Има ли сериозни момичета от Русе? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли сериозни момичета от Русе?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 3416 пъти
Момче съм. Живея в Русе и се питам: „Защо не мога да намеря нито една девойка за нещо сериозно? “. Ще кажете, че причината е в мен, но аз търся и друга причина, а именно дали има момичета от 18 до 30 години от Русе, които търсят сериозна връзка и нямат големи претенции, освен да срещнат свестен човек, с който да си допаднат? Уж имало такива, ама явно не търсят това, за което казват, защото като стане дума за среща и ми отказват. Възможно е да не съм им допаднал при онлайн опознаването, но чак пък толкова, че нито една да не иска да се срещне с мен, едва ли.

Вярно е, че имам приятели от онлайн запознанства, но нещата се ограничават само до онлайн приятелство и никакви срещи.

Запознанства на живо – изключено. Никой не ми обръща внимание и нямам намерение да се натрапвам.

Агенции за запознанства – забравете, лошо. Вземат ми парите и нищо.

Платени момичета – възможно най-лошото, направо ми се повдига от тях. Вземат ми парите и дори не правят секс с мен. 2 пъти ходих по платени момичета и 2-та пъти ми взеха парите и избягаха. Не бяха циганки, а от тези дето се предлагат в нета чрез обяви. Едната беше дебела като свиня, а другата беше надута и казваше, че не и трябвам никакъв. Не била в настроение да прави секс, а само масажи. Изпуши си цигарата и дим да я няма. Не ми се занимава с такива боклуци, а и не търся това, а търся сериозна връзка и първата си любов. Всички платени момичета са някакви такива надути, фукат се, че са с висше образование, едва ли не асистентки в университета, а вижте ги как си изкарват прехраната.

В крайна сметка реших да оставя нещата да вървят по течението и ако се намери момиче, то да дойде при мен, без да търся нищо. Търсенето се оказва болезнен процес и загуба на време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 679f123e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Има, но половината от тези сериозни момичета вече са заети.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 679f123e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Сериозното момиче не го търси в План Б или Шоурум.
По-скоро в парка, във фитнеса, на работното място.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4e8094a09b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте! Първо не пишете нищо за себе си, а очаквате свестен човек!? Напишете годините, с какво се занимавате, какво търсите и общо информация за вас.. Тук в интернет да намерите вероятността е доста малка, но вие си знаете. Излизайте по-често, това е моя съвет, колкото и банално да Ви звучи, г-не. Това е начинът според мен. Успех в търсенето и се надявам да откриете това, което търсите! :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6cc2dd3b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Стига с тези онлайн глупости и започни да излизаш навън и общувай с момичета на живо! Live and at real time!
Забирай някое приятелче с теб и ходете на плаж! Сега е сезона все пак за плаж - там примерно се включете да играете волейбол с някакви момичета. Или направо вие им предложете да играят с вас! И след играта има голям шанс да седнете да изпите по една биричка примерно - ето ти шанс за реално общуване!
Също ходи по културни събития в града ви.
Ходете сред природата на разходки.
Е дискотеки и барове не ти препоръчвам, защото там баш сериозно момиче шанса да срещнеш е доста малък.
Хайде, успех.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8925e66e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мислех, че ще кажеш нещо повече за себе си като това на колко си, с какво се занимаваш и какви са ти интересите хД. Казваш, че искаш сериозно момиче, но досега търсил ли си извън онлайн пространството, защото доколкото разбрах си пробвал с някакви агенции и с платени момичета дето са избягали. Аз съм от Русе и въпреки че няма много места, където да се навърташ един вид, за да търсиш подходящата, мога да ти кажа, че със сигурност няма да намериш това, което търсиш в шоурум примерно. Не знам какви са ти критериите и какво точно търсиш, но пробвай да ходиш на фитнес примерно или излизай по-често на някакви други заведения, за да видиш как са там нещата. Иначе онлайн също не е зле да се запознаеш с някоя, но просто бъди честен с нея.
Ж 19

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e9c7f24ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами отговарям на критериите ти, ти на моите също, на 20г съм от Русе, само дето харесвам жени. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 679f123e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Въпреки, че съм съгласен с номер 4 и 5, бих ти казал че няма НИЩО срамно да намериш девойка и онлайн. В крайна сметка днешни дни всички стоим онлайн било то на компютъра или на телефона, има всякакви приложения от сорта на Тиндър, дори само за държавата. Моята приятелка е от Русе и е най-уникалното същество, което съм срещал и се срещнахме по този начин.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 28dbace164
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

9.   4 Мисля, че писателят на темата е един. Няма нужд, да му пишеш в множествено число.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a7ca0cc9d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към всички, които казват, че авторът не е казал нищо за себе си: Всъщност е казал много повече, отколкото ако беше тръгнал да изтъква качествата си, такива каквито той си мисли, че са. Аз забелязах следното:

* Търси жена на 18-30 и я нарича момиче. В горната граница вече говорим за зрели жени, а не за момичета, следователно е мъж поне около 40-те, който се оглежда за нещо свежо.
* Търсената жена не трябва да има високи очаквания, освен да е свестен, т.е. е нереализиран
* Придържа се към онлайн варианта, запознанствата на живо не са за него, т.е. е стеснителен и неумеещ да общува
* Няколко пъти споменава как някой му взима парите, а той не получава нищо, т.е. не разполага със средства и е стиснат.
* Започва темата, като се представя за смирен и добър, а след това нарича жените свине, на база на физическите им качества, което е нетипично за смирените и добри хора, които не биха се присмели на пълен човек.
* Дори платените жени го избягват, което ме кара да мисля, че е доста creepy.
* Обижда ги и затова, че се държат надуто с него, което е поредното доказателство, че има много ниско самочувствие и не е успял да се реализира в личен и професионален план

Според мен, почти всичко, ако не всичко, което изброих, е вярно и е посока за подобрение у автора, така че нека бъде прието като съвет.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 623a6cb293
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Съгласна съм с номер 10 - има неща в теб, които отблъскват хората. "Девойче между 18-30", я стига!

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1af4d98177
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

14.   Няма значение на каква възраст съм, но ще кажа, че съм на 26 г. Въпросът е, че не мога да намеря нищо сериозно досега, а не просто краткосрочно и неефективно. Не мисля, че тук е мястото да се описвам с какво се занимавам. Заинтересованите момичета ще ме намерят, ако искат. Тук не търся нищо, а просто питам дали има сериозно момичета от Русе.

Някой, ако ме мисли за някакъв кретен, сбъркал е мястото. Казвам през какви пътища съм минал. Никого не обиждам конкретно, а казвам какво ми е мнението за проститутките. Някой, ако му харесва да ходи по проститутки, нека си ходи, няма лошо. За мен те са нещо отвратително и вече споделих мнението ми за 2-та случая. Трети път няма да се излъжа да ходя по проститутки. Няма да коментирам мнението на номер 10. Ако нямах средства, нямаше да отида при тях. Въпросът е, че не става дума за пари, а за любов.

Връзки досега не съм имал, няма и как да имам, тъй като съм едва на 26 и животът е пред мен. Не съм срамежлив човек, но не искам да се натрапвам. Ако някоя се интересува от мен, сама ще ме намери.

Слагам точка и повече няма да споделям истории тук. Малко са хората, които ще ме разберат.

С уважение,

Авторът на историята.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 28dbace164
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   11 - Ами "младешчета" ли, да са, бе ? Айде стига с тея изкривени представи. Много ясно, че иска девойчета, не баби или мъже.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 049eda4d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз съм роден в Русе и безкрайно много се срамувам от този факт. Русе е загинал отвсякъде и е една огромна дупка, но това е друга тема. Жените, са затънали отвсякъде. За доста години търсене на тази "любов", намерих единствено мазната подигравка с мен. Реших да се махна от това място, и след няколко месеца в Англия, си намерих приятелка, точно по нета (Тиндър). След доста време се престраших да и разкажа какъв опит имам с жените, и тя направо се ужаси. Пълно е с курви в този град. Махай се докато е време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker