Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1787 пъти
Здравейте! От много време се чувствам объркана и не знам какво да правя, за това реших да споделя тук.
С приятеля ми сме заедно от почти 3 години. За това време сме преминали през доста етапи както положителни, така и не чак толкова добри, като всяка нормална връзка. Не мога да кажа, че си пасваме много от към характери, но намираме начин да се разбираме, въпреки различията. Приятелят ми е много добър, уважава ме, възпитан като цяло разбран човек. Щедър е и си има доста приятели. Държим един на друг, не сме си изневерявали, подкрепяме се за всичко и в тези отношения сме единни. Не се лъжем и си казваме всичко в очите, за да разрешаваме проблемите, но този път реших, че искам да чуя и други мнения. Проблемът е, че в началото на връзката ни сякаш прекарвахме повече време заедно, а сега много по-малко, което започна да се отразява. Започнах да се чувствам малко самотна и без мъжко внимание. Той си има бизнес и се стреми да го развива, а аз съм студентка. Да разбирам, че си има цели, работа и не може нон стоп да бъде с мен (не живеем заедно), но взе да ми идва в повече. Той работи всеки ден без почивка, понякога и по цели нощи, виждаме се само вечер и понякога оставам да спя в тях, сутринта става и продължава. Много рядко ходим някъде, защото няма време, а ако отидем изобщо някъде бърза да се прибира, защото го очаква следващия ангажимент. Може да се каже, че той издържа семейството си- майка му не работи, а баща му помага понякога. Имало е моменти, когато не сме се виждали седмица, но съм се стараела да го разбирам. Когато сме заедно вечер си ляга уморен и заспива. Вече не сме често интимни, даже рядко, а аз започнах се отдръпвам, защото дори и да се случи не се получава. Сякаш ми липсва мъжката ласка и внимание, да излезем някъде да си поговорим, може да се каже и секс. Когато приятели ни викат някъде, аз отказвам, защото той има работа, а на мен не ми се отива сама, а всички там са с приятелите си. Ако ходим някъде се предвижда 1 месец по рано и до там. И на моите приятелки, приятелите работят, но сякаш намират повечко време за тях. Става ми тъжно от това, говорили сме, но май няма развитие. Не ме разбира, явно защото е с други виждания. Искаме бъдеще заедно, но не мога да си го представя на този етап. Най-лошото е, че напоследък взех и да се позаглеждам несъзнателно и да сънувам някакви сънища с непознати мъже, което е нетипично за мен и не се чувствам добре, защото имам мъж до себе си. Изпитвам чувство на вина, все едно, че съм изневерила. Страх ме е, че след време ще охладнея към него и всичко това, което сме градили- ще се разпадне. Притеснявам се, че тези липси започват да ми въздействат. Имам чувства към него, но защо така се получава... В момента за него е най-важно да гради кариера и някак си аз оставам доста на заден план. Работлив мъж е да наистина, но дали не се увлича малко повече? Много съм объркана, наистина не знам какво да правя. Благодаря на всички, които прочетоха историята ми, ще се радвам да прочета вашите мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: cfdddd5627
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сподели с него как се чувстваш и се опитайте заедно да намерите решение. Изграждането на този бизнес е сигурно много важно за него. Като човек, който също иска някой ден да изгради успешен бизнес го разбирам, но все пак не може цяла седмица да се работи без почивка. Според мен трябва да говориш с него и да му предложиш примерно всяка неделя да правите нещо заедно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8a5142b571
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ех жени, жени...! Той работи, а ти студентка, не ти ли е минало през акъла, че ако работиш, имаш хобита и се дообразоваш, ще приемаш липсата му, не толкова пагубно?
Ако в една връзка няма компромиси, то тя е загубена.
Като искаш внимание, просто е говорете очи в очи, защо на нас ни споделяш, а не на него?
С него си 3 години, уж не се лъжете и си казвате всичко, а за теб е сложно да му обясниш, че липсата му се усеща, липсва ти интимността, ласките и разговорите, но ако не му споделиш проблема, ще стане още по-голям.
Ако го обичаш истински и имаш чувства, то тогава ще направиш всичко възможно връзката ви да продължи, а не защото работи прекалено, да му се цупиш, да мислиш за други мъже, да искаш на теб да ти е угодно.
Човека се издържа сам, щом спомена че майка му не работи, а баща му понякога помага, значи че на неговите плещи пада всичко.
Мъжете се отдръпват от мрънкащи жени, които все не са доволни, които поставят ултиматуми или аз, или семейството ти, които не оценяват труда на мъжа и т. н.
Като ти липсва, защо не живеете заедно? 3 години, не е малка връзка, може да заживеете заедно, за да видите дали е възможно по-висок етап от връзката.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 53d3f3ba76
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Бий му шута и си намери нов. След като не ти дава това, от което се нуждаеш, да си търси нова.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e1aeb1ec5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, в същото положение съм като приятеля ти. Имам собствен бизнес и се налага да работя наистина много. Разликата при нас е, че вече имаме деца и сме малко над 30-те. Наистина е трудно, не ми остава време да прекарвам с децата и с жена ми. Едва от тази година успях да си направа поне един почивен ден в неделя, това до някъде компенсира нещата, както и 2 пъти в годината някъде на почивка за по 4-5 дни. Трудно е наистина, липсите се усещат, почти невъзможно е да излезем в парка след работа, да седнем на заведение вечерта и други нормални за повечето хора неща.
Бизнеса ти дава много възможности, но и отнема много неща. След време когато се постигне успех вече може да се променят нещата, но до тогава трябва да се мине през много трудности. Мога да ти дам съвет - ако приятеля ти наистина държи на тебе, планира общо бъдеще и ти участваш в плановете му - помисли си ти какво точно искаш от живота си. С такъв мъж ще ти е трудно, времето прекарано заедно ще е малко, но от друга страна той е отговорен човек, ще се грижи за теб и децата, ще имате финансова стабилност и по-добри възможности от останалите. Може да се включиш и ти активно в работата му и така ще бъдете заедно повече време.
Ако всичко това ти е трудно да го приемеш и приоритетите ви не съвпадат - тогава е ясно. Не е редно да го караш да се откаже от амбициите си и мечтите си заради теб, а и мисля че е малко вероятно да го направи. Просто трябва да се опита да намери някакъв баланс така че и работата му да върви, както и да имате малко повече време заедно. Опитвай се да му даваш твоята подкрепа, наистина има нужда от това дори да не ти го показва. В заключение ще ти кажа нещо, което казвам и на моята жена когато се караме заради работата ми - успехът се постига трудно и след време, но си заслужава. Важен е крайния резултат, а това през което си минал е подробност....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker