Той е женен, има ли смисъл? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е женен, има ли смисъл?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 3513 пъти
Здравейте, имам нужда от съвет.
На 22 години съм, студентка, работя.
Преди време харесах един мъж, движим се в една среда и се засичаме тук-там, имаше някакви погледи, закачки, хубави разговори, но тогава бях обвързана и не съм се занимавала, макар че много ми допадна. Интелигентен, голям красавец, малко особен.
Сега преди известно време от общи приятели разбрах, че разпитвал за мен, интересувал се какво правя, някакви такива. Тъй като го бях харесала преди време, викам си, какво толкова, ще му пиша, той обаче не показа никакъв интерес. После се засякохме на едно събитие, гледа ме отдалеч, но нищо не казва. Аз пък усещам, че има нещо, женска интуиция, ли, не знам. След това ми хареса някакви снимки във Фейсбук, аз пак му писах - пак нищо съществено.
Човекът има брак, от доста години е с една жена, имат деца. Общите ни приятели ме уверяват, че много ме харесвал, но не искал да предприеме нищо, защото е женен. Имаме 12 години разлика.
И сега въпросът е: има ли смисъл да се занимавам? Предполагам, че ако съм настоятелна и това, което ми казват, е вярно, той ще се пречупи в някакъв момент. Не искам да развалям семейства, тъй че не желая лекции по морал. Искам просто да се видим, пак да си говорим, мога да науча много от него, вълнуващ събеседник е. Привлича ме, но бих се въздържала в името на приятелството.
Не знам дали има смисъл да инициирам среща обаче. От една страна имам страх от отрязване (още от детството), от друга - той най-вероятно ще си помисли, че искам нещо повече от него, което на първично ниво е така, но мога да си контролирам инстинктите. Искам да сме приятели.
Посъветвайте ме. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 394f1441f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само ти знаеш колко го харесваш и колко още ще го харесаш, и само той знае за себе си. Но приятелство между мъж и жена, когато се харесват, не става. Единия намразва другия, който успява да се сдържи да не консумира харесването. Дразнене и пилене на нерви, И единия е в правото си, и другия, но не могат да се разберат. Аз те разбирам, защото съм била в неговата позиция. Но аз съм жена, осъзнавам и не ме срам да призная, че мога да харесам и друг мъж, и да ме привлече. Но в крайна сметка, не можем да консумираме привличането си с всички, които харесаме. Мъжът отсреща, който беше в твоята позиция, не може да го приеме, не го насилвам да сме приятели. Липсва ми, защото го харесвам, но не му се навирам да му преча да си има живот. Но когато обстоятелствата ни срещнат - това помежду ни си стои. Но аз си имам семейство, приех, че някакъв мъж ми харесва и ме привлича, но не правя нищо и нямам намерение да правя. Поговорихме, той иска, аз не искам, но не отричам, че има химия. То тя се и чувства. Говорим си нормални неща, но той иззлобява и това разваля контакта ни.
Та съвета - не го търси, щом е женен, не задълбочавай контакта. Ако не се поддадете на привличането и измъчено и неприятно, ако се поддадете - още повече.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: cb81f1d8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не мисля, че искаш и можеш да му бъдеш само приятелка. Сама казваш, че има привличане по между ви. По-скоро сама залъгваш себе си по този начин- че в нищо не се забъркваш, искаш само да си говорите, защото бил приятен събеседник. Тук дори не искам да навлизам в темата за разваляне на семейства. Накрая най- вероятно само ти ще си наранена, когато той ти заяви, че отива на почивка със семейството си, а ти оставаш сама вкъщи.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e71ec23500
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Насочи си енергията другаде.Искаш да му развалиш семействотот ли?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 948a28f7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При положение, че има деца по-добре недей да предприемаш нищо. Не те съдя, че си си паднала по женен. Знам, че тази химия между хората не може да се контролира, както и че по-възрастните и зрели мъже често са по-интересни събеседници от по-младите и неопитни. Разбирам интереса ти към този човек, но той все пак има деца, замисли се за тях, защото те са най-важни в случая. Колкото до него - за един мъж, женен от дълги години, не е особено трудно да изпита влечение към младо и красиво момиче, реално погледнато повечето женени мъже изпитват такива влечения в определен момент, но това не винаги значи, че не обича съпругата си и че би предприел по-сериозни действия към "новата тръпка". Тези неща обикновено са временни и по-лошото е, че често не завършват добре. При едни интимни отношения с такъв мъж има голяма вероятност да не излезе нищо кой знае какво между вас и само да си навлечеш неприятности за в бъдеще. Моето мнение е, че в такава ситуация е по-добре да послушаш разума, а не сърцето и първичните желания.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7751963dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма как да сте приятели. Не се бутай между шамарите. Това с приятелите е оправдание за съвестта ти, за да му се шмугнеш в леглото. Не ти чета морал, но отстрани точно така изглежда. Ти си имаш приятели, той също. Нямаш нужда от сапунки, нали

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 41116f27d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не искаш да разваляш семейства, а пък искала да се вижда с него, това нормално ли ти се струва? !
При женен нямаш работа, толкова ли свободни няма, че си се запътила към чуждото.
Млада си, много е лесно да завържеш контакт със свободни хора, не се поддавай на хормона, защото това ще ти изиграе лоша шега.
Да не мислиш, че този "окованият" има мерак към теб единствено.
Женените винаги се оглеждат за нещо чуждо, но не оставят семействата си, ако ти си мислиш, че като започнете срещи, ще иска да е с теб завинаги, ще прави секс само с теб, ще ти обръща само на теб внимание... жестоко се лъжеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c34d096d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти вярваш ли си, че искаш само приятелство?!

Остави го. Безброй свободни мъже има. Не си навличай грях.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c01503955a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Такива като номер3 кога най - после ще се осъзнаят / (си) признаят, че ЧОВЕК само САМ, ПО СОБСТВЕНА ВОЛЯ РАЗВАЛЯ СМЕЙСТВОТО СИ !!!!!! !

Авторке, не се занимавай с тоя, не защото може 'да му развалиш семейството' (вече разбра мнеието ми за това), а защото обикновено такива като тоя се оказват депресари, комплексари, затормозени от живота и битието си и ...абе ужас и досада пълна.
В твоята възрастова група има достатъчно интересни събеседници, може би просто не си достатъчно наблюдателна за да ги забележиш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c27834096b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Няма как да сте приятели,за нула бройки ще станете близки и после какво?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 364bd49596
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма смисъл той ще те използва само за разнообразие и ще ти дава празни надежди , че уж ще се разведе с жена си , но това никога няма да стане . Бягай далеч от него ! Свършиха ли се момчетата на твоята и близка до твоята възраст ? ж.24

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ee6589cbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не се занимавай с женени. Само ще си загубиш времето и чувствата и ще страдаш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6bf37f48bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какъв е смисълът да се занимавате с семейни. Искате жена му да научи и да им развалите брака ли. На 22 години сте, малко ли младежи на вашата възраст има? Оставете го човекът да си живее живота.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 60cf91e027
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Когато си била обвързана, ти не си предприела нищо сериозно с него, нали? Защото си имала човек до себе си и си се страхувала да не го загубиш. Постави се на негово място. Би ли зарязала мъжа си и децата си заради такова увлечение? Отговори си на този въпрос и след това планирай действията си.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 12f8fa36f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Приятелски съвет - не се занимавай. Човекът явно държи на семейството си. Погледите и закачките са нещо нормално, когато има някакво привличане, но много хора слагат границата именно в този момент. Той явно е от тях.
Колкото до приятелството - според мен то е нещо, което се случва естествено и непринудено. Щом не ви е дошло отвътре още в началото, едва ли има "почва" (така да се каже) за приятелство помежду ви.
Казваш, че е интересен събеседник - ами говорете си, никой не е казал да не водите разговори. Но оттам насетне мисля, че ще бъде излишна драмата. Това мисля аз. Ти обаче си ги усещаш най-добре нещата. Постъпи така, както го чувстваш правилно.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b270b5549a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Тя не искала да разваля семейство, а не спира да му пише.... на това какво му се вика авторке знаеш ли?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4290e519b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Я се постави на мястото на жена му.. след време искаш ли някоя парцалана да разбие семейството на децата ти? Мисли с главата си, не само с краката :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 12d9a3d939
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не си играй с огъня, защото на края всички ще останете наранени и най-вече децата му.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1d3edcf2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Момиче, остави тия глупости от сорта: " мога да се контролирам"! истината е, че не можеш и с времето все повече и повече ще искаш да му се отдадеш. Колкото повече се привързваш емоционално към него, толкова повече ще се доближаваш до секса. Е за тва със семейни хора никога не бива да се занимават останалите. Значи, мъж съм (сгоден съм), а при нас е още по-трудно да се устоява, но рецептата е никакви приятелства с другия пол, никакви сладчи приказчици и закачки, никакви шеги и излизания за кафе, за по питие след работа и т. н. На 22 си, свободни мъже колкото искаш. Остави човека, защото ще изпиеш много горчива чаша, която цял живот ще те преследва! Впрочем, предполагам, че вероятността да послушаш други хора е нищожна, вие жените когато ви залеят емоциите ставате като невменяеми, никаква рационалност не възприемате и за съжаление докато не сами не си строшите главите, не мирясвате. Пък дори и много от вас препатили, не си взимат поука...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1d3edcf2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Ще се контролираш до време, първоначално ще ти е приятно да сте просто ей така заедно, да си приказвате, нали казваш, че е интелегентен, сладкодумен....
Женската психология и душевност ми е до болка известна. След първоначалната съпротива от женска страна (всъщност тази съпротива е мнима), жената започва да се привързва и чака с нетърпение следващата среща, все по-често се улавя, че мисли за него, но си повтаря, че това е само приятелство.... Но... в един хубав ден, той я изпраща и хоп целувка... Омекват и коленете, чувства се сякаш я е заляла вълна, усеща, че го желае изцяло и, че дори е готова да му се отдаде. Започва това, което не е бивало да започва. Всъщност, това е последен шанс на жената да спре безумието на зараждащата се любовна връзка. Ако след целувката тя се освести и каже край, все още е възможно всичко да приключи преди да са нагазали в дълбоките води, но тъй като жените, чиито емоции са разклатени от някой мъж, трудно казват "не" и лесно биват навивани за нови срещи, нещата си се развиват по мъжкия сценарий... При някоя от следващите срещи, често дори непланирано, се стига и до секса... Тук започва истинския ад и за двамата любовници. Мъжът страда, че мами жена си, пък дори да не страда от подобни скрупули, постоянно е нащрек, трябва да измисля лъжи за да бъде с любовницата си. Освен това се страхува някой да не ги види, предпочита затънтени места за срещите, където да се консумира връзката. Любовницата (приемаме, че е несемейна) страда, че се е забъркала с женен мъж. Страда, че подкопава чуждо семейство, често дори съжалява мамената съпруга, съвестно и е за децата. Е, някои любовници нямат подобни угризения. Най-много обаче, любовницата страда, че не може да бъде с любимия, че него го няма вечер при нея, самотна е и плаче... Всичките и празници са прецакани в самота…..

Въпреки всичкия ужас и страдание, много млади жени живеят по този начин с години. Те са като в капан и чак, когато наистина много изстрадат успяват да се откъснат. Но раните от връзка с женен мъж оставят белези за цял живот…….
Та момиче, ти си избираш……

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8531094e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Как смяташ да му се радваш само като приятелка? Да си се лайквате във фейса, защото е много вълнуващо? Или да се мъкнете по градинките и да си разтягате локуми? И двамата имате сексуален интерес. Той го знае и затова още се напъва да не забърка кашата. Ти се правиш на ощипана мома, но подсъзнателно точно това провокира интереса ти.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a549cd80c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Повечето съвети са много правилни. Аз също смятам, че трябва да оставиш така нещата, защото много ще страдаш. Щом той не е предприел нищо досега, явно няма й намерения. Може би си му приятна, желае те, но или си е патил от преди, или го е страх. Явно той си скага спирачки, защото разумът или страхът надделява. Със сигурност не можете да сте приятели, ти това го осъзнаваш. По-добре се отдръпни, знам, много е трудно, но е по-добре. Аз съм омъжена и също успях да се побъркам по един женен мъж, и двамата се искахме, опознахме се, не беше само заради секс, всеки имаше празнини в брака си, които с разговори запълвахме, но накрая ТОЙ се отдръпна, дори не сме стигали до целувка. Упреквах го, но знам, че така е по-добре. Така че, пази се. Мъжете не страдат, не влагат чувства, емоция, те мислят първично, мислят за секс, а женените мислят как хем да правят секс с различна жена, хем да не ги хване тяхната.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 733167a690
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   От авторката:
Благодаря за съветите. Не мога да кажа, че ми харесват, но не очаквах нищо по-различно. Имате право, пък и в крайна сметка нищо не се е случило между нас, тъй че по-добте да зарежа тази линия на мисълта.
Продължавам да мисля за него, но ще ми мине. Пък и ако нещо беше писано да стане, досега щеше да е станало.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 79d52aa083
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Бъди егоист, follow your heart! Животът е прекалено кратък, за да се съобразявал с другите. Нека той реши за семействоти си, това не е твоя работа!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cb49f4bd6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   26, няма да и помогне да е егоист. Ще я употребят и захвърлят, на всеки който мисли с главата си му е ясно това. Той отдавна е решил за семейството си-щом стои с тях. Женен мъж с деца изключително рядко напуска семейството си заради друга жена. Аз мисля, че тези фантазии са повече в главата на авторката, едва ли се препокриват с неговите намерения. Е, може моментно да му се е приискало да изчука нещо младо-и нещата свършват дотам. Не ти прави чест да подлъгваш момичето да върши глупости....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8f899670ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   А ти какви съвети очакваше да ти дадем как да разваляш семейства ли?

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e71ec23500
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Не мога да разбера защо все се занимавате с женени.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: aed1460e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Няма никакъв смисъл. И на мен ми се е случвало да харесам такъв мъж. Недей момиче, той ако е пораснал и опитен няма да допусне нищо да стане.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: aed1460e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Няма смисъл. Аз даже наскоро бях разтресена от вида на един женен мъжкар. Направо ме втрещи, като го видях. Женен е, няма никакъв смисъл изобщо да мисля за него. Като го по-опознах още повече го харесах, но както казах нищо не искам с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker