Наистина ли всичко се връща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наистина ли всичко се връща
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1811 пъти
Здравейте... Искам да споделя моята история. Не че очаквам нещо кой знае какво. Не, че мога да поправя грешките си. Искам да разбера какво мислят хората и дали наистина смятат, че има възмездие. Бях 22 годишна, студентка, когато мъжът когото безумно обичах ме заряза, и то бременна. Всеки нормален човек се досеща как съм се чувствала и какво ми е било. За добро ли, за зло ли направих спонтанен аборт. Изпаднах в състояние, което не пожелавам и на този, когото най-много мразя. Във този период на безтегловност, на отчаяние, си позволих да се забъркам в афера със женен мъж. Наистина не мога да обясня как стана. Само в едно съм на 100%сигурна-аз нямах никакви чувства към него. А той към мен-също. Аз съм търсила някаква утеха, някаква човешка топлина, а той просто се е забавлявал с поредната си любовница. За жалост жена му научи. Не, не се гордея с това-не мога да опиша колко се срамувам. Нищо, ама нищо не ме оправдава. Приключих бързо с него-не че на него му пукаше, де.... глупачки и наивници с лопатата да ги ринеш. Скоро срещнах мъжът, който ми помогна да си стъпя на краката-моят съпруг. Дълго се съпротивлявах-бях се научила да не вярвам на никого, не допусках никого до себе си. Той беше толкова упорит, че накрая се предадох. Сключихме брак, родих момченце, всичко беше наред-докато той ми изневери. Просто се преповториха нещата-той изобщо не е имал чувства към жената, с която ми изневери-сигурна съм, убедена съм. Сякаш някой или нещо ми връщаше болката, която самата аз причиних на нищо незаслужаващата съпруга на жененият мъж, с който се чуках. Хем се самосъжалявам, хем се обвинявам и търся вината в себе си. Моля ви, помогнете ми със съвети и мнения...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: eb15ec030e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съдбата определено има чувство за хумор, но не съм сигурна, че всичко се връща. Странно е да твърдиш, че всичко в живота ти се дължи на фактът, че някога преди години си се издънил много качествено. Не ми звучиш като глупав човек, но постъпката ти е била неправилна, сега разбираш по какъв начин си наранила онези хора, защото ти се е случило същото. Може би е било урок, който е трябвало да научиш. Все пак съжаляваш, осъзната си. Допуснала си очевидна грешка, била си в труден момент и не съм в състояние да те съдя, да те обиждам и прочие, не е задължително да си лош човек. Все пак по тази тема може да срещнеш доста враждебни коментари. Твое решение е дали ще простиш. Ти познаваш съпругът си най-добре. Но често казано, според мен поне, ако човек изневери дори един път, то е много възможно да продължи традицията.
Преди време, бях и доста малка де, но се занимавах с човек, който не можеше да стои на едно място. Никога не стигнахме до нищо физическо, но наистина бях хлътнала, той твърдеше, че ме обича, но се забавляваше да пробва хората, да примамва леки жени и после да ги отхвърля, след като са почувствали нещо истинско. Да кажем, че си бяхме доста близки приятели, призна ми за чувствата си и ми каза, че не е за мен, малко по-късно ми и обясни какъв е, а след това и сама се убедих. Беше ми първа любов. Имаше период, в които искрено ми се искаше всичко това да му се върне, но точно в момента осъзнавам, че е нямало да се почувствам по-добре, ако той е бил зле. Един вид сама се излъгах, доста хора го правят всъщност. Това, че ти си била любовница веднъж, докато си била малка и наивна, не дава право на мъжът ти да ти изневерява, това ми е мисълта. Фактът, че си допуснала грешка не оправдава хората да правят гадости. Глупаво е да си казваш, че всичко се дължи на бумеранг карма и си го заслужаваш. Прости му, щом мислиш, че е било единичен случай без чувства, но ако се повтори се замисли над нещата.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 54ad1bf581
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, никого не обичай безумно. Обичай на първо място себе си и се уважавай. Прости си затова, което си направила, ти си действала на приципа-клин клин избива. С женения си забравила предишния. Но сега това, което се случва в семейството ти може и да е възмездие. Но може нещо помежду ви с мъжа ти да куца. Опитай се да разбереш ако не-той просто не си струва. Как така ще изневерява просто така? Та ти повече не може да му имаш доверие... Оправи нещата в семейството си.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d96d9da702
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да, вярно е, че всичко се връща - каквото дадеш, подобно получаваш след това.

Но не бива да се ядосваш за миналото - то е минало, зад гърба ти. Съсредоточи се върху настоящето си - живеенето е в настоящето, не в миналото.

Не се обвинявай, забрави вината. Приеми каквото е станало и продължи напред - например се сдобри с мъжа си, ако наистина го обичаш. Грижи се за себе си, за момченцето ти и излизай повече с приятелки, когато имаш възможност.

Знам, че ще се справиш, не се предавай, можеш!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cdd5c4fd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никой не може и не трябва да те съди. В живота е така, кръговрат. Мислим си едно, опитваме да забравяме минали несгоди и така вървим напред. Да се самообвиняваме също няма смисъл. Но се постави и на мястото на твоя съпруг, ако знае че си била бременна от друг, как се живее с тази мисъл, а ако пък не си му споделяла и ти го лъжеш за нещо много важно, била с женен мъж, тогава е било ок за теб, сега друга жена е била с женен мъж, но в случая твоя съпруг, такъв е живота гледаме напред и вървим, ако спрем нищо добро не ни очаква.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8fb3750baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма какво да се обвиняваш и да търсиш извънземни сили. На хората се случват неща, каквито и на другите-това е въпросното връщане. Концентрирай се как можеш реално да си оправиш живота. Дали ще си прощавате в мъжа ти и ще вървите напред или ще сложиш точка и пак трябва да гледаш напред, но без него.
Все пак-не се забърквай с женени, защото както виждаш, кашите съвсем се забъркват. Дай си време, преди да влизаш в нова връзка и продължавай да си градиш живота. Колкото повече се задълбаваш, кой от къде ти го върнал, толкова по-зле ще се чувстваш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 53c0ad5d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ами има нещо в характера ти, което привлича мъже, които не ценят човека до себе си.
Ето:
Първия те е зарязал бременна.
Втория е бил женен и е изневерявал на жена си системна - ти просто си била поредната му бройка - срещнал те е в момент, в който си била супер лабилна емоционално и естествено се е възползвал. Обикновено на такива мъже точно само емоционално лабилни им се връзват. Уверена в себе си жена няма да се върже на такъв.
Третия - ето пак - като първия - не те цени като личност и не те обича истински, щом ти е изневерил.

С тези обяснения просто искам да ти кажа, че конкретно в твоя случай не става въпрос за някакво 'да ти се връща на теб', а за това, че има нещо в характера ти, което привлича мъже, които не ценят жената до себе си като личност!

Решението е сама да изследваш себе си, за да разбереш защо ги привличаш такива. Защото не всички мъже са такива.
И естествено ЗАДЪЛЖИТЕЛНО напусни сегашния си мъж, въпреки че имате дете вече. Той, ако е баща на място ще се грижи за детето ви, независимо в какви отношения е с теб. А ако не иска да се грижи, то толкова и става за баща.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ab6e8b73de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами това се нарича "Карма", миличка. Само че целта ѝ не е "да ти се върне", а да преживееш подобна ситуация, но от другата страна, в другата роля, за да се научиш.
Нещата обикновено не стават толкова бързо. 8-10 години са необходими някъде за да се завърти колелото. Но при теб явно така се е получило.
Не се самообвинявай! Видяла си нещата. Надявам се да си си научила урока. Няма вечни наказания, нито вечни награди. Никой не е безгрешен. И всичко ще мине и замине.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 51833f2764
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мисля, че изневярата е доста често срещано явление. Ако всички, на които са изневерили тръгнат да се развеждат, едва ли ще останат семейни. Смятам, че за мъжките индивиди сексът е от най-първостепенно значение, нищо, че поговорката гласи, , любовта на мъжа минава през корема"! Нормално е жена- съпруга и майка на малко дете, особено ако няма кой да и помага в домакинството, да е толкова изморена, че да не отговаря на потребностите на своя съпруг. Ако има какво да цениш в човека до теб, мисля, че трябва да му простиш, но това зависи от цялостното му поведение и отношение към теб. Не мисли, че при другите семейства всичко е идеално, няма такъв филм. Само там, където бабите изцяло са се превърнали в обслужващ персонал и младите си живеят живота, отдадени на забавления. Или поне отстрани изглежда така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker