Объркана съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм!
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1596 пъти
Здравейте!

Искам да споделя моята история, защото съм адски объркана и се чувствам наистина болна от случващото ми се. Става дума за любов.. от почти три години.. любов минала през всичко. От няколко месеца, обаче нещата не вървят в края на април се разделихме за около седмица, през тази седмица аз не издържах.. писах му, звънях му... беше ме блокирал отвсякъде, в крайна сметка мина му и ме потърси с много мил смс - не мога без теб. Е, всичко беше чудесно до преди няколко дни.. заживяхме заедно, ходихме на море, беше приказка, до момента в който аз се прибрах в родния си град за кратко да видя нашите. Когато не сме на едно и също място се караме адски много.. и нещата ескалираха.. скарахме се и взехме решение да се разделим, но моето беше от яд... отново ме блокира и само ми звънна да ми каже да се изнасям.. Два дни ми беше ядосано и гадно, но му се обадих. Той каза, чв нещата приключват, че този път раздялата е окончателна, плаках, написах му безброй смс, помолих го отново да се съберем, но той каза, че е премислил всичко отдавна и че е край. Нямало друга.. бил отвратен от жените.. Според вас може ли човек да изтрие всичко и да забрави 3 години ей така.. преди няколко дни ми каза - обичам те! Мислите ли, че ще ме потърси някога... страшно го обичам, дайте съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: a2c8a41a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вие не сте един за друг!!!
Приеми, че това е краят на връзката ви, не задълбавай и не се опитвай, да го разубедиш.
Според мен има много неща, които криеш и не искаш да споделиш, но това си е твое решение според мен, не са ескалирали нещата, само защото си била при родителите си.

"Поживей с някого под един покрив, за да разбереш дали си пасвате", е вие сте заживели и сте открили, че не си пасвате в много аспекти.
Някои хора след 10-15 години се разделят, а ти си мислиш че 3 години е много.

Относно "Според вас може ли човек да изтрие всичко и да забрави 3 години ей така.. " - Да възможно е! Може да обичаш, но да не можеш да го понасяш, както е станало с приятелят ти.
3 години не се забравят за 1, 2 дни, но времето е лечител.
И да те потърси, ще е с приятелски намерения, а ако не те потърси значи е мислел за настоящето си бъдеще, където ти не присъстваш нито като приятел, нито като негова любима.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b1bd29f958
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може и да премисли, но понякога зависи от ситуацията, може и бързо да изтрие всичко и да реши да продължи напред.
Аз също имах връзка от 2 години и половина, но ми трябваше седмица и реших да не се връщам повече. Тя ме потърси отново след 6 месеца, но бях непреклонен, въпреки, че тя ме остави, аз не исках да се разделяме.
Зависи какво точно сте си казали и каква е цялата ситуация.
Вярно, че връзката е дълга, но понякога е по- добре да продължиш напред. Ако си решила, почакай още малко, но не чакай дълго.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c37a02d6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знаем какви са ви проблемите и колко се карате, за да преценим, но понякога нещо дребно е капката, която прелива.
Ж

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 895625162d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На кратко, за теб не съм сигурен, но тоя образ(голямата ти любов) е задължително да потърси психиатрична помощ.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 268cc63813
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом се карате така нямате бъдеще. Явно не си подхождате по характер. Случва се. Изнеси се, не му се моли. И си търси друг. Така ще си скъсате нервите-събирате се, разделяте се. Докога? Животът и без това е труден и е важно да имаш спокойствие с приятеля ти.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6df508356a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Охх, ей така жените като вземем да се вкопчваме в "любовта на живота ни"...
Очевидно, щом се карате много, значи ви липсва честна и открита комуникация помежду ви. Някой от двама ви не иска да приеме различията на другия и не можете да намерите златната среда. Аз съм с моя приятел от почти 2 години, като от година и половина живеем заедно и мога да заявя, че до скандали и караници не се е стигало именно поради това, че и двамата си казваме всичко, не се лъжем и ако аз му се нацупя за нещо, той ме кара да говорим и се стига до разрешаване на ситуацията.
След като твоя приятел ти е казал край, а преди това ти е казал че те обича, очевидно не е бил искрен в думите си "обичам те", иначе не би се отказал толкова лесно от общите ви спомени които имате... или те лъже че няма друга :)
Пробвай да смениш тактиката - не го търси, не му пиши, излизай с приятелки, забавлявай се, нека види че можеш да си прекарваш страхотно и без него и ще видиш как ще дотърчи при теб (ако това ти е целта)
Все пак си мисля, че това момче не е за теб. Ако ти си жената с главно Ж в живота на един мъж, той ще те направи приоритет №1 и ще се стреми по всякакъв начин да те направи щастлива, казвам ти го то личен опит!

жена, 24г.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 53ab942ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Правете разлика между любов и привързаност :). И аз имах такъв период и изгубих около година от живота си в даване на втори шансове, задълбаване и заблуждаване, че е любов, а то си беше чисто и просто привързаност към дадения човек. :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 13126ebefd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката..
Не знам дали е любов или привързаност, но определено не е мъжка постъпка. Накараме да се преместя при него преди малко повече от месец, а сме заедно от три години. Не знам къде му е бил акъла, но аз съм прецаканата в случая. На всичкото отгоре всеки път, когато сме се карали си е писал с няква как чака да се отърве от мен и иска да се бори за нея, а след това идваше да ми обяснява колко много ме обича.. хах.. като разбра, че тази ми е пратила чатовете им, избухна срещу нея и направи страшни панаири.. обяснява ми как много ме обичал и причината за раздялата била, че не сме се разбирали, а той мислил за живота си напред. Сигурна съм, че е имало и други, криеше си телефона, дори не ми даваше да го пипна.. не проумявам защо го е правил и аз какво не съм му дала!? ! Доста ми е криво, но ще ми мине, след тези изцепки няма връщане назад.. видел ли ме, знаел че ще има скандал, сега му било спокойно да си стои „сам”! Трябва човек и подобни неща да преживее в живота си... уроци! Благодаря за коментарите!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker