Тормозят ме съмнения относно мъжът ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тормозят ме съмнения относно мъжът ми
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2747 пъти
Моля ви, изкажете мнението си по следната история! Преди мен, съпругът ми си е имал приятелка, с която много са се обичали, но тя заминава в чужбина. Имат сравнително голяма разлика в годините. В последствие среща мен и нещата между нас се случват. Минаха няколко години от тогава. Скоро видях, че в пруятели има профил на това момиче, който обаче е само с нейните инициали от името й. Разгледах го и установих, че когато я е приел не е бил с нейна снимка, а мотивът на стената е с на латински написана думата любов! Той твърди, че не знае кск и кога я е приел, нямал идея как е станало и не знаел, че това била тя. Разбира се, знам, че няма как да е станало случайно. Отрече да са се чували или виждали, но каза, че си имала приятел и май и дете. Каза, че го знаел, защото му излизало във Фейсбука, а и понякога среща когато тръгне за работа нейна приятелка, която работи до неговият офис и от дума на дума, обсъждат и момичето. Питам се, дали той се интересува от нея и я иска и обича все още. Не мога да повярвам, че са приятели във Фейсбук и не да се чували или виждали. Тормозят ме тези съмнения, аз съм толерантна и ако ми каже, че са се виждали и са си останали птиятели ще направя всичко възможно да разсъждавам трезво и да го приема. Той обаче отрича. Също така ходи и на латино танци, събират се с групата, но да отидем някъде се получава само когато съм готова да си тръгна. Тогава обръща света за мен! Не знам какво да мисля вече, не искам да взема грешно и съдбоносно решение, когато съм объркана!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: d10af59e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,

Първо бих искал да вметна, че в тъй известната социална мрежа акаунт нямам, една от причините за които е точно това, за което ти си писала в историята ти. Кога ще разберете хора, че вие сте изкуствено социални на такова място. Скарах се с дългогодишен приятел, благодарение на фб пост/снимка. Можеш ли да погледнеш от друг ъгъл, имаш ли други доказателства относно съмненията ти?

Второ, ще последва пример със сестра ми. Женена от вече не знам колко години, с дете на 7. Мъжа и и е изневерявал един път, тя му е изневерявала един път - не помня поредността. Те в момента са заедно и причината да са заедно не е само детето. Според мен в даден момент човек има нужда от разнообразие, дори и за кратко. Ако действително при мъжът ти има друга, няма да е зле да го обсъдите според мен.

И накрая.
Има ли нещо, което ви задържа заедно, което и двата ви радва, на което заедно се наслаждавате?
Ако отговора е "да" то не мисля, че има за какво да се притесняваш. Седнете да го обсъдите, ако не те оставя на мира мисълта. Обсъдите, без чатове, без следене в социалните мрежи! Очи в очи.
Това е от мен.

М.25.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 37e9275002
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И да го обсъдите "очи в очи", нищо няма да произлезе от това. Какво се очаква той да й каже? Девойката няма как да му кацне на акаунта, без той да разбере. След като тя го е оставила, егото му е засегнато, може да има и неизживяна тръпка. Ако много са се обичали, не знам как така тя си е заминала за чужбина.? След това приятелката дето я среща на път за работа, колко пъти ще обсъждат голямата любов. следи ги тези коренспонденции как се развиват, но недей да правиш скандали. Все пак, веднъж можеш да го разпиташ, но май вече си го направила.
За танците -не го разбрах, къде си тръгваш ти?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ee41831279
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми, възможно е да я е приел, без наистина да знае, че е тя. По-странното ми е друго. Доколкото разбирам сте заедно от няколко години, но не прекарвате времето си един с друг. Аз лично, щях да предпочета, да бъда със семейството си, вместо да се мъкна по латино танци. Дори и да е голям фен на този тип танци, би трябвало да намира време и за теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 591dade401
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Единственото лошо е, че те лъже. Моят мъж също си гледа бившата, даже и пред мен отваря профила й и ми казва на висок глас: Ооо, я дай да видя кво става с Х. Аз го приемам нормално, аз самата гледам профили на бившия ми, просто от любопитство. Това не означава, че със съпруга ми не се обичаме, а напротив! Нямаме и чувства към бившите, но просто е интерес - как е, има ли си нова, по-готина ли е от мен, не че ревнувам, просто гледам. Мъжът ми също, но не се крием и сме сигурни един в друг, може би и затова няма проблем. А е и нормално, този човек може да е бивш, но той е бил част от живота ти години, не може просто така да го изключиш. Щом имаш съмнения, значи нещо куца във връзката ви. Предразположи го и му кажи, че искаш да е откровен, че разбираш, че няма как да отпише това момиче и т.н. Бъдете приятели.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 55d0943ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   А защо той ходи без теб на латино танци? Запиши се и ти -но в друга група и започни по същия начин да оставаш вечер с колегите си. Закъснявай, флиртувай пред него с други мъже. Нека той теб да те поревнува.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d2766da506
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм в ролята на бившата на мъжа ти.

С първата ми любов се разделихме преди 20 години. Стечение на обстоятелствата. Нама драми, изневери и пр.
Преди 2-3 години ме намери във ФБ и поиска да станем "приятели". Не се бяхме чували, виждали, писали от момента на сбогуването.
Сега сме приятели виртуални, а една дума не сме разменили. Мисля, че е защото няма какво да си кажем. За толкова време и двамата сме се променили.
Той си има хубава жена (одобрявам я :-) ) и 2 мънички дечица. Много се радвам за него и се надявам дълги години да е здрав и щастлив със семейството си.

Всичко това споделям с идеята да видиш, че двама бивши могат да са приятели във ФБ, без това да означава, че са подновили връзката си. Не че не е възможен и обратния вариант.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3160662324
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Предпоследните две изречения кaзвaт всичко! Не знaм колко по-ясно очaквaш дa ти бъде дaли, когa и кaкво знaчиш зa него.
Ок, ще ти го кaжa-удобство! Сaмо когaто удобството е готово дa го нaпусне,..той реaгирa.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 60ddc6a8c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм мъж и тия увъртания на мъжа ти ми приличат на тотални циркове. Все пак не искам да подклаждам огъня но личното ми мнение е че ти върти номера.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 66703ccae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж мила, за мен вашият случай изглежда така. Явно той още има нещо недоизживяно с тази жена. За него е като романтичен блян. Ти не си ли имала неосъществени любови за които си фантазираш романтично. Всеки човек ги има, но и интелигентния човек е и реалист. И в реалния живот е избрал теб за жена. Малко са тези които зарязват всичко и хукват след някаква мечта. Още повече че има ясната представа, че отношенията им в реалността са обречени. Вече са го пробвали. Това е малко като тинейджър който е влюбен в някоя кинозвезда, което не пречи да си обича приятелката. Дори да се е свързал с нея тайничко, щом не усещаш че контактуват и правят нещо зад гърба ти и не те пренебрегва, не се тормози. Превръщайки се в изнервена, несигурна ревнива и следяща ще го отблъснеш със сигурност.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ae43b1c00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Обличай се, гримирай се, излизай.
Покажи му, че светът ти независи от него.
Усмихвай се, вместо да разпитваш.
Ти си настоящето, тя е миналото.
Голяма любов е била, недоизживяна.
Може би още ича чувства към нея, но не значи че не обича и теб...

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1a358ffd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! Ревнуваш мъжа си и може би имаш право! При мен се оказа 10 годишна паралелна връзка, затова, един измамник няма право на лично пространства, защото личното пространство е форма на доверието между партньорите, а не начин да укриваш безобразията, които вършиш! Да поговори с него, но при мен след много разговори, ме гледаха в очите и ме лъжеха, най-вероятно няма нищо да ти каже! Спри да му обръщаш внимание и си намери хоби, остави го да седи сам и той да се чуди къде си??? Аз направих грешката да вдигам скандали, защото нещата бяха повече от ясни, но след това щом се залепи в скайпа да чете поредните глупости, аз се обличах и излизах под някакъв претекст, той дори тук пише-, , В къщи стана тихо, никой вече не ми обръщаше внимание! Аз бях омръзнал на всички! , , Така, че любимите ни егоцентрични мъже понякога дори се засягат, като не ги забелязват, както те правят с нас! Бъди внимателна, приготви се психически за най-лошото, но има ли нещо, слагай край! Моят опит ми показа, че изневерят ли ти веднъж, ще ти изневерят пак! Всичко добро ти желая!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 37e9275002
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Aбе, айде да не лежим на тая, че е бившата е минало-бешело. Не случайно се казва, че старата любов ръжда не хваща. Естествено, че вече не е същото. Но ако тя не е удовлетворена от настоящия си живот и той има нещо като реванш към нея, може и да плеснат с ръце, па да си полегнат. И да решат да си изживеят това, дето не са. Естествено, че има и любопитство и само до там може да стигне, но някой да може да гарантира? Гаранцията е същата, колкото и да не си хване някоя нова тръпка на танците.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f8fe8c813a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ей за това го мразя тоя ФБ!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8d035ebed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Пролемът при вас наистина не е бившата, но проблем със сигурност има!
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 68b19a43a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ръждива случайност! Може би... Няма нищо случайно на този свят.
Няма такава "гумичка" която да изтрива спомени, емоции, истории, копнежи. Винаги ще съпоставя, ще премисля избора си и ще се пораждат съмнения в неговото съзнание, особено на моментите с мини- разногласия с теб. Така се стига до очуждаване или примирение. Да, трябва да се изговори, но това не бива да тласка в крайности. Да не говорим, че вашата "драма" е никаква- в някаква стипен трябва да се радваш, че е комуникативен, а не е сектант или психопат, че тогава "драмата" е с много по- силен отрицатилен заряд! :)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9200dd3d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ако приема всички покани за приятелство във Фейсбук, без да подбира, е напълно възможно. А относно танците, може би това го разтоварва и му доставя удоволствие. Усмихнете се и не създавайте излишно напрежение помежду ви. Щом е избрал да бъде с Вас, докажете му, че не е сгрешил.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b1e42fd8db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторката: Благодаря на всички, които ми отговорихте! Аз не съм фенка на латино танците. Семейните почивки си ги имаме, но имам желанието да отидем за една, две нощувки някъде без детето. Само двамата, мисля си, че е норнално. Така се поддържат отношенията ми се струва. Относно бившата, разбирам, че може и да няма нищо, но може и да има. Не знам и май няма и да разбера, а това си ме измъчва. Отново ви благодаря за споделените от вас мнения! Хубав и усмихнат ден от мен!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1a358ffd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Хубава почивка ти желая! Как така няма да разбереш? Съвпадат ли латино-танците с това, което си видяла във Фейсбука по време? Провери телефона му- с кого е говорил, има ли SMS-и, както казва номер 12, ако има измама, лично пространства няма! И изобщо не се връзвай, че виждате ли някой който е бил с някого в момента са само, , приятели, ,! Така, поне ако всичко е наред ще си върнеш доверието!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2e1e746ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   За бившите винаги едно, две и три на ум, може нищо да не е, може да е паралелна връзка, бъди внимателна и го следи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker