Той е психопат, но тя не разбира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е психопат, но тя не разбира
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1440 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 14.
Ще споделя историята на братовчедка си не само за съвети, а също и защото искам да излея яда си към нея и него. А него ще го наречем Т.
Така. Преди около четири години кака ми(братовчедка ми)беше на 22 и започна да излиза с Т. Те бяха щастливи (така изглеждаше). След около две години скъсаха. Тогава Т започна да тормози кака ми, да я причаква, да я заплашва, да и прави мръсно, да преследва приятелите и. Аз лично съм виждала как я дърпа и съм чувала как тя му говори по телефона да я остави на мира, а той казва "През едното ми ухо влиза, през другото излиза. Няма смисъл да ми обясняваш. " Казва, че я обича, но аз знам, че той е болен и обсебен от нея. А сега идва и по - големият проблем. Т я тормози вече три години и най - накрая тя се отказа. Просто спря да му се дърпа и сега отново са заедно. Мразя го, мразя и нея заради глупавите и решения! Тя твърди, че го обича, но аз не разбирам как е възможно да обичаш такъв човек. Той има пари и й купува доста неща. Наистина умирам от яд, знаейки, че тя се е продала. Като малка кака бе моят герой и винаги бях готова да я защитя, но сега идолизираният и образ в ума ми се срива. Това е вид стокхолмски синдром или нещо подобно. Никой наш роднина не подкрепя връзката им и всички мислим, че накрая тя ще си изпати, но кака не слуша. Наистина искам да и помогна, защото я обичам, но не знам как.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: fc1530409d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Като четох твоята история имах чувството, че чета донякъде това, което исках да напиша и аз скоро. В случая НЯМА спасение. НИКАКВО!! Докато сама не се осъзнае, ти не можеш да направиш нищо. Тя носи глава на раменете и единствено тя трябва да го остави.
Ако малко ще те успокоя, ето и за моята братовчедка:
Също като при теб и нейният ще нарека Т. И аз като теб го мразя и ненавиждам. Разликата е в това, че той няма пари, а е мързелив. Моята обаче му роди и дете на този. Толкова се вманиачи в детето, че не го дава на никой, и идва в къщата на кака ми когато си поиска. С нас не говори, игнорира ни, не ни харесвал. Заедно са от 11 години. Какво да ти кажа, т е като луда. Очевидно е не е за нея, командва я дава акъли и така, всички се примира с това. Всички си мислим като твоите роднини.

За моята кака е късно. Но твоята има време, не се е обременила да му роди дете. Да бяга веднага, че ще си провали живота. Разкажи и за моята братовчедка, помогни и.
-Момиче на 16 години.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 95e1619c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От Авторката: Благодаря ти, че коментира и опита да ме посъветваш. Наистина искам да й помогна, но всеки път, когато се видим, просто нещо ми става и не намирам кураж да отворя темата. А всеки път, когато опитам да говоря за това, мама и кака се карат и накрая аз излизам виновна. Не знам какво да правя и как да й докажа, че той не е за нея. Ще опитам да поговоря с нея, ако изобщо ми обърне внимание. Кака е доста лош слушател и е много твърдоглава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker