Ще мога ли да си намеря такова момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще мога ли да си намеря такова момиче?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1658 пъти
Когато хората ми говорят за гаджета, гледам да избягвам разговора. Малко ме е срам като им казвам, че досега съм имал само една връзка, а отдавна не съм тийн.

Просто се чудя колко често (или рядко) се срещат момичета, които не пушат, не пият, не ходят по заведения, не търсят някого, който да има дава пари и да ги вози в хубава кола. Много хора ми казаха, че с кола е по-лесно и ако си намеря гадже, ще мога да я водя на разни места. Аз обаче нямам никакво намерение да купувам кола. По-приятно ми е като ходя пеша и така поне бихме си говорили повече. Не искам да правя това, което правят другите.

Има ли вероятност според вас да си намеря някоя свястна, с която да си споделяме и да си живеем двамата в квартира, на която да поделяме наема? Познавате ли такава? Има ли момиче, което да каже, че отговаря на критериите? Не ме разбирайте погрешно, не съм написал темата с надеждата да си намеря гадже в тоя сайт. Дори съм се примирил, че може и да не намеря това, което търся и да си остана сам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 17f90d90d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да има,аз съм такава. Обвързана съм от 2 години за прекрасно и ценно момче.Той също няма кола,не ходим по дискотеки,защото нито той нито,аз ги харесваме.Предпочитаме разходките,разговорите и игрите заедно,отколкото да висим по заведенията. Никога не съм намесвала парите му в разговорите ни,защото не се интересувам от тях,предпочитам да съм независима,а не да съм държанка. Когато станем семейство е неизбежно,да не се споменават парите. Пожелавам ти,да откриеш щастието в най-скоро време.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f87d74ce01
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Очевидно нямаш пари и си имаш комплекси, затова момичетата са ти виновни, че едва ли не искат такъв лукс, като този да ги заведеш на заведение. Плюс това не всяка иска да излезете на ресторант, за да се нахрани безплатно и после да е много " заета" Въпросът е в каква среда си, какви си ти приятелите, ако имаш такива. Аз защо имам много познати, които са прекрасни хора, свястни? Съжалявям, че си го изкарвам всичко на теб, но всяка втора тема тук е за това, че нямало свястни хора и колко съм различен аз, а другите пият и пушат, леле мале! Аз не пуша, пия рядко, имам си прекрасен приятел с мотивация за знания, за развитие, който също не пуши и пие малко, няма много възможности, но си правим ВЗАИМНИ подаръци- понякога съвсем малки, друг път по-големи, събираме пари за общото ни бъдеще и единствените ни спорове за пари са кой да плати сметката, защото и двамата искаме да я платим. Аз не съм от най-социалните, но никога не съм мрънкала по сайтове колко съм различна и как няма святни момчета, а съм излизала, заговаряла съм непознати хора, колкото и да ми е било трудно ( имах ужасен страх от говорене, бях и депресирана) и в момента имам на кого да разчитам и да ме обича безкрайно много, защото не съм вярвала, че ще открия такъв човек, а твоята надежда и мотивация за добър човек до теб май май лека се е изчерпала? Ти какво можеш да предложиш на едно момиче? Любов, свобода? Звучиш ми на човек, който много ревнува и ще се цупи, ако приятелката му излиза примерно с приятелки вечер, а това и святните го правят - нали се сещаш, не е нужно да ходят на чалга. Вдигни си малко самочувствието и не си мисли, че всички за златотърсачки. Много е непривлекателно постоянно да говориш за пари също така. Не сме касички, че да ти събираме парите, а сме човешки същества. Хич не ми пука гаджето ми, че няма кола - обикаляме си с автобуса и така ни е още по-интересно.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c2a321cf86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И какъв е проблема в това приятелката ти да пуши, да пие чаша вино вечер и да не иска да живее под наем, а има по-големи амбиции?
Съветвам те да изградиш положителните неща, който търсиш в една жена. Характерът й не зависи от цигарите, алкохола, желанието да шофира или да се вози в кола... Ако е в умерени количества това не са фактори, който трябва да те отблъскват в един човек.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a0d9ee43ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не познавам.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e454e707de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз пък търся момчета, които да мислят като теб. Това с колите направо чак ме дразни. Все едно е най-важно да имаш кола. Аз също предпочитам да вървя пеша, с километри даже или ако се наложи да отида в някой град примерно си има автобуси или влакове. Бившият ми приятел нямаше кола и това изобщо не ми е правило проблем, даже му казвах, че така е по-добре и предпочитах да вървим отколкото да сме в някаква кола и да се разкарваме с нея из града. За мен парите не са най-важното. Важни са, ако ги изкарвам аз, защото никога не бих позволила на някой да ме издържа. В очите на хората даже съм странна, защото не позволявам на някой да ме черпи или други такива подобни, защото искам да съм си независима и ако искам нещо аз да си го купя, а не да чакам на някой. Обаче аз съм си се примирила, че ще бъда сама и не ми пречи. Такива като теб са рядкост, харесва ми начина ти на мислене и със сигурност ще се намери някое момиче, което ще ти допадна. Има доста момичета, които са скромни, но тях никой не ги забелязва, защото не висят по заведенията, не пият и не пушат. Но аз ти пожелавам да си намериш това, което търсиш. Не е невъзможно.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 94ad029205
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми аз пия и ходя по заведения, иначе на останалите ти критерии отговарям.
Съвет: от всички неща, които си изредил, помисли кои са наистина важни и кои можеш да преживееш. Защото ако държиш на всички тези неща предполагам ще искаш да е хубава, мила, грижовна, интелигентна и т. н., вече шанса намалява значително.
Например ако държиш на 10 "изисквания" трудно ще намериш жена, която ще отговаря на всички до 1, ако държиш на 20 - още по-трудно и така...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 82f468854d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Извинявай, ама няма как само да си седите вкъщи и да се гледате в очите. Никой не е казал да висите по заведения, но се замисли дали всъщност не режеш всички възможности за забавление. Например ние ходим на концерти, на литературни събития, на кратки екскурзии в страната, на планина, в музеи. Моят приятел няма кола, аз нямам нищо против, но определено би била удобство от чисто логистична гледна точка. Изобщо не трябва да е скъпа... Интересното е, че той не пие никога и по никакъв повод, също и не пуши. Докато аз обичам хубаво вино по празници и пуша понякога. Но това няма никакво отношение към разбирателството ни.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5e7004179e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Гледаш някакви повърхностни неща. Познавам жени, които не пият и не пушат, но са доста неприятни при общуване. Познавам и обратното. Всякакви варианти. Ти мислиш, че скромно момиче, което не пие и не пуши, и не иска бол пари, ще ти е вярна. Всъщност няма такова нещо. Няма гаранция, че това момиче няма да намери някой по-"ставащ" за нея в даден момент. Най-същественото е, че няма гаранции, братле. Иначе, аз имам кола отскоро, но преди нямах кола и имах 3-годишна връзка (ползвахме автобуси и таксита).

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9ca45249d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора до 3:

Предпочитам непушачка, защото мразя цигарения дим, а и няма да ми е приятно да ми лъха на цигари.
Поради подобна причина казах, че е добре и ако не пие, но ако не е прекалено, тогава може би бих направил компромис с това.
Понякога ми прилошава в кола, а и намирам ходенето за по-отпускащо. Знам, че характерът й не зависи от това дали шофира, но е най-добре без тези разногласия.
Не всеки може да си позволи собствен апартамент, а и поне ще можем по-лесно да се преместим, ако решим.

Общо взето, това не е всичко, което ме интересува в една жена. То е по-скоро бонус. Ако намеря някоя, която да отговаря на всичко това, тя за мен би била перфектна и шансовете да се караме за нещо намаляват значително.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: caf1813444
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Абе аз и аз не харесвам цигарения дим, даже ме дразни, когато е в затворена среда, но тези неща не питат. Влюбих се в страхотно момиче, което пуши. Никога не съм го правил на проблем, да бъзикам я понякога, но това си е нейно решение и аз се съобразявам с нея, както и тя се съобразяваме с моите недостатъци. Така, че критериите като цяло трябва да ги намалиш поне според мен и без това стойностните хора намаляха драстично и не само в България. Важното е човекът да свестен, земен и най-важното да няма самочувствие до небесата без покритие.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9c27022f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Общувай с разни девойки от Западните страни. Там са ги надживяли тия глупости с ресторантите и колите и си търсят приключенията. Комерсиалните неща завладяват дребните души от бедните страни.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 84b3e76fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз съм жена на 20 без гадже и изобщо не ми пука дали гаджето ми ще има кола или не. И пари не търся. Уча за програмист и мисля, че ще си имам достатъчно. Даже съм си мислила, че като си намеря гадже когато вече работя може да му намаля самочувствието ако изкарвам повече пари от него. И не пуша и не се напивам. Събирам се с приятели и пия по малко и не с намерение да се напивам. Досега съм се напивала само 2 пъти. Ама пък на мен проблемът ми е, че характерът ми е малко странен. Срамежлива съм и не излизам много и даже ако си харесам някой не знам какво да правя. Като дърво съм понякога като говоря с хора. И аз съм имала само 1 гадже до сега и то от моя клас. Там бях малко по-отпусната от обикновенно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker