Търся лек за безчадие! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търся лек за безчадие!
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2326 пъти
Здравейте, аз съм момиче на почти 24г. и от 2 години немога да забременея. С мъжа ми правехме всевъзможни изследвания, ходихме по врачки и разни лечетелки и нищо не ни помага за толкова исканото дете. Да съм по точна той е на 30 а аз на 24. Започнахме с кръвни групи.. и двамата сме положителен резус фактор, спермограми, хормони, антифосфолипиди, генетични изследвания, нкаклетки и т. н. Всичко е в нормите.. просто не съществува медицинска причина за нашето безплодие. Живея спокоен живот, работя, излизам с приятели, не го мисля много. Обичам мъжа ми, правим секс от любов не по задължение за бебе. Смятала съм и изчислявала овулации просто не става. Знаам ще кажете сега инвитро. Само че, нямаме възможност за инвитро а и сме от малък град дори и в момента всички тези изследвания и пътувания ни идват в повече. А и някък си искаме детето ни да бъде създадено по естествен начин от нашата голяма любов, не от епроведка в лаборатория. Не ме разбирайте погрешно, нямам против инвитрото, просто искам детето ми да бъде създадено само от мен и мъжа ми. Аз съм силна жена, на въпреки това тези 2 години взеха доста от мен. Всеки ден виждам деца, около мен винаги има дете на някоя приятелка, колежка или братовчедка. Радвам се на чужди деца и бутам чужди колички. Вече незнам към кого да се обърна, от кого да поискам помощ, всеки ден мечтая за нашето чудо и сърцето ми се къса като си помисля, че то може да остане само мечта. Моля се, от сърце, ако някой от вас, скъпи читатели на моята история, знае лек или начин да успея да сбъдна своята мечта, да ми пише. Не ми остана друго освен да споделя историята си тук, с надеждата някой да ми помогне. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2f39377696
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Иди до Гълъбово при дядо Тоньо.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 53546d7d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам как възприемаш идеята за осиновяване, но има много свястни дечица, които имат нужда от семейство. Освен това често се случва при млади двойки като вас, които се мъчат да забременеят, след като си осиновят детенце след година-две да им се роди още едно. Без целенасочени опити - лекарите твърдят, че като се успокоят хората и докато се радват на мъничето и неусетно става работата.
Познавам лично една такава двойка, осиновиха бебе мулатче и след година и половина им се роди още едно бебе. Прекрасните девойки вече са на 17 и 18 години.
Помисли и за такъв вариант. При всички положения ти пожелавам успех, щастливо семейство и здрави дечица един ден.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ddf8176a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Познавам двойка след 4-5 години тогава се получи бременност,живота е пред вас ,ще станат нещата,не знам защо така се получава.Според мен може да помолите Бог за да ви даде детенце.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c198fc324f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление не знам кой е лекът за вас, но мога да дам съвет, в случай че случайно не сте се сетили за това.
И двамата с мъжа ти преминете към здравословна и най-вече разнообразна храна. Казвам го, защото липсата на дадени вещества в организма също могат да са причина.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 59c3a48a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Използвайте паста за зъби без флуор, минете на много здравословна диета. Хапвайте простички неща - варете си просо, ечемик, овесени ядки, мед. Продуктите да са само от хубав произход. Забравете за сладките от щанда - всички са с пламово масло. Не лазвам да гладувате, а да смените храната. Може да е смешно - обаче това е моята теория. Сега младите българи в огромно количество имат репродуктивни проблеми, а ромките - не. Ако няма медицинска прочина и психологическа, то явно е от храната. Междудр има и витамини pregnacare conception. Успех. И аз не съм фен на инвитрото.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 27fb4feae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отиди в църква и се помоли от сърце. Това е каквото една приятелка направи. Не е можела да забременее, а всичко си е било наред. Дори и да не вярваш, просто опитай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ae9636778e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Децaтa ги дaвa Господ, a дa ти кaжa в Библиятa пише, че Бог мрaзи врaчките. Моят съвет е следният: пaдни нa колене зaтвори очите си и отвори сърцето си. Помоли Исус Христос зa помощ. Резултaтите нямa дa зaкъснеят. Опитaй и ще видиш видял съм десетки случaикaто твоя и имaше резултaт. Успех

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a8b968000c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не знам дали ще помогне, но съм чувал за хора, които си правят прочистване на организма и след това си имат деца. В нета има инфо как се прави.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4576c4f3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравей номер 12, всяка вечер преди да заспя се моля, истинси, от сърце. Вярваща съм, знам, че Господ ми помага и обича, но немога да си обясня защо ме лишава от най-милото а именно рожбичка. Написах историята си защото съм пробвала всичко и нищо не ми помага. А първото с което започвах а и до ден днешен са молитвите към Бога!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 038b54ecdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не се отчайвай, авторке. Знам, че ти се струва много време, но 2 години не са толкова много. Просто, продължавайте да се обичате с мъжа си, правете редовно секс и след още 2-3 години може да имате дете, а може и по-рано. Друго, освен здравословен начин на хранене и живот, сменете обстановката. Имам предвид, много двойки казват, че са направили бебе на морето или някъде другаде на почивка. Понякога, смяната на климата, средата и т. н. действа блогтворно. Успех, но не се отчайвай наистина. Мисля, че ще си имате детенце.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: dae337a46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Тези изследвания вие ли решихте да ги правите или в съответна клиника? Ако сте ги правили, слушайки идеи от тук-от там, съветът ми е да се обърнете към специалисти в клиника, която се занимава с репродуктивни проблеми.
Друго, вземи си тестове за овулация, явно изчисленията не вършат работа. Може овулацията да е в съвсем друг период.
На 24 години не си престаряла, запази спокойствие.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a9a40fcd29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не ползвайте лубриканти, те могат да са причината също.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a9a40fcd29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Според мен не е лошо да си представиш живота ви без дете. Какви други цели имате? Какво искаш ти, ако няма да имаш дете? Направи си една алтернативна представа. Това би трябвало да те облекчи малко. Винаги съм искала деца и чак след 35 г. ми се получи, без лекарска намеса. Не че съм се отказвала от идеята, напротив, и за осиновяване съм мислила, и съм си поплаквала. Но не съм спряла да живея през това време. Учила съм, работила съм, създавала съм си социални контакти, често се местех, пътувах. Животът ми имаше цвят.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1aa8cdd2bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 17:Разбира се, че ми бяха назначени от клиника за репродуктивни проблеми и от репродуктолог. Още след първата година посетихме дадения специалист.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 16967fdf44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Точно когато спрете да го мислите, то ще се случи! Убедена съм! Късмет, мила.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d1625e4656
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Здравей авторке,

Добре си разбрала, че врачките, баячките, екстрасенсите, народните "лечители" и други не ти помагат за твоето положение. Имай в предвид, че не трябва повече да се обръщаш към техните "услуги", защото положението ти ще се влоши още повече. Ще ти кажа да не използваш и ин витрото и сурогатното "майчинство"-за мене това са извращения и унижават човешкото достойнство на дадено хетеросексуално семейство( от мъж и жена).

Ще ти разкажа една случка: една жена от село Горни Воден е ходила като тебе по врачки и ходжи за да иска да забременее. Накрая разбрала, че всичко това е било напразно и без успех. Накрая отчаяна, жената отива в църквата в нейното село-храм Успение Богородично, и се помолва пред иконата на Пресвета Богородица и Дева Мария "Златна Ябълка". Жената след кратно време забременява и има деца. Самата тя споделя, че молитвата й пред Чудотворния Образ на Божията Майка е била чута. Но самата жена споделя и това, че горчиво се кае за това, че е ходила по врачки и ходжи.

Авторке,
ти споделяш, че първо си се молила на Бога за да имаше дете, а после си тръгнала по врачки за рожба. Тук сама си си виновна, че си непостоянна в доброто и че не търсиш усилено Божията помощ. Бог не е вълшебник, нито пък робот, че да изпълнява капризите на хора, които не са постоянни. Ти самата си си виновна за твоето положение, и нямаш никакво право да обвиняваш Бога, за дето си бездетна. За да бъдеш майка, ти трябва да го докажеш-да го докажеш на обществото и на самата себе си. Защото да си майка е нещо отговорно, а ти с твоите коментари доказваш, че все още не си готова да станеш майка, макар и външно и писмено да го "доказваш" на читателите и околните. Ти самата искаш ту от Бога, ту от дявола- да имаш дете-е, не става-на двама господари не може да се служи едновременно. На два стола не се седи, а само на един, иначе падаш. Та, твоята работа е същото.
Разбери, че децата са от Бога и само Той, ако благоволи ще ти дарува рожба. И дори и да не стане по твоят каприз, не обвинявай Бога, може и да е за добро.

И още нещо авторке: много е важно какво е вътрешното ти състояние, тайните в душата и сърцето-защото може много да се различават от това, което на външно показваш и пишеш на хората. Какви мисли ти минават през главата и сърцето, когато правиш полов акт? Мислила ли си за "техническия" начин на половото сношение, или само за това, как да поемеш семето на мъжа и да заченеш? Едно време хората са мислили само за половата любов като средство за размножаване и нищо повече-даже и половите си органи и тялото не са си виждали-мъжа и жената са гледали само лицата си, а телата им са били скрити, а половият акт не е бил описван в подробности.

Има и още нещо авторке, а именно:
ще те попитам: ползвала ли си презервативи, пиела ли си хапчета (абортивни) против забременяване? Имала ли си активен полов неживот, като си сменяла няколко бройки момчета, преди да срещнеш твоя любим? Ако отговорът ти е "ДА", значи трябва да знаеш, че и развратът води до безплодие, така че това доказателство не е основание да обвиняваш Бога за това, че си бездетна. Гледай първо какви си си надробила преди, а после съди по самата себе си, а именно, че ТИ ( а не Бога! ) си си виновна и ТИ си причината за това, че нямаш деца!

Преди познавах млади момичета, които си сменят момчетата като носни кърпички. Познавах и момчета, които са същата паплач. Общо взето такива не искаха деца, отдават се на разврата. Сега нямат никакви деца.

Авторке,
пиша ти това, не за да те отчайвам. Постоянствай в доброто, търси и се моли на Бога, на Божията Майка и Дева Мария, на светиите. В Интернет има интересни и истински случки на хора, които след молитва в православен храм или манастир са получили това, което са искали, включително и за семейства, които не са имали деца, но после стават щастливи родители. Давам ти за пример именно онази жена, която преди е ходила по врачки и ходжи, но после се е покаяла пред Бога и Го е молила за помощ. Но тя е постоянствала в доброто и във вярата в Бога и надеждата й, че ще има деца, не е угасвала.

Познавам едно младо българско семейство, което осинови сираче. След дълги години станаха щастливи родители и на свое, биологично дете. Самите те обичат и осиновеното и собственото.

Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2a0bcd0fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Ходенето по врачки е голям грях, отиди при свещенник и го изповядай Първо се помири с Бог и после го помоли за рожба, в името на Исус Христос.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9d59a54f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Здрасти. Разбирам какво ти е, защото ние опитвахме едни 5 месеца и вече почнах да ставам нервна, но на 6-тия месец забременях. Причината при нас действително беше, че съпругът ми много пътува по работа и по време на овулацията ми просто го нямаше, така че малко изчисления не са лоши. Аз си купувах тестове за овулация, но нищо не показваха. Помогна ми едно приложение - моят календар (Андроид). Набираш си само първия и после последен ден от менструацията и след няколко месеца като те е следило приложението, почва сравнително точно да ти изчислява овулацията. Важно е да имаш секс 2-3 дни ПРЕДИ овулацията, по време на овулацията и малко след това. Аз вече като бременна ходя на много скъпи и интересни ехографски прегледи и ме засекоха, че съм забременяла 1 ден преди предречената овулация - тоест изчисленията не са винаги точни и гледай просто около този период да имаш секс.
За изкуственото осеменяване не ти трябват средства, а трябва да се запишеш като кандидатка за фонда Инвитро. Моя приятелка се е записала и се чакало 3 месеца само. Дори не мисля, че ще се стигне до Инвитро, а може просто изкуствено осеменяване да направят - увеличава се доста шансът.

Друго, което помага специално при жените за повишаване на плодовитостта е диетата. Аз преди да забременея имах проблеми с менструация - много обилна, болезнена и на всеки 2 седмици. Почнах ниско въглехидратна и БОГАТА НА МАЗНИНИ диета (LCHF) и буквално за 2 месеца менструацията ми се нормализира. Може и ти да пробваш - има много съвети в интернет за този начин на хранене. Лесно е и не е диета, а начин на хранене - не ядеш сладко, тестено, хляб всякакъв, ориз, картофи, банани, грозде и внимаваш с плодовете - 1 плод на ден да кажем.
За сметка на това можеш да ядеш зеленчуци до припадък (без картофи), месо, МАСЛО, зехтин, яйца целите, сланина дори, пиле с кожата задължително - богати на мазнини храни.

Успех

П.П. Не мисля, че трябва на този етап да осиновявате деца. И двамата сте много млади, повечето хора на вашите години изобщо не мислят за деца, камо ли да осиновяват чуждите. Научно е доказано, че 50% от характера, способности, психологични способности са наследени. Тоест имате едни 50% само, които можете да оформите в чуждото дете. Не е тайна и какви родители оставят децата си...Осиновяване можете да направите и след 10 г., но това не е кученце или котенце да го върнеш. Такава стъпка трябва да е много добре обмислена и последен вариант.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3909d76f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   25, поздравления, прекрасен коментар, но не мисля, че ще бъде асимилиран. 23, стига вече, само дебнеш за някоя нещастна жена, и почваш проповедите. Хайде, отговори ми, като си толкова печен по божиите съображения, на кого да даде дете и на кого- не, ти твърдиш, че детето е дар от бога, защо тогава милостивият ти господ си пробутва подаръците на тези, които не ги желаят, или пък на тези, които по твоите и божиите критерии, не ги заслужават, за сметка на толкова семейства, ставащи и лягащи с молитва за рожба и почитащи Отеца? ! Не съм коментирала досега, аз също мисля, че е рано и неоправдано авторката да се отчайва, но на мен ми стана ясно веднага, че е набожна, умишлено употребявам точно тази дума, а не, религиозна, или вярваща. Тази дума за мен е символ на сляпа, фанатична вяра, на заблудени и не особено интелигентни индивиди, неспособни да поемат отговорност за собствените си дела, мисли и за живота си, изобщо. Вижте абсурдното заглавие, тази дума "безчадие", къде и от кого се употребява, в църквата разбира се, хайде изяжте ме сега с парцалите.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4576c4f3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Номер 26, мисля че не си ме преценил/а правилно!
Писах темата, докато чаках ред при последния преглед при гинеколога ми. Загледах се в брошура на масичката, в чакалнята на чиято заглавието беше "Преборих безчадието". Не мисля, че трябва да си правим изводи за даден човек от заглавието на историята му в този сайт. Кагато човек е огорчен, тъжен, дори съсипан не търси точните думи а начина, по който да бъде разбран възможно най добре. Може би на фона на случващото се по света, моята история ви се струва нищожна. Но това е моята история, моята болка и за мен не е никак нищожна. Благодаря, за коментарите и съветите.. понякога човек има нужда просто да чуе няколко укоражаващи думи за да се почувства поне малко по добре. А на теб номер 26, ти пожелавам да не минаваш по пътя по който вървя аз, макар и още на 25. Пожелавам ти НИКОГА да не ти се налага да пишеш история като моята, защото най голямото наказание за един човек е да бъде лишен от дете!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9d59a54f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   н. 25 съм и подкрепям и Авторката, и номер 26. Нека не се караме. Действително силно религиозните и най-вече суеверните хора отговарят на описанието на 26, но реално Авторката не е такава - ходи, момичето, по лекари и прави по силите си каквото може/знае. Аз го казвам това също като религиозен човек, който чете Писанието, който ходи на църква и е част от църковния живот и община. Много хора в суеверието си мислят, че да си вярващ е да чакаш нещо някак си от Господ да ти се случи, палят свещи и така нататък, но забравят основния принцип в Християнството специално - СВОБОДНАТА ВОЛЯ. Тоест ние сами сме отговорни за нашия живот, решения и имаме божественото право и задължение да упражняваме свободната си воля, но вярата, когато е чиста, а не суеверие помага на много хора. Примерно баба ми благодарение на вярата си вече 3 пъти излиза жива от интензивното, след като е била включвана на машина сърце-дроб. Вярата дава сили и надежди, включително на мен в много тежки моменти, но тя не те освобождава от отговорността за живота ти и другите, а може да те възпита да си и по-добър човек.

Авторке, послушай ме за съвета за храненето и си свали приложението Моят календар. Много доволна ще си и от двете, а приложението има и котенце много сладко! Аз за това го свалих, но то най-много ми помогна в крайна сметка за забременяването (като изключа съпруга ми), защото при овулационните тестове ми показваше, че никога нямам овулация и само си дадох парите, а с начина на хранене, който ти описах под 25 ще си нормализираш и хормони, ще изчистиш кисти колкото и малки да са, ще си набавиш нужните мазнини за хормоните.

И не се отказвай и отчаивай
Запиши се паралелно в програмата за Инвитро - при вас пак казвам, най-вероятно няма да правят изобщо инвитро щом сте здрави, а просто изкуствено осеменяване - ще впръснат точно в правилното време с пипета сперма от партньора ти точно там, където трябва! Увеличава доста шансовете!

Успех и не се сърди за глупости.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4576c4f3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Благодаря ти номер 25 (28). Моят календар го имам от 2 3 години и в началото наистина "работих" по него. Но като разбрах че явно на мен не ми върши работа го оставих. Сега просто отбелязвам деня на менструацията, за да не забравя следващия месец кога е била. За храненето ще те послушам и още от утре ще пробвам да изчистя някои храни от менюто си и да включа други. Темата за религиозни, вярващи и т. н незнам как се вмести в темата, аз просто поисках помощ за проблема си! Благодаря ти още веднъж!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3909d76f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Здравейте! Скъпо момиче, сега, като чета коментара си (26), виждам, че съм била прекалено остра, за което съжалявам, но да, тази дума "безчадие" ми избоде очите и наистина си я представям в устата на подобен род хора, които описвам в предишния си коментар. Радвам се, че търсейки решение на проблема си, не си попаднала под влиянието на някакви лъжепророци и псевдорелигиозни групички, обещаващи ти чудодейно изцеление. Но пак ти казвам, млади сте, имате много време пред себе си и ако съм разбрала правилно, при изследванията, които сте правили не е установен проблем, нямаш основания да се предаваш, та ти говориш, мила, като жена, която от десетилетие поне води битка за дете! Аз не съм имала репродуктивни проблеми, но пък съм родена след деветнайсетгодишно чакане и ходене по мъките, както се казва, за това темата ми е позната и ме е яд, че звучиш толкова отчаяна и сломена, та ти си само на двайсет и четири години, не си слагай сама етикета "бездетна"! В последния ти коментар видях добротата, ти не ми пожела да разбера, какво чувстваш и колко страдаш, напротив, а това е много ценно. И аз, като теб писах под влияние на емоциите и ето го резултата. Афектът ми беше предизвикан от коментиращия под номер 23, който наистина, буквално дебне в сайта за някоя жена, мечтаеща да стане майка и започва: "Не използвай методите инвитро и сурогатно майчинство, не пий "абортивни" хапчета (ама, моля ви се, та коя жена, която се мъчи да зачене, приема контрацептиви? ! ), отиди на еди-кой си манастир, припадай пред еди-коя си икона (аз не казвам, че е лошо да идеш да запалиш свещ и да се помолиш, но да се осланяш само на пост и молитва и да отричаш изцяло медицината е възмутително). И най-важният съвет на въпросната персона е- ЧАКАЙ! Преди време, трийсет и пет-шестгодишна жена получи тези препоръки. И не само тя, поне в шест-седем истории съм го засичала да се вихри. Ако изчетеш внимателно коментар 23, какво виждаш, ами той направо те анатемосва, няма да цитирам грозните му обвинения, насочени към теб, персонално и изобщо фанатичните му нравоучения, защото ми е противно.
Прощавай, давам си сметка, че те засегнах, не се сърди. Искрено ти пожелавам да станеш майка и то, скоро.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2b801b4cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Олеле. Моля авторката, а и останалите, да разберат добре едно нещо - разните врачки, баячки, лечители и подобни, а също и ходенето по ходжи, свещеници или каквито и да е, реално не променя нищо (дори напротив, вреди). Променя ви само нагласата и ви помага да мислите различно - което можете и сами. Единственият полезен коментар е от 25, доколкото виждам. Потърси и други клиники, където да ти направят още изследвания, ако е нужно. Но най-вече, не го приемайте за цел със срок - това стресира, а стресът не помага.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4576c4f3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Не ти се сърдя 26 (30). И аз съм на мнение, че понякога човешката мъка и нещастие е добре дошла при такива хора (каквито описа в коментара си) и това не е никак правилно. Отчаяна съм, защото самия факт, че съм още на 24 е тревожен ами когато стана на 30 примерно? ! Отчаяна съм мила, защото както съм писала и в историята си, съм заобиколена от щастливи млади семейства с бебчета. Самото ми обкръжение, самия ми ден не минава без да прекарам поне няколко часа с някое детенце на моя близка. Отчаяна съм също, защото гледам как всеки ден прекрасния ми мъж гледа с надежда чуждите деца и дълбоките му сини мъжки очи се пълнят със сълзи. Не ми се избива от главата мисълта, че може аз да остана без тази радост. Знам, знам че е грешно мисленето ми и чувствата ми, но когато сърцето е свито и страда, неможеш да промениш нито мислене нито чувства. Искрено ти благодаря за пожеланията, на теб и на всички коментиращи. Силно се надявам те да станат реалност!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d1625e4656
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   До коментар номер 26-30(един и същи коментатор)

Бре, бре, бре. Каква злоба, какви фанатични, злобарски мнения по тези, които не споделят твоите мисли и нямат твоето мнение. Авторката е искала съвет, хоарата дават, аз също съм написала моето мнение. Това, че ти не си съгласна с моето мнение, не ти дава никакво право да ме нападаш!

До авторката:
" И аз съм на мнение, че понякога човешката мъка и нещастие е добре дошла при такива хора-Мен ли ме имаш в предвид, авторке?
Какъв ти е проблема, а? Нали искаш мнения и съвети, аз(както и други хора, пишещи тук) каквото ти дадох като съвет, ти дадох. Това, че ти си недоволна от мнението ми, не означава, че това, което съм написала е грешно.
Тук има атеистични злобари и фанатици.

Виж, авторке, щом не приемаш мнението на хората( това е твое решение), просто не искай никакъв съвет от тях. Ти сама си решаваш какво да правиш с живота си. Имаш си глава на раменете, ти си решаваш. Никой тук насила (включително и аз) не те караме насила да изпълняваш дадените съвети. Аз дадох мнението си, за което те моля, да не ме нападаш. Имай малко уважение и към останалите коментатори, които не са като номер 26 и 30. Иначе, ако нямаш уважение, това не говори добре за тебе.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3909d76f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   26/30
Бъдете здрави и много щастливи!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9d7206d96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   34, нямам впредвид теб и ниъде не съм споменала, че не одобрявам коментарите. Както съм писала и в последния.. "Благодаря на ВСИЧКИ" Всеки един коментар е добре дошъл за мен. Много се извинявам ако си ме разбрала погрешно, просто исках съвет а темата ми се превърна в караници.. Съжалявам!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5b8eda9b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Авторке, понякога безплодието може да се дължи на психологически причини.
Моя позната дълго време не можеше да забременее. Ходи по доктори, прави няколко пъти инвитро - не и не. Накрая забременя (инвитро) с близнаци. За съжаление не можа да ги износи. След това се отказа да прави повече опити. Осинови си детенце. Междувременно се раздели с мъжа си. След време започна връзка с друг. Убедена че не може да има деца си прави секс спокойно с новия без да се пази. И още на третия месец от връзката им забременя. Износи и роди здраво момченце което вече е на 7.
Има много такива случаи вкоито жената ражда след като е осиновила. Просто се е успокоила психически.
Спокойствието е много важно - радвай се на живота, работи, намери си хоби. Наслаждавайте се на секса с мъжа ти без постоянно да мислиш "сега дали ще стане, дали е подоходящия момент".
Идете някъде на ваканция далеч от приятели, роднини и хора с деца. Средата ти в момента ти вреди. Не гледай другите двойки - твоя живот е твой и на никой друг.
Успех.

три и 1/2

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d1625e4656
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   От коментар номер 23-34

Авторке,
желая ти от все сърце да имаш деца (естествено заченати и родени по естествен път)и да бъдеш щастлива майка.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ae9636778e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Миличка, горе главата! Всичко ще се нареди! Не се отчайвай, не си вкарвай лоши мисли, гледай по позитивно на нещата. Не го превръщай във фикс идея, да е точно сега на момента. Едно дете се ражда тогава, когато му е писано да се роди, не когато ние искаме. Просто имай търпение и твоето бебче ще дойде... когато трябва. И то ще е скоро... убедена съм!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: eac05960d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Скъпа, щом си вярваща, ще ти кажа това: Бог не те лишава от рожбичка, а може би просто изчаква подходяшия момент, в който да ти я прати. Може да е предвидил още неща, през които трябва да преминете, преди да сте готови. Някои неща, колкото и да ги планираме, Бог или Вселената (или кой в каквото вярва) ги е планирал по-добре от нас. Не се притеснявай, ти си съвсем млада, имаш поне 10 години на разположение да родиш. Всичко ще се подреди, ще видиш <3
Знам, че ти е трудно, но опитай да си промениш нагласата, защото каквато енергия излъчваме, такава и привличаме. Бъди позитивна, спокойна, радвай се на живота и на мъжа си, правете си секс за удоволствие и не го мислете. Единствено глвдай около овулацията ти да го правите по-често. Щом нямате физически проблеми, може би е на нервна/емоционална почва. Прави неща, които те успокояват и те карат да се чувстваш пълноценна и щастлива - разходки сред природата, любим спорт, секс, книги, ако можеш да свириш на музикален инструмент - прави го по-често, страшно успокояващо е, ако можеш да рисуваш (а дори и да не можеш, опитай), ако се интересуваш от йога или медитация също ти ги препоръчвам. Всичко, което носи спокйствие и хармония на душата ти.
Успех, скъпа, ще видиш, че много скоро ще гушнете малкото си сладко бебе. <3

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fe651b554a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Две години са нищо, има двойки и след 10 и повече години да успеят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker