше вникнала малко в цялостното ми писание, щеше да разбереш, че не е като заповед, а просто като препоръка, като съвет, молба, но не и заповед. Няма нужда да четеш мисли. Успех в живота ти пожелавам.

Модератор: Прекратете този спор.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 03d5543ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   40, не ми трябват препоръките ти за това какво да казвам.
Край на спора!

Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5eed7eb2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   От многото истории тук разбирам, че много мъже сме в това положение. Не съм само аз, не си само ти и не са само другите. Просто няма да намерим нищо. Може като се пенсионираме да ходим по бабите, а сега да ползваме проститутки.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5ae4c68dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   До 42, ами с това мислене, с тази настройка, наистина ще си сам. Млади сте, къде ви е енергията? Бъди активен, ти си мъж. Не вярвам да има в ден, в който да не се загледаш по някоя жена. Не мисли дали има гадже, дали еди какво си, а се запознавай, питай, усмихвай се. Дори грозният мъж с хубава усмивка е красив.
Жена

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6460103fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   авторе, по- добре не обръщай внимание да пораженските съвети на това отчаяно момиче. От толкова спорове, мисля, че не само аз, а и другите се убедиха как тя мисли, че човек по- добре да е сам, отколкото да има половинка до себе си.
М 27

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d7e7c03d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Хм аз съм ти сериозна кандидатка вземи остави някаква връзка за кореспонденция :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 03a01bebb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   44, бяхме помолени да спрем спора. Вижда се от hash- а, че си същия.
Така и не мога да разбера какъв ти е проблема с нас самотноците, че продължаваш да пишеш?
Ще те разочаровам, но вече не съм отчаяна, защото и отчаянието преминава в един момент. Да, по- хубаво е да си сам, защото тогава си свободен, а знаеш ли какво означава свободата? - сила и независимост. Да не говорим, че се не се съобразяваш с никого, освен със себе си, нямаш притеснения за манипулации, лъжи и изневери, не се разболяваш физически при мисълта за някого, нямаш депресии и не лееш излишни сълзи. Тинейджърските ми години преминаха през някои от тези състояния и в един момент се попитах ми омръзна. Не ми е писано, примирих се и продължих напред и всъщност съветите ми към автора не са пораженЧески, а му показват пътя на личната свобода, а какво ще реши той за себе си, си е негова работа.

Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3818676086
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Свободата е сила и независимост да обичаш някого повече от себе си и да го направиш щастлив!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 03a01bebb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   47, ако си същия, но пишещ от друг телефон/ компютър, ще ти кажа, че явно си свикнал да е винаги на твоята, но трябва да приемеш факта, че в този живот не винаги ще си прав и никой не е длъжен да се съгласява с теб.

Да обичаш някого си е точно сбогуване с част от свободата и независимостта си, все пак е обвързване. Аз никога не съм "обичала някого повече от себе си и да го правя щастлива" и това очевидно никога няма да ми се случи, а и вече нямам абсолютно никакво желание за това. И на срещи да ме канят, и телефони да искат, вече е късно. То търпението и желанието не са вечни.
Нека темата се спре.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: edf63e6bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   No-10, "днешната младеж пропада" е още от древен Египет, да не и по-рано :-)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6460103fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   48 Ти наред ли си?
На какъв се правя, какъв съм бил баси случая. Ти верно не си в час. Ти си отчаяна от живота, даже сега го разбирам момчето защо спори със тебе.
Явно няколко са спали с тебе и са те оставили и ти си помислила, че всички са такива. Сега си отчаяна от живота, предала си се отвсякъде и съветваш и другите като тебе да се предадът и те.
Това е най- глупавият съвет даван някога, ама да не привличам и аз вниманието ти както предишният индивид защото така се отклоняваме от темата, апък тук се иска да дадем съвет на автора.
Авторе, никога не се предавай момче. Жените са пораженчески настроени.
Мъжете никога не се предаваме.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 468cb3ada6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   На 18г съм и автора ми е идеашът за мъж! Моля те не се променяй, все ще намериш някое момиче, с което да си допаднете!

 
  ...

1-50 от 57
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker