Влюбена съм, но няма смисъл - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм, но няма смисъл
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 4654 пъти
На 32 съм, омъжена, с дете. Всичко започна преди близо година, когато започнах работа в едно заведение. Имам колега, по-малък с 8 години, тогава се и запознахме. Не ми направи никакво впечатление, просто младият колега, с когото си пиехме чат-пат кафето заедно и си дрънкахме празни приказки, нищо повече. Той също си има приятелка, всичко най-нормално, изобщо не съм му обръщала внимание.

Дойде зимата, аз започнах да карам само втори смени, той също и след работа честичко оставахме двамата да пийнем по нещо и да си приказваме, най-невинно и много приятно. Той не работи в заведението, а в едно магазинче до нас. Постепенно в разговорите ни взе да намеква, че принципно не е против изневярата и ме подпитваше за моето мнение по въпроса. Странни ми бяха тези разговори и се чудех защо говори така. Два-три месеца само разговори, в които неизменно се промъкваше темата за изневярата.

На Нова година празнувахме голяма компания в заведението, почти всички семейно. Той дойде неочаквано след 12, без приятелката си, защото тя не е оттук. Присъедини се към нас. По време на един блус, отиде при мъжа ми и го попита дали има нещо против да ме покани. Мъжът ми, естествено, каза, че няма нищо против. Танцувахме, не един, а няколко блуса. След което моя приятелка ме попита дали случайно нямаме връзка с него, наблюдавала го как танцува с мен и как танцува с другите жени от компанията, с мен било различно. Аз, разбира се, още не зацепвах какво започва да се случва. После като седнахме на масата, той седна до мен и под масата ме хвана за ръката и тогава вече аз започнах да разбирам, че явно нещо...

Един месец след това, нищо, аз избягвах срещите с него, той също не се отбиваше. Докато една вечер ми се наложи да ида до магазина за вино и той каза: "Колежке, аз мислех, че ти е домъчняло за мен, а ти за вино си дошла" И от дума на дума се разбрахме на другия ден след работа да се отбие.

Дойде на другия ден, бяхме компания, пиене, танцувахме много блусове, усещах постоянно погледа му. Понеже сме в една посока, той ме чакаше да затворя, за да си тръгнем заедно. Измивах последните чаши, когато най-неочаквано за мен се приближи зад гърба ми и ме целуна. Понеже ми дойде като гръм от ясно небе, развиках му се и му казах да да седнем и да поговорим. Да престане с тези недомлъвки, погледи и т.н., а да ми каже точно и ясно какво иска от мене. Той каза, че иска секс, харесвам му като жена и това е. Аз казах, че и дума не може да стане и няма начин. Тогава той каза, че уважава желанието ми и помоли само за една целувка и ме оставя на мира. Аз си казах, какво пък толкова - една целувка, какво може да промени тя. Но щом ме целуна... всичко се промени. След тази целувка последваха още много, започнахме да се виждаме при всяка възможност, сексът също не закъсня. Най-близките ми приятели разбраха, че има нещо, защото той винаги ме изпиваше с очи, веднъж, докато танцувахме, дори ме целуна. Около нас хвърчаха искри, които започнаха да стават видни и за околните. Сексът беше невероятен, паснахме си много добре. Пишехме си смс-и колко си липсваме и как мислим един за друг. През нощта бяхме заедно, а през деня бяхме просто колеги, дори започнахме несъзнателно може би да избягваме контактите един с друг пред хората.

Докато една нощ, и двамата пийнали, се скарахме и решихме да спрем дотук, поне за известно време. Осъзнавахме, че много бурно се развиват нещата и в един момент сме спрели да бъдем предпазливи. Приятелката му беше започнала да подозира нещо. За чувства никога не сме говорили, всичко е предположения и намеци, но очите не лъжат.

Тежко ми беше, но реших, че ще го преживея. Една вечер (седмица след като се бяхме разделили) му написах смс, в който го питах кога възнамерява да ми върне една забравена у тях моя вещ, която беше обещал да ми донесе още на другата вечер след раздялата. Той само ме попита с смс къде съм, отговорих, че съм в заведението и той написа идвам. След 10 мин дойде, беше 1 часът през нощта. Веднага ме покани да танцуваме и започна да ме пита дали съм му сърдита, не го поздравявам, не идвам в магазина, други хора ми купуват цигари и т.н. Липсвала съм му, а той дали ми липсвал. И тая вечер свърши в леглото. Разделихме се с целувка.

Оттогава нищо, отново не се поздравяваме, той ходи мрачен, на мен също ми е кофти. Знам, че всичко трябва да спре, няма бъдеще тази връзка. Обичам мъжа си, но колегата ме привлича определено. Боря се със себе си, да не допускам всичко това да се повтори. Искам да го забравя, но как да стане като всеки ден го виждам. И се чудя, дали той изпитва чувства към мен или всичко е само секс? Никога няма да го попитам, така или иначе. Е, поне споделих...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9e109540ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, станалото - станало. Загърби го и продължи. Няма бъдеще както ти сама каза, не се самонаранявай а и до като не е станало късно не наранявай и съпруга си.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 368cbaf884
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   докато го виждаш всеки ден надали ще го забравиш или ще спрете малката си авантюрка ..."обичам мъжа си " ..как не те беше срам да го напишеш това ...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 898de8576f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   много сте лоши, оставете момичето да си подрежда нещата само. всеки бърза да укорява, а знае ли какво ще му дойде до главата утре. всичко ще отмине с времето, само момичето да мисли с главата си. мери.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ece3f970a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, не ме беше срам да напиша, че обичам съпруга си, защото наистина е така. Все пак за мен има разлика между физическа тръпка и любов. Просто в случая с колегата е наистина тръпка, което е доста далече за мен от истинската любов. Засега съм твърдо решена да спра малката авантюрка, мисля, че и той, макар че съм сигурна, че както на мен, така и на него не му е леко. Наистина е лошо, че се виждаме всеки ден, поне съм свела контактите до абсолютния минимум. А наистина никой и не предполага какво може да му дойде един ден до главата, затова никога не се чудете защо някой постъпил така или иначе. И аз съм се чудела, но ето че и на мен се случи това, за което много пъти съм казвала НИКОГА НЯМА ДА МИ СЕ СЛУЧИ НА МЕН.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: de604ed299
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Случва се това, което позволяваш да се случи. Разбирам да е авантюра за ден-два, но той те е свалял месеци наред и няма как да не си усетила какво ще се случи, както и каква ще е развръзката, могла си спокойно да му посочиш чертата. Иначе си омъжена, а джентълменът си има приятелка - нищо ново, в случая оправданието е нова формулировка на понятията " наистина тръпка" и" истинска любов" , е, всеки си ги разбира по своему. Относно чувствата не се чуди - доста е по-малък и се изживява като Казанова, може би да се похвали, че е изукал нещо по-улегнало, необходима си му само за сексуално разнообразие. И пускайки пост е нормално да очакваш всякакви коментари, просто ги приеми.
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 295ba4c119
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мечо Пух, естествено, че приемам и очаквам мнения всякакви, повечето дори укоряващи. Не съм от вчера във виртуалното пространство. А той наистина ме е свалял месеци наред, но причината да не го възприемам като свалка беше, че, първо, е много по-млад от мен и, второ, не гледах на него като на мъж, дори през ум не ми е минавало.
И аз съм почти сигурна, че съм само за сексуално разнообразие и от любопитство, както може би и той за мен. Но все ми се струва, че започнаха да се появяват и чувства и именно това ни накара да се разделим, усещах, че започва да става по-сериозно, повече от секс. За чувства не сме говорили никога, защото такава беше уговорката, просто веднъж ми каза:" Не трябваше да поддаваш" . И наистина не трябваше, но е късно. Ще го преживея.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: fe5d99ece9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм авторката. Всичко започна отначало, не издържахме. Тъкмо когато бях решила, че всичко е приключило и се бях примирила, той пак дойде. И сега е дори по-силно отпреди, мисля, че вече не е само секс. Сложно става, не можем да спрем. Има ли някой в моето положение? Как да спра и да приключа всичко като е по-силно от мен?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: fde36e435a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Мила, задай си един единствен въпрос. Затвори си очите, успокой се, пусни си малко музика или излез на разходка сама и ис задай един единствен въпрос:
кого от двамата обичам?

После послушай сърцето си и действай смело! майната му на брака като институция, майната им на коментарите, моралистите и т. н. - ти, единствено ти ЗНАЕШ правилния отговор и аз съм сигурна, че можеш да го чуеш :)

Успокой се! Начетох се, нагледах и се наслушах на подобни истории. Самата аз съм участник в любовен триъгълник!

КОГО ОБИЧАМ ИСТИНСКИ?

Говоря ти за обич, онази безрезервната, безусловната, силната, която те кара дасе променяш към по-добро, която те изпълва със светлина и заради, която намираш смисъл сутрин да се узмихнеш - за тази обича ти говоря - единствено чистота на чувството. Не да преценяваш кой, защо, какво и т. н.

КОГО ОТ ДВАМАТА ОБИЧАМ!

Избираш и прекратяваш връзката си с другия, защото в момета живееш в лъжа и го знаеш.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 31aec7b393
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много хубаво харесва ми, да си жива и здрава и не се претиснявай. Поздрав

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 72f92292c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 е напълно права.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 73d8cd5484
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторката: Въпросът кого обичам истински изобщо не стои на дневен ред. Никъде не съм писала, че обичам колегата. Просто се поддадох на страстта, но това не означава любов. Как да ви обясня? Знам, че колегата не е мечтата на живота ми, никога не бих го предпочела за мой партньор в живота, но по някакви причини мисля за него постоянно и не знам как да спра. Явно всичко се основава на секса, химията е наистина голяма. След всяка нощ си казвам - НИКОГА ПОВЕчЕ - и така до следващия път.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 9b7b19d57e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е, мога да се похваля, че аз съм по-силна от авторката. Още преди първия път казах, че втори няма да има и така и стана. Но това не означава че сега съм по-щастлива. Просто е трябвало да ми мине и това през главата. Човек би трябвало да се учи от грешките си, а не да ги повтаря.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2370eece5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторката: Номер 12, браво на теб. Би ми се искало и аз да бях силна, но все повтарям една и съща грешка. Всеки път си казвам, че вече няма да се повтори. И така до следващия път, когато той дойде. Единственият начин е той да спре, защото аз никога няма да го потърся първа - това поне е сигурно.

 
  ...
преди: 13 години, 14 дни
hash: 093628cd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Сладурко влюбена, просто си представи, че твоята история се случва с мъжа ти, когото ти така убедено твърдиш, че обичаш и уважаваш. И тогава, виждайки гнусната страна на твоето предателство към семейството и, любовта и уважажението, мисля, че сама ще стигнеш до изводът как и колко бързо да се отървеш от вулгарните си страсти.

 
  ...
преди: 13 години, 14 дни
hash: 9923d622b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторката: Номер 14, представям си - да. И смея да твърдя, че никой не е застрахован, нито мъжът ми, нито дори ти. И аз съм се чудела на подобни ситуации и дори съм се възмущавала, но ето че сама попаднах в такава.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 14 дни
hash: 0544478fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако наистина искаш това да спре, напусни работа. Скрий се от него. Заради единия секс не си струва да загубиш семейството си.

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 103e8a2d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Обмисляла съм го, но в случая е по-сложно, бизнесът си е мой, имам подписан договор за помещението, съдружник... Ако беше въпрос само да напусна работа, бих го направила. А семейството си в никакъв случай не бих развалила.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a9231c5963
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И все пак какво стана? И аз съм в същата ситуация и се чудя какво да очаквам... Адски съм объркана... Не съм омъжена, но живея с момчето си от около 3г. А колегата не ми излиза от главата вече почти година...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 96c4ebaf61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Моето мнение е, че трябва да говориш с мъжа си. А, ако не ти стиска, просто да намериш силата, за да сложиш точка.

Редно е двамата с мъжа ти да се сливате освен духовно и сексуално. Това е хармония. Природата те влече към любовник, който не искаш за мъж. Съпругът ти е недостатъчен, за да си хармонична. Зарязваш и двамата. Това е истината. Търсиш цялото за себе си, иначе след време ще е нов, и нов, и нов.

Иначе лъжеш (най-вече себе си), унижаваш мъжа си, детето си (ако имаш) и нарушаваш клетви. Това е грозно, много.

Време за избори.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 96c4ebaf61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Моето мнение е, че трябва да говориш с мъжа си. А, ако не ти стиска, просто да намериш силата, за да сложиш точка.

Редно е двамата с мъжа ти да се сливате освен духовно и сексуално. Това е хармония. Природата те влече към любовник, който не искаш за мъж. Съпругът ти е недостатъчен, за да си хармонична. Зарязваш и двамата. Това е истината. Търсиш цялото за себе си, иначе след време ще е нов, и нов, и нов.

Иначе лъжеш (най-вече себе си), унижаваш мъжа си, детето си (ако имаш) и нарушаваш клетви. Това е грозно, много.

Време за избори.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5b7de6b452
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз съм в сходна ситуация, само дето сме съседи, а не колеги. И аз си мислех, че ще мине време, ще забравя, ама не става. А за преместване дума не може да става. Като го виждам през ден, през два и не само че не забравям, ами и коремът ми се свива. Патка с патките. Минаха над две години, а аз все така омеквам, като го видя. Да знаех как да си избия тая простотия от главата, колко щях да съм щастлива, ма на.
Успех, дано при теб са се наредили положително нещата, че гледам бая време е изминало, откак за последно си писала.
ДДД

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d56f4663ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Станалото станало - давай смело нататък или както казва народа "с един път К не се става". Ти си вече в ролята на К и трябва да я изиграеш до край, да си вземеш петте пари и никога повече да не се обръщаш назад. Познавам доста в твоята позиция, някои си седнаха на задниците, други бяха сритани по същите - ти решаваш кое повече боли! Мъжът ти не те ли пожелава от време на време? А детето си с кои устни целуваш? Имаш ли огледало или да ти подаря едно? Съжалявам за израза, може и да ме отрежат заради него, но не мога да се въздържа да ти кажа, че си долнопробна - искаш мнения, получаваш моето, дано съм ти светнал под каскета!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d21f3c521c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Здравейте от мен - авторката на историята! Дори бях забравила за споделеното от мен в този сайт, докато не получих в имейла си известия за коментарите ви. Развръзката три години по-късно: разделих се с мъжа ми мирно и кротко, просто бракът ни явно не е бил мечта и за двама ни. Поддържаме приятелски отношения, детето живее с мен. Тогавашния ми колега сега вече е мой партньор в живота, живеем заедно от година и половина. Чувствам се много щастлива, дори смело мога да кажа, че по-щастлива никога не съм била. Дъщеря ми също го приема.
Това е от мен. Искам да ви кажа, че винаги може да се очаква неочакваното. И също така никога не казвай никога, животът е пълен с изненади. Бъдете щастливи!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d21f3c521c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   От авторката: Номер 22, много грозен коментар! На твое място, без да знам какво наистина се случва в едно семейство, бих се въздържала да коментирам така грозно. Крушката винаги си има опашка, една жена не би изневерила, ако всичко в семейството и е наред и мъжът и е мъж на място, който я уважава и държи на нея. Голям мъж си - няма що!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5b7de6b452
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Радвам се, че са се наредили нещата за теб и че раздялата с мъжа ти е протекла мирно и кротко. При мен за съжаление такъв тип развръзка е невероятна, да не кажа невъзможна. Да не говорим, че и двамата не желаем да си разваляме семействата. Ама в тоя огън как се живее...
ДДД

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d21f3c521c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Авторката: И аз си мислех същото, но за мое щастие нещата се наредиха, но не ми беше никак лесно.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5b7de6b452
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   А, сигурно, то си е голяма промяна и се иска много смелост. Аз обаче не само смелост нямам, изобщо не мога да си представя да живея с този човек. Ама и без него не си го представям вече. Надявам се, че просто един ден естествено и от само себе си се разпихнат нещата.
ДДД

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker