Жертва на любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жертва на любовта
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2038 пъти
Здравейте приятели, искам да ви споделя и моята история. Имам приятел, с който сме заедно година и половина може би всичко върви добре, а може би не. Много го обичам и той ме обича знам, но по негов собствен начин, който не мога да преживея. Винаги съм била до него и съм го подкрепяла.. Често когато си пийва си изкарва нервите на мен и ми посяга от скоро е да, но почна да се случва много често. Винаги съм му прощавала за всичко.. обида, шамар, изневяра и какво ли още не. Чувствам се ужасно унижена.. Много го обичам и не мога да живея без него бързо ми и минава щастлива съм, когато не се караме, но много боли от постъпките му сравнена съм с земята..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 35a4798d91
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Посегне ли ти веднъж, ще го направи и втори, и трети път... Това не е любов. По-добре се разделете преди да се стигне до по-сериозни неща.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2397f39b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много правилно заглавие си поставила. Да, ти си ЖЕРТВА!
И е време да се съвземеш и да скъсаш отношенията си с този 'човек'. Това не са здравословни отношения, а токсични. Ти в момента си като норкозависимите...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 992bee7bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами ако си мазохистка, то тогава си стой при него, но иначе няма смисъл да стоиш. Той щом вижда, че му прощаваш, пак ще ти изневерява, ще те удря и прочие. Защо ли аз нямам късмет да намеря такава глупава, която да ми прощава изневери и да я командоря както си искам? Нямам късмет да му се невиди!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 10e2d9f934
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря, че сподели историята си, крайно интересна, наистина.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5efc746b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом те удря, ще продължи да го прави. Току виж те вкарал с побой в болницата. Това лй искаш? Как може да обичаш насилник? Обичай на първо място себе си, уважавай се и не позволявай никому да те удря. Този човек не те обича, нито те уважава. Няма причина да си с него.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 56e9cc27cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти да не страдаш от особена форма на мазохизъм? Бие те, изневерява ти, ама ти му обичаш кое точно?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8993b77f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам какво да правя просто го обичам искам да съм с него и да се промени спрямо мен. Не искам и не мога да живея без него доста усилия положихме да останем заедно дълго време не ни позволяваха.. И сега така да се откажа не мога

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b54e5746c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Виж това е много лошо, имай предвид че с времето ще продължават да му падат задръжките и ще те бие все по-често и повече. Потърси из сайта и на други места подобни истории на жени вече с деца как протича животът им. Прочети и истории на деца от такива семейства. Ако всичко това ти харесва продължавай с него. Шансът да промениш такъв човек е минимален. Наистина си жертва и вече ставаш зависима от насилника си. Поговори с някой от семейството си - майка, баща, брат, чичо - но като гледам явно знаят за какво става въпрос и за това не са ти позволявали да сте заедно. Забелязал съм едно - когато човек реши да проваля животът си нищо не е в състояние да го спре. Пак ти казвам чети подобни истории - от теб зависи дали след време няма да си на тяхното място или ще имаш пълноценен и щастлив живот. Сега си много влюбена, но имай предвид че тази любов много бързо се изпарява с времето. Тогава вече ще трябва да търпиш заради децата...
М34

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 10e2d9f934
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ами, не се отказвай, защо да се отказваш! В никакъв случай, кой ще те бие иначе? !
Дръж се за него и гледай набързо да му родиш 2-3 деца, да не отиде някоя друга да бие и ти да си останеш така! И както и пийва, чудесно! И изневерява -още по-добре! Като останеш с 2 деца на ръце, ще е най-големия кеф
Казваш и другите не били съгласни да сте заедно? Това сигурно са родителите ти? Ама, те пък какво разбират и от къде накъде ще ти дават акъл като ти си имаш предостатъчно.
Стой залепена за този неустоим мъж. Той ще се промени, че как иначе? Те, мъжете се чудят коя жена да им дава акъл и да й изпълняват желанията. Това всеки момент ще стане, до довечера, най-много!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a116fac41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката
Не ми позволяваха, просто защото преди това бяхме много добри приятели от дълго време се познаваме. Те не знаят какво се случва с мен не искам да им казвам, защото знам че пак ще се здобрим и не искам да ги настройвам срещу него.
Знам че през вашите очи изглежда лесно да се откажа, всъщност не е така.. Може би след време любовта ми ще изчезне не знам, един господ знае.. Знам само че сега искаю да съм с него и го обичам прекалено много за да се откажа от него

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1fb29ebf42
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всяка жена, имаща поне малко себеуважение и достойнство, би поискала раздяла още след първия случай на изневяра, камо ли да се оставя да я бият. Ако останете заедно и имате деца, какво ще е тяхното детство? Как ще приемат, че баща им удря майка им и спи с други жени? Ще оставиш психически травми за цял живот и на себе си, и на тях.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2450bb868b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   ТИ за него си просто една играчка, която той знае, че има и не му пука.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: aecc8a3ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Как така не са ви позволявали да сте заедно, защото сте били приятели?? Тук нещо хич не ми се връзва.
Иначе, така като гледам, няма как да ти помогнем- ти твойто си знаеш- много го обича и точка. Добре се е урЕдило момчето, верно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 58a097f267
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не разбирам защо пишеш из нета? Ние не можем да го накараме да те обича. Защото той не те обича. Ако те обичаше, щеше да стои залепен за теб, той прави точно обратното. Казваш, че си срината. А, какво още чакаш да стане с теб? Боя малко ли ти е? Залепнал ли ти е мозъкът, сляпа ли си? Какво трябва да стане? Като овца си. Обичам го, та обичам го. Инстинктът за самосъхранение действа и при животните, но при теб -не?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9a91a07b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   От авторката
Право ме упреквате, имала съм доста приятелки преди това с същите проблеми и аз като вас им се чудех и казвах че никога няма да позволя никой така да се отнася с мен, но друго е ти да си на мястото на този човек, ти да го преживееш. Не съдете толкова строго, защото никой не знае какво го очаква

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ed19845abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз съм момче на 27 години. Преди години имах агресивна приятелка, която си позволяваше да ми посяга. Аз като джентълмен не ѝ посягах, хващах ѝ ръцете само. Няколко пъти така, но на нея ѝ стана навик. В един момент ѝ казах, че ако не спре, това ще е краят. Мина се време, тя пак посегна и аз ѝ казах да си върви. Много я обичах да, но... Тя плака ли плака, след време пак се събрахме, може би седмица, но повече не посегна. Обаче пък имаше намеса и от нейната майка, която също ѝ чете лекции за това посягане.
Ако не спре, няма смисъл да търпиш, защото на тези хора им става навик.
Въпросното момиче така и не посегна след това, защото знаеше, че ще сложа край завинаги.
Бъди твърда!!!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b54e5746c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Добре де, ясно е че не искаш да го оставиш. Тогава какво очакваш да ти се каже тук, защо написа темата? Очакваш да ти кажем, че ще се промени, всичко ще тръгне по мед и масло само да изтърпиш достатъчно дълго? Ами не става така, след много унижения, които има да изтърпиш накрая обикновено този тип мъже си намират някоя друга по-готина или просто нова. Ако все още нямате дете добре, но ако имаш тогава варианта самотна майка не е много готин. Или другия да търпиш заради децата. Животът си е твой, решенията за него също. Ти потърси съвет тук и получи много такива, вече дали ще ги последваш си е твоя работа. Повечето хора тук имаме опит и знаем как се развиват подобни връзки, за това получаваш толкова негативни коментари. Като не искаш не ги слушай, слагай розовите очила и смело напред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker