Дали има още чувства към нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали има още чувства към нея?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1606 пъти
Здравейте.
С моя приятел сме заедно от 4 месеца, но сме си признали чувствата още преди една година, но нямахле възможнот да бъдем заедно до тогава. Той има нещо като 'бивша' приятелка с която са се виждали няколко пъти, тъй като са от различни градове, както и самите ние. Та, колкото и пъти да съм го питала за нея, ми казва че одавна няма чувства към нея, че последно му е писала преди 7-8 месеца да му каже че заминава да работи в чужбина, че от тогава не са си писали, сега бяхме заедно и аз с голлямото си любопитство трябваше да видя... пишат си всяка седмица, през дни, но още си пишат а той твърди че не е така... Как да му кажа че знам, че съм видяла, той и пише доста убито с по 2-3 думи, докато от нейна страна са думи като слънце, липсваш ми...
Не знам какво да му кажа..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 69098cc98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Въпросът изобщо не е в това дали има чувства към нея, а в това, че те лъже. Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 915a25a289
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поредния капан на любопитството. За да се увериш, че приятелят ти не те лъже, се хващаш за старата приказка "проверката е висша форма на доверие". И сега си в патова ситуация. Знаеш, че си била излъгана.
Вариант 1: Мълчиш, той те прави на глупачка, започваш да си втълпяваш, че дори и като ти казва "Добро утро" те лъже.
Вариант 2: Повдигаш въпроса и излизаш недоверчива жена, неуважаваща личното пространство на мъжа/момчето/ до себе си.
И двата варианта не те устройват. Затова пишеш тук и ни питаш как да си изявиш отново ревността, без сама да се злепоставяш.
Еми, няма как. Приятелят ти явно не е приключил окончателно нещата с бившата си. И едва ли тя знае за вас. Предполагам ти не си на повече от 16 години. Той, че не е прав да те лъже, няма две мнения по въпроса. Но и ти не си невинна. Научи се, че в живота ако искаш връзка трябва да имаш и доверие на отсрещната страна. При вас това явно липсва и не си заслужава. Не се излагай най-добре.
Не искам да го оправдавам, но замисляла ли си се дали сама не си си виновна, че те е излъгал? Например, ако ти беше казал, че бившата му му пише щеше ли да последва скандал, придружен с малко рев? Няма ли вариант, в който той просто се опитва да те предпази? Вариант, в който няма чувства към нея? Внимавай да не те заслепи ревността.
Ж24

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b37008dec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Говори с него и директно го попитай защо лъже че не си пише с нея и защо продължават да поддържат контакт. Хората по принцип не крият разни неща без причина.
Предвид фразите които си прочела това момиче явно е хлътнало по него и вероятно той я разиграва, а междувременно и теб. Предвид че и тримата сте от различни градове, му е лесно да подреди нещата така че да има връзки и с двете ви, без да се засичате една с друга.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a1a1a8bfc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм на 16, нито по малка, но това не е важно, ако когато го питах дали още си пишат беше казал 'да отвреме навреме, рядко, ако се засечем на линия' това е съвсем различно, пак щях да се ядосам но поне щях да знам че не ме лъже, че не си пишат.
Той към мен се държи прекрасно, имаме 9 години разлика, но по никакъв начин не се усещат. По този въпрос не мога да се оплача. А това че не му имам пълно доверие си има причина, не е заради изневяра или нещо подобно, друго е.
Досещате се че съм видяла и всички други чатове, там няма нито едно момиче освен сестра му и майка му. Явно не може да се прежалят още тази.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 90bb54ea76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Вместо да се главоблъскаш, защо не поговориш с него по въпроса?
Между другото безусловното доверие когато имаш някакви съмнения, може да ти изиграе лоша шега, защото ще се вържеш на всякаква глупост която ти даде като обяснение. При положение че връзката ви е така устроена че е трудно да сте заедно всеки ден, ти откъде знаеш какво прави той през останалото време?
За разликата в годините да не говорим - ако някой 9 години по-голям от теб се държи подобаващо на твоята възраст, нещо определено не му е в ред. Или е голям актьор или изобщо не е зрял за възрастта си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1790a29e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Щом и отговаря и те лъже незнам как му вярваш, дали има чувства може зависи каква им е била връзката какво е станало, защо са се раздели никой не може да ти каже на 100% да не знаеш какво да правиш, явно те е страх, за мен му кажи спокойно да ти покаже съобщенията си с нея последните и се прави на ударена и го хвани и го питай защо те лъже. Ако ги е изтрил... сама си прави сметка

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker