Ревнувам го за всичко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревнувам го за всичко
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2110 пъти
Здравейте, момиче на 17 съм и много бих искала модераторите да добавят историята ми. Имам чувството, че ще се успокоя като споделя с някого и като разгледам няколко различни гледни точки върху ситуацията.
Приятелят ми е на 19 и сме заедно от 7 месеца, но преди това бяхме приятели 1 година и още толкова се занимавахме. Общо взето голяма любов, много силно привличане. Не съм се чувствала така с никой преди него.
В началото всичко беше повече от прекрасно - не сме се карали за нищо, не съм го ревнувала. Предполагам, че е било така, защото чувствата тогава не са ми били толкова силни колкото са сега. Той никога не е правил нищо нередно, не ме е лъгал... интересите ни съвпадат, слушаме еднаква музика и като цяло мислим еднакво. Говорим си като приятели и в същото време правим и всичко, което двама влюбени правят.
Проблемът е там, че когато бяхме приятели сме си споделяли всичко. Той ми беше разказал още като се запознахме как едно момиче, с което се е занимавал и е имал доста силни чувства, го е отхвърлило и той е страдал много по нея. Обясни ми, че за това не иска приятелка и всеки път, когато започва да се влюбва в някое момиче се сеща за тази въпросната и това го спира. Тогава това не ме притесняваше, но сега като сме заедно започнах да го мисля...
Може би и проблема си е в мен, защото имам ниско самочувствие, не знам, но всеки път си мисля, че нея я е обичал, харесвал и искал повече от мен. Като се скараме започвам винаги да му говоря за нея, казвам му, че тя още го интересува, че е с мен защото не може да бъде с нея... Въпреки че това е било преди 3 и повече години, аз пак не спирам да го мисля. Той ми е доказал по всякакъв начин, че съм важна за него, плакал е пред мен и заради мен, молил се е, обяснявал се е. Прави всичко, което искам, огажда ми, постоянно е с мен. Ревнува ме и той доста, но не и за стари неща...
Освен това, започвам да се карам и заяждам с него заради снимки на други момичета, които е харесал преди връзката си с мен. Това го отдавам на факта, че съм го харесвала и преди да се обвържем.
Всичко това ми тежи, пречи на връзката ни, караме се за едно и също по моя вина и се чувствам ужасно. Страх ме е да не ме остави заради ревността ми.
Имам нужда от вашите мнения по въпроса, скарайте ми се ако трябва, но искам да се стегна и да не бъда такава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 883bcfb9b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продължавай и ще го загубиш :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c10d38eb2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ревността е нещо хубаво, но само в умерени количества. Извини му се, кажи му, че той е бил важен за теб много преди да тръгнете, че си го харесвала отдавна и си го искала толкова, че в момента ти е трудно да приемеш, че най-накрая е твой. Чула си прекалено много, затова не вярваш, че е престанал да мисли за онова момиче. В интерес на истината с приятеля ми тръгнахме и на втория ден каза едно женско име, аз се обърнах и заявих "О, ти още я обичаш. ", ей така, от нищото, със супер спокоен глас, като някаква психарка, просто го усетих по очите, самата аз бях обичала някого преди и този човек винаги ще е някаква част от мен, не ми трябваха обяснения. С времето той ми е разказвал доста, споделяме си като приятели и никога не съм се плашила от миналото му, защото е минало. Всеки си носи някакъв товар, не означава, че никога няма да го пусне и да е щастлив с други хора в настоящето. Мисълта ми е да не си прецакваш връзката заради страхове, защото ще изтървеш едни хубави месеци, може би години, вместо смях ще има драма и сълзи и после ще те е яд. Най- добре се извини, карай се с него, ако те засегне в момента, а не затова, че преди дори да тръгнете е бил влюбен или е харесвал снимки.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 01a5ac3bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз ако съм, ще те оставя.
Виж историите на други момичета, които се оплакват точно от такива момчета. Излишни паранои и един ден ще те остави ако не спреш с това. Щом се е унижил дори да ти се моли, да реве пред тебе и ти продължаваш, значи просто не оценяваш това, което имаш. После ще го оцениш, но ще е късно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f41bea9d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче, ти сама излишно се вкарваш във някакъв филм и защо? Момчето до теб ти дава всичко, а ти си недоволна. Не ти ли стига това, което ти предлага? Защо ти е да го ревнуваш, при положение, че ти доказва както ти пишеш че си важна за него?
Моят приятел имаше снимка на хартиен носител на него и бившата му, прегърнати. Още в началото на връзката ни, тази снимка я намерих случайно, буквално забутана в една негова непотребна папка докато търсех нещо друго в шкафа, показах му я и той каза че така или иначе с това момиче не е имал нищо истинско и с мен се чувства по различен начин и че е себе си... след което пред очите ми изхвърли снимката, на което аз му отговорих, че ако иска може да си я запази, за мен няма проблем, но той отсече: "Не, тя е минало. Сега ти си важната! "
Не знам какво повече искаш от момчето си?
Харесва снимки на момичета... едно е да харесва снимки, съвсем друго е да иска да е гадже с тези момичета.. Ревността ти е неоснователна!
А иначе ти му покажи/докажи че няма да го отхвърлиш както е направила бившата му, спри да го ревнуваш и всичко ще е наред :)
Успех

жена, 24г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker