Нервите ми не издържат. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нервите ми не издържат.
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1741 пъти
Много моля модераторите да публикуват историята ми, защото съм отчаяна тотално и имам нужда от съвети. Предварително благодаря на тези, които ще отделят от времето си да прочетат историята ми и ще ми дадат съвет.

Става въпрос за мен (момиче на 20 години) и приятеля ми, който е на 21 и сме заедно от 2-3 месеца. Всичко беше наред до преди една седмица, когато той ми сподели, че иска раздяла. Каза ми, че не издържа повече да съм на няколко стотин километра от него. Водим връзка от разстояние. И двамата учим и работим и успявахме да водим пълноценна връзка и винаги намирахме време един за друг, подкрепяхме се взаимно. Това на някого може да му прозвучи някак несериозно, като се има предвид, че връзката траеше 2-3 месеца. Но повярвайте, и двамата имахме много трудни моменти през този период, които не искам да споделям, но става въпрос за неща, които никой човек не заслужава да преживява сам, без никого до себе си.

До момента, в който ми каза, че не иска да сме повече заедно аз не усещах никаква промяна в отношенията ни. Всичко беше наред, но един ден ми дойде като гръм от ясно небе. Не го очаквах по никакъв начин. Аз веднага започнах да го заличавам от живота си, махайки снимки от социалната мрежа, на която няма да споменавам името, но с която всички сте запознати. Сега съжалявам за това, но го направих от яд, защото тази негова постъпка аз усетих като огромно предателство. Той забеляза това и започна да се заяжда с мен и да ми казва, че аз съм била тази, която иска раздялата, щом постъпвам по този начин. Каза, че не му е приятно винаги да е на телефон, когато иска да се свърже с мен и че му трябва време да се изясни със себе си.

Минаха вече 2 седмици, през които му писах 4 пъти. В повечето случаи той не ми отговаряше, а само четеше какво пиша. Отговори ми веднъж и ми каза, че и той мисли постоянно за мен. Това, което пишех аз беше изясняване на нещата от моята страна и признание на това, че ми пука за него и никога не съм имала намерение за раздяла. Не съм се заяждала с него, не сме се карали, не сме се тормозили взаимно, не съм го провокирала, че той да поиска такава внезапна раздяла.

В един момент се почувствах нежелана и реших да спра да му досаждам. Имахме планове да се видим след една седмица. По мое знание, все още нищо не е отменено. Не ми е казал окончателно, че няма да се видим, а имаше достатъчно време да го направи. Или поне да ми каже нещо като го питах, защото аз му зададох въпрос и относно това. Също така, не ми е казал и нищо окончателна за това дали имаме връзка или не. През ума ми минаха хиляди неща относно това защо той иска да прекратим отношенията, но нищо не ми се стори логично. Не искам повече да му досаждам, но постоянно мисля за това как искам да съхраня връзката и постоянно се надявам това да е някаква огромна лъжа или шега. Отчаяна съм и не знам как да постъпя. Признах му и че на моменти това цялото нещо ми се струва като шега, но за това той също нищо не каза. Просто не ми обръщаше никакво внимание като го търсех. Хора, умолявам ви, кажете ми какво да направя. МОЛЯ ВИ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: b86238f36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Решил е нещо си, вероятно и той не знае какво точно.
Мъжете понякога правят така, когато нещо им тежи, се отръпват и мълчат, докато ние имаме нужда да издърдорим всичко, за да е ясно, те искат да си помислят на спокойствие. От опит знам, че ако в тези моменти им досаждаш с въпроси - мълчат.
Остави го за малко, нека си премисли онова, което го мъчи.
В крайна сметка можеш ли да го заставиш да сте във връзка - не!
Остави го нека се намълчи малко и ако след седмица,две до месец не те е потърсил, наплачи се едно хубаво, пиши му едно "Успех в живота!" и смело напред.
Млада си. Какви любови те чакат само ако знаеш?!

И не се нервирай. Защото се отразява на всичко. Запази самообладание, вътрешна мъдрост и спокойствие. Изглеждаш много, много отчаяна и лабилна в момента - мъжете се плашат от тези ни състояния.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1282ade874
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Далече от очите, далече от сърцето. Възможно е в града, в който живее да има друго момиче. Може да са флиртували, но за да поиска да се раздели с теб, значи нещо е станало с това момиче и отношениата са им тръгнали напред. Успокой се, стават такива неща. Не го търси, той ако иска сам ще те потърси. А ти се огледай за някого около теб, близо до теб.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4295dd4da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката: Благодаря за съветите, но намерихме начин да се видим и да приключим нещата окончателно. Да, оказа се, че има друго момиче.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e6b38b8b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   too кофти!
Нищо обаче. Поне агонията ти е свършила и тези нерви, които хвърляше.
Сега смело напред към живота.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 02cd7d0d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Трябва да почерпиш за това, че толкова лесно си се разминала - най-малкото почерпи себе си! Попаднала си на НЕЩО, но не от най-големите неща, като те гледам обаче не си безумно разстроена, очевидно си предвкусвала изхода и е нямало изненада - 2-3 месеца са нищо на фона на 2-3 години, да не говоря, че можеше да разбереш с кого си имаш работа едва след 5 години (визирам моя случай). ПОчерпи се, наспи се, утрото е по-мъдро от вечерта - имала си късмет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker