Постоянно сънувам бившата си приятелка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянно сънувам бившата си приятелка!
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 4160 пъти
Здравейте, бих искал да ви помоля за съвет как да се справя с тази досадна ситуация. Ще ви разкажа накратко историята и се надявам след това да ми помогнете. :)
От около един месец някъде насам почти всяка нощ сънувам бившата си приятелка, с която приключих абсолютно всякакви взаимоотношения още около Нова година. Нямам отдавна никакви чувства, абсолютно нищо не изпитвам към нея много отдавна и наистина дори грам контакт нямам с нея от месеци, но напоследък някак си започнах да я сънувам и то винаги с някакви сходни сънища- все някак си я търся да я видя, да си поговоря с нея или да науча нещо за нея. Няколко пъти и буквално съм си я сънувал нея, нищо, че дори започнах да я забравям как изглежда в действителност... Много странно... Просто всичко това ми е досадно и се надявам по най-бързия начин да спре. Някой може ли да ми помогне как да се отърва от тази досадна ситуация? Благодаря предварително. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1c77a50fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм в подобна ситуация. От 2 години сме разделени с бившия ми приятел, а аз го сънувам.. вече не помня маниерите му, гласът му.. а го сънувам. Разбира се, нямам чувства към него вече и не знам каква е причината за това.. Може би сме посветили много от ума си на тези хора.. Може би не можем да свикнем с тяхната липса в живота ни и си я набавяме по този начин.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f2500cadbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторът:
Като теб съм, отговор 1. Не мисля, че не можем да свикнем с тяхната липса в живота ни (много по-добре е, че ги няма, съдейки и по твоя отговор), просто в моя случай в началото след раздялата нямаше абсолютно нищо, докато в последния месец изведнъж на няколко пъти ми се случи тази досада да я сънувам. Интересното е, че наистина съм позабравил вече доста неща, свързани с нея, като гласът й например, а лицето й наистина си го спомням смътно, но някак си сънят успява да ми докара нейният образ и то все с някакви сходни сънища. Предполагам, че и при двамата с теб ще ни мине от само себе си и това е някакво временно... и аз не знам как да го нарека... може би неудобство.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a31f058a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не отдавайте толкова значение на сънищата според мен. Не е задължително да означават нещо, просто игра на съзнанието. Аз също сънувах бившата си, когато бях в началото на нова връзка с момиче в което се влюбих много силно още тогава. Сънищата бяха най-често дори еротични, сънувах я гола, как правим секс и други случки с нея, въпреки че бяхме разделени повече от половин година и в действителност не исках и да чувам за нея. В крайна сметка след месец два просто изчезнаха, като тези сънища изобщо не ми повлияха на връзката. Наистина бях влюбен в новото момиче и това е така и до днес след вече доста години :) Съвет - просто не им обръщайте голямо внимание и ще изчезнат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6104973c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз сънувам всякакви сънища, разни измислени неща напоследък, то така е от филмите който съм гледала. Знам че има сънища който са пророчески и показват понякога, друг път свързани със спомени или отделни мисли.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5e0b4a699c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Подсъзнанието ти се опитва да ти каже нещо...
Най-добре наистина я потърси и я виж. Може да има някаква промяна, а може да се получи просто приятелски разговор, или да не излиза нищо.
Всъщност ако е наложително да се видите, Съдбата (или както щеш го наричай) ще ви срещне.
Хубаво е човек да се научи да разпознава значите, които му се дават в живота. Те се са случайни или безсмислени.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3b85c5a5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не обръщайте внимание на сънищата, след като не искате да имате нещо общо с тези хора. Може да значат нещо, може-нищо. Макар, че аз имам типове сънища които с години сънувам и, които ме измъчват. Та, от тях съм разбрал, че не трябва да се мисли, че те предопределят нещо. Да, има пророчески сънища, но ние не знаем кои са, нали? Ако има да става нещо, то си става.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker