Временна раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Временна раздяла
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3859 пъти
Здравейте.
На 29 години съм - преди 2 години се разделихме с приятеля ми. Имахме 7-годишна връзка. Изживях го много тежко. Нямах желание да се виждам с мъже. Преди около 5 месеца се запознах с един мъж на 30 в сайт за запознанства. Писахме си около месец и после той пожела да се видим наживо. Всичко беше прекрасно, харесвахме се взаимно. Обръщаше ми много внимание, интересуваше как прекарвам на работа, семейството ми добре ли е и т.н. От около 2 седмици стана коренна промяна в поведението му - вече избягва да се виждаме - казва, че има много работа, изобщо имам чувството, че интересът му към мен изчезна. Попитах го има ли проблем, а той ми обясни, че му е много напрегнато на работа и иска временно да остане самичък, като под временно обясни, че може да е от 1 ден до 1 месец и ако аз през това време си намеря някой да не се притеснявам и да бъда щастлива. Излизаме от около 3 месеца общо и понеже е мн рязка промяната не мога да си обясня какво става. Помолих го да поговорим, да ми сподели за проблемите си. Но той е категоричен, че си имал вътрешен проблем и иска да остане сам, за да прецени дали иска да сме заедно. Не бях влизала в сайта за запознанства откак излизам с него, но реших да видя какво става и се оказа, че той го посещава всеки ден.

Моля за вашето мнение и съвет - какво значи временна раздяла според вас? На мен ми е трудно да го приема като нещо положително, защото съм на мнение, че когато двама души искат да са заедно, то си споделят и решават проблемите си заедно, а не се изолират сами. Това, което не мога да си обясня - как всичко беше перфектно до преди 2 седмици. Бих го изчакала, но губя надежда от това, че не знам кога ще ми пише пак или ще се видим. Вече 4ти ден минава без никаква реакция от негова страна. Моля, помогнете ми с вашия съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 005dd87978
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А дали пък този твой познат не е обвързан и само си търси нещо за секс, порвери нещата... повечето са такива.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5695a97d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За съжаление мисля, че няма сериозни намерения към теб. Ако беше така, щеше да ти сподели какъв е проблемът, или дори и да не сподели конкретно, нямаше да ти каже" ако през това време си намериш друг, чувствай се свободна" . Това според мен значи, че той просто е търсил нещо неангажиращо в този сайт, но в един момент това става проблем за него (може да има приятелка, жена или да е срещнал друга, кой знае) и той решава да прекрати отношенията ви с обяснение, че му трябва време за да прецени дали иска да е с теб!? Не ти се обажда, но влиза в сайта... това какво ти говори? Няма достатъчно достойнство поне да ти каже директно, че не иска да е теб. Да, боли, но щеше е по-добре от неизвестността. Не е имал чувства към теб, и на мен ми се случи подобно нещо, и се радвам, че беше за кратко време и не успях да се влюбя. Така че не съжалявай за него, ще срещнеш по-добър!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0ae54b5077
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   въобще не му се чуди ...направо се изумявам тея в едно училище ли са ходили ..същите думи същите действия ...знаеш ли какво ..тегли му една майна ..ама си му кажи всичко каквото мислиш и му благодари за разигравката през тези месеци ...писна ми от тези непораснали момченца които незнаят какво искат и се подиграват с добрите момичета ...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8b53dd476c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много ви благодаря - наистина не знаех къде съм сбъркала. Това ме побъркваше :(. Очевидно и на вас са се случвали подобни неща - просто имам чувството, че мъжете в днешно време ги е страх от обвързване :(

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: fe4dfc513a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мила, този мъж е решил да скъса с теб, но понеже е страхливец, не смее да ти го каже в прав текст, а шикалкави, че имал проблеми. Има дръжки от черешки!
Просто го забрави и си потърси друг!
Много е вероятно някоя друга рибка от сайта за запознанства да е налапала стръвта и сега там като всяко ново нещо е по-интересно. Ти вече се явяваш бреме и за това търси начин да се отърве от теб.
Този мъж не е честен и коректен с теб! Забрави го!

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6c585ccf6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ, ОСТАВИ ГО ДА СИ ТЪРСИ ЩАСТИЕТО, ПРОСТО НЕ Е ИСКАЛ ДА ВОДИ ОНЗИ НАРАНЯВАЩ РАЗГОВОР, НЕ ГО МИСЛИ ..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: fa08a2ea71
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   е какво толкова страшно има да проведеш онзи нараняващ разговор ..нека да бъдем с открити карти

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 741ea4b48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към номер 6: Не ти ли се струва по-нараняващо да даваш надежда, че нещата може да се оправят, като кажеш ВРЕМЕННА раздяла? Аз мисля, че така се играе доста повече с чувствата на другия, отколкото ако си му кажеш нещата директно.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 66c7c1f991
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   мисля като 5. ти не си виновна, просто не си това, което е искал... не е бил несериозен, защото нямаше да се вижда с теб цели три месеца!
животът продължава

Мари

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 194994914a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ами да го беше осъзнал малко по рано преди момичето да има чувства и т. н... не в един хубав слънчев ден да се събуди и да реши.. това момиче не е това което търся... за мен това си е чисто разиграване, запълване на ежедневието докато му попадне това което търси.. мъже мислете малко и с горните си глави...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker