Изрод - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изрод
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2408 пъти
Бях с един мъж няколко месеца. Какво ли не направих за него. Зарязох си приятелите, смених работата и пренебрегвах всичките ми потребности и проблеми, за сметка на неговите. Целият ми живот се въртеше около него. Той нямаше работа и жилище, взех го при мен. Нашият ме лъжеше всеки Божи ден за абсолютно всичко и когато го хващах си отричаше докрай. С масето трева в ръка ми обясняваше, че той не пуши трева. Всъщност пушеше от сутрин до вечер, по цял ден лежеше и не щеше да работи. Много го глезих, много му прощавах. Още на първият месец ми посегна, но това беше нищо в сравнение с каквото ме очакваше след това. Психическият и физически тормоз бяха от сутрин до вечер. Аз трябваше да плащам, да правя хиляди неща, целият ми ден да му върша услуги, а той ми се отблагодаряваше с бой и заплахи и цели вечери душене, блъскане в стената и стискане. Такъв тормоз не съм знаела, че ще преживея. Ще кажете защо съм стояла ще отговоря. Първият път мислех, че няма да му се дам и ще го науча повече да не се повтаря. След вторият път ме преследваше няколко дни, не ми даваше да ходя никаде, за да не се оплача в полицията. Третият път пак така. Заключваше ме в стаята, на следващият ден бягах, той ме преследваше. Чакаше ме пред полицията. Щял да им каже, че съм луда. Аз все пак успях да говоря с тях, те питаха дали искам да повдигна обвинение. През това време той ме заливаше със съобщения, че никога няма да ме докосне и ще ме остави да си тръгна ако искам. Аз на няколко пъти си събирах багажа, но той не ме пускаше. Тормозеше ме до несвяст. Та не повдигнах обвинение, мислех че всичко ще мине безпроблемно след като обеща. Но не бе така. Всеки Божи ден трябваше да слушам как много ме обича, ще ме убие за да не го напусна. После да си събирам багажа и да се махам, като започна че никъде няма да ходя. После не искал да е с мен, после обичал ме до полуда. И това на всеки 2 минути се променяше. Прегръщаше ме, нараняваше ме, една минута след друга. Всъщност съм го оставила в моята квартира, а аз спя всеки ден на различно място, но нещата все още са ми там. Омръзна ми да се занимавам с полиции и нямам сили. Уж си намерих апартамент от началото на другият месец, но ме е страх че той никога няма да ме пусне. Че ще идва пред работата и пред местата, които посещавам.
Някоя от вас попадала ли е на такъв тип и как да се справя без излишни усложнения? Той болен ли е, или е човек, който няма нищо човешко в него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3829f002f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягай по-бързо...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: aca093bdaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Премести се в друга квартира тайно от него. И подай предизвестие за напускане от предишната ти квартира пак тайно от него. Нека собственика го изхвърли. Помоли баща или брат ако имаш да го заплашат. Ако не се получава-наеми няколко силни момчета да го набият. Той е ненормален и садист. И ще разбере само с лошо.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ca268dc83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   При преследване, насилие, заплахи се обаждаш на 112, представяш се с имената си, там сигналите се записват и със сигурност ще ти окажат съдействие и изпратят екип. Жалба от която най-малкото ще го привикат в РПУ да дава обяснения, ограничителна заповед, медицинско, съвет при адвокат с опит в такива случаи. Купуваш си спрей за самоотбрана и го ИЗПОЛЗВАШ в нужда, особено след подаден сигнал. Заплахите за убийство са сериозна работа, не знаеш какво се върти в главата на наркоман. Ако горепосочените неща не ти дадат резултат, взимаш нещата в свои ръце, под една или друга форма, но тогава, щом е толкова обсебен се готви за война. НЕ бъди повече жертва. Кураж и успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 56bd83d06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обади се на вашите да дойдат да те приберат така, ако смелостта му стиска да ти налети на бой пред тях ще имаш двама свидетели, че те тормози. След това веднага си извади медицинско за побоите и подай жалба в прокуратурата и в съда. Докаже ли се, че те тормози и те бие ще му бъде издадена ограничителна заповед да не те доближава на определено разстояние и наруши ли я лошо му се пише. Не отлагай колкото по -бързо вземеш мерки срещу този звяр, толкова по -добре за теб! Моя съученичка едвам се отърва от подобно изчадие преди няколко години.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 475e88faaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ограничителна заповед.

Alpha, ж. 27

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 740e373e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз нямам сега такъв...но съм имала такъв като твоя. Най-добре за мен е да не се изнасяш ти, а някак си да го накараш той да се изнесе - за какво ти е ти да се изнасяш, ти си го приела в тази квартира. Подай молба за развод, дори като така те посяга вместо да търсиш хора които да го набият подай жалба в съда заради тормоз. Така той ще види какво ти е причинил.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4259f89811
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бягай от тоя, ще вземе да те убие, не е шега работата стоя тип! Той е болен, БЯГАЙ!!!!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 20a9b866b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Извикай няколко човека с теб, за предпочитане мъже- дали ще са приятели, колеги или роднини няма значение. Отивате заедно в квартирата, събирате твоите вещи и си тръгвате. Ако този тип се опита да ти попречи, обади се на полиция- квартирата е на твое име, ти се изнасяш и за тези цели има договори, така че той не може да остане да живее там. Уведоми хазяйна и повдигни обвинение срещу бившия приятел, ако се налага. Кажи му, че ако не те остави, ти ще намериш начин да се отървеш и на него ще му се налага да ходи по съдилища и прочие, а ако ти посегне, ще си извадиш медицинско и нещата ще станат още по-черни за него. Майка ми ми е казвала, че още след първия шамар, жената трябва да си тръгне преди това да се превърне в начин на живот и побой. Добре е, че си се усетила навреме и си предприела мерки, всеки може да попадне в такава ситуация, просто не се прави на силна и не се опитвай сама да се справиш, най-малкото защото той е мъж и има повече физическа сила от теб. Ще намериш изход, предполагам , че скоро всичко ще е наред, просто гледай да намериш подкрепа от близки и/или от органи на реда.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 90c24f6302
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Историята ти ми звучи като този на онова момиче, наскоро убито от приятеля си наркоман, за което до скоро се пишеше във вестниците. Бягай докато е време. Сигурно и тя като теб така му е прощавала и се е двоумила. Ако имаш капка мозък, прекъсни всякакви връзки с него и послушай съвета на номер 2.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a111d91daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Съгласен съм с номер 2. Наеми няколко момчета да го пребият ако трябва два пъти да го смачкат от бой и да се приключва с него. Сложи ограничителна заповед.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7a093a6213
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как така си го прибрала при теб, пък после ти си си събирала багажа?
Ж

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f03b292291
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не знам реално какво се случва между вас, но очевидно не сте един за друг. Трябва да предприемеш крути мерки, за да се разделите. По-горе има различни съвети за това. Избери правилния ход и действай.
Няма нужда да питаш за сходни ситуаци, когато не знаем твоята.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 92fa930e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Съжалявам, ама имаш нуждата някой да ти каже, че си глупава. Много добре знаеш какво да правиш, ама чакаш ние да ти кажем. Има си законен ред и никакви сълзи и съобщения не биха могли да те убедят, ако наистина си с ума си. Този човек има психическо разстройство и е меко казано самоубийство да стоиш на 1км от него, камо ли да го пуснеш в къщата. От къде ги намирате такива бе... Толкова ли си отчаяна, че такъв пропадняк си пуснала в къщата си? Моля те имай малко достойнство и разум!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker