Дори не стигнахме до привилегиите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дори не стигнахме до привилегиите
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1870 пъти
Здравейте,

Аз съм жена на 23 и в началото на лятото получих предложение за приятелство с привилегии. Запознах се по интернет с мъж с десетина години по-голям, пътуващ до моя град по работа веднъж месечно. Мъжът е готин като външност, общуване и стил. Тази сутрин обаче трябваше за втори път да отложа да се видим при тазмесечното му посещение. Причината е и двата пъти е, че по същото време в града идва мъж, с когото не мога да за постоянно бъда въпреки силните ни чувства. Разбира се, че ще избера човек, на когото държа и с когото вече се чувствам добре. Но дали въпросният "приятел с привилегии" ще се съгласи на "реванш", ако му пиша следващия месец да се видим?

Мъже, ако от юни месец се опитвате да излезете с момиче, което два пъти ви отказва заради друг, и откровено я преследвате за сексуална връзка, бихте ли й отговорили дори, ако тя ви пише след като вече сте й заявили, че приятелството няма да се случи?

Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: e7e5f27e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не разбрах-имаш чувства към един мъж. Но с него не може да сте заедно. Флиртуваш с друг по интернет, който иска само секс от теб. Вероятно е женен. Е, и за какво ти е вторият? Сигурна съм, че кандидати за секс си имаш достатъчно и в града ти.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2f38e61a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз такива като тебе ги подминавам. За другите не знам.
С това ти поведение и идеали за живота нищо повече от ковра няма да станеш.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 96a3324fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен си лека жена пък за друго не знам

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 37482dd9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да, бих ти писал. Този явно се прави на обиден. Предвид ситуацията, ти не би имала особена стойност в емоционален план, така че кой отказва секс от хубаво момиче (ако си)? !

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 15df8426e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Под "откровенно я преследвате "какво имаш предвид че ти пише съобщения а ти не ги отразяваш, не му отговаряш, не искаш да се виждате, какво е причината за това ако нямаш интерес не се занимавай с него повече, бройки ли ти трябват или какво. Повечето жени предпочитат да правят секс с мъж към когото имат някакви чувства, привличане и тн. и при мен например също е така и на мен така ми харесва. Той до сега те е търсил значи и ти можеш да се пробваш ако си му отказала последно значи ти трябва да си тази която да пише ако искаш секс и тн. А той така ли ти е писал че приятелство няма да се случи, не ми стана ясно кой се дърпа в скучая, доколкото разбрах това си била ти.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dac2c567d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Как, бе, драга? Къде си видяла мъж да отказва секс! Освен, ако нещо съвсем се е презорил. Но не си мисли, че си му единствена. Кой знае с колко още се е уговорил. Стига да е намерил, де.
Успех с привилегиите и умната с болестите, предавани по полов път.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2ddbff542a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "приятелство с привилегии" :) леле колко креативни са станали в маскирането на най древната професия. Дефиницията на която е "Предоставяне на сексуални услуги в замяна на материални такива, било то директни или индиректни". Което напълно се вписва в твоя случай а пък ти се самодефинирай както си искаш.

Конкретно в твоя случай - дърт пръч си търси лична млада курва която да му е под ръка. Защото знае, че тя ще подаде. Такива мъже много точно преценят такива жени и карат директно, защото знаят, че предложението им ще мине. Класика.

И сега понеже ти си изтървала кокала, се чудиш дали все пак ще получиш привилегиите, изработени с пот и гъз. Да ти отговоря - не, няма. Онзи вече си е намерил някоя по удобна и с по хубави цици. Защото такива като тебе с лопата да ги ринеш.

Дано пък онзи мъж който се самозалъгва, че имате нормална връзка, усети, че си има работа с курва под прикритие която се чуди кого да издои за някой лев. И задава малоумни въпроси при условие, че е повече от очевидно, че вашата клиантела е предостатъчна (така де - дърти пръчове които желаят да изклатят млада върбичка са също доста често срещано явление) и ти винаги ще хвърляш око на гъзарите с джиповете и ще чакаш някой да ти направи конкретно предложение с цена.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cb40db1839
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Унижаваш се, но да. На негово място бих си направил кефа с теб няколко пъти (или докато ми омръзнеш) и след това бих избял при другата. Според мен не се занимавай с глупости!

М24

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f413b2df27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От такива индивиди като теб, ни излиза лошо име на цялата женска част. Та ти си млада девойка, защо така?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker