Искам да си върна бившия, който вече планира сватба с друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да си върна бившия, който вече планира сватба с друга
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 5493 пъти
Знам, че заглавието звучи гадно, все едно съм някаква озлобен бивша, която е заразяна заради друга, но не е така. Моля за наистина адекватни съвети, а не за нападки.
Ето я историята. Имахме връзка 5 години. Бях на 22, а той на 25, когато започна всичко между нас. Тръгнахме по-скоро на шега, по време на едно събиране. Връзката се развиваше, както си му е реда. Първо около година-две само излизахме, не съм бързала да му пускам, започнахме да се опознаваме. Заживях при него (той има самостоятелно жилище, което изплаща, но е много добре с парите). Никога не съм усещала липса на нищо – забавления, любов,секс.
Карахме се заради родителите му и по-основно майка му, която не ме харесваше. Била съм лигла, да взема да почна работа, какво бъдеще има той с мързелива жена. А вкъщи винаги поддържах безупречен ред, не съм мързелива, но просто нямаше нужда да работя. Така имах време за себе си, обръщах внимание на външния си вид, наспивах се и той беше доволен, защото не бях някаква, скапана от работа мрънкалница, а си имаше свежа, хубава приятелка, която му оправяше вкъщи.

Живяхме там две години. Нормално аз започнах да го ръчкам да се оженим, да си направим дете. Той отбягваше въпроса ми. Докато накрая ми каза в прав текст: „Ти не си жената, с която ще създам семейство!” Питах го: „Защо? Какво ми е? Или има друга?” (и това ми мина през главата, въпреки че го знам, че не пипа по чуждо) Отговорът му беше, че не искал „такава” жена, не обясни нищо повече. Усетих, че нещо е поизстинал към мен, но си казах, че е нормално, все пак връзката ни не беше кратка. Реших, че ще повдигна въпроса след няколко месеца. И всичко си беше по старому.

Но и след няколко месеца получих същия отговор – аз няма да се женя. Казах си, че няма какво да правя повече там, събрах си багажа и се изнесох. Даже не ми звънна да ме пита как съм, как се оправям, имам ли нужда от нещо. Не! Все едно не бях съществувала. Бях свикнала да ме издържа, признавам и сега ми се наложи да търся работа. Тогава заминах за Испания. Там не потръгна много, много и мислех вече за прибиране, когато един ден той ми писа. Пита ме как съм, как е там. Не се оплаках, излъгах, че всичко е страхотно, но той ми липсва. Той каза: „Не ти ли мина вече?” После набързо излезе. И това беше.
За мен история с неизяснен край!!!

4 месеца по-късно аз се прибирам и разбирам, че той си има приятелка вече. А само три месеца по-късно се сгодиха. Заинатих се да им правя бели – да, долно е, но ме беше страшно яд и няколко пъти опитах разни неща, за да ги скарам.. И един ден майка му ми се обажда (явно онази новичката се е сдушила с нея) Наговори ги едни – била съм използвачка, а пък тя си работи момичето, помага му за ипотеката, била умна, образована и да не си вра носа. Обадих му се и му казах какви ги е наговорила майка му. Той каза: „Моля те, остави ме намира!” И ме блокира.
Ще кажете – забременяла е и затова. Да, ама не. И аз това помислих и разпитах – били се обичали. приятелите му казват, че не са го виждали толкова щастлив и променен. А аз все си мисля, че го прави, на пук на мен, защото се изнесох и после заминах без обяснения. Познавам го много добре – той не може да е наистина щастлив с такава жена. Тя изглежда студена, няма една снимка от някакъв купон или събиране (а той си умира за такива) Публикуват само от разни хотелчета, спа процедури, разходчици, вино в ресторант.

Мисля, че го използва, че е с него заради парите му. Работила била?! Работи в една институция, не взима сигурно и 500лв., а екскурзиите, на които ходят с такава заплата не можеш да ги покриеш. Бяха сега на море и се бяха отбелязали от един хотел в Несебър. Проверих им офертите. тя НЕ плаща – сигурна съм. И снимки с коктейлчета – направо ме е яд колко е сляп. Мен не ме е водил никъде – излизахме по заведения, ходехме в някакви хотели, но такава почивка не ми е плащал.

Ох, стана много дълго, но ми е бясно. Как да го накарам да прогледне, искам да се разели с нея и да имам шанс пак да си го върна. Искам го, не мога да преживея тази раздяла. Знам, че съм виновна, но той въобще не ми даде шанс – направо си намери някаква нова. Но как като ме е блокирал навсякъде? Остава да им цъфна някоя вечер на вратата, но сигурно няма да отвори.

Как да ги разделя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 54

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7bcab6adaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами няма да може да ги разделиш. Сама ще се убедиш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0af40f4e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aз се отврaтих от нaписaното, от теб. Нямa дa рaзбереш, нямa смисъл дори дa обяснявaм. Сaмо ще ти кaжa, ше нямa смисъл дa си губиш времето, нa другaтa не можеш дa и стъпиш и нa мaлкия пръст.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1825b61b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Ами според мен това е измислена история. И то от мъж.
(на който може би идеята му е да се направи сравнение между двете жени представени в историята)
Смятам така, защото правописа на историята клони към перфектен, текста е изключително интелигентно написан - просто няма никаква логика човек като 'авторката' да пише така правилно и така добре и в същото време да 'ѝ' харесва да живее като домашен любимец. Без да има никакви хобита, интереси, занимания. И да няма никакво желание да изкарва свои пари.

Може би ще се получи интересна дискусия за някои хора, но аз като жена само искам да кажа, че има много други типове/видове жени от тези двата, представени от автора... което едва ли ще вълнува хората, които проявят интерес към написаното от автора, но както и да е. Може би това са двата най - често срещани типа, та за това автора е избрал да пише точно за тях.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c6ae5b5a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   човекът не те обича, не иска да е с теб. приеми, че не си неговата жена. какво на коя е плащал, няма да коментирам, но е грозно и долно да слухтиш около тях и да се опитваш да ги скараш. човекът може да не ти е плащал такива почивки, но сама пишеш, че те е издържал, което не е бил длъжен да прави. сама пишеш и че е щастлив с новата, приеми го като урок и продължи напред.
престани да се занимаваш с тях, освен още повече да паднеш в очите му, не виждам какво друго можеш да постигнеш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4cc2862a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Решил е, че тя заслужава повече от теб, за какво ти е да си го връщаш като не те обича? Намери си нова любов и не разваляй чуждо щастие, защото съдбата си връща. Просто не е бил за теб. Може и майка му да има намеса, но по думите, които пишеш, донякъде разбирам защо е с друга. Не се обиждай, ако те обичаше, нямаше да има друга.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e299b99fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   до 2

Прочетох първо само коментара ти и си казах какво пък толкова отвратително може да има в историята. После прочетох заглавието и наистина ми стана отвратително. Нататък и не посмях да продължа, защото не искам да знам какво пише в историята.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5bc97be9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Съвети как да ги разделиш – никой няма да ти даде, но аз не мисля, че затова пишеш.
Историята – грамотно написана – не отива на кифлата, която се изкарваш. Или те е страх да не те познае някой, или осъзнаваш някои неща.
На няколко места казваш, че е долно, че сама си си виновна, а още в началото – да не те нападаме. Тоест – ти знаеш, че поведението ти е лудо в момента.
Разбираемо е да те хване яд. Той – читаво момче, с добър доход, а ти не си успяла да си изиграеш картите. Хванало те е яд на майката, която се бърkа даже и след края, просто те е яд, че не живееш предишния си живот.
Но ти не го обичаш, никъде не прочетох, че страдаш, че ти липсва, че го обичаш. Инвестирала си 5 години, решила си да не инвестираш повече и да го чакаш – може и да е било грешка, може да е трябвало съвсем малко. Не знаеш и това те побърква. А от друга страна страна свестни хора се намират вече трудно и започваш да го осъзнаваш.
Сигурна съм, че нищо няма да направиш, че просто пишеш тук, за да излееш един гняв, който не разбираш докрай. Но ще мине. Ще си вземеш поука, ще срещнеш мъж, който те иска за съпруга и всичко ще бъде чудесно. Това не е бил твоят човек. Въобще как може да живееш 5 години с някой и накрая да му кажеш, че няма да се жениш – това е подигравка с времето на другия. Да, нормално е да ти е криво, но го преглътни и спри да ги дебнеш, защото само се навиваш за глупости.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 02d599d93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Няма как да стане понеже той не те допуска до себе си. Много мъжка постъпка между другото, показва че държи на момичето до него и я цени. А ти само се излагаш и унижаваш като че ли няма други мъже на тоя свят готови да се грижат за теб. От една страна ти съчувствам, знам каква е болката от това мъжа до теб и който обичаш да ти каже, че не иска семейство с теб и с жена като теб. Не ми харесва, че не работиш. Работи, отиваш на старини. Ще ти дам пример с майката на моят приятел. Има 2висши и 2 развода. Учила да не работи, после като се омъжила нямало нужда да работи мъжът и щял да я гледа, после 2-рият мъж щял да я гледа и сега е на 69години и взима пенсия от 125 лв. Това живот ли е, ако не можеш сам да се грижиш за себе си и да посрещаш нуждите си?
.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: aeb089dc42
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо ти е,та той не те обича...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1542cbc736
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Насила хубост не става миличка разбери! Щом не желае да е с теб няма как да го накараш на сила да бъдете заедно разбери! Човекът те е опознал добре и е разбрал, че няма бъдеще с повърхностна, лицемерна, егоистка живееща на чужд гръб. И още нещо с това поведение най -много да го накараш още повече да се отврати от теб и да те под съд за тормоз.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7167801fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Потресена съм. От написаното разбирам, че ти още го обичаш и ревнуваш от нея. Направила си много голяма грешка като си го напуснала без никакви обяснения. Сега си ги обсебила. Остави ги да си живеят живота. Сама си си виновна. Той те е забравивл и е продължил напред. Време и ти да продължиш.
И. И

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e7f7d394a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Просто е трябвало да работиш докато сте били заедно. Дори на 4 часа, дори и да взимаш малка заплата. И си щяла да направиш добро впечатление на роднините му, а и е важно за теб да имаш трудов стаж. След години няма да имаш пенсия и като стара ще ровиш в кофите за боклук. Или пък ще трябва да работиш на 70 години. Затова работи заради себе си. Не е трябвало млада жена да стоиш в къщи. Поне да беше учила нещо през това време.
Новата поне се старае да се труди и не виси на него да я издържа. НПравила си лошо впечатление и няма да се раздели с нея.
Търси си друг и се вземи в ръце и учи или работи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b6e2eabfde
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Давам ти съвет като жена-недей да се увисваш на врата на когото и да било. Работи, квалифицирай се, имай своя среда, приятели занимания, свои пари. Така ще бъдеш интересна за доста мъже. А ако имат пари-много добре, харчи и от техните. Но да си домакиня не е в твой интерес изобщо и никога. Освен, когато имаш малки деца. Това, че някой може да те издържа, не значи че трябва да се цоцнеш в къщи. Така си неактивна, безинтересна и т. н. Не забравяй, че никоя майка няма да се радва някоя да се възползва от сина й. Винаги ще бъде против теб и може много да повлияе на избора на сина си. А и не смятам, че тя е имала решаващ глас, самият ти приятел е мислил същото.
Да се опитваш да ги разделиш, само ще си запишеш черни точки и ще се излагаш пред общите ви приятели, които също ще му говорят против теб.
Не се намесвай за сега. Така, ако той се разочарова за нещо от приятелката си, ще имаш някакъв шанс.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 69f60dff4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Ужас. Такава злоба и обсесивност! Чак да проверяваш колко им струват стаите в хотелите. Точно озлобена бивша си, независимо какво си написала в началото на историята.
Ти си го зарязала. Ти си си тръгнала. Човекът е продължил напред и ти нямаш никакво прави на претенции. Откъде може да знаеш по-добре от него дали е щастлив с такава жена или не? Откъде накъде мислиш, че се жени за някаква си, само за да ти прави напук? Ти за каква се мислиш, за центъра на вселената ли?
Правилно ти е казала майка му да не се буташ където не ти е работа. Правилно те е блокирал човекът. Аз ако съм на него, ако ми цъфнеш на вратата ще подам жалба за тормоз и ще поискам ограничителна заповед.
Преглътни го и продължи напред. И поработи върху характера си, че ако продължаваш така никой мъж няма да те иска.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: aeba8d895d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   И още нещо тия изпълнения на ниво тийнейджърка не ти отиват на годините . Смешна си на 27 г.си , но разсъждаваш като 15 -16 г.хлапачка .ж.24

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c2e6034054
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ти си типичната женскав версия, която вирее в България последните години. Как да се ожени за някоя, която не работи,гледа външния си вид и си мисли,че с едно чистене всичко е наред. Чистенето е някаква част от задълженията на всеки,какви ги говориш... С право не те харесват, а и имаш супер злоба в себе си
Добре,че се е усетил и не е продължил с теб, а с момичето, което работи за 500 лв!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 30cfa8d980
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ти май много яко завиждаш. И значи ти си можела да живееш с него без да работиш, а сега не може да е с жена която взима 500 лв. Разбирам много добре, защо този човек не те иска. И разбери каквито и интриги да им правиш те никога няма да се разделят заради теб. Дори и да реши да зареже тази НИКОГА няма да се върне при тебе. А с твойте интриги си си само за смях. И не е твоя работа, защо ще се женят. Хората не се женят само когато жената е бременна, а и когато се обичат истински. Какви ги говоря, та ти не знаеш какво е истинска любов. С твоя инат май няма и да разбереш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fd19f4e64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Не си направих труда да прочета коментарите... за което се извинявам (ако се повторя)!
Първоначално (когато прочетох заглавието) реших, че става въпрос за жена, която наистина много ОБИЧА и СТРАДА за отминалата любов. НО! С напредването на гнусния текст, който ти буквално си из*рала ми стана ясно, че страдаш не за загубената любов, а за загубената касичка.
Има жена, която работи, помага му и е равноправен, равностоен и действащ човек в бъдещето му семейство, ти къде си? Какво очакваш от този човек? Да си все красива, наспала се и доволна от живота нeработеща мърла, докато той се мъчи и ГЪРБИ?
Жена съм... и да чукам на дърво имам най - прекрасния мъж на света!!! Изкарва добри пари, дава ми, когато съм закъсала и имам нужда, но никога не бих си позволила да гледам на него така. Аз лично гледам на него като на най - милото ми същество. За мен е щастие само да му видя очичките, не ми пука дали този месец ще вземе 500лв. или 50000лв. Може би това е причината той да е щастлив с новата си приятелка. Мъжете НЕ СА ГЛУПАВИ!!! Много добре знаят кога са ОБИЧАНИ и кога не. Твоят е разбрал, че не го обичаш и е намерил тази, която го обича. Остави го да бъде щастлив, не го тормози... ако някога си имала капка любов към него! Моля те, остави го да бъде щастлив.
А ти? Чети литература за духовно усъвършенстване, започни да се интересуваш малко повече от духовното, опитай се да бъдеш по - добър човек. Няма как да намериш щастие със злоба и жлъч... НЯМА! Запомни го! От сърце ти пожелавам да си щастлива... намери си своя път!
Angie

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: af10aba39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Аз напълно съм съгласен с номер 15. Ти някаква Кралица ли си? Ти си го познавала преди, но хората се променят. А и ти сама казваш, че тя работи някаква си там работа за около 500 лева някъде, но ти и толкова не си взимала, докато си живяла при него. Но в твоя защита пък ще кажа, че домакинската работа не е лека и не всяка жена може да ти подържа жилището безупречно подредено и чисто. Ако го беше оставила на спокойствие и без да се изнесеш, можеше и да беше решил да се сгоди с тебе, ама надали. Просто той е виждал как нямаш инициатива за развитие.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d9c85c0fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Взимала само 500 лв заплата... да ама поне е работливо момичето, а не е някаква, която чака на готово и работата и е да бъде.. красива...

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 806f71e6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Едва ли искаш, да ги разделиш наистина. Дори си мисля, че да се събереш с него не е основната ти цел. Най-вероятно те е яд и искаш да върнеш времето на зад. Сигурно се обвиняваш и колко глупаво си постъпила тогава. Като изпадне в такова положение, човек през 30 сек му се сменят мислите и желанията. Няма да се учудя ако си написала самата история в момент на някакъв изблик и не след дълго да се чудиш на себе си как си могла да напишеш подобно нещо.
Напълно съм съгласен, че не е леко да живееш с тази мисъл. Това да те е яд и да съжаляваш да нещо постоянно, нищо няма да промени. Трябва да продължиш на пред.
Когато човек дълго бездейства, свободното време му изиграва лоша шега. Просто деградира, което най-лесно го забелязва ближният му.
Ставал съм свидетел на такава ситуация, в която жената не работи, просто защото мъжът задоволява потребностите на семейството. Всичко в домакинството беше супер- подредено, чисто, но просто жената след 3 години подобен живот изобщо не беше такава, каквато я познавах и преди. Много свободно време влияе зле.
А, и също като в твоят случай, свекървата беше основният проблем. Дразнеше се, че снахата си стои вкъщи и толкова.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 645da47254
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ами ти поне си неомъжена така че можеш да правиш каквото си поискаш. Но няма как да повлияеш на бившият ти да се раздели със нея така че зарежи идеята дори да ти харесва мисълта за нея. Аз се съмнявам че си такъв тип момиче което да се интересува само от външният си вид, що ти за красива ли се смяташ по принцип и така ли изглежда че се мислиш за красива или ревнуваш от неговата защото е предпочел нея вместо теб. И на мен ми стана чак странно като почна да описваш че си ги проверявала, какво ще проверяваш то във файсбука всичко се вижда, то е едно да се интересуваш от него просто за да разбереш как са се развили нещата между тях а съвсем друго да проучваш така по задълбочено ама то това няма й как да трае дълго, ако искаш да продължиш можеш да си намериш друг. Какво те интересува тази жена какво ще прави, какво ще работи, вие с него не се виждате а пък да се видите то това нищо конкретно не значи този мъж няма да бъде свободен от него си зависи какво ще прави с връзката си, но разбирам те че си решила да споделиш емоциите си то този сайт нали е за това.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c8c84a6cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Мдаа достатъчно грамотно написана история. Поздравления, защото си грамотна кифла! Имаш нужда от психолог, не от писания тук. Но тъй и тъй си писала - няма как да ги разделиш, ако те сами не пожелаят да се разделят. Това твоето е енергия, хвърлена на вятъра. Канализирай я в по-смислени за теб неща. И не забравяй, че каквото вършиш спрямо друг, това и ще получиш, но умножено. Последното може и да мислиш, че е глупост, но така се случват нещата и изключения няма.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ff06a89d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Обидих ли ви аз с нещо? Защо наскачахте така? Мислех, че този сайт е място, където човек може спокойно да сподели и да потърси съвет, когато е изправен пред някаква ситуация в живота си - явно съм сбъркала.
Благодаря за положителните коментари.

Но сте в грешка. Разбира се, че го обичам. Разбира се, че ме е яд. Учила съм. Когато се запознахме с него завършвах бакалавърската си степен. Опитвате се да ме изкарате някаква мутреса едва ли не. Ами не. Просто, когато бяхме заедно нямаше нужда да работя, защото парите му ни стигаха прекрасно. Той никога не е казал нищо за това - беше доволен, че се грижа за дома му и че изглеждам добре. Казвал ми го е.

И да познавам го много добре и знам, че с тази жена не е щастлив. Сигурна съм. Не съм мързелива, както майка му, а както и вие, ме изкарахте. Сега, когато нямам до себе си човек, работя, нали? Никой не ми подхвърля комат хляб.

Ровя им се в живота, защото малко или много ми пука за него. Никога не съм го карала да ме води на скъпи екскурзии и да ми купува скъпи неща. Издържаше ме - да. Ние бяхме двойка, живеехме заедно. Той купува продуктите за вечеря, аз ги готвя. Какво си мислите? Че ми е оставял сутрин по 100лв. на нощното шкафче? !? !? !

Като казвам, че съм изглеждала добре, казах и свежа. Не Кралица, нали? ! Защото беше точно така, изглеждах свежа, щастлива, лъчезарна.

Дали ревнувам, разбира се, че ревнувам. Имам чувства към него, мечтаех за деца от него, за живот с него и само месеци след раздялата ни той сбъдна моите мечти с друга. Защо? Не зная. Не ми се обясни дори, блокираха ме като някаква измет. Обидно ми е. Блокираха ме след като казах, че ми липсва - е, нормално ли е според вас?

И понеже ме обвинявате, че не мога да знам и да го оставя, защото е щастлив. НЕ е щастлив. Това е някаква имитация. Той обича забавленията с приятели, да излезе вечер, да пийне една ракия или бира, да танцува. Обича събиранията в някоя хижа, в някое хотелче. Никога не е обичал лукса и помпозните хотели (като този в Несебър, затова им проверих цените). А това сега е някаква показност и той ходи като зомби след нея. Тя е изтупана, винаги с ужасно скъпи дрехи, ходят по луксозни места. Приятелите му ми казаха, че е щастлив, но истината е, че той ги пренебрегва заради нея. Те мислят, че това означава, че просто много е влюбен, но аз знам, че не е така.

И още нещо. Той е отговорен човек. Не си тръгва по-рано от работа, защото иска да се развива във фирмата си. Не лъже за болнични. А сега постоянно е някъде с нея. Ако следва мечтите си за развитие - кога има време да ми се подмотава по спа комплекси, луксозни ресторанти. Явно бяга от работа по един или друг начин.
Тя го използва - сигурна съм.

Да, може и да съм виновна за края между нас, но вие какво ще направите на мое място? След толкова години да чуя - не те искам за съпруга, няма да се женя, не искам деца. Боли. Обидно е. Тръгнах си. Очаквах, че ще постои сам и ще ме потърси, но той си намери друга.

Вие не разбирате. Защо ли въобще писах тук? Хората явно просто имат необходимост да те насолят едно хубаво и да се чувстват супер добре и безгрешни.

(Автор)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e299b99fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   "Защо наскачахте така? Мислех, че този сайт е място, където човек може спокойно да сподели и да потърси съвет, когато е изправен пред някаква ситуация в живота си - явно съм сбъркала. "

По тази логика аз мога да съм изправен пред ситуацията да поискам съвет как да очистя майка си примерно. И трябва ли да ми съчувствате, след като съм споделил тук? Че и съвети да ми давате как по-ефективно да я пречукам.

Твоето, разбира се, не е чак убийство, но си е доста гнусно и явно самата недоумяваш колко подло и нагло мислене имаш. Нима очакваш да получиш някаква подкрепа при такова поведение?

Ако искаш съвет, ето ти. Ти имаш нужда от професионална психиатрична помощ. Изобщо не преувеличавам и не го казвам с лошо. Това е съвсем нормален приятелски съвет. Просто човек в добро психическо състояние не разсъждава като теб и няма твоето поведение. Знам, че пак няма да се съгласиш и пак ние и целия свят ще ти е крив, само не и ти, но това е приятелския съвет, който мога да ти дам. И изобщо не преувеличавам.

Дали ще се вслушаш, вече си е твой проблем. От мен съвета, от решението.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e299b99fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   И само да добавя - дори и да предположим, че успееш да ги разделиш, как точно това ще ти помогне? Той дори и да се раздели, при теб няма да се върне. Или искаш щом ти не си щастлива и той да не е? Ей, така да му е гадно. Ако го обичаше, нямаше да искаш да е нещастен.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4e7beffc07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Авторке, само да те светна, че ако на него не му беше добре с тази жена, нямаше да е с нея. Или е болен мазохист? Ти говориш и мислиш от негово име, но това е меко казано смешно. Ако иска, той ще е с теб. Но не иска. Ето, това ти убягва. То куче избира, а тук говорим за човек. Ако искаш и вуду магия направи, но няма да стане твоето, да знаеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ae177e33db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Като пишеш по анонимни форуми ще трябва да се научиш и да търпиш криткика. Очевидно щом никой от нас не те подкепи, то другите хора са прави, а ти не си! Моя позната имаше дългогодишен приятел, който я издържаше докато тя следваше. Накрая не се разбираха, разделиха се и всеки намери щастието другаде. Без циркове без излишни драми. Ако той все още държеше поне малко за теб щеше сам да те е потърсил 100 пъти досега. Мъжът е този, който атрябва да тича след една жена, а не тя след него! Продължавайки да го предледваш при положение, че той е продължил вече напред ти първо се унижаваш, второ отстрани изглеждаш незряло и детински ( както казах по-нагоре поведението ти е повече като на хлапачка, отколкото на зряла жена ) и трето рискуваш скоро време да поудадат оплакване срещу теб в полицията, прокуратурата и в съда. И напълно подкепям номер 26.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7167801fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Ако наистина го обичаше щеше да се радваш на неговото щастие. Ако го обичаше нямаше просто ей така да си тръгнеш. Ако го обичаше нямаше да си се обсебила така от него и новата му половинка. Не си го виждала от месеци-Как разбра, че не е щастлив? Според мен ти имаш някакви психични отклонения. Не им се бъркай в живота, просто ти не си била жената за него. Осъзнала си че го, , обичаш'' чак след като той е намерил щастието в лицето на друга жена, която може би заслужава неговата обич повече от теб. :)
И. И

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5bc97be9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   Аз пък разбирам и съчувствам на авторката.
Както описва всичко, извинявайте, а този не е много, много за хвалби. Кво я е разигравал. Кво е слушал майчето. Айде, далече от такива. Много му е било сгодно на господинчото – изкарва парици, има в къщи слугиня, казва и, че не я иска, ама не я и оставя. Абсолютен мухльо. И то пък с егати и егото
Към авторката – остави го да си троши главата. намери едно момче ти, да те обича, да го обичаш, да си метаете заедно за брак и деца и да видиш как ще те търси после. Дай си сметка, че той не ти е предложил нищо освен издръжка.. да беше плащал на прислужница – същата работа. Просто го преживеи.
Да ги разделиш значи да изнамериш някакви мръсни тайни за нея, ама не е сигурно, че ще ти повярва. Или да натиснеш през приятелите му, като се е абстрахирал от тях, те значи могат да ти помогнат. Ама ако си готвят сега сватба – ще се случи. После може да се разведе – ще го чакаш ли. Я, майната му и си оправи живота, запознавай се с хора, купонясвай си – да ти гледа снимките от купони в хижи, да му се иска и на него свобода малко и да си преглъща скъпото вино. Ти се забавлявай. Това ти е най-печелившата стратегия

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e299b99fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   31, дали онзи е стока, няма никакво значение. Никой няма право да разделя когото и да било, ей така за да му е кофти.

Той дори и най-долния да е, това е мислене на болен мозък.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e7f7d394a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Виж, може да не сте имали съдба заедно. Има и такива случаи. Може и майка му да го е настроила. Няма значение. Той се е поддал на внушениата и сте се разделили. Забележи кога ти се е обадил след това-като си работила в Испания. Значи работата е имала значение за него. Както и да е-той е в миналото ти. Отмини го и продължавай напред. Може и да не е щастлив с новата, но това той трябва да го осъзнае сам. Ти няма как да му го кажеш.
Търси си друг мъж, продължи напред. Работи, не се оставяй друг да те издържа, освен в период, когато имаш малко дете. Грижи се за себе си и си намери друг мъж. Това е бил някакъв урок в живота ти, който е трябвало да научиш. Научила си го и продължавай напред. И не повтяряй същата грешка с други мъже. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 26e1d89277
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Разбирам те напълно. Да, трудно е да преживееш всичко това. Не подкрепям коментарите които те осъждат. Преди да те осъждат по този начин да бяха влезли в твоите обувки, да бяха извървели твоя път и тогава да говорят!

Ти не искаш критика, а просто разбиране и съвет. Искаш да ги разделиш. Задай си най-важния въпрос - защо?

Ако е защото го обичаш до болка, значи да искаш той да е щастлив (дори и ти да не си част от това щастие), а той твърди че с теб не е щастлив. Нито ти, нито той е виновен - просто химията я няма..

Но според мен истината е друга - ти искаш да му отмъстиш за отвратителното му държание? Обаче си на грешен път. Най-доброто отмъщение е съвсем друго, не раздялата. Просто бъди щастлива - щастлива без него. Както теб те боли, че той е щастлив така и него ще го заболи ако ти си щастлива. Не, не говоря да се хвърлиш на първия срешнат и да парадираш колко щастлива си. Приеми всичко колкото и да е трудно, изтрий го от всякъде, не оставяй нищо, което да ти напомня за него (както казват старите баби - далече от очите, далече от сърцето) така ще го превъзмогнеш най-лесно. Ще си щастлива, а той ще се изяде от яд, че можеш и без него.

Общо взето е това. На въпроса ти "Как да ги разделя? " Отговарям - недей, безсмислено е, защото ако го разделиш с нея - ще си намери друга и пак същото, а ако се върне при теб - извинявай мазохист ли си? Да остарееш с човек, който не те обича и не иска да е с теб (както ти сама каза). Успех момиче, бъди щастлива без него - това е най-доброто отмъщение!

P. S. Студентка психоложка съм :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 906d33999e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Я не се излагай, като го търсиш. Явно майката на момчето с право не те е харесвала ;) Не се меси, а си продължи живота!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3986ddbff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Здрасти,

Четейки историята, оставам с впечатлението, че е трябвало да ухажваш майка му, а не него. Очевидно този самостоятелен и преуспял мъжага се допитва за всичко до нея и я е оставил тя да избира дори спътницата му в живота. Този човек няма лично мнение, каквото каже мама - това е!

Друга грешка, която допускаш, е че смяташ, че знаеш кое е най-добро за него, какво чувства и т.н. Ако беше знаела толкова добре, щяхте да сте заедно, но не сте. Очевидно не е така.

Продължи своя път напред. Тази имагинерна връзка няма бъдеще. Не те ли притеснява, че той няма свое мнение? Майка му да звъни наляво надясно и да коментира, това е пълен абсурд за всеки себеуважаващ се мъж. Такова нещо никога не допускам да се случи в моите отношения! Нито майка ми има право да се меши в отношенията ми с половинката ми, нито пък половинката ми има право да коментира майка ми и изобщо семейството ми. Всеки път, когато някоя страна си е позволявала и най-лекия намек за нещо, съм си показвал зъбите. И сега никой не гъква!

М32

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 79c34891cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   "А това сега е някаква показност и той ходи като зомби след нея. Тя е изтупана, винаги с ужасно скъпи дрехи, ходят по луксозни места. "- значи не взима някакви сии 500 лева а по-скоро четири цифрена сума. Няма смисъл да ти казвам какво мисля, защото вече ти е казано а ти вече си решила какво ще правиш. Само ще ти кажа, че е грешка и така можеш да го изгубиш още повече. Единствения начин да го накараш да се иска да се върне при теб е ТИ САМА ДА СИ ЩАСТЛИВА. Да работиш и не само това - да показваш истинск резултати в работата си, да се забавляваш с приятели там да се тагвате някъде си, да се поддържаш и след време и той ще забележи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 645da47254
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Аз не смятам че авторката я боли защото бившият й е щастлив, боли я че е избрал друга, разбрала е че не я е обичал дори може би си е помислила че се подиграва с нея. Според мен той не може да приеме и да разбере нейната ревност не може да приеме че тя е има някакви чувства за това се държала по този начин може би. Тя ако е искала да му отмъсти е щяла до сега да го направи или още в началото когато е разбрала че се е събрал с друга, и си има начини за който човек може и сам да се досети, но тя е решила че няма никакъв смисъл и е осъзнала че едва ли ще се почувства по добре. Аз също не мога обаче да я разбера относно това което казва че иска да ги раздели. Той бившият й в момента ще се жени освен това дори по нататък да се разведе това не значи че ще се събере с нея, тя няма как да знае.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8ece9ede1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Нито той ти трябва, нито ти на него. Намери себе си, а след това и подходящ за теб партньор, с когото ще се цените и уважавате взаимно.
ж30

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b6e2eabfde
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Искам да те питам, ако 15 години той има възможност да те издържа, но на 16 умре, ти какво ще правиш? Ако си с 2 деца, междувременно?
Не разбираш основните си грешки и когато ти ги посочват, си адски засегната. Просто помисли.
Слушал бил майка си. Еми, нормално е мнението на майка му да има някакво значение за него. Особено, ако е израснал в задружно и загрижено семейство. Щом нейното мнение е повлияло, не мислиш ли че и той е имал подобна нагласа? А не защото се държи за полата на мама. Работи, купил си е самостоятелно жилище, издържа те, какви други претенции имаш към него?
Ти в момента се правиш на майка му, най-добре знаеш той какъв е, от какво има нужда, какви ги харесва и т. н.
Спри да се излагаш и вместо да се занимаваш с мизерии, се огледай за някой друг.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 197267b979
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Не мога да го преживея просто така и не мога да се спра и да ровя, защото, защото така поне по някакъв начин съм близо до него. Ако спра ще го изгубя съвсем.
Съжалявам, че писах тук. Просто ми е болно, нищо няма да направя. Като замислям някакви сценарии това ме държи, а като се откажа и ми е гадно, и плача.
Не съм кифла, мама ме е възпитвала да обичам труда. Повтарям - нямаше нужда да работя тогава и ТОЙ беше доволен от това. Може би, може би не ме е обичал по начина, по който аз него.
Вчера се видях с негов приятел и той ми каза, че бившият ми казал: (цитирам) "Бях с нея, за да не съм сам, но после времето си мина. "
Работя и се подготвям за магистратура, но ми е празно - това е. В Испания работих в една къща, моя братовчедка беше там, може би просто избягах.
Както и да е.
Успех на всички и благодаря за вниманието.

Автор

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9f0ade47a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Тези, които смятат, че не нападат, а "критикуват"- хора, кое е критичното на изказването, че "написаното от авторката е отвратително"?? Това е си е хейтърска констатация, нищо градивно няма в нея. Всички бързате да я осъждате, все едно сте супер безгрешната света вода ненапита, кой знае и вие какви неща сте сътворили през живота си. Ако пък не сте- почти съм сигурна, че сте живели и живеете мнооого скучен живот, хаха...
Това е сайт за изповеди, хората просто искат да си излеят душата- "4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие! "- не четете ли правилата преди да поствате коментари, ама и администратора защо ги публикува тези мнения, в които само обиждат авторите на историите...
До авторката- първо: не е трябвало да му ставаш слугиня и да му чистиш- заедно да поддържате къщата в добро състояние е най- удачно; после- няма как да пренебрегна това, че нито си работила, нито си учила- по този начин ставаш безинтересна на мъжете и няма как да те уважават, а пък за една добра връзка това е най- важното- да те уважава мъжа ( като жена ти го казвам); и най- накрая- никога, ама никога не казваш ти първа на мъжа, че искаш да се жениш и да имаш деца- това той трябва да го предложи.
А сега се постави на негово място- ти имаш жилище и си добре с парите, а мъжа ти си стои вкъщи и чисти, не работи, не учи... общо взето- нищо интересно не се случва в живота му, освен теб. След 1-2 години започва да препира за да се жените. Едва ли ще искаш точно с него да създадеш семейство. Намери си работа, създай си приятелска среда, с или без мъж- бъди независима. Това привлича най-много мъжете- от собствен опит ти го казвам. И хич не се занимавай с тях двамата- бившия ти и новата му приятелка, хейтърите са прави за това, че се излагаш по този начин. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 645da47254
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   От номер 38, ще се съглася с номер 40 не можеш да чакаш само на един мъж да те издържа и ако се събереш с друг ще трябва да го имаш впредвид за по нататък.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 581e1fcc39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   "Заинатих се да им правя бели – да, долно е, но ме беше страшно яд и няколко пъти опитах разни неща, за да ги скарам.."

Нямам думи. На всичкото отгоре са се намерили и такива, които те защитават....

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4f5ef51a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Малко офтопик, но да попитам неработещите жени: за какво си говорите вечер с мъжете си на маста.
Някак не си го
представям:
Той - "одобриха ни еди-кой-си проект" или "днес беше голям гърч в офиса, защото очакваме проверка" или "продажбите ни вървят добре" (примерно)
Тя - "леле, да знаеш колко прах се беше насъбрал зад дивана", "гледах много хубав филм днес", "купих си нова рокля"
:D :D

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7936af1cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Чета историята и коментарите и смея да твърдя, че авторката наистина е една "озлобена бивша", но не защото е злобен човек (това никой от тук не може да го каже със сигурност), а защо се чувства така, все едно някой просто я е използвал и после захвърлил. Нормална човешка реакция е. Да не говорим, че думите "Ти не си жената, с която ще създам семейство!" са много нараняващи за вскяка една жена, която цени мъжа до себе си. Аз лично бих си тръгнала след подобен изказ.
Авторке, ако държиш на достойнството си, ще направиш всичко възможно да забравиш този мъж. Щом е бил с теб само "за да не е сам", значи основно се е възползвал от теб и не заслужава да страдаш за него. Да, няма да го забравиш от раз, ще мине време, но колко точно ще е това време, зависи само от теб! И не си падай под нивото да им кроиш планове първо, защото ще се изложиш, второ, защото сегашната му приятелка има най- малка вина за всичко и трето - защото някой ден някоя може да се опита да развали твоята връзка и тогава как би се почувствала ти?
Не бъди зъл човек, колкото и да си наранена. Приеми, че бившия ти е минало и когато забравиш напълно за него, си потърси нов по- качествен партньор, който ще те уважава и цени. НО помни, че това ще стане, само когато напълно загърбиш сегашните си чувства!
Успех! :)

Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0af40f4e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Н 42, дa, нaписaното е отврaтително, по-стрaшното е, че тя дори не си дaвa сметкa колко е гнилa отвътре. Товa ще губи време нa други хорa зa нaпред, но все някогa и те ще бягaт от нея.
Тя обaче, от себе си къде ще избягa? Не осъзнaвa, дори спори с всички, които посочвaме къде точно е гнилото, опитвa дa убеждaвa...ще и е жaлък и сaмотен животът. Нямa по-сляп от който не искa дa види! Тя не искa, знaчи нямa и дa промени нищо в себе си, нямa дa оздрaви товa, гнилото.
Aми дa, отврaтително си е!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 97f8e44db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Само 14 се е изказала адекватно. Другите, в огромната си част, сипят злоба. Авторке, като им правиш мръсно вредиш на каузата си. Така само "потвърждаваш" лошото мнение на мама новичката. Оттегли се стратегически. Не се занимавай с тях, гледай себе си. В началото ще ти е много гадно, ще ти изглжда, че нищо няма смисъл, но ако упорито инвестираш в себе си, резултатът няма да закъснее, ще имаш успехи. Новините за тях ще достигнат до него и той ще си направи изводите. Не го търси. Ако се видите, бъди или смирена и натъжена или щастлива, но никога агресивна. Не говори против новичката, за да не те изкарат хейтърка. Старай се да си добре и бързай бавно.

Alpha, ж. 27

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f37f4bf82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Mного хора са били изоставяни в някакъв момент, да не кажа всички. Всеки страда, чуди се какво не му е наред, следи любимия образ, досажда. Но. Когато не искат да са с теб, можеш поне достойнството си да запазиш или поне да не се излагаш до безкрайност. За това време, ако е искал/размислил да е с теб, щеше да намери начин. Ти да му обясняваш, както и на околните, колко си неотразима, а той как не знае кое е най-добро за него, ами, в повече идва.
Както искаш го разбирай.
Ще се повторя- с когото и да си, имай си свой живот, занимания, приятели, пари, свое време. Не се лепвай за въпросния мъж, защото ставаш досадна, предвидима, скучна. И най-вече, той си мисли, че си му в кърпа вързана, т. е безинтересна. Мъжете са ловци и войници. В случая, ловецът си е хванал плячката и затворил в къщи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3240efd358
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Авторке, разбирам те и ти съчувствам. Наранена си, чувстваш се използвана, той явно се мисли за голямата работа като изкарва малко повече пари, защото си играе с чувствата на другите(с твоите), била си му удобна. Как ще кажеш на жена по такъв начин, че няма да се ожениш за нея. Той няма уважение, отношние към човек, с който е живял 2 години. И това няма общо с това, че не си работила, просто не е бил честен с теб и със себе си. Обадил ти се е от любопитство, и кво значи - не ти ли мина вече и да изчезне... Наистина ли искаш да си с такъв човек?
Най-добрият начин да ги разделиш е да не се опитваш да ги разделяш. Като им правиш номера, те се сплотяват още повече, тоест ти им заздравяваш връзката и ги настройваш срещу себе си. Той ти го е казал - остави го. След розовия период ще започне истинския живот. Прави каквото трябва да го преживееш - плачи, напивай се уикенда, говори сприятелки, запиши се на спорт, слушай музика, намери твоите си начини да го изстрадаш. И ако това ще те накара да се почувстваш по-добре - мисли си, че някой ден може и да съжалява какво е изпуснал. Но НЕ му се обаждай и навирай в очите, мисли за твоя си живот.
възможно е новото момиче да е от богато семейство и за това да я харесват толкова, той да харесва нейния начин на живот или да се опитва да я впечатли. След време ще намериш друго момче, което ще се грижи за теб дори повече, ще му пука за теб и ще иска да има семейство с ТЕБ. Повярвай ми, имам подобна история само че работех и той не се ожени. 5 години заедно и после 7 години ми трябваха да го преживея. Постъпила си правилно като си си тръгнала, след 1 година пак си помисли -наистина ли искаш да си с него и да те третира с безразличие. Нареви се, изтрий го и си продължи живота - най-хубавото в него предстои

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c213f225b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Мило момиче, ти вече си го загубила този мъж. Той е в миналото ти. Каквито и планове да правиш той е с друга. Не се вкопчвай в него. Дори още да го обичаш. Насила хубост не става. Продължи напред. Ще ти е трудно в началото, но излизай с други хора, забавлявай се, учи. В живота стават такива неща. Едва ли има човек, който да не е бил нещастно влюбен. Но времето лекува, мисли за себе си и си търси друг мъж. Животът продължава. Обичай себе си. Успех!

 
  ...

1-50 от 54
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker