Да му призная ли или да си премълча - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му призная ли или да си премълча
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3065 пъти
Омъжена съм от 20 години. цял живот съпругът ми се е държал с мен пренебрежително като някаква вещ. Почти не сме разговаряли а само се карахме за какво ли не. Прибираше се по нощите пиян и се опитваще да прави секс с мен с часове. Държеше се с мен подигравателно и обидно дори пред чужди хора.

Години наред го издържах и финансово колкото съм могла. Имаме три деца и тях тормозеше и биеше за щяло и нещяло. Аз търпях цял живот и той се промени но пак не разговаряме и няма никаква комуникация помежду ни освен съвместно съжителство.

За нещастие аз попаднах в лапите на един изпечен любовник в когото лудо се влюбих. Оказа се че той ме е използвал само за секс и ми натресе болести. Чувствам се като изтривалка унизена и захвърлена. Скъсах с него но късно. Мъжа ми не знае а аз искам да забравя всичко да се излекувам и да запазя семейството си и ако може да излекувам гузната си съвест въпреки че няма да е лесно защото съм много чувствителна и ми иде да крещя от болка и унижение.

Да му призная ли или да си премълча и да се опитам да продължа макар и трудно за да не изпадна в депресия

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: a2d84f2e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво и на кого ще признаваш, след като от 20 години нямате комуникация с него!? И каква" гузна съвест" ще лекуваш, след като той цял живот се е държал по този начин с теб и с децата? С" признанието" си само ще му дадеш повод да е още по-груб, надменен и невъздържан.
" Много съм чувствителна" =" егото ми е много голямо" , т. е. явно и ти не си цвете за мирисане.
Помисли за коренна промяна на живота си (не е късно! ) чрез първоначална промяна на самата себе си, и чрез промяната на моделите си на мислене. По този начин ще привлечеш към себе си желаните хора и ситуации.
А относно болестите - естествено, че ще се излекуваш (освен ако не е нещо СПИН), но по-скоро трябва да мислиш как да излекуваш душата си...
И нали знаеш - прекаленият светец и богу не е драг...

Ray

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 774f583cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво ще признаваш - по-добре помисли да се отървеш от този т. нар. твой съпруг. Не всички любовни връзки са като твоята - дано намериш свестен мъж. Гледай напред и все пак ползвай предпазни средства докато добре не опознаеш човека.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2dbbf74c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да не си луда! ! ! Как ще признаваш! Даже да е заподозрял, отричаш до дупка. Даже да ти каже, че би те разбрал и т. н. -недей. Идва после време и ще ти го натяква. Няма никакви козове в ръцете да му даваш. Не се признават такива неща. Спри да кръшкаш, но си задръж за себе си какво е било и с кого. На мъжа си нищо не казвай, че после ще ти излезе през носа.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: de69f6378f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А защо изобщо си с него 20 години, щом нито за миг не се е отнесал към теб като към човек? Как изобщо си се омъжила за него и защо?
Не мисля, че заслужава да знае. След като нямате никаква комуникация, той няма право да знае какво става с теб. Явно не се и интересува. Не му казвай, не го заслужава. И забрави тази гузна съвест! Не си направила нищо нередно, освен, че си все още с него.

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 838b460e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Винаги можеш да промениш това, което не ти харесва. Стегни се и вземи живота си в ръце! !

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2be5c9fb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Първо помисли, дали искаш да си с този човек. Дали го обичаш, дали искаш този живот, който живееш сега. Дали заслужаваш той да се държи грубо, надменно, подигравателно с теб. Ти жена ли си или някаква вещ? ! Какво да признаваш? Че си опитала да потърсиш щастие с друг ли? Да неуспешен опит е било, но това не значи, че трябва да се чустваш гузно. Все пак ако твоя" СЪПРУГ" се държеше подобаващо с теб, ти нямаше да му изневериш. Няма какво да признаваш. Първо си помисли искаш ли да си с него и да градиш най-страшния живот за теб и децата ти .. или искаш да продължиш по твой път. И ако решиш да си заминеш и да започнеш ново начало, просто не му казвай, а действай. Живота е да се живее красиво и щастливо.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5a75dae55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По-добре не казвай,че трудно ще го понесе и живота ти ще стане още по-труден,може и да се разведете.Мъжете трудно понасяме такива неща.Стига вече с тия изтъркани фрази-"отнася се с мен,като с вещ,не ми обръща внимание" и тн.Явно по този начин успокоявате гузната си съвест.След 20 години не може всичко да е цветя и рози.Но просто в един момент се появява някой тарикат,който ви казва колко сте "значими",какви" личности" сте..и вече знаеш какво следва....

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 62cc0c65ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   не казвай нищо, ще те пребие от бой! освен това много лесно е на изневерника да си признае и да стовари бремето на раменете на другия..
няма да съдя никого, просто си налягай парцалките

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker