Не вярвах в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не вярвах в любовта
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1722 пъти
Не вярвах в любовта, но преди две години в живота ми се появи момче, което преобърна живота ми на 360 градуса.
Ще ви разкажа историята.
Беше лятото през 2015. С майка ми бяхме на лагер в Пловдив с танцовата груба, в която играхме от седем месеца. Не познавах никой и още преди да отидем си казвах, че няма да общувам с никой от децата, но нещата не станаха така както очаквах. Напротив даже.
Първият ден отидохме да се разходим в града и там ме заговори дъщерята на ръководителката. Тя ми предложи да се събирам с нея и другите вечерта. Казах, че ще си помисля, но въпреки това останах с възрастните долу.
По едно време ме пратиха да проверя какво правят горе. Почуках на стаята и ми отвори приятелка, с която си играхме като малки. Вътре бяха друго момиче и той. Тя ми го представи и не мога да отрека, че от самото начало ме привлече, въпреки, че се лигавеше и бъзикаше постоянно. Все пак останах горе при тях.
Месец по-късно, когато се върнахме в нашия град, станахме гаджета за 2-3 дена и той скъса с мен заради друга. Да, тогава беше женкар. По принцип съм непукист за връзки и момчета като цяло, но нещо в тази връзка ме накара да се чувствам ужасно. Съжалявах, че не му дадох това, което иска.
Минаха шест месеца. Вече се бях съвзела и пред това време бях с две момчета. Тогава една приятелка ми каза, че той ме харесва. Реших да му дам втори шанс. Отново скъсахме след 2-3 дена, защото му е било странно. Стана ми гадно, но тогава реших, че просто не ни е писано.
След пет месеца той се събра отново с дъщерята на ръководителката, с която беше скъсал в Пловдив. Не ме интересуваше толкова, защото преди това бях с друго момче и тъкмо се бях хванала със друго момче. Те двамата не се харесваха, ни най-малко. По това време една приятелка отново ми каза, че той има чувства към мен. Бях обвързана и се опитах да подтисна чувствата, които и аз имах към него.
Месец по-късно имахме участие в Рожен и се наложи да преспим в Смолян за 2 дена. По пътя всички се събрахме и си говорехме, но Той остана сам и беше тъжен, понеже гаджето ми го нямаше си позволих да отида при него и да го питам какво е станало. Той ми каза, че е трябвало да каже на приятелката си дали иска да е с нея или не. Проблемът не беше това, а че има друга и тази друга бях аз. Трети път ми беше в повече, но бях убедена в чувствата си и веднага се разделих със гаджето на риск. Той ми каза, че ме обича и вечерта се събрахме. На другия ден имахме и първа целувка.
Бяхме заедно седмица, когато той скъса с мен, защото му беше гадно за бившето ми гадже, което още имаше чувства към мен. След това се хвана с бившата си. Тогава се съсипах, не излизах от вкъщи почти два месеца. След месец разбрах, че е скъсал с бившата си и се занимава с най-добрата ми приятелка, беше ми гадно, но се радвах и за двамата.
Мина месец от както започнах да излизам отново. Три месеца ми беше супер спокойно и се занимавах с две момчета. Тогава с него станахме най-добри приятели. Споделяхме си всичко, говорехме по телефона с часове. Обичах го през цялото това време, той мен също. Не спираше да ми го повтаря, въпреки, че аз никога не му го бях казвала. За мен това беше много важно.
Нещата продължиха така 3 месеца. Бяхме заедно по едно време, но аз реших да го забравя и се събрах с момче от моя клас. Не се получи. Не спирах да мисля за него. Той ми даде още един шанс, но аз го пропилях.
Тогава той започна да се занимава с едно момиче напук на мен. Тогава с никакво право му се обидих и направих голяма глупост. Бяхме много, много скарани. Той не искаше да ми говори в продължение на два дена.
Един ден на репетиции му казах всичко. Казах му, че не мога да спра да мисля за него в продължение на две почти две години, че искам да бъда с него повече от всичко и че го обичам. Тогава се събрахме на риск, че пак ще е за седмица, обаче вече сме заедно почти година и съм много щастлива.
За тези две години и двамата се променихме. Той вече не е женкар, аз по-щастлива от всякога, а той вече не е женкар и ми е много верен. Карали сме се, има ли сме проблеми, но вече се справяме, защото вече не сме деца.
Това беше нашата история. Сега ни очаква нова по-интересна, ще ви я разкажа, когато порасна повече. Сега съм на 15 и искам да прекарам тийнейджърските си години с него. Вече вярвам в любовта!
Съжалявам, ако има правописни грешки. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: b6b2534ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не искам да бъда груб, но това че при вас се е получило е чист късмет. Искам просто хората да не се заблуждават, че такива неща имат шанс в повечето случаи наистина да станат.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c77b6a4f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Дързост и красота" 3457 епизод, ако си мислиш че не си дете, ще ти разбия илюзията, ДА ДЕТЕ си.
Това което правите типично за малките деца, даже толкова се увъртолих в "историята", че ми стана лошо.
Има много хляб да изядеш, докато станеш на 20 години, а повярвай след тази "любов", ще последват още няколко.
Вместо да се образовате, вие малките си играете на- "Чичо доктор" и "Вечната любов".
Бебенце, не знаеш какво е любов по писането си личи, бих те посъветвала да не си толкова дашна с момчетата, защото след толкова бройки няма да имаш стойност.




(Ж. 21)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f89ea1f627
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ех, миличка, искрено ме разсмя! Не се подигравам, просто ми стана толкова леко и весело, радвам се за вас, че накрая, след толкова гонене и "занимавки", сте се стигнали! Ако историята беше в "Тийнейджърски", нямаше да ти пиша, но понеже е в "Любов и изневяра", си позволих, всичко добро ви пожелавам!
една леля на 46

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f6664b821a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Деца, защо на по 13 имате толкова много гаджета и се занимавате с толкова много зарибявки? Впрочем, на 15 все още сте деца, не сте толкова зрели колкото си мислите и любовта ви не е толкова истинска, колкото вярвате. Надявам се наистина да ти е верен, защото по описанието на отношенията ви никак не ми се струва, че който и да е било от вас е наистина отдаден. Както и да е, дано си се обичате и да си прекарвате времето прекрасно. Изживей си годините хубаво и не мисли толкова много за сериозни връзки и истинска любов.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a0132003cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   360 градуса, са пълен оборот, обикновено, живота се обръща на 180 градуса, демек на обратно, не е като да се завъртиш на 360, и да се озовеш, пак със същата гледка, пред очите си, преди да направиш оборота.

Към, който, може да промени нещо, хубаво нещо си създал, но последно време издиша. Когато искаш да спечелиш тийновете, намери тийн, да пише, усещат се едни други, както дъртите усещат, други дърти.

https://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg

Поздрав за модераторите

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7c77bdb9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   7, извинявай, че се намесвам в спора, но зависи от гл. т. Защото 180 градуса са изправен ъгъл, т.е. права, т.е. продължаваш напред по права. Така че от определена гл.т. 180 градуса не са никакво завъртане, а продължаване напред. От тази гл. т. точно 360 градуса са пълно обръщане.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 54dda8be21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Някои от обидите са жестоки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker