Може ли един мъж да бъде задържан до нас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (80319)
 Избор на редактора (68)
 Любов и изневяра (18056)
 Секс и интимност (9647)
 Тинейджърски (18297)
 Семейство (3787)
 Здраве (6610)
 Спорт и красота (3511)
 На работното място (1504)
 Образование (4443)
 В чужбина (980)
 Наркотици и алкохол (818)
 Измислени истории (693)
 Проза, литература (1277)
 Други (10620)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли един мъж да бъде задържан до нас?
преди: 10 месеца, 14 дни, прочетена 1853 пъти
Здравейте! Момиче съм на 20 години от половин година имам връзка с едно момче на 23...
Напоследък почти не се виждаме, не пишем с причината, че има много работа, че е зает.. Не се сеща да ми пише пръв, когато аз го направя прекратява чата със "сийн" и до там след два дена същата история...
Сега няма време, а в началото, когато трябваше да ме "забие" и звездите беше готов да ми свали.. Знам ще кажете, че докато тичам по петите му няма да е мой все ще бяга...
Но въпросът ми към вас е следния.. Вярвате ли, че всеки мъж може да бъде задържан до нас.. С какво? С чар, с хитрост, с търпение, с време, със сълзи? Какъв е подхода? Вие правили ли сте го?
Много ми е интересно да чуя мнението и на двата пола.. Моето положение е само повод да задам този въпрос..

П. П - Много моля историята ми да бъде публикувана :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 358416baaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   О, естествено че може. Просто трябва да е доста под нивото на жената до себе си. Тя трябва да го превъзхожда в нещо и по начин, който ще го кара да се чувства уязвим и емоционално зависим от нея.

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 650fbf3110
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Според мен си има друга. Ухажвал те е докато получи каквото е искал. Но няма чувства към теб. Не тичай след него. Накарай го да те ревнува. Но ако не те обича нищо не можеш да направиш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 1c4bafadbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами кво да ти кажа, писнала си му вече и е възмоижно да чуа друга...мъжете са така, докато ни свалят свалят и звездите и после като те имат и вече отиди ги търси.......

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 4cd0a42b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   С нищо, но не е ли по-важно да задържите, запазите себеуважение, ясно е момчето не иска да продължава връзка с вас, но и още по ясно е на днешно време като наблюдател, много момичета, жени на зряла възраст, изпадат в крайни ситуации губейки достойнство за да бъдат с един мъж. Разберете го мъж, жена, когато човек не желае да бъде с вас уважете решението му, приемете го спокойно и си тръгнете. Неговото поведение в тази ситуация не е приемливо, най малкото защо се определя като мъж и зад тази дума трябва да има и същото поведение, но нямайки смелостта да говори, те поне действията са достатъчно красноречиви.

А. М.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: abf156b421
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще ти отговоря с въпрос: А нима има смисъл да задържаме някого до нас против неговото желание? Не е ли по-добре да бъдем с някого, който също желае да бъде с нас?

Ж28

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: aae6c96424
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Моя няколко пъти съм го задържала със сълзи и припкане по него. НЕ го прави. Адски унизително е. Защото не съм направила нищо и му се моля а той ми се хили насреща и вместо да ми каже да престана да плача той му гледа от високо. Ще видим кой кого скоро. Сега ще му омекнат капачките като разбере че пак ще влизам в болница да ми правят операция на окото.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 5fc0eff861
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не всеки мъж може да бъде задържан, затова трябва да внимаваш с кого търсиш да имаш връзка. :)

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 4ef48d03c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен не е възможно да задържиш някого чрез каквото и да било. Ако той иска да е с теб ще намери време много е просто и според мен е въпрос на време да се разделите.
Не искам да разбивам надеждите ти, но говоря от личен опит.
Имах една връзка, в която до един момент вървеше добре докато не настъпи един момент, в който предимно аз го търсех, а той имаше време за всичко друго но не и да звънне да се чуем за 2 минути поне. Така продължихме около 2 месеца и решихме да не се мъчим и просто да се разделим. След 3 години все още не съжалявам за решението си.
Ще намериш по-добър човек такъв какъвто заслужаваш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: a4f5f4a848
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   ВСЕКИ мъж няма как да бъде задържан до ВСЯКА жена :-) този конкретно не те обича, не те уважава, няма интерес към теб и по-добре се разделете. просто не е твоят човек

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 1355df9a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Вероятно има много добри качества, с които да впечатлява и е запознат, че момичетата си падат по него, затова знае, че ако ти се откажеш лесно ще намери друга.
Може би не си негов тип? Представи си ягодка, може да е зряла, сочна.. но има хора, които не обичат ягоди.
Ще те посъветвам да не се надяваш на женски номера, мъжете усещат.
По-скоро огледяй "пазара" и започни да излизаш с повече момчета, без да спиш с тях, докато с някой от тях си паснете. Така няма да си отчаияна, защото ще имаш достатъчно внимание и няма да прибързаш с някой, който е несериозен спрямо теб.
Жена, 21г.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: dd5d1bd5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Амии, може докато не се е ожени мъжът за друга, зависи каква е била връзката между тях, най обвързващият начин е да забременее, въпреки че има такива случай където е станало случайно. Ако е обвързан единствено ако той сам реши че иска да бъде с нея иначе би било трудно. Аз не съм се опитвала да задържа никого на 100 процента, както го почувствам и толкова.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: deafcdf4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не мисля, че си има друга. Не си вкарвай такива филми.
Щом веднъж си му писала и всичко е приключило със "сийн", не му пиши втори път. Топката остава в неговото поле и той трябва да играе. Като не играе, не играе. Оставяш го той да те потърси, а когато го направи, НЕ се цупиш, НЕ драматизираш. Естествено обаче си заета да си живееш живота през това време- "Днес не мога, мило, на кино съм с Мимето... Утре ли... Ами, ще се чуем... ".
Естествено, че ако не всеки, то поне 90% от мъжете можем да ги задържим. Най- добрият начин е да се фокусираш върху себе си- излизай без него, намери си любим спорт, вземи си котка... просто фокусирай вниманието си в друга посока. Знам, че е дяволски трудно, но после ще ти се отплати стократно- говоря от личен опит.
Почти всички мъже прават така. Въпреки, че ми се струва малко рано- едва половин година е минала. Но могат лесно да се обърнат нещата- върни се към стария си начин на живот, отпреди да се съберете. Какво правеше тогава? Той в онова момиче се е влюбил, отпреди 6 месеца.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 5be7f6b122
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Авторке, с тази тема си създала почва да ти се изредят да ти пишат вякакви комлексирани, озолобени към живота хора.

Иначе аз ще ти кажа следното: Човек или иска да е с някого, или не! Или обича, или не!
Там където нещата не вървят, просто трябва да продължиш напред с живота си, без да се тормозиш какво е трябвало да бъде, защо той не е така, а иначе и. т. н.
Не се хаби с това да се мъчиш да задържаш някого, да правиш схеми, сметки и планове, а просто отвори следваща страница от живота си. За човек, който наистина ще иска да е точно с теб! За човек, за който ти ще си на първо място!

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 8e0fff7fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Много обичам такива теми. Вържи го в мазето, заключи и със сигурност ще стои.

Един мъж, говоря за истински мъж, не за някое мекотело, не може да бъде вързан или задържан насила. Манипулирането, хитрините, сълзите и всички глупости вършат работа, но до време. Да изпълняваш секс фантазии, да му угаждаш и прочие- става, но не вечно. Мъжете също имат усет към ку*ките, както жените усещаме отчаяните типове и играчите. Мъжете предпочитат да няма драма, да няма игра и да не им се налага да четат мисли и фасони. Те не са като нас, те са праволинейни, за тях такива неща като "обичам го, ама мисля за Гошо", са си глупости... за тях смесените чувства са странни, не ги разбират, не го мислят и не се опитват да намерят под вола теле. Един мъж не може винаги да се прави на глупак заради теб, на него ще му писне, той няма да търпи драмите цял живот. Ти не можеш да го задържиш с хитрини, ти може да го обичаш без да го обсебваш и се очаква, че той ще е доволен от това нещо, стига намеренията му към теб да са искрени. Радвай му се, но не го анализирай. Обичай го, но не се опитвай да го контролираш. Когато се закача с теб, не му се ядосвай, а се закачай и ти. Не му отказвай секс със заобиколки и не му пускай само и само да е с теб, прави го, защото искаш точно този мъж, и само той, да бъде интимен с теб.

Аз съм голямо терсене, преди цикъл мога и на реклама да се разплача, но разбирам къде хормоните ми играят роля и къде наистина съм засегната, гледам да не създавам драми заради настроенията си. Не знам дали това е схемата, защото се държа така във връзката ми не по план, за мен така е редно. Не може ние като жени да искаме с нас да са мили, да ни разбират и да се грижат за нас, но ние самите да не разбираме, че мъжката природа е по-друга. Мога да вбеся приятеля си, понякога го правя, защото той ме е вбесил, но това не е добра постъпка, никой не трябва да цели да манипулира, да прави на пук, да си налага фасоните, да държи на своето настроение и така нататък. След години, той се държи като влюбен. Не е романтик, но всичките му приятели ми обясняват, че говори само за мен и в стая с жени не поглежда никоя. Няма да ми подари роза и ако не е на кеф, ще се скара с мен, но когато е ядосан на шефа си ми се обажда да го псува пред мен и да ме чуе, струва ми се, че е любов. Проблемът е, че жените рядко оценяваме настроенията на мъжете, почти никога не ги разбираме, защото търсим под вола теле. Мъжът, ако каже, че иска мусака, той иска мусака, не романтична вечеря с червено вино и опит за подобряване на рецептата, която той е поискал. На него не му пука, че си извадила покривката на баба ти, той няма да забележи, той иска ти да си срещу него на масата и да го чуваш, не да се опитваш да преведеш думите му на език, на който той самият не говори. НЕ манипулирай, не прави фасони, не играй игри, не върти схеми, не се опитвай да го задържиш, не му извъртай думите, не искай повече, отколкото може да ти даде, не очаквай да попаднеш във филмът "Хубава жена", чувай какво ти се говори и вярвай, че мъжът ти сам ще започне да се сеща за нещата, които са важни за теб. С моят ходим в един ресторант, както и да е, аз харесвам спагетите, той ориза, понякога след работа отива до там и взима спагети, за да не се налага да готвя, защото има други планове за нас. Яде спагети заради мен. В обратен ред, аз купувам ориз. Никога не е седнал да ми обяснява какво жертва, аз го знам, никога не съм искала дори тези дребни компромиси. Ти го чувай и той ще те чува, това е положението, няма схема.

Та, ако ще го притежаваш, го връзвай, играй си, но това не е връзка, така никой не би останал, всеки би си тръгнал. Ако искаш нормални отношения, не си мисли, че можеш да го задържиш, може само да не му даваш причини да си тръгва, а той, ако е пич де, ще те оцени.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 6a07d13a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От авторката:Благодаря ви за подкрепата и съветите. За мен са много ценни особено в тази сутиация в този етап от живота ми, когато трябва да избера дали да продължа да се правя на "приятно разсеяна" или да запазя себе си... Последно исках да попишем малко, а той ми каза, че е на разходка и не знае кога ще се прибере от тогава минаха три дни.. Не ми е писал, обмяслям да му кажа тези дни да се видим да поговорим, ако държи на мен ще намери време, ако ли не оправдание, но го обмислям още... от една страна искам да опитам за последно, от друга знам какъв ще е отговора...

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 0f4d06189c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   17, мъж съм.
Ако зависеше от мен - орден Стара Планина! Веднага!

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: deafcdf4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   А бе момиче, не четеш ли какво ти пишат хората??? НЕ му пиши, нито с повод, нито без. Стига си си накърнявала достойнството и си му давала поводи да те реже по този начин с "тридневни" разходка.
Приеми, че може би няма същите чувства към теб и давай напред. При нас жените винаги стои въпроса със задържането на мъжа- за тях трудното е да ни убедят да спим с тях, за нас- да ги задържим дълга време. Това, че те реже означава, че се целиш във вървежни момчета- колкото по- нагоре се изкачваш по стълбата, толкова повече ще се държат така. Съответно и на тях ще им е доста трудно да вкарат в леглото високо рангова мацка, което на техния език означава много красива, с интелект и собствени финанси.
Моля те, не му доставяй удоволствието да му пишеш да си изяснявате някакви неща, само за да те "seen"-не и да те игнорира. Достойнството ти е най- важното нещо в тоя живот. Загубиш ли него, всичко губиш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: a4f5f4a848
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   авторке, щом знаеш какъв ще е отговорът, защо ще опитваш? човекът 3 дни не намира време да ти пише, ти искаш да се виждате и да си говорите. ми явно не иска, няма интерес, не му се занимава с драми и обяснения. най-добре го остави и забрави.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: dd5d1bd5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   На мен пък ми се струва доста опасно така да го търсиш дори да ти се иска да го направиш ти до сега си проявявала интерес, той не държи на теб това е ясно, може да ти се подиграе нещо и щом го потърсиш да те одреже, всъщност той ако има желание и време ще ти пише според мен ако няма, няма какво да се прави.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: b40b7f6d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Според мен един мъж не може да бъде задържан ако не иска. Един мъж сам по собствено желание трябва да се задържи при жената. Иначе е огромно унижение, което в крайна сметка няма смисъл, защото човекът пак си отива.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: abe3f7a2f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторката:Писах му да се видим в Неделя, до тогава каэах, че няма да го търся, а той да си помисли в каква посока иска да се раэвиват отношенията ни, какви иска да сме. Каэах му, че ако поне малко държи на нас ще намери време и на цялото това обяснение той ми отговори "Ок". Какво "ок" ок, че ще се видим, ок че ще помисли, ок че държи на нас, какво е това "ок" тааа... в момента, в който видях това съжалих, че съм опитала въобще да се опитвам да говоря с него.. Но, не раэбирам.. До вчера ваканции, вечери и сега иэведнъж "ок"...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 88be81901d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Авторката- много си зле, честно! Чак ме хваща яд на теб как се унижаваш!
От друга страна- ако нямаше такива като теб да тичат след момчетата, тези от нас, които се държат на положение, нямаше да ги впечатляват толкова много. :D
Има една книжка- казва се "Why Men Love Bitches"- горещо ти препоръчвам да я прочетеш, току- виж ти дошъл акъла в главата.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 946c420172
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   искай от хората не повече от колкото искат и могат да ти дадат.
давай не повече от колкото искат и не повече от колкото ти дават.
обичай които те обичат.
в едни отношения няма ли удовлетворително равностойно ВЗАИМНО желание, те са обречени
за какво ти е да задържаш насила такива отношения?
за да потвърдиш, че най-много сълзи са пролети над сбъднатите желания ли?
не е въпросът дори до до унижено достойнство
чисто прагматично, не са ти изгодни отношения, в които вложеното е в пъти по-малко от полученото.
с една дума не е разумно да насилваш нещата, за да вложиш и загубиш в пъти повече от полученото
няма по-голяма сила от естествеността
можеш да си потърсиш човек, с който естествено да имате приблизително еднакво привличане и с него ще бъдеш много по-щастлива

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: caecdc2ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Какъв мъж? Напомпан, с татуси, четири хиляди приятели в фейса и бмв-то купено от баща му ли? Голяма загуба няма що

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: a8425e3889
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Авторке хубавичко виж какво е написала но. 17. Не орден Стара Планина ами... президент трябва да я направят. Ако си като нея винаги ще можеш да задържиш един мъж.
Подозирам обаче, че ти повече старание влагаш затова как изглеждаш за него, а даже и никога не си се опитвала да го разбереш. Масов синдром е. Болестта на човечеството. Всеки се опитва да живее в един изкуствен свят, за да избяга от действителността. Винаги има някакво стъкло между нас и света... Било то слънчеви очила, екран на телефон или прозореца на автобуса... Обсебени сме да градим свят пълен с очаквания и стремежи, мечти и розови очилца. А той света няма нужда от градене. Той отдавна е готов. На никой не му дреме за другия никой не иска да гради взаимоотношения, вместо това. На времето ходихме на дискотека за да си намерим гадже. Сега се ходи за да се покажеш, ако си жена или за едното чукане, ако си мъж
Имам чувството, авторке, че ума ти на тебе е още в дискотеката..

След като скъсате с твоя приятел(то явно че той така е решил) хубаво си направи сметката за следващия, за да няма много следващи. А колкото повече следващи има толкова по малък е шанса да задържиш някого.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: dd5d1bd5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Номер 26, добре го е казал/а но все пак не можем да гадаем дали ще намерим подходящият. Аз съм все още, не знам както искаш го наречи но съм привлечена или влюбена в бившият си приятел който е обвързан, но това не означава че не мога да бъда с друг, след като любовта ми не е споделена, какво друго мога да направя, не рискувам да се влюбвам пак, освен това имам горчив опит. По никакъв начин не мога да накарам даден човек да ми обърне внимание след като не го иска разбира се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker