Самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самота
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1786 пъти
Сигурно не съм само аз единствен мъж и може би нямам право да се оплаквам, но вече съм на 26 години и нямам нито една връзка с момиче, дори не съм правил никога секс и не съм се целувал.

Въпреки че нямам другарче до мен, не съм останал без работа. Уча няколко професии, експериментирам в нас, направил съм си малка лаборатория.

С напредването на годините ми, си задавам въпроса: „Все сам ли ще си остана и за в бъдеще? “. Бъдещето го виждам все така.

Една не малка част от наборите ми вече се ожениха, имат и деца. Аз не мечтая чак за такова нещо, но си търсех от много време сериозна приятелка и така и не можах да я намеря никъде. Нито на работа я намерих, нито в университета и в училището, нито пък в нета. Вече преустанових търсенето на подходящ човек за мен след повече от 10 години търсене.

Проститутки много, но не ме съблазняват. Не търся тях, защото няма да ме посрещнат в добри обятия, а и няма да ме освободят от самотата. Те са само, за да ти вземат парите и да не ти дадат никаква любов, дори не го правят с цел да те задоволят, а да задоволят техните финансови нужди.

Мисля си, обаче, че сигурно така е по-добре сам да си остана и да творя на спокойствие моите идеи. Сякаш самотата ми помага да се затворя и да реализирам своите мечти на спокойствие, без никой да ми пречи.

Като отида сред природата и се усамотя, ми идват много пресни идеи. Тъй като професията ми е творческа, мисълта ми непрекъснато се продължава след всяко прекъсване.

Самотата понякога е по-добрият вариант. Никола Тесла също е бил сам и е работел в самотата върху изобретенията си. Той твърди, че е избрал самотата. Въпросът е дали и аз да избера самотата и да наблегна върху усъвършенстването си и развитието си?

Щом не ми се дава възможност да съм с момиче, явно трябва да съм сам и трябва да избера самотата.

Съвети и да ми давате, едва ли ще се промени нещо. Съдбата на всеки е написана отгоре. Реших да споделя моята история, за да разбера дали и други хора са в това положение, но не и да ви натоваря с моя личен живот. Всеки има различен живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8dad76b2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото повече искаш,толкова повече се отдалечаваш от успеха с жените.
В твоето положение съм,но от към професия,не се получават нещата,които като по-малка съм си мечтала и съм искала...
Всичкият труд,стремеж и желание потънаха,когато завърших гимназия.
Аз съм човек на изкуството в минало време, защото за моята "професия" се искат връзки,а аз никога не съм се възползвала от това.
В днешно време таланта,възможностите и амбициите,не се виждат и не се оценяват,както и при взаимоотношенията с хората.
Остави се по течението,ако ти е писано,ще се случи рано или късно.
Не се напрягай и не се отдавай на самосъжаление.
Дано намериш стойностна жена,която да те уважава и обича,такъв какъвто си.




(Ж. 21)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 296fd66dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще се изненадаш колко много хора са били или са в твоето положение. Пробал ли си платена любов? По-важно е да се разчупиш и да знаеш, че жените не са някакви небесни създания, а са за клецане. Като спреш да си толкова внимателен към тях и наблегнеш на външния си вид ще видиш колко ниви ще изореш. Просто си нешлофован диамант.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cd5eaf9f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Зависи как подхождаш към момиче. Стараеш ли се да изглеждаш добре. Някои хора от лабораторията излизат и айде на среща. В същото време не са се постарали да премахнат миризмата от нея. На среща трябва да изглеждаш добре, да миришеш добре, да се държиш като нормален, интелигентен мъж. Щом до сега не си успял нито веднъж, значи причината е в теб. Попитай хората, които са около теб. Ако те познавах поне малко, щях да знам какъв ти е проблема и да ти кажа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 826fe187d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми е що си девственяк. Щото се мислиш за професор а професорите умират "девствени". Слагам го в кавичета, щото само живота ви е*е такива като теб. Дори няма да чета останалото.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3589ffc8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако мислиш че съдбата ти е писана и трябва да се примиряваш със нея много лошо за теб.. и да го търпиш все едно е просто.. даденост.. не е така..
Отбранявай се.. дерзай.. не бъди поредния слабак който очаква всичко просто да го мине и задмине.. знам как се чувстваш..
Може да ти звучи неморално но ти предлагам.. наеми си компаньонка.. задоволи плътските си нужди.. може пък от това да ти мине.. понякога ме е сполетявала болезнена самота - друг път се е изпарявала и просто меко казано съм я желал - нея с нейния уют и простор.. зависи от настроението.. но човек може и сам - ако успееш да се научиш и ти така ще ти е в голяма полза.. иначе само се нараняваш.. друга стратегия е да се запишеш на някакви кражоци - в някоя група - да се запознаеш с момичета - на танци - рисуване или нещо подобно - там ще намериш предполагам идеалното момиче - но не се обезкуражавай.. повечето бивши ергени които познавам се задомиха чак след тридесетата година - и някои от тях преди това нямаха никакви връзки.. така че бъди спокоен.. опитвай - търси - чакай - но не бездействай..
Надявам се да пожънеш успех..

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1e8bc5a78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виж сега, затваряш се в лабораторията и почваш да твориш, правиш си една Франкенщайна и готово. Понякога самотата е толкова съзидателна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dc1390386f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Или "критериите" за тая сериозна приятелка са доста завишени, или не си търсил особено. Но така или иначе явно че си доста по-различен от повечето хора. За да си намериш "половинка", че дори и компания, трябва да намериш неща по които хората да могат да се асоциират с теб или ти с тях. Тесла не е останал сам "по собствено желание". Просто хора с подобна визия са един на поколение в световен мащаб. Доста им е сложно да намерят "спътник" в живота. За това и подобни хора обикновено са самотници - подобно на почти всички велики учени допринесли света да е това което е днес. А не поради причината която малоумника в 4 коментар е написал. Това което подобни индивиди не осъзнават е че проблема не е липсата на секс. Секса вече е достатъчно евтина стока че да може да си го позволиш когато си искаш. Виж това да можеш да разчиташ на някой и да има наистина близки взаимоотношения помежду ви е доста рядко.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8a4ca857da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   На 26 и си се отказал след повече от 10 години търсене!?? Еми ти като тийнейджър ли си почнал!? За сериозна връзка? Е, не се почва тогава, а сега!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d3fde49ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Чудя се дали ние творящите трябва ей така един ден да се наговорим и да спрем да творим и да оставим ей такива като номер 4 да си шляпат в калта. Ало господин 4 всичко до което се докосваш днес е дело на някой който е предпочел да го сътвори пред това да лентяйства и развратничи като теб. Авторе от една страна самотата помага, чрез нея се съсредоточаваме и се отделяме от ежедневните глупости, така имаме възможността да творим много по добре. Но от друга страна това да имаш някой който вярва в теб е най голямото вълшебство, с тази сила можеш да постигнеш всичко. Та мисля си че твоята жена е някоя мирна и кротка която те разбира и вярва в теб но в същото време ти оставя нужната самота за творене. Всъщност това е жената която ни трябва на всички творящи, за жалост такива почти няма, жените от телевизията не са такива, жените от списанията също, с други думи това не е жена за пример в нащо общество и съответно жените не са такива. От тука на сетне не знам какво да те посъветвам, защото аз съм в същото положение, влизам в сайтовете за запознанства и виждам плашеща еднаквост, все едно са направени в една и съща фабрика, клонинги. Излизам навън положението още по зле, някакви обръснати нула номер орангутани мучат нечленоразделни звуци а край тях развълнувани момиченца се кикотят и ги възхваляват. Те са нищо реално, нищо няма да оставят след себе си за човечеството, единствения вариант да се чуе за тях е като потрошат татковото ауди, или ако решат че са господари на света и са си в правото да пребият някой случаен. Но така е примитивната логика на инстинктите, такъв и е инстинкта на жената и не можем да го променим, единственото което можеш да направиш е да работиш и да не вземаш кардинални решения от типа на "аз се отказвам от жените и се отдавам изцяло на работата" защото въпреки всичко може и да има момиче за теб, може да се появи по нататък, остави си шанс да я познаеш и приемеш, защото веднъж каца птичето на рамото. Номер 1 мисля че човек на изкуството в минало време няма, изкуството е до гроб, иначе в противен случай има страдание, може би депресия и отчаяние също. Ще се радвам да разкажеш повече за твоето изкуство, на мен също изкуство ми тропа в главата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 06b0dc7ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имам чувството, че България е единствената страна с най-притеснителната тенденция за самотни млади мъже. Бил съм на няколко места извън България, ама такова чудо не съм виждал, честно. Материализмът тук е на много високо ниво. Това само доказва, че българската нанася геноцид на българският мъж и съответно на цялото етническо население. Всеки средноинтелигентен го вижда.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9d13463f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И аз съм си самичка от доста време, но поради други причини...Лошото, когато човек е сам по-дълго време е, че после става по-трудно да впишеш някой в живота си, понеже си си добре сам. Но ако желаеш да изградиш семейство, което все пак е важно, излез от зоната си на конфорт, лека полека. Трябва промяна, трябва да опитваш...Да се научиш да се проваляш...и пак и пак да опитваш...опитай да поканиш някое момиче на кафе...ако не става...здраве да е...все някога ще попаднеш на тази, която ще те грабне. Сигурно се притесняваш да не те съдят, че си си нямал приятелка...Тази, която наистина те обикне, вярвай че няма да и пука... и ще уважава миналото ти. До тогава - не се затваряй...Излизай, забавлявай се и не го мисли...Аз съм на 32, сама съм, но не всички имаме същия живот, така че всеки своя път. Времето и годините са един брояч. Не те са важното! Успех ! Ще бъдеш щастлив, ако опиташ и надминеш себе си и обичайното !

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 898a9a49d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Приятелю, аз съм в същата ситуация, само дето съм на 24.
И твоя проблем, предполагам е като моя а именно, че някои някога те е накарал да повярваш че си абсолютно лаино и че не струваш нищо.
Знам как се чувстваш в момента и наистина бих ти споделил как да си решиш проблема, ако аз самия знаех. Послената една година непрекъснато анализирам себе си, чета книги, вече имам и добра работа и съм финансово обезпечен, започнах да спортувам и свалих повече от 10 кила, знам в детайли какви са ми проблемите ни не и как да ги реша.
Никога не съм бил красавец, но напоследък забелязвам че чуваствата ми до такава степен са превзели ума ми, че лицето ми вече е постоянно намръщено и изглеждам още по-зле.
Един от основните ми проблеми е че нямам котакти с жени, нито в университета, нито в работата. Имам малко приятели, от които половината са също асоциални, а другата половина повеще гледат да ме злепоствят пред някоя жена за да се посмеят на реакцията ми, отколкото да ми помогнат.
Потоянно ме е яд и съм винаги изнервен. Познава безработни, глуповати и безполезни копелета, които чукат 9-ки и 10-ки, а аз като теб не мога една да завъртя.
Всеки ден виждам около себе си красиви жени и нямам смелостта да заговоря никоя. А и как бих могъл аз да "вляза със засилка" в живота на някоя мадама, как да извадя кураж и самочувствие, като никоя до сега не ме е харесала достатъчно че да ме целуне по устните дори.
Решил съм до 25 ако не стане да ходя на проститука.
А що се отняся до съвети:
-Ако си на ти с англииския прочети книгата Models на Mark Manson.
Доста е добра за начало.
-Започни да спортуваш и махни вредната храна, независимо от това как изглеждаш. И не кълви на глупостите на ония идиоти, които проповядват че ключа към успеха са ръце по 60 см. Хубаво е да си във форма и да изглеждаш добре но не е нужно да си Рони Колман.
-НАЙ-ВАЖНОТО Е да смениш мирогледа си и да разбереш, че дори и ти да не си виновен за положението си, си отговорен за него и за проманата му. Не съдбата.
-А, и недей да се поставяш под общ знаменател с хора като Тесла, точно както някои глупаци когато не могат да вземат 2 прости изпита в университета и прекъснат се поставят под общ знаменател с Бил
Геитс и Марк Зукурбърг. Това е евтино оправдание че ти си по някакъв начин специален и различен и за това не ти се получава.
Истината мой човек и за двама ни е че не сме стигнали дъното, но като погледнем ногоре го виждаме. И точно за това трябва да сме надъхани, а не примирени.
Аз лично съм решил проуча как са деиствали най-големите играчи, т. нар pick-up artists, и да се пробам да взема някакъв пример от тях.
Пожелавам ти успех в битките.
Аиде че много се разчувствах и много се разписах.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 68b29a171f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Проститутката няма да му оправи проблема, това не разбрахте ли?
Явно не четете, защото авторът е обяснил, че не иска платена "любов"!
Секса си е секс, но без любов е само едно животинско ч... ане!!!
Заглавието е самота, ако не сте разбрали.
Ако си хващаш, само за едното ч... ане, не няма да станеш по-желан, с по-голямо самочувствие или по-щастлив!
Щастието е, да откриеш човека за теб, да имате взаимни чувства, тогава секса е божествен, без никакви бариери...!
Ще срещнеш човека за теб, когато най-малко подозираш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker