Не спирам да мисля за него вече 3 години... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не спирам да мисля за него вече 3 години...
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 3795 пъти
Имам сериозен приятел от 5 години, живеем заедно от студенти, напоследък дори ми говори за брак и деца. Разкошен човек е и ако остана с него знам, че ще се грижи за мен. Преди 3 години обаче бях на обучение в чужбина и там се запознах с друг мъж, чужденец,малко по-малък от мен ( в момента е на 23 години- дааа, знам че е много малък :)), пълна противоположност на приятеля ми- прически, татуировки, пари, доста популярен- спортист е човека. Беше настоятелен и въпреки, че му казах че съм обвързана, той не спря да ме ухажва цял месец. Казах си, какво пък толкова, кога ще имам възможност да съм с толкова красиво и поддържано момче друг път и се предадох. Бяхме заедно само няколко пъти, но беше великолепно усещане, не знам дали защото знаех, че правя нещо нередно или той наистина беше много добър в леглото, или пък и двете. После той замина в родината си- южна съседка. Точно преди да си замине му казах да не ми пише повече по фб, защото се оказа че приятеля ми ми знае паролата. И той така и направи. Аз се свързах с него след една седмица и той ми каза, че му липсвам, дори ме пита дали няма някакъв шанс да дойде в България да се видим отново, на което аз отговорих- ми не, няма как да стане. Обаче не спирах да мисля за него през цялото време, дори когато бях с приятеля ми си представях него. И така от време на време му пишех да го питам как е, той ми казваше че много се радва на това, а после не ми отговаряше по 2 дни. Всеки път ме питаше още ли съм с приятеля си, какви са ни отношенията.
Миналата година отново ходих на обучение за няколко дни, този път в града където той в момента работи. Нямаше как да не му пиша, при положение, че толкова исках да го видя и го желаех. Той веднага ми отговори, супер изненадан, направо шокиран и се разбрахме да се видим на следващия ден. И е ясно какво стана после-бар, у тях, пица, секс разбира се. Обаче накрая на вечерта не пожела да ме изпрати с таксито до апартамента в който бях отседнала, а само до самото такси- тук трябва да вметна,че бях с колежки, които не знаеха точно къде и с кого съм въпросната вечер. Аз си се нацупих все едно ми е гадже и си заминах без да му кажа чао. На следващия ден вечерта му писах да му кажа чао, а той отговори,че не може да се видим защото на следващия ден имал състезание. Няколко дни след като се прибрах в България му казах, че го искам много- точно с тези думи, а той отговори че съм интересна, харесва ме като човек, не било просто секс, ала-бала и после спря да ми пише. След 2 дни гледам снимка с друга девойка, за която той съвсем честно
ми сподели като се видяхме, не му била гадже,обаче на снимката много влюбени уж...Аз обаче като не получа това, което искам, ставам много арогантна и злобна- неведнъж съм казвала доста кофти неща- че не мога да взема професията му насериозно ( моята е сериозна- ще трябва да повярвате на честната ми дума :)), че става само за разплод ( ужас, как може да му кажа такова нещо)... Но след тая снимка запазих пълно мълчание и до днес.
И пак, и пак не спирам да мисля за него. Ако трябва да съм честна, като се видяхме последния път, не усетих чак толкова силни чувства, да, имаше тръпка първия половин час, после си казах- заради тоя ли си изплака очите толкова време. Обаче това просто не спира, хем много го искам- събуждам се и си лягам с мисълта за него, хем знам, че няма никаква надежда, нямаме общи ценности, не му е много добър английския, за разлика от моя ( че и скромна... :)) Дали той е загубил всякакъв интерес към мен, след като ме е получил, дали не се занимава с мен, защото съм с друг мъж? Дали съм го отблъснала с кофти държание , въпреки добрата ми външност? Леле, много дълго стана, благодаря на тези, които изчетоха до края тийнейджърските ми драми, нищо че съм на 27.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1b1a06e2f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, интересна е историята ти, прилича на филм, само че тук говорим за истински хора и истински чувства и емоции, така че това, което ще направиш, определено трябва да обмислиш добре. Сама каза, че до себе си имаш сериозен мъж, с който сте дълго време, помисли си какво ще стане ако го зарежеш и се върнеш при спортиста, той дали може да ти даде всичко това, което мъжът до теб ти дава в момента...и нямам предвид материалното ?! Годините не са от голямо значение в любовта, но тук няма как да не ги спомена...това момче е на 23 до колкото разбеах, той е още млад, живее му се, надали мисли за семейство, деца и тн. Сигурно наистина те харесва. Харесва компанията ти и теб, като човек, но дали ще е така след 2-3 години, когато той ще е на друга възраст и вероятно ще мисли по друг начин ?! Имаш човек до себе си и аз напълно разбирам, какво е някой другиго да те привлече толкова силно, но това любов ли е или просто едно силно привличане, което може би ще отмине. Казвал, че 3 години не можеш да спреш да мислиш за него. А мислила ли си, защо се получава така ?! Може би забранения плод те изкушава и това подсъзнателно те подтиква да се присещаш непрекъснато за този човек. Спортист казвал, ако имате връзка, дали можеш да получиш достатъчно внимание от този човек ?! Сигурна съм, че той тренира усилено и така и трябва да бъде. Избора е теуден, може би не казах много, вероятно и не ти помогнах особено, но поговри сама със себе си сравни едното с другото, но не по онзи повърхностен начин, сравни нещата в дълбочина, разговаряй със себе си, намери причините да харесваш единия и причиниъе, поради харесваш сругия...с кого би желала да си след няколко години, кой би желал да бъде баща на децата ти ?! Само ти можеш да си отговориш на тези въпроси. Не знам дали това е добра идея, но защо не отидеш някъде, вземи се отпуск и се осамоти на някое местенце за няколко дни, за да помислиш добре върху ситуацията, без да има странични сили, като работа, семейство и тн. Само ти и мислите ти. Надявам се, да направиш своя избор, защото този двойнствен живот да го наречен, определено не е добър вариянт. Успех желая !

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1b1a06e2f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, интересна е историята ти, прилича на филм, само че тук говорим за истински хора и истински чувства и емоции, така че това, което ще направиш, определено трябва да обмислиш добре. Сама каза, че до себе си имаш сериозен мъж, с който сте дълго време, помисли си какво ще стане ако го зарежеш и се върнеш при спортиста, той дали може да ти даде всичко това, което мъжът до теб ти дава в момента...и нямам предвид материалното ?! Годините не са от голямо значение в любовта, но тук няма как да не ги спомена...това момче е на 23 до колкото разбеах, той е още млад, живее му се, надали мисли за семейство, деца и тн. Сигурно наистина те харесва. Харесва компанията ти и теб, като човек, но дали ще е така след 2-3 години, когато той ще е на друга възраст и вероятно ще мисли по друг начин ?! Имаш човек до себе си и аз напълно разбирам, какво е някой другиго да те привлече толкова силно, но това любов ли е или просто едно силно привличане, което може би ще отмине. Казвал, че 3 години не можеш да спреш да мислиш за него. А мислила ли си, защо се получава така ?! Може би забранения плод те изкушава и това подсъзнателно те подтиква да се присещаш непрекъснато за този човек. Спортист казвал, ако имате връзка, дали можеш да получиш достатъчно внимание от този човек ?! Сигурна съм, че той тренира усилено и така и трябва да бъде. Избора е теуден, може би не казах много, вероятно и не ти помогнах особено, но поговри сама със себе си сравни едното с другото, но не по онзи повърхностен начин, сравни нещата в дълбочина, разговаряй със себе си, намери причините да харесваш единия и причиниъе, поради харесваш сругия...с кого би желала да си след няколко години, кой би желал да бъде баща на децата ти ?! Само ти можеш да си отговориш на тези въпроси. Не знам дали това е добра идея, но защо не отидеш някъде, вземи се отпуск и се осамоти на някое местенце за няколко дни, за да помислиш добре върху ситуацията, без да има странични сили, като работа, семейство и тн. Само ти и мислите ти. Надявам се, да направиш своя избор, защото този двойнствен живот да го наречен, определено не е добър вариянт. Успех желая !

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 48d6984683
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом сте се виждали въпреки че си имаш приятел разбира се че може да е получил каквото е искал но може и да не е не се знае обаче ти също си го дразнила с поведението си,предполагам защото го харесваш или ревнуваш нещо подобно а вероятно за него не е било удачно.Моят приятел също е чужденец но ние след 1-ят ни месец се събрахме заедно като двойка и ми се е налагало да говоря общо на 2-3 езика понякога във ежедневието.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b76f6c270a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Е те толкова умна, красива мадама със сериозна работа, явно единствения и проблем е че няма кой да я чука както и се иска.
Та ако наистина си толкова умна, красива и т.н., пробвай "пазара". Все още си достатъчно млада че да не ти е особено трудно да си намериш някой достатъчно симпатичен и интелигентен с който да ти е интересно в леглото.
А ако проблема ти е че толкова те влече "забраненото", хвани си любовник.
Иначе много вероятно проблема да е в характера ти. Колкото и да си умна, красива и т.н., злобни и жлъчни жени никой не понася.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e985a3c840
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Здрасти,

Не си арогантна само, когато не получиш, каквото искаш. По принцип си арогантна. Егоизмът и той ти е в повече. Най-добре не мъчи твоя човек повече. Признай какви си ги вършила и не му проваляй живота, защото той явно изобщо не подозира какви си ги надробила... После си задоволявай нагона, колкото искаш, но имам чувството, че този пич е поредната ти играчка, която ще ти омръзне, веднага след като я получиш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fcea6bf4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мен ми се случи нещо подобно като при теб. Бях обвързана и отидох на море без приятелят ми, така се получи, че трябваше да сме във връзка от разстояние за половин година. Отидох на море без никакви мисли за момчета, обичах приятеля си... но се харесахме с едно момче, което работеше в ресторанта на хотела. За 2 дни прекарани заедно усетих, че всъщност връзката ми не е това, което си мисля и че не желая да оставам с някого само защото ме обича. Тези 2 дни бяха най-прекрасните, той остава да работи там за цялото лято, а аз се върнах в България. Не напуска мислите ми и много се надявам да го видя отново, прекратих и връзката си. Не е толкова далеч от мен, на 6 часа с кола, но не съм достатъчно голяма, за да отида, а и не поддържаме контакт защото английския му не е добър... дано да се видим отново. Историята ми напомни на моята и искам да ти кажа, че щом си го харесала си заслужава да оставиш тази сигурна връзка, в която си защото и без това вече не е същото щом в мислите ти има друг мъж. Не трябва и на него да му се сърдиш за това че има момичета около него, все пак и ти си обвързана. Щом съдбата ви събира толкова много време значи има защо. Не трябва и да се обвиняваш, че си изгубила интерес към половинката си, случва се :) Според мен те харесва, но просто и той не е достатъчно смел да се изправи пред това че си с друг мъж и не желае да се увлича поради тази причина, все пак и всеки се пази да се наранява! Поздрави и късмет! :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: bbc55404b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Добре де, като е толкова голяма тръпката зарежи го твоя и преследвай мечтата си и каквото стане. Аз не мога да разбера едно нещо-имаш си приятел-изневяряващ му, а ама другият публикувал снимки с друга-е ти какво очакваш? Пък и даже да имате връзка, какво бъдеще имате, че не се сещам? В крайна сметка такива като теб после само реват, че нямат сносни приятели. Направо ти се учудвам на акъла.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ef6ed7ff1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ха-ха. Доста противна история.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ca0e6a7a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Накрая от два стола на земята :).
,,... дали не се занимава с мен, защото съм с друг мъж?'' - Та ти само от една снимка си се ядосала, а очакваш той да е благосклонен с факта, че си обвързана с друг човек. Кофти е ситуацията, накрая единият ще е разбит, но няма друг изход - изясняваш си с кой искаш да бъдеш и казваш на другия. Колкото повече лъжеш, толкова по - лошо става.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a3771c977a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Ти си лека жена ..не искам да казвам другото,защото няма да го публукуват.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 37aac87cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Честно казано, дано да те разбере приятля ти каква си всъшност и да ти набие шута... ей тогава ще се осъзнаеш ама ще е късно...
Приятелят не заслужава такава като теб, дано както казах те надуши по-скоро, за да си намери истинска жена до себе си, която да го обича истински....!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 57ddbd4d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Вместо да помислиш, че системно изневеряваш на приятеля, си който е коректен с теб, ти рониш сълзи в стил обича ме не ме обича, за някакъв бройкаджия...Секса не е любов, толкова ли е сложно да се прочете и разбере?! Не заслужаваш мъжа, с който си. Като се колебаеш, защо не се разделиш честно с него? Ама друго си сигурното, пък за тръпката - отделно. Това е масова практика днес и се счита за нормално, но изобщо не е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a9c7f39b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Заради такива жени като авторката и номер 7 направо почвам да се чудя и съмнявам в мойта приятелка хаха.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 16f00d3029
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Нали знаеш, че от два стола се пада на земята. Най-честно е да се разделиш с приятеля ти, щом мислиш толкова много за другия, че го и ревнуваш. Естествено е второто момче да си има приятелка. Та с теб се вижда от време на време за секс и нищо повече. Това, че ти е в главата постоянно той може и да не знае. А ти си се повлюбила във втория мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f7919bf41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   От авторката:
До тези, които смятат, че "разбивам" живота на приятеля ми- та аз му давам най- доброто себе си. Това, което се е случило ми пречи на мен самата, не толкова на връзката ми или на приятеля ми. Не смятам повече да търся, този другия, пък и съм почти 100% процента сигурна, че той няма да ме потърси повече. Просто това незавършено преживяване не ми дава покой прекалено дълго- изчетох доста литература по психология и открих, че дори си имало термин за това състояние на "незавършена работа", което кара хората да продължават да търсят начин да я завършат - ефект на "Зейгарник"- това много помага в работата, но ето до какви неща води в любовта... и се чудех дали и други са изпадали в такава ситуация и как са се справили. Хайде със здраве :)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5639689b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Не знам как да се изразя така, че хем да мога да опиша отвращението си от написаното, хем да публикуват коментара ми. Да, знам ,че такива неща се случват често... Имам позната, която изневери няколко пъти на дългогодишния си приятел точно с един такъв "татуиран, дето става само за разплод", но поне накрая се осъзна и прекъсна всякакъв контакт с въпросния. А ти въобще, ама въобще, не изпитваш нищо, ама нищо, към приятеля си. Скъсвай с него още сега.

Ако имаше капка, една малка мъничка капка, искрена обич към приятеля си, нямаше да изневериш.

Прецакаваш си целия живот с лекото си поведение, а фактът, че имаш високо самомнение ти пречи да го осъзнаеш, но това е твоя работа.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8a29f59193
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Историята ми изглежда напълно измислено бълнуване като"болна кокошка, просо сънува".
Дори и да си направила впечатление на такова момче, нали се сещаш, че с неговата външност и популярност, както казваш, той има всяко момиче, което пожелае и няма време да те бленува. Защото на 23 оборотните момчета не бленуват, а чукат.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c464e92783
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Мисля. че историята е измислица на възрастен мъж, всъщност съм сигурен!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a9c7f39b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Не знам, аз не съм от тоя тип момчета, които биха посегнали на жена или пък биха я злепоставили след раздяла. Но разбера ли, че мойта приятелка ми е изневерила освен, че ще я злепоставя така че никой повече да не е с нея и за бой бих си помислил.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 48d6984683
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От номер ами всеки е имал нещо неизживяно, но ситуациите са доста по различни. А също смятам че той може би няма да те потърси, както си прецени, това си е негово решение. Той какво конкретно очаква от теб по принцип. Не се знае дали му е станало ясно че ти имаш интерес и мислиш за него, а дори да му е станало ясно явно не е заинтересован. Виж аз също съм горе долу на твоята възраст и исках да започна връзка когато се събрахме с моят приятел аз се зарадвах на тези опредени неща който ти се случват когато сте във връзка със някого и се постарах. Освен това има й друго, тогава може би опитвах да забравя бившият си приятел, така че понякога не осъзнаваме последствията от решенията който сме взели в началото.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 16f00d3029
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Няма за какво да търсиш обяснение в книгите по психология. Влюбила си се. Ние жените когато првим секс се влюбваме. Само мъжете могат да правят секс без да имат после чувства. Така ни е създала природата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0ac6a023d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Май си се замечтала да удариш джакпота - онзи е богат, спортен тип, желан от много жени, чужденец т. е. паспорт към уредена държава. Но ти от своя страна какво може да му предложиш освен лесен секс (за една пица, примерно). Той си го е получиш и затова те е изпратил едва до таксито да не си губи времето. На някой българин дали щеше да му пуснеш толкова бързо и лесно? Всичко е за паричките и статуса, миличка.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0a1c07b3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Авторке, щом това е най-доброто от теб... не пожелавам връзка с теб на никой сериозен мъж. Такива татуирани нека те имат за по 2-3 пъти, те това търсят, но за стойностен човек не си добър вариант.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 70f0d36783
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Жалко за мъжа ти. Дано разбере и ти бие шута, докато е време.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: aa1e6acdc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Южна съседка? Т-я или Г-я :) Както и да е. Аз съм в подобна история, може би много по-отвратителна от твоята. Действието не се развива в България. Ти не си влюбена, а просто си въобразяваш какво щеше да е, ако се беше случило по еди кой си начин?! И тук дефиницията ти за "недовършената... работа" е напълно оправдателна за поведението ти сега. Повярвай ми, всичко е игра в главата, но не и в сърцето. Полулюбовникът дори не знае английски на ниво. Значи ти липсват някакви смешни разговори, моменти, начинът по който не сте се доразбирали. Окей - това е сладко. Спортист е - браво, правила си секс с вероятно популярно момченце. Мислиш ли че докато си в България, той не в чукал други? Точно така.
Въпросният е или турчин или грък. Да, те не разбират поведението на българките... онова емоционалното бла бла бла.
Твоята ситуация няма точно обяснение. Освен да продължиш да си щастлива, да предпазиш истинската си връзка. А със страничните неща бъди внимателна - създавай си емоции, но не го мисли толкова. Представи си че ти си Мъжът и че ти ги чукаш; не те теб. :))

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: caa7545039
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Провеждам политика да не съдя хората, но е за твое добро да повишиш нивото на съвестта си с поне няколко единици. Щях да те разбера, ако ставаше въпрос за човек, с кого си била преди тази връзка, честно, никой не може да спре да обича напълно някого, когото е обичал веднъж с цялото си сърце, но ние не говорим за любов, а за тръпка. Предполагам, че имаш сериозна работа, сигурно имаш и сериозна длъжност, вероятно много работиш по себе си и външно, цял живот си следвала максимите си, дори имаш тази прекрасна, мечтана от много, сигурна връзка, с някой, който може би те обожава. Имаш си всичко, мисля си, че не си почувствала нищо от това, което си си изработила, нямало е тръпка, не е било интересно, не ти се е свивало сърцето, не си плакала от душа, не си мислила с часове как да спасиш положението. Имаш всичко, но емоционално не си го преживяла изцяло. Ако кажеш на разкошния човек, на приятеля си, с когото живееш, онзи, дето мисли да си му жена и майка на децата му, той ще се почувства ужасно. Помисли за последствията, не си малко дете, възрастна жена си, трябва да си наясно, че говорим за разбити сърца, изплакани очи, загубено време, изживени празници и мъки. Чувствам се ужасно за мъжа, с който си от толкова време, не защото си му изневерила, а защото той не знае. Чувствам се ужасно и за теб, сигурно е ужасно да лъжеш сърцето си, да си прикована за сигурното, което не ти носи удоволствие. Ако ти предложи брак, по-добре откажи... този път е бил чужденеца, след години ще е някой друг, ти просто не си щастлива, не си влюбена, не искаш сигурни неща, искаш истински чувства и те разбирам, но за мен, ти нямаш съвест нито към приятеля ти, нито към себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 91259a846c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Авторката - кое точно смяташ за най-доброто, което му даваш на приятеля ти? Може би искрена любов, пълно отдаване на връзката ви, сигурност, да не продължавам? Или една гола п..... заедно с цял куп лъжи, докато в това време си мислиш за мургавия си любовник. Любовта не е стока, която да бъде добра или лоша. Всъщност така погледнато това, което му даваш струва 100 лв/час с тази разлика, че ще бъде доста по-качествена услугата, ще може да си ги подбира по каталог и най-важното - всичко това няма да е гарнирано с един куп лъжи.
Най-доброто, което можеш да направиш в момента е да оставиш човека да си търси някоя, която да го заслужава, а ти да ходиш да се начесваш на воля без да лъжеш никой. Колкото до мургавия чужденец - ти си една от многото, да не вземеш да си повярваш нещо. Не за друго, ами щото тогава тези с голямото самочувствие като тебе ги боли най-много.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker