Чакам всеки един момент да го видя, където и да съм го търся с поглед в тълпата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чакам всеки един момент да го видя, където и да съм го търся с поглед в тълпата
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 5391 пъти
Аз съм на 25 години и имам най перфектния човек до себе си. Много се разбираме, съобразява се с мен за всяко нещо, пита ме преди да вземе каквото и да решение. Просто всичко е перфектно.Той е мъжът мечта за всяка жена. Има страхотно тяло и всички жени го изпиват с поглед, но той е само мой и аз съм сигурна в това.

Но стига за него. Ние сме заедно от 6 години и аз съм много щастлива. Никога не съм поглеждала друг, камоли да се целувам с някой или още по малко да му изневеря. Много мъже има около мен - просто такава ми е работата и виждам че съм много желана, но никога не съм се изкушила да погледна някой.

Ето го и проблема, наскоро срешнах случайно едно момче с което много се превлякохме. Разбрах че и той е от моята зодия .Така се променха чувствата ми към моето момче че не мога да се контролирам. Непрекъснато избухвам за дребни неща и аз самата не мога да се позная. С въпросното момче се засичам много рядко, но никога не си позволявам дори да му се усмихна. Ставам с мисълта за него и лягам мислейки пак за него.

Не мога да продължавам повече така, това продължава вече 2-3 месеца. В началото мислех че е нещо моментно и ще ми мине. Но не минава тая топка в корема ми не изчезва.

Чакам всеки един момент да го видя, където и да съм го търся с поглед в тълпата. Когато го срешна загубвам ума и дума а погледна ли го в очите виждам как ме гледа с нежен поглед и ми се обръща корема.

Не искам да е така моя човек не го заслужава. Той е най прекрасния на света и не спира да ме ласкае, обожава ме, а аз се мразя заради това кето чувствам. Как да изляза от тоя кръг - никога до сега не съм се чувствала така. Не искам никой да нараня и затова всичко тая в себе си и се самоизяждам. Благодаря за съветите предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: 7679be6ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сложна ситуация. Наистина сигурно ти е много трудно. Аз по принцип винаги намирам по някой съвет (добър или лош) за всеки. То всеки сам преценя какво да прави с живота си. Но в твоя случай... Много е трудно. От една страна да не нараниш любимия, от друга - себе си. Може би връзката ви трябва да премине това изпитание. Ти го обичаш, личи си.

По принцип бих казала да опиташ с другия. Но в твоята ситуация не мога. Опитай се да не мислиш за него. Знам ли? То на думи всичко е лесно. Мило момиче, желая ти наистина много щастие и да вземеш правилното решение, каквото и да е то. Личи си, че си добър човек. Премисли от всякъде ситуацията, не бързай с решението. Само да вмъкна тук, че приятеля си го познаваш от много време и смяташ, че е перфектен. А от този (тръпката) не знаеш какво да очакваш. Може изобщо да не е твой тип... Внимавай!!!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 9fa57c3b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Маце гледаи си момчето като знам какви извтареняци има само накрая щте съжаляваш. И аз имам 6 годишна връзка мн си обичам момчето един път го оставих заради друг и толкова шамари ядох от другия че със сълзи на очи се вурнах как ме прие незнам тъи че забрави го и накрая моя никога не забрави случката и до ден дне6ен след 4 години ми го натяква ама аз съм си виновна и никои друг.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 59b8717dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Имам сериозен пр-л от 2 години, който също ме обича, но и аз бях в подобно положение. За малко да изневеря...бях сигурна, че това е най-правилното решение, за да разбера какво точно искам.

Но така се стекоха обстоятелствата, че осъзнах, без да се налага да изневерявам, колко много значи за мен моят приятел. Сега съм спокойна и изобщо не мисля за другия. Било е временно влечение... Но при теб...незнам....Любовта е лудост..няма нищо общо с префектните взаимоотношения, нито с материалните..или удобните...

Много често хората правят грешки. Забравят любовта и търсят изгодата..

Поговори с твоя пр-л..кажи му, че се чувставаш объркана в чувствата си.. Дай си време да премислиш нещата. И направи това, което ти подсказва сърцето...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 014e0b0d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се подлъгвай по привидното:той изглежда такъв, онакъв, аз се чувствам така, онака...
Ще срещаш още много мъже които да ти правят впечатление.
Всеки път ли ще се държиш по този начин ?

Помисли си кои са важните неща в живота ти, какво искаш, къде отиваш. Помисли си за човека до теб, за неговите чувства, очаквания спрямо теб, за доверието между вас, за вашата любов и уважение.

Заслужава ли си заради това че искаш някаква мимолетна тръпка да погубиш това което е между вас с приятеля ти ?
Искаш ли да го нараниш ? Заслужава ли си ? МИСЛИ!
Успех!

Който сее ветрове-жъне бури !

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: d9d066d143
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Разбирам те чудесно-и аз така се чувствам когато съм влюбена..но пък може и да е само тръпка и после да осъзнаеш, че не е такъв, какъвто си мислиш и да разбереш колко повече означава приятеля ти.

Може би трябва да пробваш да опознаеш другия, за да се разочароваш евентуално, а и да разбереш какво точно чувстваш. Напълно възможно е чувствата ти към приятеля ти да са привързаност и обич,като към роднина..но може и да се заблуждаваш-просто, защото другия те привлича да си мислиш, че е нещо повече.

Моят съвет е да се доближиш до него, за да си направиш нужните изводи, но БЕЗ да изневеряваш! Ако се стигне до там, че да го искаш повече от твоя човек-тогава не го лъжи, а се раздели с него, но имай предвид, че после няма връщане назад. Може да е мъжът на живота ти и да го загубиш заради едно краткотрайно увлечение! Послушай сърцето си!

 
  ...


...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 62bd960636
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ЗДРАВЕЙ,
ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ЗА МЪЖЕТЕ ВСИЧКИ ЖЕНИ СА К., ТЕ СА С НАГЛАСАТА, ЧЕ ВСЯКА МОЖЕ ДА Е В ЛЕГЛОТО ИМ. ТОЗИ КОЙТО СИ СРЕЩНАЛА ИСКА ДА ТЕ ПРЕДИЗВИКА, ДА ДОАКЖЕ НА ТЕБ И СЕБЕ СИ ТОВА. А МОМЧЕ КАТО ТВОЕТО С ЛУПА Д АГО ТЪРСИШ... ЦЪК, НЯМА ГИ ВЕЧЕ. И ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ЕДИН ПЪТ В ЖИВОТА КАЦАВА ПИЛЕНЦЕТО, ИЗПУСНЕШ ЛИ ГО ...ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ Е. ДРЪЖ СИ МОМЧЕТО И НЕПРАВИ ГЛУПОСТИ, ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ ПЛАЧЕШ САМА. СЛУШАЙ ПАТИЛО!
УСПЕХ! И МИСЛИ!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 02b54f5b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Искам да попитам твоя приятел първия ли ти е в леглото, ако е да - кръшни веднъж и осъзнай, че всички мъже са еднакви, но без да разбира твоя човек. Аз съм за мимолетния флирт, но без човек да задълбава всеки има нужда от малко разнообразие, та ако моя съпруг ми кръшне и нещата между нас останат същите-голяма работа. Ако ми се отдаде възможност и аз ще го направя, друг е въпроса, че не изпитвам потребност да го сторя.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: d442d35e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не ми е първият в леглото, нямам потребнот от секс чувствам се сексуално задоволена. Защо така се случва, не искам да изпитвам и да чувствам тея неща, не искам изобщо да мисля и да преживявам подобни неща но няма логика в нищо. Объркана съм безкрайно ;(

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: be8e652752
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Девойче положението ти наистина не е никак лесно, ти това и сама го знаеш. Сигурно щте чуеш много мнения по въпроса, но ти сама си знаеш най-добре, и най-добре сама да решиш кое за теб е по добре, аз няма да ти давам съвети просто щте ти споделя, това което се случи с мен, моята история е същтата като твоята.

Имах си приятел който много обичах, той беше всичко за мен, не съм си и помисляла че някога бих могла да му изневеря, и аз като теб не съм се оплаквала от мъжко внимание, приятелят ми ми имаше пълно доверие, веднъж бях на дискотека без него, там се запознах с едно момче, което незнам защто и с какво направо ми влезе под кожата, и аз като теб започнах да се карам с моето момче за глупости и постоянно търсех погледа и усмивките на другото момче.

С течение на времето с другия се сближихме повече, не издържах подадох се, изневерих, съсъпах си връзката, другия ме заряза ощте на първия месец, а приятелят ми не иска и да чуе за мен, как ли не се опитах да си го върна, просто нямах никакъв шанс, сега е щтастлив с друга, а аз продължавам да роня сълзи, заради една огромна и непростима грешка. Надявам се ти да вземеш най-правилното решение.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: b84aa9d770
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Как става това с мимолетния флирт? Искъм и аз веднъж да кръшна и после да не ми пука. Ама това приляга повече на мъжете. Не мога да започна нещо без да изпитвам нищо. Сигурно съм тъпа...

 
  ...

...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: f0d76b4e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Сигурно...

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: b84aa9d770
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря ! И аз така мисля!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker