Много ме боли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ме боли
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2091 пъти
Преди половин година разбрах какво означава наистина да боли. Имам си приятелка от вече 3 години, първата ми любов. Толкова много я обичам, давам всичко за нея. Бяхме страхотна двойка и двамата си бяхме първи.. толкова много хубави спомени. Преди половин година искаше да ми каже нещо.. били сме си омръзнали, нямало я тръпката и се разделихме за един месец с цел да си починем малко от всичко. Наистина си бяхме омръзнали, две години постоянно заедно, нормално съгласих се с нея. След две седмици ми се обади вечерта, плачеше каза ми че е спала с някакъв... 3 пъти... беше с 15 години по голям от нея(ние в момента смена 18 и двамата). Каза че искала да пробва с него. (той е от София а ние от Пазарджик ако ми беше по наблизо до сега да е мъртъв) Не знаех къде се намирам побеснях... Била си е писала с него още докато е била с мен, лъгала ме е, трила е чатовете. Казах и че повече не искам да имам нищо общо с нея и че не искам да я виждам. След седмица ми мина малко, излязохме, говорихме, разказа ми абсолютно всичко. Бях много твърд и ядосан не исках да я слушам.. Като я изпратих до тях се погледнахме в очите... Мамка му обичам я.. Прегърнах я и и казах да се връща при мен и да го зарязва ония. Тя отказа. Продължавахме да се виждаме с нея но без нищо. След седмица ония изобщо спря да и пише и да се занимава с нея. Не е спала у тях след онези три пъти. Карахме го така 3 месеца. И двамата се обичахме много. Знам че и тя ме обича молеше ме да се съберем постоянно. По добър съм от онзи във всичко.. По красив съм имам амбиция уча се спортист съм имам хубаво тяло висок съм, грижа се за нея обръщам и внимания, казва ми че и в леглото съм бил по добър, по голям ми е, какво повече иска по дяволите. Е събрахме се накрая. Обичаме се и имаме страхотна връзка всичко е супер... освен едно. Наистина ме боли, не мога да забравя всичко това всеки ден се сещам за това какво е правила с онзи и се отвръщавам. Ако можех да се върна назад във времето нямаше да се съберем не мога да издържам тази болка... Но болката от загубата на любим човек е още по жестока.. Обичам я. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: bda69482f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бъди с нея

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6f69944957
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брато, ясно е, че приятелката ти не иска нищо от теб или поне се възползва от качествата ти до известна степен. Повечето жени в днешно време при удобен случай ще изневерят и после едва ли не ще изкарат теб виновен. Много хора все още подкрепят твърденията, че любовта няма възрастови граници, но за по-дебела пачка от някой чичка всичко правят. С риск да ме нападнат женските(не че много ме бърка) ще кажа, че дори и като приятелка не искам някоя, която е спала с някого 15 години по възрастен от нея. Та въобще не знам как можеш да погледнеш това момиче отново, братле. Чак пък и ще га биеш оня, ми то тва им е работата, като не могат да си хванат сериозна жена на малките ще налитат, в тоя случай веднага да съм и бил шута на тая, а ти даже и си се молил. Нали си учен и спортист и убавец.. ще дойде друга. Спри да бъдеш с тая дет си е търсела начин да ти изневери и за тва сте си дали почивка, да не и е златна ****** я...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 72d86ac2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам какво е. Върнала се е при теб, защото онзи спрял да я търси и от няма къде. Знам какво е, и съм бил в такава ситуация, но бях твърд и не я взех отново. Не бъди сигурен във всичко, което тя казва. Може нарочно да твърди, че си по- добър във всичко от него, че да я приемеш. Според мене си малко наивен дори.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a5141bd61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Може би просто е трябвало да не се събирате. Ти няма да забравиш тази история. Все ще усещаш някаква горчилка. А и на твое място аз не бих й вярвал. Щом е кръшнала веднъж няма гаранция, че няма да го направи отново.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8b7d5a7971
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се занимавай с нея човече! Живота е един не си струва да страдаш за тази фльорца, ще си намериш по Добро момиче

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: efb620d909
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Как може да се сърдиш на онзи, че е спал с някаква **** дето му се е пуснала доброволно. Не я е изнасилил в крайна сметка. Сърди се на нея и я зарежи. Това е. Иначе ще те гложди винаги.

И най-големият проблем според мен е, че има 95% вероятност да го направи пак щом го е направила веднъж.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c3649779e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора.
Благодаря за съветите всички имате право. Мисля че реших какво да правя.. Да би било разумно да не и вярвам и да я зарежа.. Наранила ме е, но наистина я обичам, 100% съм убеден че и тя мен. Реших да съм с нея, но просто като ми се отдаде възможност да и изневерявам без да ми пука. Тя сама си го направи. Дано да постъпя правилно благодаря на всички!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fd712779ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен си взел глупаво решение. Хем ще си с нея, хем като можеш ще й изневеряваш... Значи ситуацията е следната: приятелката ти се е зарибила по някакъв и той я е минал. Тя отначало е искала връзка с него, но той само я е използвал за секс. Тя не е получила връзка и се е върнала при теб. Виждал съм това поведение много пъти. Жените се пробват за по-готин мъжки, ама като не стане се опитват да се върнат при бившия си уж без последици.

Всъщност, твоето решение не е толкова зле, защото ще имаш лесен достъп до секс, когато решиш, но само не трябва да се залъгваш, че става въпрос за някаква обич тук. Т.е. ходи си с нея, изневерявай като може. но да е ясно, че не става въпрос за обич и любов и за някакви морално извисесени отношения, а за типична тийнейджърско повърхностно поведение.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a5141bd61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не е приятно, но тя не те обича достатъчно. Онзи я е ухажвал известно време и тя е решила да се раздели с теб за да е с него. Ако той не я беше зарязал сигурно тя още щеше да е с него. Значи е била влюбена в него. А теб те е държала като резервен вариант, затова не се е разделила с теб. Така че не те обича особено. Ти я обичаш за да я приемеш отново. Но от тази идея-да й изневериш само ще се получи, че взаимно ще се намразите след време.
Не се занимавай с нея. Рзделете се и си търсете други партньори, които ще знаят кои са и какво искат от живота.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c3649779e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора.
До номер 10: Благодаря за разбирането, но грешиш в едно.. Наистина я обичам, ако не го беше правила това нещо никога нямаше да си и помисля за друга, а не е като да съм нямал възможности. Но колкото и да я обичам просто мисълта как ме е предала и лъгала ме гложди от вътре. До онзи дето го нарече готин.. Пълен неудачник, няма си жена, не е хубав, няма пари, няма хубава работа.., но и обръщал повече внимание затова е предпочела него. Обичам я, но няма как да стане тя да е била с някъв пропадняк и да не искам да има справедливост и да и го върна. Но не мога без нея просто я обичам... Ще изневерявам видяло се е към неверника същото.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 328cbad9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И какво ще постигнеш като й изневеряваш? ! Ще си докажеш колко си готин? Или на нея? Детски изпълнения. Не я оправдавам, напротив, но планът ти е не по-малко недостоен от нейните действия. Поне й го кажи в прав текст, че нямаш сериозни намерения към нея. Какво очакваш да постигнеш с тази евентуална изневяра? Да я накараш да се чувства парцал, да започне да спи с всеки срещнат, защото е изгубила вяра в мъжете... стегни се, бе пич... държиш се като онова, което започва с буквата п

М32

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7e7b0ef728
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Съжалявам за случилото се, доста гадно. Обаче не си прав за убийството, защото после ще лежиш поне 10г., както и че бил неудачник - нямал пари, жена и хубава работа, пък му бил и малък, но явно има акъл да вкара в леглото си младо агнешко, свежо и още недоклатено. Ти си решаваш дали да си с нея, важното е как се чувстваш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a5141bd61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Е, ти ще й изневериш, после тя пак ще ти изневери, . После ти отново, за да й го върнеш и тя пак.... И докъде така? Това няма нищо общо с любовта, ами са някакви отмъщения и то безсмислени. Ясно е накрая, че тъй или инак ще се разделите.
А ти, ако я обичаш, както твърдиш, й прости. Ако не можеш, не се занимавай с отмъщения. Разделете се. Това не е обич.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e43a301342
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Тинейджърска история. Сред по-красивите има доста фетишистки който, примерно, под 50 не си падат като цяло или изневярват, или казват че са по-добри във всяко отношение.
Но ми прави впечатление друго, забелязвате ли от година на година, дори във форума, как темите се изместват, сякаш мъжете станахме много по чувствителни от жените и все за любов се говорим а на тях все им има нещо, на нежния пол.
Иначе всичко което посочи в поста си говори за това че е желаеш, не обичаш а тя е просто тъпа.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e6c622f59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Пич лъже те за всичко, за това че ти бил по-голям от неговия и всички глупости, които ти е наговорила.... това са женски номера(жена съм и го знам)казала ти го е само и само да й простиш.
Не се занимавай повече с нея, защото това ще те гложди винаги докато си с нея!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7092385cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Това не е твоята жена пич. Била е допреди да си легне с друг. Няма да стане това ще те яде яде яде докато един ден ще ти писне и край. Изпитал съм го и знам какво просто вече хората не уважват човека до тях това е. Но го има и другия момента, хора сме ами следващата, дали няма да е същата. Визирам и мъже и жени! Всички сме един дол дренки.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4cc5079d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ако се научиш да прощаваш животът ти ще е много по-лесен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker