Не съм вярвал... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не съм вярвал...
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 3002 пъти
Здравейте, не съм вярвал, че ще имам нужда от това да споделя и да поискам съвет за подобно нещо, но наистина това заради което съм в сайта ме натоварва адски много и би ми било интересно да се допитам до мнението на други хора.
Повече от година живея с едно момиче, в началото всичко беше страхотно, ходихме по почивки, изкарвахме си времето страхотно. Сметнах че това е момичето за мен, отделих цялото си време на нея, дори не се чувствах добре да се виждам с момичета с които преди поддържах контакт и за това не съм го и правил до ден днешен. За съжаление с времето започнаха да наболяват някои проблеми, които ако преди мислих че биха се изгладили, в момента ми изглеждат нерешими. Явно няма и представа как се чисти, нито готви, не ме разбирайте погрешно смятам че няма лошо задълженията да са поделени, но лошото е че всичко пада на мен, защото ако аз не се хвана (пробвал съм за да видя до къде би стигнало всичко) се получава апокалиптична картинка - по плочките в банята все едно е поръсено със сода по пода, сифона е запушен от коса, има наслагвания, по килимите има топки от косми от коса, навсякъде има дрехи и чорапи, за праха няма да споменавам. Ако тя се хване да чисти, всичко остава мръсно, ако се хване да готви храната или ще изгори и ще я изхвърлим или просто ще е ужасна на вкус и имаме постоянни скандали за това. В същото време се случи така че в последно време аз съм човека, който вади парите и разходите са изцяло мои. Лошото е че се чудя как се стигна до тук, явно наистина любовта е сляпа или аз самия се бях навил че всеки човек може да бъде научен ако има желание или може би тя самата няма желание, нямам си на идея и аз. Сега разбирам защо човек не трябва да бъде истински добър, но нещата са стигнали до такова положение, че аз смятам че след като явно правя всичко сам съм си самодостатъчен и дори се наслаждавам на времето в което оставам сам у дома. Не знам как да постъпя в такава ситуация, защото времето в което съжителстваме не е малко и сме свикнали един с друг. Лошото е че колкото и да не харесвам този израз просто не мога и не искам да бъда мъжът под чехъл и да бъда във връзка в която единия е щастлив и не му липсва нищо, а другия дърпа каиша и се справя с всичко. Какво мислите вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0eb171d3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако във вашия дом преобладават ненужните вещи ,съхранени от време назад ,много назад ,колкото и да чисти девойката няма да бъде очевидно. Повечето домове в нашата страна преливат от купища ненужни предмети.Има и др. вариант, съществуват хора които не отделят много време на неща които са преходни ,и без особено значение във времето. Щастието им не се състои в идеално почистената мивка или килим ,и донякъде е по - добре, защото като се сетим как родителите преди години биеха децата си за счупена чаша.... и още по - тъжно че има такива и в днешно време.Ако сега не преглътнеш тези и ''недостатъци'' не губи своето време и това на момичето.Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 13c61d8435
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, не си споменал на колко сте, но предполагам сте още млади и може би момичето все още не е свикнало да върши тези неща. И някак си "не й идва от вътре" как да чисти, как да готви.
Когато заживявах с моя и аз от началото не успявах да върша нещата, както трябва. Много пъти яденето не ми се получаваше, а точно банята уж я чистя, но явно отгоре-отгоре без да си давам зор с тъкане на плочки и тн. Но с времето изпипах детайлите. Животът учи, но разбира се трябва й желание.
Поговори с нея, сподели й. Бъди тактичен. Все пак се познавате щом живеете заедно. Тя би трябвало да те разбере...
Но в една връзка се говори - иначе според мен няма смисъл. Успех!
Ж, 25

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b823e21d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Има хора, които са си мърляви. Кофти ситуация. Щом досега не се е научила , то няма и да се научи. А ти недей да правиш всичко. Е, ако имате пари може да извикате жена да ви чистии готви. Но ако нямате...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 833616cf5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Смятам, че си самодостатъчен.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fa05006ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Боже, погнусих се. Как е възможно да съществуват толкова мърливи хора и особено такива жени? Наистина потресаваща история. Предполагам, че приятелката ти няма 18 и явно е свикнала някой друг да прави всичко вместо нея. И сега ти с твоите изисквания (в реда на нещата, разбира се), ще я пратиш в трета глуха, ако я накараш да чисти.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4a181955e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Напълно те разбирам и аз живея с момиче такова от 4месеца и нз още колко мога да издържа всичко е ок само това че не си знае мястото в къщата.. Нз печката как се пуска.. Прахосмукачката как се работи с нея нищо нз а да не говорим за пералнята

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dc1873f6f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам на колко години сте, но днешните млади много бързо решават да си играят на семейство, но само в частта със секса. Останалите неща, които произтичат от едно партньорство, нещо не ги осъзнават съвсем.
След като не можете да се наместите един към друг и разговори не помагат, разделете се. Не си губете времето, не се напрягайте и т. н-играта, или става, или не става.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 32ded77395
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Леле на каква си попаднал. Шута и това е. Сега ще ти кажа защо, не че не си го знаеш.
Не се изискват никакви умения, усилия и интелект, за да изчистиш един прах. Следователно го прави нарочно, за да я оставиш намира и да си клати краката. Демонстрира ти, че тя е кралицата, а ти си балъкът. Ще става на нейното. Много жалка манипулация. И каза, че тя не работи, а ти я издържаш и и чистиш. Тая е егати кифлата. Тя да не е малка, че ще я дондуркаш. Не виждам как ще я оправиш. Тя е от онези момичета, които си мислят, че са кралици, само защото са жени. По-добре и бий шута.
Честно да ти кажа много се изнервих като четох историята. Не знам как я търпиш брат. Трябва да е много красива и секси.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d4862ab0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Подобна картинка съм, само че в чистенето. Готвенето ми е една от най-силните страни. Не знам какво да ти кажа, трудно се променя. Поговорете сериозно и открито, ако е нужно да посети специалист.
Ще чета с интерес.
Ж27

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5d12bcaec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момче тя ако няма желание да се научи, няма какво да я мъчиш. Поне я накарай да започне работа и да носи поне някакви приходи вкъщи, а не всичките сметки да зависят от теб.
Аз преди 4 или 5 години имаше една девойка, която искаше да живеем, на кота разбрах, че нито може да готви( освен бъркани яйца), нито да мие чинии, нито да чисти, направо ѝ казах, че не е мой тип. Аз не мога да си представя лично цял ден на работа, тя вкъщи. Връщам се вечерта и те първа да започвам да готвя, да чистя, мия... Е то ако само секса ми е ползата от нея...

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2489d10594
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Тя защо не работи?
Трябва да започне работа,ако ти готвиш добре може да го правиш,важното е дали искаш да си с нея,въпреки битовизма...А за чистенето,може да си наемете чистачка...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b4a96e6cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кво да ти кажа. Стотици български жени са на твоя хал и си трайкат, дори бой ядат ако протестират. На един мъж му се случва и оревава форума. Искаш готина мацка с която да се фукаш по екскурзиите - ша чистиш. Като си толкова яко трудещ се, значи изкарваш добри пари - наеми си чистачка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cc74f44331
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И аз си отглеждах есин такъв индивид 2 години. Оправия НЯМА И те съветвам да си потърсиш щастието другаде. В момента съм много щастлив с жената до себе си и всичко е ОК.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 924102486f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Като не може да домакинства, нека да работи и да плаща за почистване на някоя фирма от време на време. Ако смяташ да я задържиш, разбира се.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c700d9e77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Приятели (главно мъже, защото на жените им е ясно) няма умения за това как се чисти, глади, борави с различни уреди. Щом може да цъка на смартфон, може да пусне печката. Щом може да се къпе, може да пере. Щом може да ходи да си прави ноктите, може да подрежда вкъщи.
Всичко друго е ИЗМАМА.
Напоследък се навъдиха такива млади, еманципирани момичета, които смятат, че имат машинка за правене на пари между бедрата си и се нахъсват една друга, че мъжът е лъжен да им подсигури лъскав живот като на чалгапевиците (и то по клиповете)
Еми и 50 бона заплата да взима мъжа ми, няма да му позволя да наеме чистачка.
Виж й на тази семейството, приятелите, обмисли хубаво.
Ако майка й си е обикновена женица ето се е трепала да им осигури живот (а в повечето случаи е такава), то значи мацето знае и да готви, и да чисти, и всичко.
Ако приятелките й са кифли, които им дай списания, кафенца и ноктопластика - играе те много здраво и се съмнявам, че въобще те обича.
Защото едн от основните съставки на обичта е грижата.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 086d6eac55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Лелелеле... какво става в днешно време? Тази сигурно не може и да глади. Боже опази. От малка си готвя и правя всичко. Няма и да я научиш. По добре бягай надалеч от нея.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 699794501b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ами не сме малки, на 24 е момичето, Относно това дали има много вещи в дома - не, жилището е ново, с ново обзавеждане и изглежда страхотно, не ми побира ума защо няма желание да го поддържа след като хората мечтаят да имат хубав и нов дом. Опитвам се всячески да обясня че за един мъж е от изключително значение жена му да е добра домакиня за да е сигурен че ще може да изгледа децата му един ден но не помага нищо. Красиво и добро момиче е но си нямам на идея защо няма никакво желание за тези неща и явно не осъзнава че това тласка една връзка към нейния край. Относно работата е причина поради която има основателна причина и това ще си дойде на мястото, но пък в такъв случай би следвало да има желание за домакинска работа точно поради тази причина.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ea346f4750
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Преди време бях пуснал абсолютно същата тема в този форум. :) Нещата се подобриха малко, но и аз посвикнах... няма оправяне. Пробвал съм и с добро, и с лошо, не става и не става. С годините се примирих и честно казано, като си изчистя сам, изразходвам в пъти по-малко енергия, отколкото да й се моля тя да ми помогне.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0eb171d3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До край на връзката може да се стигне ако приемате жена си само и единствено като домакиня, отвъд това жената е много повече. Подобно възприемане за жената -домакиня е породено в години назад. Мили мъже достатъчно способни сте някои от задълженията да ги изпълнявате и вие. Цял живот съм в един вечен конфликт с баща си, който е с изключително крайно мислене по отношение на жената, няма право на мнение, дори добре аргументирано, вечно длъжна за нещо, неспособна във всичко. Разберете хора ако не сте способни да обичате истински човека до себе си с недостатъците и позитивите му, и добрата хигиена на дома няма да е достатъчна причина за това. На този етап това е само повод, във времето ще бъде нещо друго.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 381fdb1251
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Младежи, не е работата в посвикването - магарето и то свиква на боя с тоягата, ама дали живее щастливо?
Не е работата мацката да се превръща в домакиня, но тези задължения трябва най-малкото да се разделят поравно между двама ви. Във вашия случай даже по-голямата част от домашните задачи би следвало да се падне временно на нея, тъй като тя си седи вкъщи, доколкото разбирам. Защото този дисбаланс накрая ще ви развали връзката - ти ще трупаш недоволство и накрая просто ще ти писне и ще я отсвириш. Ако искаш да продължавате заедно да градите дом (респективно семейство) - говорене и разясняване до посиняване. Ама говорене сериозно, ако трябва - с ултиматимуми. Че представи си, ако на цялата картинка имаше и дете/деца. Прибираш се от работа, вкъщи кочина, а тя ти го тръсва с думите "А погледай го сега малко ти, щото аз нали цял ден".
Ж35

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 72f758f571
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Ами и аз съм на това мнение, на мен не ми е до това да я направя заробена домакиня, а до това да виждам желание за грижа че аз съм се прибрал след нощна смяна и тя се е хванала и е сготвила нещо защото приятеля й се е трудил цяла нощ докато другите спят, става въпрос за това един ден да може да гледа деца, да им създаде уют и т. н на мен ми е ясна подялбата на задълженията, съгласен съм с това, не живеем в старото време, но е важно да се вижда инициатива от нейна страна, а не да ми се казва че ще тя ще оправи гардероба примерно и след една седмица гардероба да не е пипнат, един път ми беше казала че ще изчисти една тенджера с мазнина и малко храна в нея, реших да видя кога ще я измие, 4 дни стоя на плота и накрая като я отворих щях да повърна от миризмата, след това имахме луд скандал и каза че майка ми е готвила в тази тенджера когато е била у нас и който готви той да си го чистил. Сега разбирате ли за какво иде реч? Обичам я, но не знам още колко може да продължа така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 381fdb1251
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Трябва да смениш тона явно - от говоренето досега тя е схванала, че ѝ се разминава.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 075bc4ad84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   " каза че майка ми е готвила в тази тенджера когато е била у нас и който готви той да си го чистил. "

Това момиче няма съзнание на домакиня. Няма съзнание за съпричасност и взаимност, не е готово за изграждане на семейство. Но ти си си виновен. Това е цената, която плащаш за е... то и за смочувствието, че движиш с красиво момиче.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ead3c085b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Знаеш приказката за примък-отмък... Като не работи, няма да яде! Ти ще готвиш само за себе си (има инструкции в интернет как да се готви за една порция), тя ще гладува или ще яде дюнери. Но като не й даваш джобни, няма да има дюнери. Ти ще си пускаш само твоите дрехи в пералнята, нека тя ходи с мръсни дрехи. Въобще ти подреждай след себе си, или пък пред себе си, като игнорираш, че чистиш нейните боклуци, но пък нейната чанта винаги ще е бъркотия, нейната страна на леглото ще е кочина и т. н.

Мисля, че няма нужда да обяснявам повече.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 16c16c125e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз съм на 21 и отскоро живея с приятеля си. От първия ден, в който отидох у тях почнах да оправям. :D
Преди това се дразнех, когато ми казваше колко е важно за него жената да е домакиня. Но просто не мога да понасям да е разхвърляно и мръсно. Цял живот съм си чистила и оправяла и всеки трябва да го прави, не само като е обвързан. Все пак той работи цял ден и то тежка работа, затова жени, не казвайте колко било нечестно да слугувате и да сте домакини. Това си е въпрос на възпитание. Все още не работя, но когато почна пак ще намирам време за това. Обаче той готви, защото си мисли, че не мога, а и съм много бавна хаха. Иначе мога, но засега нека той го прави, щом има желание.
Авторе, според мен нещата няма да се оправят. Тя си е такъв човек.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0eb171d3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Конкретно към мъжете, онези, които не смеят да обичат и грубо осъждат жената, която не умее да готви, чисти, пере, но може да обича повече от себе си. Да приемем, че успете да споделите живота си с идеалната домакиня, защо тогава на определена възраст от вашия живот спирате да цените това което поучавате и правите нов избор в живота си.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 14dfa21c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До 26 коментар, от автора.
Здравейте, аз не оспорвам това дали тя ме обича, не оспорвам и това че аз я обичам, въпроса не е в чувствата. Има една приказка - "Работа на един мъж е да уважава една жена, но е женска работа една жена да му даде какво да уважава в нея".
Обичам това момиче и не случайно е в дома ми, но аз си задавам въпроса как би протекъл съвместният ни живот - като работя, прибирам се и се хващам да чистя, след това да готвя, да мия чинии и да пера и да простирам и евентуално в един момент да поема основната грижа за децата. Дали всеки би се справил с това, а и не смятам че това би била една стабилна връзка. Смятам че силните чувства избледняват точно защото няма достатъчно грижа от двете страни. А относно хората, които си намират перфектни домакини и след 10 години решават да я заменят за друга жена мога да кажа само че това не е само от мъжката страна, има много жени, които изоставят мъжа си заради други мъже - кои с повече възможности, кои без и нищо от това не ги оправдава. Основата на въпроса се корени на съвсем друго място. Благодаря на всички за мненията, смятам че ми помогнахте да се убедя че не се заблуждавам в това което виждам...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0eb171d3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Когато двама не се допълват в ежедневието си, в живота си, аз съм на мнение, че трябва да се разделят. Друг вариант е да поговориш с нея и обясниш това което и на нас. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 118f87a800
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Аз съм жена на 25 години с бедни домакински умения. Като бях на 13 години мама почина и домакинските задължения паднаха върху мен. Дали имам желание да чистя, готвя и пера ли? НЕ, никакво. Спокойно мога да облека всички дрехи в гардероба си преди да пусна пералнята. Преди години имаше такъв момент, три седмици не пуснах пералня. Мога да сменям спалното си бельо веднъж в месеца, изобщо не ме интересува като съм си спала сама. Готвя с нежелание, понякога не ми се получава. Прахосмукачка пускам веднъж седмично въпреки че имам космати любимци вкъщи. Не си гладя дрехите. Прах чистя до два пъти в месеца. Подови повърхности се почивстват до веднъж месечно. Мръсните чаши и чинии мия на 3-4 дни.
Да, ясно ми е, че не съм перфектната домакиня, даже съм далеко. Нямам и желание да бъда, честно казано. Но съпругът ми си ме взе такава и просто ме допълва. Готви предимно той, но знае, че като няма време мога да се включа с нещо простичко като картофи на фурна или макарони. Вторник/сряда той пуска прахосмукачка, защото знае, че аз съм пуснала събота/неделя и следващия път ще е идния уикенд. Чинии не обича да мие, затова си ми ги оставя на мен - когато намеря желание. Понякога ме моли да изгладя нещо, никога не гладя перфектно, но пък не отказвам и сестарая максимално. Като иска да няма нито една гънка си глади дрехите сам.
Кой колкото си може в крайна сметка. Аз съм му казала, че е от липса на желание моето, а не толкова, че не мога да се науча да бъда по-добра в това. Но си ме обича и така и просто като нещо не го устройва го прави когато и както пожелае. Наясно е, че нито му правя напук, нито пък ще му откажа да свърша нещо в даден момент.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: bc476ce44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   И аз ще подкрепя част от коментиращите и ще ти кажа, че тя просто няма желание. Не иска да върши такъв тип работа. Колко е трудно да цъкнеш едно копче на пералнята? Или колко е трудно да изчистиш? Относно готвенето това вече поне за мен беше много трудно. Но в интернет има рецепти, в които пише с изключителна точност количеството на продуктите, които трябва да използваш, начина на приготвяне, температурата, времето и т. н. Аз лично под лупа съм следвала инструкиите дълго време, защото нямах усет. След време се научих да готвя. Стига да има желание и тя би се научила. Не я оправдавай и не си мисли, че ще се промени.

Иначе те намирам за свестен човек. Прав си, че задълженията трябва да се делят, а не да падат само върху един от двамата. Аз например чистя доста по-често от моя приятел. Но това е, защото ми е неудобно от космите, за които ти спомена. Имам дълга, тъмна и гъста коса и съответно много пада. Ако не се изчисти два-три дена се получават въпросните топки с косми. Но на мен не ми пречи, така или иначе съм си чистила сама почти цял живот.

Звучиш като интелигентен и работлив млад човек в 21-ви век. Много жени биха се радвали да бъдат с теб. Няма нужда да отглеждаш дамата все едно ти е дъщеря.
Ж24

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: bc476ce44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Аз помня как се научих. Майка ми спря да ми слугува, защото бяхме цели 3 деца. Нямаше физическата възможност да търчи след нас. Ако исках чисти дрехи, трябваше да си ги изпера, ако исках да са изгладени, трябваше да си ги изгладя, ако исках да си поканя гости в стаята, трябваше сама да си я изчистя. Разбира се, има изключения, но ми прави впечатление, че децата, които са отраснали без брат или сестра, са доста разпуснати в това отношение. Ти говориш за елементарни неща от ежедневието. Не говорим за ядрена физика, че да й е трудно да се научи. Едно 8 годишно дете би било могло да изчисти. Готвенето също не е нещо, на което всеки не би могъл да се научи. Чете, пробва, изгаря нещата и накрая се научава. Нищо от изброените неща не е сложно. Тя чисто и просто не иска. Чувства се добре. Като се замислиш ако тя ти чистеше и готвеше, защо ти да го правиш? Знаеш, че и нищо да не пипнеш, накрая тя ще се ядоса и ще свърши работата. Можеш само да си клатиш краката по цял ден, вместо да бършиш прах. Такава е и нейната мисъл. Чисто и просто мързел, нежелание за нещо повече и удобно нагаждане в ситуацията. Няма да я промениш.
Все пак решението си е твое. Аз ти желая успех :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fa0ce49ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Приятелката ми е на 20години- типичната кифла. За друго освен за нокти, мода и грим не мисли. Аз съм на 37. В момента в който заживяхме заедно я научих да готви и да чисти. До сега е сменила също и 4 работи (за две години) и без работа не е оставала. (мърлява работа по кафета и тн. С тъпи шефове дето си сменят сервитьорките всяка седмица). Но я научих и да спестява. В момента има 2500лв спестени(вярно е, че аз поддържам масрафа), но за разлика от преди тя не излизаше от моловете и никога нямаше пари за автобуса даже.
Сега за последните 3 месеца в мол не е стъпвала. Грим си е слагала 2 пъти за 6 месеца. Само ноктите й останаха занимавка, но пък там даже аз ще кажа, че е наистина добра и хубаво си ги рисува. Готви по добре от мен някои неща, както и готви като е при майка си(за което жената е възхитена). Малко я мързи да чисти, но съм забелязал, че ако аз почна, тя веднага се спуска и се чувства гузно. Даже последно като чистехме двамата си прекарахме доста добре(тя даже си пееше).
Така че приятелю мисля, че проблема е и при теб. Не знам доколко й влияеш. Трябва да си малко лидер, а не шефче с очаквания.

Разбира се най вече е и въпрос на съвест. Без съвест за никъде не сте. Не само за чистене и готвене. Ако ти ги вършиш тия неща пред нея, а тя даже и не забелязва с какво се занимаваш си потърси друго момиче и не си губи младостта. Но другия път очите да са на четири като избираш.

П. С. Другото лято ще си вземем къща на село и ще я уча да копае(въобще не се майтапя). Ще ви държа в течение ако искате.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d593af395d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Авторе, не ме разбирай погрешно, но според мен си в голяма грешка. Като повечето български мъже. Вие не търсите партньор, с когото да си делите разходите и грижите за дома, а домакиня, която да изпълнява функция ма втора майка. Поговори с момичето, определете ден от седмицата, в който да чистите заедно, напр. събота. Насърчи я да си намери работа. И проумей, че никой не е длъжен да ти става чистачка, готвачка и т. н. Нормалното е задълженията да се поделят. Или си вземи чистачка за един ден от седмицата, не е толкова скъпо. Не разбирам защо оставяте битовизмите да ви провалят връзките.

В нашето семейство първоначално мъжът ми изкарваше повече пари, сега съм аз, но винаги сме си делили задълженията. Винаги, независимо от доход и заетост. Ако те дразнят немитите чинии, една миялна машина струва около 600-700 лв., има и прахосмукачки роботи... Не разбирам защо трябва чистотата вкъщи да ти определя отношенията с момичето.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker