Отношенията ни бяха приключили, но тя се опитва да поднови контакт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отношенията ни бяха приключили, но тя се опитва да поднови контакт
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2552 пъти
Здравейте,
С това момиче се познаваме малко повече от година, но така и не сме имали нищо. В момента аз съм на 31, а тя на 24. Започнахме да поддържаме контакт, но все се разминавахме. Тя имаше приятел, като се запознахме, а после аз бях с едно момиче. В един момент най-после и двамата се оказахме необвързани, но нещата така и не се случиха. От една страна тя ми пишеше всеки ден. Говорехме си, хилехме се. Излизахме по кафета, барове. Подарявахме си подаръци по празниците. Гушкахме се. Но когато се опитвах да я натисна, все се дърпаше. Но после пак ми пишеше. Тук е и моя грешка, че не проявих смелост да действам решително. Та така си останах във френд зоната. Но определено много я харесвах.
Преди няколко месеца събитията взеха обрат. Момичето ме видя в заведение да флиртувам с друга жена. И от тогава тотален игнор. Писах й във фейсбук 2-3 пъти, звъннах й. Никакъв отговор. Няколко дни след това ми писа, че просто била много заета, всичко било наред, но отказа да се видим. Две седмици по-късно успях да я изкарам на кафе, питах я какво има и защо ми се сърди "Нищо, така се случи, всичко е наред". Попитах я дали си е намерила някого и ако това е случаят, да й пожелая да бъде щастлива. Между другото споменах и, че аз не се виждам с никого, понеже допусках, че мжое да й е станало тъпо, като ме е видяла с другата жена (макар че не би трябвало, с нея нямаме нищо). Не, нямала си гадже, всичко било наред.
Но после продължи със студеното си отношение. Няколко пъти пак не ми отговори на съобщенията и аз спрях да й пиша. Още няколко седмици след това й виждам снимки с някаквъ мъж на почивка в чужбина. По снимките поне изглеждаше, че момчето разполага с пари. Стана ми много криво, разбира се. Обвинявах се, че не съм богат, че не съм бил достатъчно решителен с нея и т. н. Няколко дни не бях на себе си. Но все пак го приех и си опитах да продължа. Не знам дали случайната среща в бара с другата жена има отношение или просто е съвпаднало с момента, когато тя си е намерила онова момче.
Повече от месец мина откакто видях онези снимки и почти два от последния ми разговор с нея. И тогава тя ме потърси неочаквано. "Извинявай, знам, че не сме се чували отдавна, знам, че е много грозно от моя страна да поставям нещата така, но можеш ли да ми дадеш пари назаем? Ще ти ги върна, като си намеря работа, много е важно... ". Разбира се, стана ми супер тъпо. Нямах никакво желание да я виждам. Тя опита да ми обясни за какво са парите, но не ме интересуваше, та не я изслушах. Обаче ме загложди, че след като е опряла до мен, явно много е закъсала или се е забъркала в нещо. А просто не е правилно да оставиш човек в беда. Исканата сума не беше малка - 1000 лв. Видяхме се на другия ден, дадох й парите. Все пак я накарах да ми подпише запис на заповед със срок една година. Едва ли ще тръгна да я съдя за 1000 лв., но поне тя да се отнесе сериозно към задължението си. Иначе срещата мина доста неловко. Тя явно имаше желание да си говорим с часове или поне от кумова срама беше готова на това. Но на мен изобщо не ми се занимаваше. Попълнихме документа, дадох й парите, глътнах си кафето на бързо и си тръгнах. Поинтересувах се само здрава ли е, има ли къде да живее и има ли средства да се храни. Доколкото разбрах, живее в старата си квартира при роднини и спешно търси работа до 2 месеца. Но цялото кафе отне 15 минути. Мислех, че ме е потърсила само за пари. Исках да й ги дам и да не ме занимава повече, докато не ги събере и не ми ги върне.
Но странно, след като взе парите, не изчезна. Напротив, взе да ми пише всеки ден, да ме пита как съм. Говорим си общи приказки. И аз се чувствам много объркан. От една страна ми е криво още, че тя избра друг (без да я упреквам и да й се сърдя, нейно право си е). Не искам да съм резервен план и глупак, който се появява само при нужда. Не искам и тя да ме търси, само защото се чувства задължена по някакъв начин. От друга, колкото и да не ми се иска, сърцето ми трепва. Усещам си я като моето слънчице. Щеше да е много по-лесно, ако не ме търсеше. Понякога ми се иска да дам още един шанс на отношенията си с нея. Друг път си казвам, че това са токсични отношения и по-добре да я игнорирам.
Историята стана доста дълга и заплетена, но имах нужда да споделя с някого. Това са лични неща и ми е неловко да кажа на приятелите ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: f0c55bbf13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продължи напред без нея, не си заслужава според мен. :) явно ти харесва да те правят на маймуна, щом продължаваш да се занимаваш с нея, има много риба в морето, но тя не е сериозно момиче и търси изгодата от теб, т. е 2-ри план. Харесва ти да бъдеш нечии втори план ли?

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 90e2916893
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не в момичето е проблема. Ти наистина не си решителен, е явно и тя не е много смела. Срещнете се на кафе, кажи и че я харесваш и се надяваш на възможност за сериозни отношения в бъдеще. И тя, ако е сериозна и те харесва, ще ти отговори. Не може така да я карате цял живот. Дайте си шанс за връзка и ако не се получат нещата всеки спокойно ще си продължи по пътя. Но според мен си струва да опитате да сте заедно.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 42608ea61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Еми да ти кажа токсични отношения са това, да.
Ама имаш глава на раменете, голям човек си и трябва да си готов да понасяш сам последствията от изборите си, вкусовете си, харесванията си...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: dfcf3a9d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. От една снимка във ФБ ли разбра, че била "избрала друг"!?? Ами ако и е просто обикновен приятел/познат/роднина, скогото е била на ваканция!??
2. Ако говорим за приятелство, приятелите не си пишат постоянно, това са детски работи, и известно мълчание изобщо не означава, че са им "приключили отношенията"!
3. Ако говорим за романтични отношения, вие не сте имали такива изобщо, за да казваш, че са приключили!

Изобщо- много незряло!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 85a03648fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Амиии може и да сте се харсвали, но щом сте излизали и не е станала връзка, значи има нещо, което е попречило. После цялата история с парите и другия мъж не е добре. Защо не е поискала пари пт него, щом са били на скъпа почивка? Според мен тя е наясно, че ти я харесваш, но тя самата те има само заприятел. Дано ти върне парите. Не й давай повече. Тя си говори с теб сега, за да ти завърти главата и ако не върне парите, да не я съдиш. Абе нещо не е искрена с теб, опитва се да те използва. Не се занимавай повече с нея и ако не ти върне парите, я съди.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f78a469b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много си обяснителен, предполагам че това показва и други неща за теб, т. е може да си досаден.
По същество-ако искаше да бъде с теб, до сега 200 пъти да ти се е увесила на врата. Може да те държи на стенд бай точно за това-да си резерва. Пусни я и ти за резерва-недей да се чудиш ден и нощ тя какво искала, а просто ако ти падне, се възползвай. До тогава-прави си кефа.
За парите-ти си знаеш-предполагам, че веднага си ги прежалил. Но поне ще получиш добър урок-да не бъдеш твърде добър. И то, само за 1000 кинта. На други им излиза много повече.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d66e652b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сещам се за една "връзка"която имах след раздяла,бях свободна и човека се съгласи да сме си просто приятели,впоследствие когато имаше възможност да се получи нещо между нас той се покри,аз се отказах и се намери друг който искаше да сме си заедно-вече май станаха две години.Но този пак започна да ми пише само че аз вече не се интересувах по никакъв начин.Да се върнем към историята,според мен ако имаш интерес към момичето,вижте се и можеш да говориш с нея за тези неща който те тревожат.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b5e14d1852
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Крива ситуация е всичко това. Първо дава ти противоречиви сигнали, после явно те реже, но по гадния начин, накрая духва с някой друг с по добри финансови възможности очевидно и забравя за теб. После като явно този същия я разкарва и тя закъсва търси тебе за кеш... Крива работа е това. Момичето не е сериозно, дори и да бъде с теб ще се оглежда за по-добра партия. Според мен за нея си просто приятел или резервна гума. Още по-лошо е, че очевидно си хлътнал по нея, но не възлагай големи надежди. Сега е щастлива, че си и помогнал, ама като и заприпкат пеперудките в стомаха по някой друг много бързо пак ще те забрави.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9e3894c8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Хаха не било в момичето проблема. Значи онази си ходи с някъв богаташ, от който явно не е успяла да пробие и иска пари назаем от автора, който е постъпил тъпо в случая поне според мен. Според мен тя те използва и те търси само когато има нужда много от някой да и помогне с нещо. Затова пълен игнор за такива хора, не заслужават внимание те искат само и единствено да се облажат себе си и за чувствата на другите не мислят въобще.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ad357b7d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така е номер9, но пък никой не е длъжен да мисли за чувствата на когото и да било, така че не е проблема в момичето, а в автора.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 08a8faa0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   № 9 е напълно прав/права, за това го/я подкрепям.
Защо се доверяваш на човек, който те върти и мотае, та пределно ясно е използва те.
Ако имахте връзка, но сте се разделили за малко и тя е "спала", глезила и прочие с друг или други, щеше ли да я приемеш и да си затвориш очите, за дето уж сте си дали почивка един от друг?
Наивен мъж си авторе, не приемаш факта, че госпожицата те върти на пумпал, а на всичкото отгоре ще й даваш пари, не 10-20 лв, а цели 1000 уау, много дашен си признавам.
Вземи се в ръце и започни на чисто, дано намериш своята половинка в живота в най-скоро време, защото си на години, в които не би трябвало да допускаш, да си играят с теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker