Раздялата ли е решението? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздялата ли е решението?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1403 пъти
Здравейте! Имам приятел от 2 години. Когато се запознахме, той тъкмо беше приключил връзка. Беше съсипан и аз бях лъча светлина в живота му. Обгрижваше ме, имах цялото му внимание, парите ни бяха общи, държанието му беше идеално, щеше да застане срещу всеки, за да съм добре аз. С времето той се комплексира, че няма пари. Мислеше само за това буквално, все беше нервен. Сега вече когато той има повече пари, той започна да дели парите на мои и лично негови. Вечно ми казва, че е напрегнат, изнервен, все някакви схеми за пари мисли и уж това се отразявало на отношението му към мен. Сутрин е груб, после мил, после груб, после пак мил. 2 часа съм щастлива и 2 дни тъжна. Бях в банята и ми каза "Махай се от тука, бе" два пъти, аз излязох. Ако беше той на мойто място, щеше да каже, че няма да излезе и да заключи вратата. Мога да дам всякакви такива примери. Струва ми се твърде властен. Неща, които той прави аз не мога да правя. Аз не обичам да пипа чаша с мазни ръце, но той продължава да го прави. Аз исках да отпия от чаша със сламка и той ми я дръпна и каза да се избърша, защото устните ми били мазни. Взехме си пица, по която имаше лапад отгоре за украса. Той ме пита дали искам да го остави върху нея и аз отвърнах, че не искам. Е, той я наряза и каза: "Искаш", опита я и махна лапада защото не бил вкусен. Често той ме моли да му подам нещо и аз го давам, а аз като помоля, ми се отвръща с "Вземи си го". Аз съм му правила толкова пъти масажи, а той на мен нито веднъж, не искал. Питала съм го много пъти какво го възбужда, изпълнявала съм му фантазии, задължително правим секс около 4 пъти седмично и той винаги свършва, но аз свършвам 5-6 пъти годишно, защото свършвам само чрез лизане, а той не иска или поне не го прави. Никога не ме е питал какво ме възбужда. Разни малки неща, но когато се насложат, ми се струва, че всичко контролира той. Казва ми се кога да стана, какво да правя, какво да ям, как да се държа, графика ми зависи от него, нямам приятели, а той има. Казах му, че ако имаше харахтер като моя, щях да го благословя и го питах, дали ако аз имах харахтер като неговия, щеше да ме харесва. Той отвърна, че щеше да си каже, че тази връзка няма да я бъде и да си тръгне, че той сам не би се понесъл. Доре да приятеля ми да направи нещо нередно, ще ме изкара виновно. Ако после аз направя същота, по някаква причина, лишена от логика, пак аз ще съм виновна. Какво мислите? Не сме ли неравнопоставени? Всякаш той е твърд с ясни желания, а аз се нагаждам към него и настроенията му. Дали наистина се напряга от тези вечни мисли за пари или проблемът му е лично с мен? Дали да го оставя или нещата ще се променят и това е временно?
Благодаря на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 027498479b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той си е такъв. Бил е мил за да те прилъже. Искал е заместител на бившата. Осъзнал е че този заместител не си ти и сега си изкарва всичката злост на теб. Стягам багажа и дим да ме няма...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3792fa3228
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Цял живот ли искаш да бъдеш манипулирана така? Махай го от живота си! Не си умряла без гадже! А и има много свестни, добри и грижовни момчета. Този не е за теб. Някой ден ще си намери майстора.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: debe2a9e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Приятелят ти нито те обича, нито уважава. Държи се грубо с теб. Защо изобщо си с него??? Намери си нормален мъж, който да те уважава. Той не случайно е бил изоставен от предишната си приятелка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5f8762dee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Както го описваш много се съмнявам да те остави да си тръгнеш...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 645fb8b09c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила, такива хора като него търсят страст и пари - не ги интересува момичето. Затова се разведе с него и намери някой който не се интересува само от пари... правил се е на мил с теб с цел да ти вземе пари... има и свестни хора.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 26593fecc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За това, когато имам интерес към даден мъж, гледам тактически да се информирам защо се е разделил с бившата си и много внимателно слушам как говори за нея, така добиват представа какво е отношението му към жените и какво да очаквам спрямо мен. Докато се втора ваш в дреболии (кой какво пипнал или не) винаги ще намираш за какво да се хванеш и ще се ядосваш. Да, дразнещо е, но има и по-важни неща. От всичко прочетено се питам - този човек няма ли поне една положителна черта?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 574ca8006e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здрасти, личи си, че си малка още. Неопитна си и той се възползва. По-добре се разделете, в тази възраст ти трябва някой по-положителен пич. :)

М32

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 250819d767
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Нали знаеш, че във всяка връзка единият е малко по-силен, по-инат и на другия му се налага да се нагажда повече. Лошото е, че не винаги по-твърдият характер допуска дори малки компромиси. Може и да те обича, но не се държи правилно с теб и не виждам смисъл ти да тичаш след него. Ти самата можеш да завържеш приятелства, да не му подаваш нищо, да не ти се занимава да го масажираш и прочие. Той не ти прави орална любов, но сигурно го иска от теб и сигурно ти се съгласяваш, замисляла ли си се? А какво ще стане, ако станеш от леглото малко преди той да свърши... ще ти се ядоса, ще се изнерви и ще започне 3-та световна война. Не може така. За да получаваш, трябва да даваш нещо в замяна, примерно прилично добро отношение. Опитай се да му се налагаш от време на време и да намалиш компромисите, поговори с него и виж какво ще се случи. Дано да те разбере и да омекне, но такива промени не стават за ден. Ако продължава все така, ти си свободен човек и можеш да си тръгнеш по всяко едно време, щом не си щастлива и не се чувстваш обичана.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dc056e2905
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами говорете си с него по темата и ако не прояви разбиране се разкаравай. Първо обаче премахни комплексът на жертва.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2951f64946
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Защо не опиташ да се свържеш с бившата му и да я питаш защо го е оставила. Дали причината не е същата?
Поработи над правописа си.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2630fd2cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ох, прочети си историята и се погледни отстрани. Дори не ми се дава съвет, защото ти няма да го чуеш. Просто, ако държеше на себе си, щеше вече да си го зарязала. Такъв идиот никога не бих търпяла, за кой се мисли? И е такъв заради такива като тебе, които да му ходят по г*за. Не му се е паднала просто още някоя, която да му срине високомерието и идиотщината.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fa45fe9852
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Проблемът му не е нито с парите, нито с теб, а си е лично негов.
Разумното решение е раздялата.
Ж2.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker