Тормозя приятеля си! Как да спра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тормозя приятеля си! Как да спра?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2138 пъти
Здравейте, аз съм на 20 а приятелят ми на 22, с него сме заедно от 2 години. За сега сме малко разделени, той е в един град, а аз в друг. Много пъти сме се разделяли и събирали поради всякакви причини, но почти винаги е бил виновен той. Не ми е изневерявал и вярвам в това, но винаги се съмнявам. Виждам, че от преди наистина има промяна в него. Аз съм доста ревнива и параноична. Постоянно искам да говоря с него, да пишем, постоянно си мисля всякакви глупости и се депресирам и ядосвам, а след това ядосвам и него и така се започва..
Правил е глупости, да и то не малко и сякаш след тях съвсем не му вярвам, а в същото време и му вярвам. Знам, че не би ми изневерил, че ме обича, но си въобразявам много неща, понякога мисля че не ме обича, не мисли за мен и не ме иска. Започвам да го тормозя, казвам му какви ли не неща, обвинявам го за минали неща, които наистина не мога да забравя... просто съм наранена. Не мога да забравя и да го преглътна, започвам да му го натяквам, да говоря глупости, изнервям го и той започва пак да се държи гадно с мен и го разбирам все пак, всеки би се изнервил..
Натяквам, натяквам, докато не се изнерви съвсем, и в същото време ми е гадно че се държа така, но когато си ядосан как да мълчиш? !
И му звъня по няколко пъти на ден, вече няма какво да си кажем но стоим и мълчим на телефона и пак не искам да му затварям. Не е нормално, искам да спра с тая параноя и да му вярвам напълно. Да сме добре, без караници като женена двойка. Как да постъпя, не искам да го притеснявам толкова, да му звъня, да задавам параноични въпроси, но не мога. Колко пъти съм се опитвала и пак.. Каже ли нещо на криво или играе и ми казва да му звънна после просто откачам. Знам, че трябва да има лично време за себе си и да не го тормозя с натякванията си, с натрапчивостта си, но кажете ми как? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4ff1dd75f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди на психоанализа. Не е срамно. Ако искаш да се промениш наистина, пътят ще е дълъг и труден, като без да ти се помогне, няма да успееш.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f6e98319ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Или му прости истински каквото е сгрешил, или се разделете. Това не е връзка, а някакво мъчение, най-вече за теб. Щом не му вярваш, то Нямате бъдеще заедно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 78b5d9cd38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За да те търпи толкова, значи наистина те обича. Но колкото и да обичаш някой, рано или късно ще те зареже, мъжете не търпят дълго да са подтиснати. Ти вредиш на себе си и на него, ако той е чист към теб в момента и ти го обвиняваш постоянно, че е лъжец, повярвай ми, ще го принудиш да избяга от теб и усетили свободата и спокойствието си, никога няма да те върне-защото си му тежест.
Ти не си му простила истински щом му триеш сол на главата... Ако човек прощава заключва си устата по този въпрос и гълта ключа. Без да чопли, ръчка и натяква едно и също. Другия варят е по здравословен да се разделите, но ти пак няма да го оставиш намира, защото го обичаш.
Не трови любовта си с ревност, нищо хубаво не носи!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 171f6163dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тоз дето постоянно повтаря "психоаналитик" на всеки пост тука един и същ ли е? Приятелю, реклама ли си правиш? Много големи американци станахте.

Авторке, няма да се тревожиш. Ще ти мине тука до 1-2годинки. Моята приятелка е на 20 също и е същата като теб. Само дето аз в началото сложих малко лимит на комуникациите ни. Сега ме търси един път дневно в чата само. А и тя не обича да говори по телефона( за което съм благодарен на Бога, че я срещнах такава).
Обсебваща е около дните в които е в цикъл. Вече почнах да й свиквам обаче.
Ей онзи ден се запознахме с една много приятна двойка. Излязох ме на двойна среща. Да, ама беше в цикъл и не се беше подготвила с тампон. Ходихме пътьом за срещата до аптека за да купим. После търсене на тоалетна да се сложи тампона. Заъсняхме за срещята. На всичкото отгоре вече нямаше бельо. Клинчето й беше оцапано. Добре че имаше една рокличка в чантата, която тя много си харесва и се преоблече. Да, ама с таз къса рокличка, без нищо отдолу ще се срещаме с хора които не познаваме... На мен ми стана тъпо. Не я нарекох директно курва, ама й казах че прави курвенски изпълнения. Харесва ми като е така облечена, защото е супер секси, освен това като знам че отдолу няма нищо пощурявам. Но тогава не беше момента за такива изпълнения. Това си е чиста излагация. на, а на мен това ми е границата. И аз се ядосах, а тя по принцип беше в криза. Два дни вече не си говорим, а тя не спря да ми натяква как тия двамата били такива и онакива, и как никога повече нямала да ги вижда и тн.
Снощи излезе с приятелки на ресторантче и вече е в нормата. Така че да ти кажа намери си приятели. Връзката не е двустранна-само ти и той. Трябва и общи приятели да имате. Изтощаваш го, Изтощаваш и връзката ви. То е като батерийка. Трябва от време на време ти да се зареждаш от другаде, за да вложиш малко във връзката ви после да се презареди. Той също. Той затова играе, сигурно се събира и с приятели. Други хора практикуват екстремни спортове, катерене в планината, излизане сред природата. Всяка промяна на обстановката по-принцип зарежда.
Хайде успех и дано всичко си улегне. А, и не слушай хората да го зарязваш. Те същите в момента са сигурно сами и никога не са разбирали какво е да си с друг. Връзката е да се гради, а не само да се консумира. Бъди силна!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7658412dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не е много добре да обяснява на група непознати, че си параноична и ревнива, а в същото време да казваш, че сте се разделяли много пъти по негова вина. Последно? Какво е направил той- лъгал ли те е, изневерявал ли е, с други момичета ли си е писал, игнорирал ли те е? Има ли причина ти да си такава и да имаш тези страхове?
Когато се ядосам много по време на скандал, спирам да говоря за момент и започвам да слушам какво ми се казва. Ако ми е трудно, моля приятеля ми да спрем да спорим за 2-3 минути, за да се успокоя и да премисля, да не стават драми. Най-пагубно за една връзка е, да се връщаш 15 скандала назад и да обвиняваш за неща случили се преди година. Забрави го, минало е, ядосвай му се, ако в момента те нарани, не за това, че преди 5 месеца си го помолила за едно нещо и той не го е направил. Когато усетиш, че се изнервяш, млъкни малко, успокой се, запази си яда, преспи и виж на сутринта дали още те е яд или всичко е било моментно избухване. Ако още ти е криво, поговори с приятеля си, вместо да вдигаш всичко на главата си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3b12b784de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми като няма доверие, защо се тормозите? Хем му вярваш, хем не му вярваш! С една дума ЖЕНА. Май не знаеш какво искаш. Аз на негово място не знам дали бих стоял. Имах една такава, която постъпваше по същият начин. След поредната такава сцена и каза край, аз спрях да я търся. След седмица тя ме потърси и каза, че ме обича и иска да е с мене, но аз ѝ казах, че аз май вече не искам, исках си спокойствието. Така приключи всичко и спряхме да общуваме. Сега зная, че злобее срещу мене, говори простотии на другите по мой адрес, но на мене не ми пука. Аз не живея за хората, живея за себе си, на мене да ми е добре. Някой като говори простотии по мой адрес му казвам да е жив и здрав, пък наа ум му тегля една българска.
astanvila

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2f3787607e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И аз съм същата вече 4г. и няма как да се оправя. Просто продължавам така и се опитвам да се владея. Това нещо не спира за съжаление. Но, за да не вярваш на човека до теб и хем да му вярваш, той си е виновен, а се отразява на нас.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f7a342270e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Направи услуга на момчето като го освободиш от присъствието си преди той сам да ти е бил шута, защото като гледам натам отиват нещата!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6d478c8d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Работи и си ангажирай времето смислено. Губиш го. Пътят е в тази посока. Параноя, ревност това са причини породени от други твои проблеми. Говори с психолог идеята не е лоша. Намери себе си. Порасне. Тона е детинщина твоето, показва слабост и незрялост.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a746ea2cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   5, по-добре американец, отколкото бай Ганьо...

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6987c8249e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вината не е само твоя! Той сам си го е направил така, че да не му вярваш и да го задушаваш понякога. Трябва да поговорите сериозно за неговите минали грешки, за да може да ги преодолееш. Обясни му, че искаш малко повече внимание. Споделяйте си как е минал денят ви и така. Дано нещата да се оправят

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 171f6163dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   11, малко познаваш американците значи. А колкото до Бай Ганьо, той съвсем не е типичен представител на българската култура, защото Алеко също е бил българин.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 68f6ebded0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, такива хора като теб просто парят жестоко останалите и те губят вяра в любовта и пр. Ако бях на място на момчето нямаше да те изтрая толкова време. Ходи на психолог, аналитик, където трябва и се стягай, защото така ще си останеш самичка и за това само и единствено ТИ ще си ВИНОВНА.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4bfe99899c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Леле, от първото до последното изречение и дума, сякаш съм го писала аз!
Само дето съм на 21, а той на 22.
Казва ми, че трябва да ходя да се прегледам, а аз му казвам, че в такъв случай заедно - той е агресивен на моменти.
И все си мисля, че вината е повече в него, защото ако не бяха тези поводи, аз нямаше да съм чак такава!
Отговори си на този въпрос

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7d36b43656
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ние да ти кажем - ти как да спреш с идиотските си настроения ли??

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker