До мъжете-бихте ли тръгнали с 45 годишна жена и къде да ви търся?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До мъжете-бихте ли тръгнали с 45 годишна жена и къде да ви търся?!
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 5620 пъти
Била съм с 5ма мъже в живота си, живея с последния от много години, но секса ни не върви... дотолкова е постен и скучен, че вече не го и правим! .. Заедно сме заради много други неща, но не и заради страстта..
А имам нужда точно от това-мъж да ми завърти главата и да ме подхване така, че да не мога, да не искам да се откъсна от него!
Омръзна ми да мастурбирам.. ежедневно.. и да си фантазирам за страстно 69, за горещи устни и ръце, които да ме влудяват, за заливащо ме като вълна желание и за разтърсващи оргазми с желан мъж.. Вече дори ми писна да се докосвам сама..
И питам мъжете тук-къде да ви срещна? ! Нито съм купонджийка, нито ходя по барове? ! Спортовете, които практикувам, са все по женски... Умирам направо без ласка и нежност.. Дайте съвет, че повече така не мога!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0dc8a34281
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   За да срещнеш нов мъж, първо трябва да пуснеш стария и сигурен клон. С това, че стоиш обвързана и си в обществото като обвързана, няма кой друг да се занимава с теб. Много жени искат да имат първо нова връзка преди да скъсат, но на 45 г. вече нямаш голям избор и трябва да предложиш повече, а и мъжете на 50 , които биха тръгнали с теб, не са вчерашни и нямат желание да са втора цигулка.
Затова съвет - първо прекрати с 1 връзка ако искаш нова.
Съвет номер 2 - насочи енергията си, усилията си към запознанства с мъже над 55 години до края на 60-те, за които ти си все още млада и атрактивна. Мъжета на твоята възраст искат младичко. Които от тях не са обвързани са скоро разведени или стари ергени и повечето мъже на 45 г. в такава ситуация искат да се пробват да създадат ново, здраво семейство - тоест искат и деца. Ти не можеш да дариш мъж вече с деца, затова се насочи към по-зрелите мъже. Аз съм жена в началото на 30-те и също ако търсех нова връзка не бих търсила сред връсниците си, а сред 40 мъже. Много жени от твоето поколение не сте осъзнали, че нямате вече никакъв шанс сред качествените мъже на вашата възраст, но за мъжете на 55 сте все още желана „хапка“.
Колкото до сексът - в него трябват минимум 2ма. Не очаквай, че мъжът ще поеме цялата инициатива, а ти си 50% от 69тката

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c3ad6c5da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В сайтовете за запознанства е пълно с мъже на твоята възраст, самотни и търсещи женски ласки, но удна вучу те каза, че трябва първо да приключиш с другия, не може да въртиш двама едновременно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0e5dc8a145
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Първо се мисли, номер 1, после се пише. Щом иска страст й трябва по-млад мъж, къде? В сайтовете за запознанства.
Ж 44

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6466acd56e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, ако си падаш по 25 годишни момчета, бих тръгнал с теб, защото момичетата около моята възраст не се интересуват от мен. Къде можеш да ме намериш ли? Хайде да не е тук, че да не се червим, а в някой сайт за запознанства. Има ги много в сайтовете за запознанства, не си се разтърсила.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8ae8a916dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Н 1, някaк много aгресивно се изкaзa. Кaкъв ти е проблемa, имa вложени лични... неуспехи, нaли? !
Aвторке, ти искaш любовник или сериознa връзкa? Aз поне остaвaм с впечaтление, че е първото. Из сaйтовете зa зaпознaнствa явно имa много сaмотни мъже, но aз лично не бих ти препоръчaшa тaм дa търсиш. По някои постове тук из сaйтa, си мисля, че в тези сaйтове сa онези, които никой в реaлносттa не искa близо до себе си. Излизaй! Нa кино, теaтър, бaр, тaнци и т. н. Кaк инaче ще срещнеш който и дa е? Или във форуми, поне можеш дa нaблюдaвaш известно време кaкво го интересувa, кaк реaгирa, дa прецениш поне повърхностно що зa стокa е.
Инaче не обръщaй много внимaние нa н 1, тя е еднa втпрa нечия цигулкa, дето си предстaвя, че е жененa зa "любовтa" си и тем подобни. Мъжът зa който се предполaгa, че е омъженa е мноого по- възрaстен и предполaгaм, че бесовете я тресaт, че съпругaтa му ( нa неговa възрaст) не може дa бъде избутaнaтa от по-млaдaтa лудa :)
A инaче имa и много по- млaди мъже, които пък твърдят, че предпочитaт жени нa около твоятa възрaст, млaдa си още, можеш дa избирaш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 525ebd9853
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Да, има такива. аз самата съм жена на 45, и съвсем скоро ще се омъжвам за един прекрасен мъж. Разликата при нас обаче е, че и двамата сме свободни, аз съм вдовица, а той е разведен. И се харесахме, и решихме да се оженим.
Ти обаче не казваш, че си търсиш мъж за брак, а само за секс. А мъжете на възрастта, подходяща за нашата, вече са се наживели доста, и не са чак толкова склонни да търсят активно авантюри. Не че ги няма, но те се случват спонтанно- с колежки, със съседки, и т. н.
Мъжете, които са сами, предпочитат да изградят сериозни отношения, защото вече нямат толкова много време, и гледат да си намерят жена за старини. И не им се занимава много с жена, която иска само секс. Така че, огледай се и ти в своята компания, в работата, в парка например, все може някой да откриеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9d20a616b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Никого не искам да обиждам, но н 1, ти не прочете ли, че търся мъжко, а не женско мнение? !
Ще се въздържа от отговор, защото не ми харесаха изпълнените ти с клишета думи, а не искам да се заяждам!
Само ще вметна, че нямам намерение да се развеждам заради единия секс и искам да си го набавя отвън!
И колкото и да ти е чудно, заглеждат ме предимно добре изглеждащи, по-млади от мен мъже... Не се смятам за бракувана стока заради възрастта си и наистина ми се иска да ми е хубаво с мъж, който търси същото като мен!
Та... въпросът ми към мъжете беше "Къде сте и бихте ли тръгнали да сваляте дами като мен? !

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 36620d7ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Щом си от поддържаните жени няма как да те подминат твоите връстници от мъжки пол.

А номер1 е ретроградна задръстена селянка!! Аз за разлика от нея не бих се занимавала с мъж в 40те или нагоре, ако ще да е петролен магнат или Айнщайн :) Сериозно! Иначе г/д съм колкото нея на 29 съм. Но предпочитам само връстниците ми плюс/минус 2години разлика. Защото най ме кефят хората на Моята възраст! И също така смятам, че не само аз разсъждавам така - има много хора, които предпочитат отношения точно със свои връстници, така че смело! Със сигурност има доста 45 годишни мъже, които също като теб нямат страст с жена си, но им се искат да имат страст. Които също вече са изгледали 1-2 деца и вече искат да тъсят лично щастие. И ще им е доста трудничко да омаят някоя на моята възраст или по - малка (освен ако самата тя не е крайно отчаяна или депресирана нещо, или е някоя, която е готова да си легне за парички). А и както ти казах има доста хора като мен, които наистина предпочитат само своите връстници.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8e5615d953
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хубава работа! Аз съм мъж на 29 от софия, комуникативен, чистоплътен и също съм самотен, самозадоволявайки се. Нямам време за запознанства на живо, поради един или друг фактор, но търся от доста време в сайтовете за запознанства жена, точно като теб, а взех, че я открих точно тук. Въпроса е друг, обаче. Как ще разменим координати, след като администраторите няма да ги публикуват?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f5a4690f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   до номер 1
мнението ти е страшно ограничено, едва ли не жените на 45 са вече за кофата без право на избор-е за твое сведение жените които държат на себе си нито ще се занимават с такъв като този на авторката/все си мисля че е автор/, нито ще позволят на такива като тебе да им придирят смешни махленски условия
щото и мъжете не сте цвеке за мерисане-изпоженени, изпоразведени, децата си метнали на чужди ръце, в повечето случай неугледни, пияници, комарджии, курвари-айде да не изреждам повече
и в 90% точно вие мъже се молите за внимание, айде ся да не изпадаме в подробности
че жени зле бол в тая държава, ама и мъжете не сте по-назад!

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3e337c4001
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Мъж съм, почти на твоите години. И аз мечтая за изпепеляваща страст и секс... не съм за изхвърляне, но сърцето ми е "счупено"вече. Не знам дали бих могъл да го изживея отново... а времето лети.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d8b69ef8b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Авторката би трябвало да демонстрира по-зрели възгледи за живота, на тази възраст. Не бих се учудил, ако темата се окаже просто една фантазия, която желае да разгърне още повече. Ако пък все пак е истина, толкова по-зле за нея, която е готова да плюе на мъжа си, в името на собствения си егоизъм и нагон.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6d0c71716d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Моя е и съседната (с подобно заглавие) тема-аз съм тази същата, която си мечтае как страстно я събличат с устни и бленува за (поне) 5 часов секс:))
Извинения за дублирането-прехвърлям всичките си отговори тук!

До н 1 от съседната тема-обичам тялото си, стегнато, но пищно точно там, където трябва:) Просто незаинтересоваността на мъжа ми ме убива и копнея за тръпнещи ръце и устни, които истински да ме желаят и да ме побъркат от нежност и страст!

Прав си, н 3 от съседната тема! Толкова много ми се иска, че не мога да се позная-не бях така преди години... Ако ме запали харесван мъж, със сигурност бих си поискала страстен и чувствен секс с часове:)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 38f158ae7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Първо, помисли си дали си хубава и поддържана, или преувеличаваш за пред аудиторията. Една красива жена винаги има ухажори и не й се налага да търси. Ако си със сиви коси - боядисай се, ако инаш целулит - спортувай, замисли се дали си интересна за един мъж - за мъжете след 40 са интересни интелигентните и успели жени. Любовник лесно се намира, ако си поне чаровна, но въпросът е дали ти стиска да опазиш тайната и да не се влюбиш... за незадоволените жени границата между секса и любовта е тънка, а после... после реват за разрушеното си семейство.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6d0c71716d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Благодаря на всички отзовали се, вкл. и на н 1 въпреки, че доста ме издазни, но другите ти казаха истината и се присъединявам към тях!

Не съм имала страст в живота си и копнея поне веднъж да я изживея!
Омъжих се разумно и безстрастно и ми се сервира следното "не ме занимавай повече, нали ме знаеш, че не съм по секса! "
И стиснах зъби заради детето, лиших се от толкова неща за да има мир у дома, но... не искам повече така! ... има още години докато детето завърши гимназия-чак тогава ще си тръгна!
Мъжът ми не ме иска и не ме докосва... и да, времето лети!
Няма да влизам в сайтове за запознанства.. Искам химията да се получи на живо, да ни срещне съдбата, да си го харесам и поискам, да ме хареса и пожелае и той, да си го кажем с очи и така!
За какво още копнея ли? !
За изпепеляваща страст, луда любов, естествено, че копнея за любов!
Само дето няма как да пусна питомното, за да гоня дивото...
Ако страстта ме настигне и мен, ще си тръгна... 45г я чакам, не го вярвам много, но да видим...
Номер 2, 20 годишните момчета дето ще ме лижат и ще повтарят и потретват докато имат сили, ... , тези млади момчета са за младите момичета! Аз претенции за възраст нямам... Ако се харесаме и поискаме, нищо останало не ме интересува! Бих полудяла от щастие да срещна сродната си душа... мечтая си как ме познава до болка добре... и пак ме иска въпреки всичко! Искам да познава всеки милиметър от тялото ми и да ме обсипва с огнени целувки;копнея да заспиваме така плътно прилепени един до друг, преплели уморени от любов тела, че да усещам дъха му и биенето на сърцето му; и от самия допир на кожата му да настръхвам от копнеж и желание за още...
Такава страст искам.... и да ме буди сутрин с целувка и да ме люби... обожавам секса сутрин... после да ми пише небрежно през деня, че усеща аромата ми и няма търпение да ме прегърне и да ме люби... с език... Много още мога да пиша... липсват ми лудия копнеж и изпепеляващата страст!
И понеже е толкова нереално да ми се случи подобна радост, си налягам парцалите и така...
Но ще излизам повече... това е! Нали съм киноман и меломан, кино и концерти... и ще се запиша на смесени спортове:), пък каквото сабя покаже!
Ако се сетя пак нещо, ще пиша!
А сега ми пожелайте късмет и една луда и споделена любов!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 04f18bbbd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Номер 1 е права, послушай я. Жените до 30г. са жени на мъжете си. Жените от 30 до 40 са жени на мъхете си, но и на чуждите. Жените на 40 и нагоре са жени на чуждите мъже. Това е. М49

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fa16bbcd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Не знам дали да се смея или плача с номер 1 и 18. Велики изказвания.
Авторке, разбирам те напълно. Бих те посъветвала към възраст над 50. Хем могат, хем знаят как, хем ще има кой да ги вади от кризата им, че вече не са харесвани и желани.
Един такъв секс... няколко пъти... действа изключително освежаващо-на тялото, духа, самочувствието и баланса вкъщи.
Годините са ти екстра. Аз съм на 39. Дерзай! Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d5c1dc555e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Ее, ти на 45 и не си ги научила тия неща, къде и как. Нали жените много разбирате постоянно клюкарите и много разбирате от мъже.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b79fe4e6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Абе много време си чакала, детето ти е на 18, значи не си се омъжила много рано, преди брака какво си правила?! Желанията ти са напълно разбираеми, но липсата на опит води до някакви инфантилни очаквания. Много романтични филми гледаш по Диема. Да, на живо е най-добре, но я си помисли - къде реално срещаш мъже, с които се запознаваш? Никъде, нали. Освен това ти май искаш връзка, а не просто секс, защото има голяма разлика между двете неща. Кофти е, имам опит в това, но повярвай ми - твоя човек е в интернет. Ще се наложи да целунеш десетина жабока преди да попаднеш на някой добър млад жребец, който да ти даде това, което искаш. Говоря за разтърсващ секс. Успех и действай. Един 25 г. така ще те рифрешне, че ще си забравиш името :-)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 52ce5b0516
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Както жените имате критерии за нас мъжете и винаги ни обвинявате за нещо. Аз също като вас пък казвам че си ми много дърта и не ми трябваш макар и да не съм кой знае какъв мъж.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9d20a616b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Аз съм вечния карък с мъжете и нямам никакво намерение да търся когото и да било в Интернет....
Искам любов и страст, но дъртофелниците като мен май гледат само да ги изчукат, нали?!
Ще си живея без секс и без страст и толкова.
Така беше досега, промяна явно няма да има.
Жалко, отщя ми се и да си фантазирам вече за разтърсващ секс..
Никога не ми е било по-гадно...
Инфантилна съм, е и?!
Убихте надеждата ми в зародиш....

Авторката

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 63b14fe8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Не приемате факта, че остарявате и шанса да намерите млади клони към 0, 01 %.
Съгласна съм с № 1- Защо трябва да се напада различно мнение?
Вие жените имате самочувствие във виртуалното пространство.
Занимавам се с изкуство, виждала съм и продължавам да виждам поддържани жени, но годините определено си личат.
Като казвам поддържани нямам предвид пищни жени, както се опитвате да се оприличавате, не казвате нещата с истинските им думи.
Дебели и пухкави, това са двете думи които описват авторката.
Някои от жените на вашата възраст са слаби и стройни, с хубав стайлинг, а ако са нисички и слаби, все едно са ми колежки.
Виждала съм жена на 50 години, но слабо миньонче, която не си личеше че имаше син, беше винаги в свежо облекло, гримирана сепло и си беше секси.
Рядко виждам поддържани жени, трябва тези младите да са с фетиши към милфки, за да тръгнат с такива като авторката.
Дълго си чакала влака на гарата мадам, като не те удовлетворява една връзка, много е просто напусни, освободи се и т. н.
Сещате се когато е късно, еее никой не ви е виновен, вие достатъчно време сте имали, за да го изживеете.
Нито любовта ми, нито аз харесваме възрастни като вас.
Странно ми е да виждам чичко с момиче и момче с лелка, буди в мен срам и смях, всеки трябва да си нагоди живота, както намери за добре, а не после да се оплаква.
Струва ми се, че си онази спорещата лелка, която преди няколко месеца пусна подобна тема, само че защо младите я били заглеждали и са си искали от нея, макар и не директно.
Зрели на години жени, не се самозаблуждавайте, че младите като искат да опитат всичко, ще се лепнат точно на вас.
Ако имаш пари да поддържаш млад жребец, ами хвани си го, защото той безплатно няма да те...!
Тук е сайт за споделяне, не за търсене на секс партньори!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 65838190f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Да обобщим. 16 години живеете без любов и нежност от страна на съпруга си. Търпите всичко това заради детето, докато порасне. Детето ви пораства и вие се сещате, че сега сте готова да се отдадете на истинска любов и секс, но не искате да се развеждате, т.е. това предполага, че съпругът ви ще приеме поведението ви на изневеряваща жена. Ами, давайте, напърво време ви препоръчвам сама да се предложите на някой ваш близък или колега, по възможност разведен или ерген, за да не влизате в друг екшън. Просто се предложете за секс и съм убеден, че ще намерите мъж.
Успех

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3612e2855a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   авторке, аз съвсем се обърках, пишеш, че искаш секс, хората ти казват къде да търсиш, ти се фръцкаш и ревеш, че ти се отщяло! как си я представяш ситуацията с намирането, че не ми стана ясно? да се събере опашка пред вас и ти да правиш кастинг?
в твоя случай Интернет е добро място за търсене, ще пишеш на 1, 2, 10 и все ще ти попадне някой, с когото си допадате и иска също секс. не пишеш, че искаш да се развеждаш, а че нямаш страст и секс. какъв ти е проблемът последно, че не ми стана ясно?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c8c250baf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Ами запиши се на нещо, което се практикува и от мъже, и от жени - от танците салса и бачата например. Или ходи на смесен фитнес. Сложи секси клин, потник, къси панталони, и бягай или просто се разхождай на открито, където спортуват много хора - мъже и жени. Аз съм по - голяма от теб, но докато бягам в парка непрекъснато ми се лепят разни - и по - млади, и по стари, и на моята възраст. Разликата между нас е, че аз нищо не търся, защото с мъжа ми, за когото съм омъжена от 22 г. между другото, си пасваме сексуално, а и не искам усложнения и излишни неприятности.
Очарователна, секси, щастлива и най - важно: САМОДОСТАТЪЧНА - така трябва да се чувстваш, и мъжете ще дойдат, чак няма да можеш да се отървеш.
Горе главата и късмет!!!!

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b79fe4e6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   До номер 30 - много си зле, да знаеш! Ама много зле и много далече от реалността. С твоя любим също ще остареете, дай Боже всекиму. И какво, ще се хвърлите от 10-я етаж ли, какво? 50 г. били неподдържани, дебели, какво ли не. Някои са, някои не са - точно като 20, 30 и прочие годишните. Хората са различни! И последното нещо, което интересува умния човек е как изглежда в очите на случайните минувачи. Били ти смешни старите мъже с млади жени и обртно. Ако не знаеш, всеки прави сам своя осъзнат или неосъзнат, но свой си избор. Нито си топмодел, нито си перфектна, нито ще си вечно на 33, та да съдиш, обиждаш и обезверяваш другите. Жената иска любовник - ще си намери. Във Франция всяка уважаваща жена си има любовник и всеки мъж - любовница. И като гледам, франсетата са толератни и си избраха сами точно такава нестандартна двойка. Ние тук живеем с догми от по-миналия век. Всеки да прави каквото иска с живота стига да не пречи на другите. Като под другите нямам предвид любопитни тетки на 30 , зяпащи по хората на улицата и даващи оценки. От позицията на?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2033f487d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Хем вълкът сит, хем стадото цяло - няма как да стане. Най-много да попаднеш на някой бройкаджия. Най-добре е да поговориш с мъжа си. Явно има някакъв проблем, за да е толкова незаинтересован. Помисли дали не го отблъскваш с поведението си като цяло.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0dc8a34281
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

38.   От номер 1 - не сте ме разбрали правилно. Всички ще остареем, но всяка жаба да си знае гьола. Аз дадох съвет, изхождайки от това, че Авторката желае сериозна връзка, съжителство, дори брак. Не беше писала, че желае любовник.
За любовник може и на 25 г. MILF сексуални желания винаги е имало и ще има, но факт - мъжете на 45 г. почти никога не се женят за жени на своята възраст, а гледат поне 10 г. по-млада жена. Не казвам, че след 40 г. жената е бракувана, всички ще остареем, но е утопия желанието на много жени на 45 години за връзка с млад мъж и дори с мъж на тяхната възраст. За секс, разбира се, граници няма. За повече от секс се гледа вече повече, а повечето мъже на 45 г. желаят също и деца, неупотребена жена до себе си, шанс за нормално семейство преди да са чукнали 50така.
Не съдя никого, но за мен търсенето на любовник и лъгането на брачния партньор е лицемерно. Когато човек не е щастлив е редно да се раздели преди да тръгне да си търси любовник. Това дължим най-малко на човека, с когото сме делили живота си заедно - едно елементарно уважение. Има и по-важни неща от секса в живота, а именно да си Човек с ценности.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: aa9a31cc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   До 36 : Хахаха много комплексирано мнение, ама така е като 30 е права в разсъжденията си, когато се обижда човек, значи има защо и се започва борбата, кой е по-прав.

Има едно нещо наречено биологичен часовник, малко или много трябва и то да се гледа, никой не съди, а 1 и 30 са дали най-точно мнение.
Всеки който се е познал в писането им, така хубаво се обижда и едно настъпателно се опитва да натърти мнението си.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fc51b7eff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Евала 36! А до авторката -никога не губи надежда! Нали казват, че ако много силно искаш нещо то се случва.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 30869bd4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Морализаторството тук е колкото ненужно толкова и досадно...
Не съм вчерашна и много добре знам в какво се забърквам...
Мъжът ми ме лишава от внимание и от секс от толкова време, че чак не е за вярване-не иска кокала, но не го и дава!
Посмея ли да кривна, щял да ме изхвърли и да задържи детето...
И моето търпение си има граници и реших, че неистово желая пълноценна връзка, в която да има любов, тръпка, желание и страстен секс!
И затова попитах "Мъже, къде ходите, когато си търсите дружинка за повече от една нощ? " Изключвам салсата, барове, дискотеки, смесения фитнес и тичането по парковете? !
Къде? ! Не е важна възрастта, важно е отношението!
Да можем да поговорим, да се опознаем.. , защото искам да ни се случи нещо хубаво... споделено...
Имам нужда от нормана, пълноценна връзка...
Толкова съм нещастна, нежелана, сама!
Копнея за всичко, което описах по-горе...
Бройкаджиите и несериозниците в Интернет не ме вълнуват...
Искам спонтанна среща, изобщо не се притеснявам от годините си.. , и ако срещна сродна душа, ще се освободя от оковите на кухото съквартиранство!
Дано вече всичко е ясно :))
Получавала съм предложения да съм любовница на обвързан, по-млад мъж-не е за мен!
И така, мъже млади или зрели, свободни и смели, копнеещи за близост, нежност, страст и любов, къде сте? !
Нека всезнайковците и морализаторите си замълчат в името на изстрадалите ми душа и тяло!
Не смятам, че съм грешна да искам да съм обичана, желана и щастлива... и да копнея за изпепеляваща страст и хубав, истински освободен и нежен, влудяващ секс!
А мъжът ми? ! Ми да ме хване... Искам да обичам и да искам... Стига съм се стискала и плакала по нощите...

Авторката

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b79fe4e6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

42.   Неупотребена жена, хахаха. Че коя девственица на 16-17, че нагоре вече няма, ще се ожени за 45-50 г. мъж, ако не е финансово привлекателен? Това е офтопик, де. Аз лично на мястото на авторката не знам как бих постъпила, защото рутината на брака с годините е нещо страшно - от една страна те е страх да смениш партньора, изгубил си всякакъв тренинг за нови мъже/жени, но от друга - толкова сте си омръзнали, че сексът е досада. Да имаш любовник не е престъпление, но не и толкова лесно - не всеки го може. Ако си зареже мъжа може да си остане дълго време сама. Ще си намери мъж за секс лесно, но за дълготрайна връзка - трудно. Но ако това положение не я устройства, ще трябва нещо да направи, с риск да сгреши. Щастието е за смелите - немска поговорка. Освен това, нека провери дали мъжа й не е по секса, но с нея. Току-виж той си има любовница, няма да се учудя.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 86f92a3814
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   В грешка си за повето мъже на 45, номер1. Повечето мъже на 45 вече имат по 1-2 деца и нямат финансова възможност за повече. Често нямат и нерви. Е има единици, които правят повече пари и следователно си правят второ семейство с някоя малка и обезкуражена наивница, която не би искала да гради живот със свои връстник, а просто да ѝ се изсипе всичко на готово - веднага и на момента, а тя само да ражда и да се фръцка, че е госпожа еди коя си станала, като си мисли, че нейните връстнички и завиждат, а те всъщност я съжаляват...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b79fe4e6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Авторке, не искаш по барове, танци, в интернет, в парка? Ами няма къде, то място друго не остана. У вас няма да дойде, освен ако не е някой майстор. Ти си сложила куп критерии къде не може и то не остана къде може. Навсякъде можеш да се запознаеш и - с времето опознаеш. И да са в този форум мечтаните от теб мъже, няма как да осъществите връзка. Сама се поставяш в патова ситуация. Иначе ти желая успех и - любов.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2033f487d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Е, авторке, как искаш да имаш пълноценна връзка, пък стоиш при мъжа си. Не ми е ясно как ще стане това нещо. Повече от някой бройкаджия няма да намериш. Кой нормален мъж ще иска да се обвърже с теб при подобни обстоятелства.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8328ca8bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Покрихте се, изчезнахте, не пишете...
Така и не разбрах... къде да ви намеря? !

Може би това е целта на мъжкото мълчание: любовта ни намира, не ние-нея!
Дано ме намери и мен:))

авторката

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d8e9e87c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Да, бих те свалял, стига да те харесам. За любовта и секса няма възраст. Къде, ами навсякъде, на улицата дори. Понякога един поглед е достатъчен да се видите и припознаете!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c8c250baf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (108 гласа)

51.   До авторката от номер 35:


Опитай в библиотеката :))))

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a57b3318a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   До 50

Благодаря ти!
И аз така мисля, няма възраст за тези неща...
Знаеш ли, това с разменените на улицата погледи определено работи:)
Наскоро ме загледа млад мъж, настоятелно, но не нахално...
Не откъсваше очи от мен, докато вървях към него, харесах го, развълнува ме, засрамих се дори... нали вървях с детето...
Искам пак да ми се случи, да ме заговори, да намери начин...
Това момче беше полицай и можеше да ми удари една глоба, но.. не бях с колата... Damn it! :))
Всичко е възможно значи!
Аз залагам единствено и само на привличането, химията... цял живот съм ги търсила...
Любов ти желая!

Авторката

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 88f067e04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   До 51

Ха-ха, в момента, в който прочетох отговора ти, тъкмо се стягах... за библиотеката:)))
Едно време така ме заговори студентската ми любов - в университетската библиотека:), но вече някак не става... днес ходих пак с детето!

Поздрави!
Авторката

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 304f934cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   Май те нямаше в библиотеката ... :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker