Вече не издържам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече не издържам
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1968 пъти
Здравейте, имам приятел от 5г. Аз съм на 20, а той на 25г. Имам му доверие, обичаме се, все още има тръпка между нас, но той ме излъга за нещо дребно, но достатъчно да му нямам доверие вече. Измъчвам се, защото няма как да го хвана. Видях, че е влизал в порно сайт и след 5 минути, точно този сайт беше изтрит. Не мога да повярвам. Исках да го питам защо влиза там, но понеже беше изтрит нямах доказателства и накрая излезнах аз виновна. Погледна ме в очите и каза, че не е трил нищо, но няма как да се изтрие само. Разочарована съм не толкова от това, че е гледал, а от това, че ме лъже и гледа в очите. И така аз излезнах глупачката и му се извиних... Дайте ми идея какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 224ebdffc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами остави го да гледа. Ако е свикнал от тийнейджър да гледа, то ще го прави. Важното е как се държи с теб. Ако не ти изневерява и интимните ви отношения са добри, нямаш място за притеснение.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6c4e052b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом го е срам пред теб, че е гледал порно означава, че изпитва нещо към теб. :) По позитивно. Не мисля, че наистина има някакъв проблем.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a57be92cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти,

Може да не те е излъглал, че не е трил нищо. Възможно е настройките на браузъра да са такива, че трие автоматично историята, когато го затвориш. По този начин ти е казал истината - "Не съм трил нищо". Просто не споменава, че браузърът ги е изтрил :) При всички случаи, обаче, е постъпил лошо, защото независимо какво е станало с history-то, той си е гледал порно :) В което няма нищо нередно. Всеки мъж гледа порно. Точка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2979b787ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Точно това ли е най-големия проблем, че е гледал порно? Вероятно те е излъгал за да няма драми, но в случая не е направил нищо лошо. Всеки мъж гледа порно, дори и когато е много влюбен. Няма нищо лошо в това, стига да не се превръща в мания. Радвай се на живота и на любовта, а не си търси проблеми там където ги няма, защото така в крайна сметка ще ги създадеш. Предложи му да гледате заедно, така можеш да видиш какво му харесва и да приложите нещо ново в сексуалния си живот. Можеш ти също да му покажеш какво те възбужда най-много. Така вместо да си търсиш проблеми може да се сближите още повече.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f2ec0752d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Радвай се в това няма нищо лошо. Природна нужда е.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8f2abead31
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Леле , моме!
Ти добре ли си?
Това ли ти е проблема?
Чак и не издържала.... не искам и да си представя, ако му влезеш във фейсбука! Горкото момче! Ти си повърхностна и не го обичаш!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5012982ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тази дамска параноя! :) Защо не си представиш, че просто иска да помечтае и това което е гледал никога няма да си позволи да направи с теб? Или просто да " ъбгрейдне сексуалния си софтуер "? :)
За да ти е по- гот на теб на по- късен етап и за по- дълго, например!
А и каква е причината да го проверяваш- той прави ли го с теб, по твоя начин? Да, правилно си постъпила- извинила си се! :)
Дами, не можете всичко да контролирате, има неща които изначално не разбирате от разликата в половата принадлежност е! :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b602ba3e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Не всички мъже гледат порно ;) И защо пък тя трябва да му предлага да гледат заедно... представи си, че на нея не и е приятно? ! Освен да се насилва и да прави нещо което неиска, само и само защото масовката хора казват, че това си е напълно нормално? Много мнения има за порнографията, който иска нека си гледа, ама чак пък да се обяснява, че всички го правят и едва ли не си странен ако не го правиш-нелепо е! А колкото до авторката, ти щом му следиш хронологията значи нещо те притеснява.. дали е порното или, че може да си пише с други момичета незнам, но има нещо и е много лошо, че те лъже в очите наистина! Не оставяй така нещата, все пак си видяла, че е влизал в тоя сайт от къде на къде после ще ти разправя, че не е и, че не е трил история, та дори и ти ще му се извиняваш? Изяснявайте ги тия въпроси

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a9436974da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Лъжата си е лъжа. Умишленото изкривяване на фактите (ако става въпрос за автоматично триене на историята) също. А най-абсурдното в случая е, че авторката е допуснала на всичкото отгоре след негова лъжа тя да му се извинява.
Самата аз също гледам порно и не в това е проблемът. Същото споделя и авторката. Та той днес ще излъже за това, за да няма караници, утре - за друго. Едно е да не споделяш всичко, друго е да лъжеш. И няма големи и малки лъжи, има просто лъжи. Лъжите са си лъжи!
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 63ccae13eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Виж, по - добре не слушай хората тук, че това не е нищо особено! Щом чак си писала тук, измъчва те отвътре и не си ОК заради това, значи знаеш Отговора!
Аз също съм във връзка и преживявах точно това, но му казах на моя приятел, че ако не спре, ще се разделим!
И да видиш как и сексуалните ни контакти станаха малко по - чести.
Най - добре да поговорите, да кажеш, че ще го оставиш, ако не ти каже истината /аз така му казвах, въпреки че не го чувствах - така ще се стресне/.
Всеки мъж бил гледал...да бе, дядовците ни само това ще са правили..;)

Успех ти желая! Ж21

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c30867feea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Проявила си изключително неприятна черта на характера. Опитваш се да контролираш личното му пространство, а това винаги свършва зле. Да преглеждаш историята на нраузъра е, като да четеш личен дневник.
Освен това преиграваш. Излъгал те бил, голям праз! Това са от типа лъжи, които чоек изрича със стотици всеки ден: "Изглеждаш чудесно! ", "Изобщо не си дебела! ", "Изобщо не гледам порно! " Само си представи живота без тези дребни "лъжи", щяхме да се избием за няма един ден.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2979b787ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   н. 5 съм. Добре извинявам се, може би не всички мъже гледат порно. Обаче почти всички го правят, особено тези с които сме си говорили на тази тема. Когато бяхме на възрастта на авторката и приятеля и, нямаше момче от обкръжението ми, което да не гледа. Разменяха се дискове, търсеха се сайтове с видео и подобни, не беше така лесно както сега. Няма да влизам в повече подробности. На чикиджиите проблема не им е в порното, а психиката, но няма да коментирам тях.
Колкото до авторката, може би са прави другите коментиращи. Нека да го дебне, да му забранява, да прави хиляда драми от този факт, накрая нека да го зареже и да си търси човек, който не прави такива неща.
Пък може и да успее, знам ли.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker