Как да действам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да действам?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1609 пъти
Здравейте, няма да споделям име, ще кажа само, че съм на 21 години. В тази крехка все още възраст реших да имам дете от мъжа с когото сме заедно от 6 години. До тук най-вероятно всичко ви изглежда розово.. , но както при всеки човек след слънцето винаги идва буря. Ние се запознахме в интернет, изведнъж пламна любовта, имахме чувството, че се познаваме от много отдавна, разбирахме се, радвахме си се един на друг както всяка нова връзка. Завърших училище и решихме да се отделим и вече от 2 години живеем отделно, бях истински щастлива, че намерих любовта, намерих човек който да се притеснява за мен, да ме мисли както аз него мисля, да държи на мен и т. н и решихме да създадем малкото съкровище (детето). Мъжа ми докрай беше до мен, страх ме беше не от раждането, а от отношението на хората, от болницата защото за първи път ми предстоеше да лежа в болница, и той беше с мен до последно, изживя го с мен и не избърза да ме праща в болница, а видя, че успявам да превъзмогна болката като съм в неговите прегръдки. Сега по накратко да кажа реалния проблем. Проблема е, че с него от доста време се караме и все по-често и по-често.. живеем в малко градче и тук нямам приятели, по цял ден затворена, гледам бебето си, то е единственното ми развлечение. Знам, че с времето отношенията, връзката улягат, но аз съм красиво момиче макар, че честно казано май за първи път си го признавам, нямам самочувствие като повечето хора.. И искам да кажа, че не е честно това да ми липсва внимание, да имам нужда от ласки, прегръдки.. а насреща един секс който е винаги един и същ не желае да разнообразим. Аз като млад човек имам нужда от разнообразие, от живец както се казва, от стимул, цел и т. н. той е с 9 години по-голям. Благодарение на него и аз станах по-сериозен и по-отговорен човек, но липсите които имам и, че се чувствам като в затвор ме принуждават да правя глупости. От няколко месеца си пиша с мъже, уж не целя един секс, а се държа понякога все едно съм лека жена, а просто съм толкова жадна за внимание, че този който ми обърне дори и малко внимание и много бързо се влюбвам в него, естествено ако е и симпатичен. Не знам какъв ми е и точния въпрос. Много съм объркана... Излизах до скоро с негов братовчед, харесвам го, но той не знае и въпреки това ми каза, че съм жена на братовчед му и не би направил нищо. Иначе усещам, че ме харесва, и не просто усещам а той ми каза, че ако се разделя с мъжа си може и да стане нещо. Приятно ми е в негова компания и искам да се виждаме дори тайно ако трябва, но имам чувството, че той ме избягва казва, че е зает и не ми пише може би се чувства неудобно или го е страх да не направи нещо спрямо мен. Как мислите в случая как да действам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7c241d18f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ужас. Мъжът ти бие ли те? Мъжът ти нагрубявали те? Направо потрес. Аз ако имах такъв мъж какъвто го описваш изобщо нямаше да се държа като разгонена. Сексът не е всичко в едно партньорство. А и да знаеш мъжете спират да се стараят в секса - някои след месеци, други години. Позата изобщо репертуара става един и същ. Докато нали с нова партньорка се стараят повече и влагат повече въображение за да я впечатлят. Навярно в началото на вашата връзка при Вас също е било така. Евентуално, ако се залюбиш с друг да не мислеш че няма да се стигне пак до това положение, в което си сега. Цени аъпругът си, рядко се срещат грижовни и отговорни мъже вече. За едното внимание и гушкане не си струва да проваляш живота на детето си. Разбирам, че това ти липсва и аз съм така и ми е тъжно но има по-важни неща в отношението му, които ме карат да го ценя и да не търся вниманието на други мъже

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 943f823741
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Явно си избързала със създаването на семейство и не си готова за това. Помисли си хубаво кое е по-важно за теб- семейството или временните връзки без никакъв ангажимент? Защото нищо скрито-покрито не остава, един ден става явно. Не ми се мисли какво ви чака тогава вас тримата! По-добре да спра до тук.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: aeedcaa6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така се случва, когато създадеш семейство преди да си готова за това. Добре де, представи си, оставяш мъжа си, взимаш си детето, започваш нова връзка, скоро заживявате заедно, след това и на него му раждаш дете, минават 6 години и очакваш ли всичко да е както в първия ден?

Инвестирай в това, което имаш. Намерила си мъж, който очевидно е бил до теб и още държи на теб. Кой е казал, че една жена не може да разнообрази сексът или въобще романтиката. Обикновено, когато приятелят ми не ми обърне внимание, за дето отново съм решила, че сме като старци, започвам да се шегувам с него, вместо да се карам и да правя глупости. Драмите до никъде не водят, а ти в момента се стремиш към големи бели. Скучно ти е, нито си влюбена в друг, нито мъжа ти е спрял да те обича. После много ще съжаляваш. Гледай си бебето, излизай на разходки, занимавай се в граденето на здраво семейство и не се опитвай да изневеряваш с роднини на мъжа ти, че тук много ще я объркаш. Ако приятеля на братовчедка ми ме сваля, много бързо половината рода ще разбере. Кръвта вода не става, това е закон преди много други.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4c58b1d55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Била си на 15 г., когато си тръгнала с него. А той е бил на 24г. Била си още почти дете. Сега си порастнала и разбираш, че има и други неща, които са ти онтересни и те вълнуват. За да не стоиш вкъщи, започни работа дори на 4 часа. Така стоиш затворена без социален живот, а това не е добре. Дайте детето на детска градина или майка ти да ти помага, а ти учи, за да имаш професия. Утре ако се разделите как ще издържаш това дете? Учи или работи. Не се затваряй вкъщи, времето си лети и ще се окажеш възрастна без образование и трудов стаж. Това, според мен, ти е истинския проблем. А не секса.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker