Струва ли си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Струва ли си
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1903 пъти
Ще се опитам да бъда максимално кратък. Момче на 20 съм. Ще разкажа случката в сегашно време, но действието започна да се развива от началото на това лято до днес(и продължава). Отивам на бригада в САЩ и се запознавам с много готино момиче на моите години. Учим и двамата в София в различни университети. След дълга свалка най-накрая преспиваме заедно няколко пъти, но тя държи никой да не знае за нас. Ставаме малко по-близки и тя една вечер ми разказва всички неща, които трябва да знам за нея, ако искам да съм с нея като се върнем в България. Ходила е 3 години с момче ня 28-30 години, който е много богат и с голямо влияние. През последната година тя решава, че той я притиска, излага я с ревността си и тя иска да скъса с него. Той не я оставя на мира. Тя казва, че не го обича и че не иска да е с него. Той я заплашва, че ще й съсипе живота, ако не е с него и че ще направи всичко възможно никой да не е с нея. Тя за да се измъкне отива на бригада и иска да прекрати контакт. Той я търси чрез приятелш и роднини, а тя опитва да спре контакт с него. Той заплашва, че ще нарани семейството й и дори баба й, която е в друг град. Тя се страхува да прекрати контакт с него и продължава да се чува с него. Сега стигаме до моята част. След заминаването си на бригада решава, че не иска и да чува за момчета, но се запознава с мен и решава, че аз съм много свестен и много й харесвам. Обсъждаме какво ще правим като се върнем, а тя казва, че не иска да ме намесва, защото ще пострадам. Въпросното момче познавало мутри и хора с влияние в цялата държава - самият той е милионер. Тя смята, че много ме харесва и иска да е с мен, но бившия й приятел няма да ни остави на мира и не се знае с мен какво ще стане. Според нея, по-добър вариант е в България да сме познати като още не сме решили дали ще си струва риска да пробваме да сме заедно или поне да си лягаме от време на време. Аз я харесвам страаашно много. Влюбен съм и не знам дали мога да я имам само за чукане. Мисля си, че ако не е с мен, е по-добре да прекратя всякакъв контакт с нея за да я забравя по-бързо. Тя не иска да прекратяваме контакт, иска да е с мен, а я е страх да спре комуникация с бившия.
Много съм объркан. Имам няколко опции - всяка една с плюсове и минуси.
Мога още утре на й кажа - само секс с теб не ме устройва, ти поддържаш контакт с бившия си и аз знам, че като се върнеш нямаш друг избор освен да се съберете( кратка добавка: той й казва, че е променен, тя ми казва, че дори да е променен, не иска с него)
Другия вариант е да продължа да си лягам с нея тук, а като се върнем в България да видя какво ще стане между тях и дали ще се измъкне от него за да е с мен. Макар, че от този вариант по-вероятното е да си лягаме и в България до момента в който той не разбере и тогава не се знае какво ще се случи с мен/с нея..
Последния вариант е да се пробвам да съм с нея в България и да рискувам да се случи нещо с мен или семейството ми.
Относно момичетата: Още 3 момичета ме чакат да се върна, но не са ми толкова истинска тръпка като нея

Моля за съвет. Сложно е, объркан съм. Пиша всичко това, стоейки сам на плажа, доста пиян. Не съм човек, който пише често тук, но просто аз рядко споделям каквото и да било, на когото и да било.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1cb1a93e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лъже те момичето, просто не иска да си признае че не иска връзка с теб, а само да се ч... а.
Ако имаше толкова страх от бившия, да не мислиш че щеше да си чеше крастата с този или онзи?
От къде знаеш че го прави само с теб?
Ако "бившият" й е толкова коварен, помисли дали щеше да си "ляга" с други. Значи може да си "лягате", а не може да имате връзка.

Не се занимавай с нея, тя само те използва, а ти не го разбираш личи си.
Има къде, къде по-хубави момичета, които не се филмират, само защото не искат да си признаят, какви хора всъщност са.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 174b8ea205
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си струва да рискуваш да бъдеш с тази жена.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b54b1704af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен лъже. В смисъл харесвате, но нали бившият бил милионер. Е, ти да си на нейно място и според зависи амбициите ти в живота и ти ще постъпиш по същият начин- на двата фронта. С богата заради социалният живот и възможностите, които може да ти осигурят пустите пари и със свястното и доброто заради емоционалните потребности, които човек има. Да ти покаже заплахите, кореспонденцията... В смисъл ти не си тъпанар и ще я заблудил че е с цел опит да и помогнеш като видиш колко сериозно се заканват, а не директно да и кажеш " дай да видя дали не ме лъжеш

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e8a2cc862a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, Автора да й е казал че иска да са заедно? Тука става въпрос за момиче което няма мъж и деца, ама за какво са й такива безразборни връзки? Автора сам може да предположи дали има чувства, но явно ситуацията е доста сложна.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: bddc82bfb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Звучи ми все едно е откачена. А ти щом се чудиш толкова, значи си тъп.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 60d7184fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съмнявам се някоя девойка да напъва да се разделя с милионер, защото я ревнувал. Напротив, би осребрила ревността му с брак.
Въпросният милионер, ако изобщо съществува, би трябвало да е мутра и психопат едновременно. Същевременно, би трябвало твоята приятелка да не му е единствената, а след него да търчат орди почитателки, които много бързо биха затоплили местенцето на твоята.
Все пак, ако ситуацията е реална, има опастност да си изядеш боя, скоро след като се върнете.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 13870c259d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има такива откачени бивши. Но той рано или късно ще си намери друга жена, щом тази му се опъва. Така че е въпрос на време тя да е свободна в един момент.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5dfb3b44f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти колко пъти ще пускаш същата история, бе пич? !

Не разбра ли, че тази ти върти евтини номера? !
Много я искал...
Освести се малко и си търси нормално момиче!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 771599cdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен историята й много намирисва. Отишла на бригада, за да се отърве от него!? Нали след 3-4 месеца ще се върне. Тогава какво ще прави? Най-много да си ходи официално с някой богаташ и междувременно да си върти още няколко момчета за забавление.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9c366b46c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи тя не си струвала, така ли!? А някой забеляза ли това?

"Относно момичетата: Още 3 момичета ме чакат да се върна, но не са ми толкова истинска тръпка като нея"!??

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 95c2c3ebe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз познавам такива момичета, които ходят с богаташ, но от прекаленото задушаване искат да се махнат. Заплашват ги, но като им се дърпат и не искат да правят нищо с тях, те се отказват.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0e839b28ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До № 4 : Ако беше прочел/прочела историята нямаше да пишеш злобни коментари, защото № 1 е много прав/права.
Преди да даваш мнения се увери, че си прочел/прочела историята докрай!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3484d09632
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мани я тая бе пич да си ходи при милионерчето ,а ти си намери друга тръпка. До колко е истина вече това което тя ти казва ....е отделен въпрос.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e8a2cc862a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От номер 4,не съм искала да засегна или обидя никой с коментарът си.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 11353d90b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ти му вземи на юнака фб-то и разгледай доколко наистина съвпада версията и с действителността. Имам предвид при преглед се вижда - общи снимки, статуси и т.н. Виж наистина момичето да не е някоя филмарка. Поискай да видиш и чатовете и с въпросния. Ако все пак има откровени заплахи и се окаже, че не те лъже (което е 10% вероятност), си съставете план как да го изнудвате, ако продължава да се държи по този начин. Всеки човек си има слабо място, приятелката ти със сигурност го знае, кое е и сами ще се сетите как да го поставите на място. Няма недосегаеми хора. Винаги може да подаде тя и всичките и роднини жалби в полицията, и да си изкара ограничителна заповед, както и те. Намерете връзки в данъчното, социалните и т.н. Затрупайте го с проблеми, направете фалшиви профили с готини мацки, доберете се до голи снимки, публикувайте ги ;) Скапайте му реномето. Заложете му наркотици (много лесно се прави) и пратете проверка. Варианти мнооого.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9750f6e85d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   11, би ли дала пример с момиче с богаташ? Колко е богат този мъж, млад ли е стар ли е, грозен ли е -хубав ли е? С какво притиска момичето, та тя иска да го напуска?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 95c2c3ebe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не бих дала, но пък бих разказаЛ:
Примерно тя беше на 23, а той с пет години повече. Онзи баща му имаше верига автозаводи, в джоба си редовно имаше по хиляда лева, а отделно носеше и кредитни карти за всеки случай. До тук всичко яко, но след първите 5 месеца, той започна да я води в ресторант и след това да я води в тях или в нейният дом и да я кара да си го изкупи. След това започна посягането, изневерите...
Тя поиска да се разделят, но той ѝ каза, че никога момиче не е късала с него и тя няма да е първата. Щели да се разделят, когато той реши.
Тя също започна да му изневерява, три момчета ядоха голям бой, единият отиде в болница дори. Накрая тя просто започна да му повтаря, че не го обича, че не иска да е с него, че той не я задоволява, че предпочита да стои на сухо, в интернет си направи регистрация във всеки сайт за запознанства, който намираше и му се хвалеше. Яде шамарите, ама тя така или иначе си ги ядеше.
След една година по този начин, на момчето му писна и я наби за последно и я остави.
Има един много по- страшен случай, на който не знам какъв е краят и дали е дошъл изобщо. Беше, докато бях студент в София. Едно момиче на 14 години с един 38 годишен чичко. В началото на нея ѝ хареса, но после разбра, че е семеен. Поиска да се разделят, да не разбира жена му, но той каза, че той решава това. В един момент спря да я пуска навън. Знам, че нае някаква квартира и я държал там, без да излиза. Как завърши, нямам си и на идея.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 95c2c3ebe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   15 ти дава добър съвет, но недей се рови без разрешение, подсъдимо е по ЧЛ171 от НК( закон за личната неприкосновеност).
Единствено от твоят профил ако влезеш и разгледаш информацията, която потребителят е споделил, тогава вече не е подсъдимо, но всяко едно надничане в телефона, тетрадка, електронната поща и така нататък и подсъдимо с глоба и лишаване от свобода.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker