Помощ за изход на връзка ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ за изход на връзка !
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1699 пъти
Много моля модератотите да одобрят накратко написаната ми история, защото съм в наистина в безпомощно състояние!

Ще глвдам да напиша кратко всичко за да добието поне малко представа от това, което преживявам.
Имам приятелка от 2 години, като връзката ни почна изведнъж много бурно и с изневери и лъжи от нейната страна, които разбирам постепенно.
Тя се научи постепенно да й прощавам(знам че сега ще кажат много, че не съм мъж на място и трябваше да си тръгна отдавна, но не знам все нещо ме спира, сякаш съм в магия). Тя просто е паталогичен лъжец, лъже и за най-малкото, което я питам(лъже дори когато я питам яла ли си днес). Тя осъзнава, че има този проблем и все казва, че ще вземе мерки, но само с думите си остава както и празни думи за още толкова много неща.
Научих постепенно за толкова много изневери и сякаш, като мазохист стоя още при нея. Опитвал съм се да скъсам по всякакъв начин от нея, но или на мен ще ми е много кофти без нея и ще я потърся или тя ще направи мили очи и ще дойде и ще се разплаче и всичко отново пак и пак. (искам да е ясно, че дори не съм си помислял за изневяра с друга), просто не знам вече се замислих магия ли ми е направила или какво за да не мога да се измъкна от това състояние в което се намирам с нея.
Описах набързо много кратко, но ако бъде одобрено това, което съм написал, ще дам повече яснота.
Много моля отново модераторите да ме одобрят, защото наистина съм в бесизходица и просто търся помощ от Вас тук, защото не един път сте давали добри съвети, които съм чел!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: beaa3da2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Под изневери какво имаш предвид,подържала е паралени връзки с мъже,излизала е с мъж,правила е секс,нещо такова ли.Не мога да разбера защо те лъже за дребни неща,а близките си лъже ли по този начин,как си я хващал?Аз например понякога бъркам какво съм яла вчера или ония ден.Ако ти е направила "магия за любов" нямаше да виждаш недостатъци в нея и държанието й,ще си бързал да я вземеш и със изневерите..две години не е много но не е й малко.То ако имаше подобни неща като магии за любов сигурно и аз трябва да съм жертва на магия.Може би тя има чувства към теб и не може да се откаже от тях,мисълта за това те привлича по някакъв начин или е друго,ти си знаеш но никой не може да те задължи да се занимаваш с нея.На мен ми звучи по скоро че тя не ти харесва казваш че си се опитвал да се отървеш от нея.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a4fc00a6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Докато четох историята ти, имах чувството, че виждам живота на един мой много близък приятел. Той си има приятелка от година, която постоянно го разиграва, лъже, натиска се с други, целува се и т. н. Говорих му много и много, тя все го лъжеше и настройваше срещу всички и той пак и вярваше и тя си продължава. Моя съвет е, да се разкараш по най-бързия начин. Много ме боли за моя приятел, че така го наранява и не ме послуша, но ти сам го виждаш. Няма да ти е лесно да я преживееш и да я забравиш бързо, но по-добре да се разделите, отколкото да се мъчиш така. Никой не го заслужава. А тя ще разбере какво е сторила рано или късно. ПОжелавам ти да си намериш истинска и вярна жена, която ще те обича.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 61f93cd243
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не си омагьосан, а си глупав и слабоволев. На теб не ти работи най-архаичният инстинкт-този на самосъхранението. За това ще страдаш много. Но то, трябва и жертви да има, иначе как ще има хиени.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f146f778f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора: до номер 3!
Да, може си много прав, точно това ми е проблема !!!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f146f778f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До номер 2! от автора:
Прав си, най-добре е да се разделя на момента с нея, но е доста трудно, дори имам чувството, че е невъзможно, но както казва (номер3)-явно съм слабоволев, но все пак ще направя всичко по силите си за да се справя с това!

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9409001b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Представи си, че създадете семейство и имате деца. Ще можеш ли да вярваш, че са твои без ДНК тест?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e054b5a595
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 6! Естествено, че няма да вярвам, та аз не й варвам за нищо, а и вече се разделихме, ще видим пак след колко дни ще дойде да реве и не знам пак... както казаха по-горе явно съм слабоволев, но този път вече мисля да не и се връзвам на сълзите и да си продължа напред!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 924cc68658
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе, ами пък щом смяташ така мисли си го, само където не разбрах какъв е бил смисалът да го прави, тя как вижда в момента вашата връзка и какво очаква от нея. Отделно за депресивните състояния, някой жени сме по чувствителни, може да има някакви си свои отделни проблеми, може да е преди цикъл и тн.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker